Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Trejdy
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Tak este posledny krat nieco napisem, ale aj tak sa zda, ze to je hadzanie hrachu...
To mi chces nahovorit, ze Reimer dopomoze, aby rev vyhral v KAZDEJ brankarskej kategorii? Brankar, ktory ani nema stabilnu poziciu v Toronte...Nehovorime tu o Lundqvistovi ci Thomasovi. Ale ty tu budes hovorit o istych bodoch
Ano, v blokoch a hitoch si rev pomoze vyrazne, ale stale su v lige lepsie timy, co da tyka oboch kategorii. Ak neveris, mrkni sa tu a prirataj si k tomu tie hity a bloky, co by rev ziskal. http://hockey.fantasysports.yahoo.com/h ... ts&sort=32" onclick="window.open(this.href);return false; Takisto ani tu by to neboli iste body
To mi chces nahovorit, ze Reimer dopomoze, aby rev vyhral v KAZDEJ brankarskej kategorii? Brankar, ktory ani nema stabilnu poziciu v Toronte...Nehovorime tu o Lundqvistovi ci Thomasovi. Ale ty tu budes hovorit o istych bodoch
a pozrieť výsledky predošlých kôl, že či utrpí jeden z účastníkov trejdu stratu 1 až 4 bodov pri gólochSkorpion píše:1 hit = 1 bod
1 gol = 1 az 4 body
1 asist = 1 az 3 body
aj takto sa treba na to pozriet. Osobne si myslim, ze The Rev by dokazal ziskat aj lepsich hracov. Zatial som sa nerozhodol, ako sa k tomuto trejdu postavim. Stanovisko odoslem este dnes do 20:00.
takze spravil som analyzu trejdu ja z joeom a joe z revom aby tolko sa joe neodvolaval na moj trejd s nim
trejd joe-rev//trejd Antonor-joe
G: +30 pre joea//+13 pre mna
A: +22 pre joea//+9 pre mna
B: +52 pre joea//+21 pre mna
+/-: +22 pre joea//+25 pre mna
ppp: +16 pre joea//+16 pre mna
shp: 0//+1 pre mna
gwg: +3 pre joea//+3 pre mna
sog: +152 pre joea//+37 pre mna
fw: +340 pre joea//+352 pre joea
hity: +67 pre reva//+95 pre joea
bloky: +43 pre reva//+7 pre mna
+On dal Reimera za Enrotha a ja Lehtonena za Bachmana
z toho je jasne vidiet ze rozdiel...asi som mal pytat od neho viac...
trejd joe-rev//trejd Antonor-joe
G: +30 pre joea//+13 pre mna
A: +22 pre joea//+9 pre mna
B: +52 pre joea//+21 pre mna
+/-: +22 pre joea//+25 pre mna
ppp: +16 pre joea//+16 pre mna
shp: 0//+1 pre mna
gwg: +3 pre joea//+3 pre mna
sog: +152 pre joea//+37 pre mna
fw: +340 pre joea//+352 pre joea
hity: +67 pre reva//+95 pre joea
bloky: +43 pre reva//+7 pre mna
+On dal Reimera za Enrotha a ja Lehtonena za Bachmana
z toho je jasne vidiet ze rozdiel...asi som mal pytat od neho viac...
3trejd
spekulanti ste vy inak podareni
len tak pre zaujimavost, dnesne stats spominanych hracov (Ryder este môze co to prihodit, Blakea do hry sice nezasiahol, ale ten tam v podstate ani nema co robit, bol dlho na IR, nedavno stiahnuty z FA, hrac, ktoreho strata neboli....a taky Steckel slusne hits + bks)

p.s. Reimer na lavicke a monster roletka

aj Thomas bol dnes na lavičke a Rask zatiahol roletku, čo to s tým mácepi píše:3trejdspekulanti ste vy inak podareni
![]()
len tak pre zaujimavost, dnesne stats spominanych hracov (Ryder este môze co to prihodit, Blakea do hry sice nezasiahol, ale ten tam v podstate ani nema co robit, bol dlho na IR, nedavno stiahnuty z FA, hrac, ktoreho strata neboli....a taky Steckel slusne hits + bks)
a týždenné stats? tam je dosť rozdiel v môj prospech len +/- a shots on goal (ale za to môže náhodná séria bostonu) stavím sa, že ak príde seguin ku mne, tak v prvom zápase bude mať -3
a napr. PPP v prospech Reva, hity výrazne, blocked shots tiež
a ako má podľa teba vyzerať ten trejd cepi, no ukáž sa?
keď bodujúci hráči sú Revovi na 2 veci, konkrétne na riť a na ho*no, keď tam vždy prehral, ďalej nejaká FW mašina je tiež zbytočná, však je jedno, či prehrá s 30 FW na konte alebo 55 FW na konte
dá sa tam Dupuis, tak budeš argumentovať, že je zranený, bol tam Frolík, to je len Frolík, dá sa tam hocikto iný, tak aj tak to do tvojej propagandy nepasuje (viď Dubinsky a Seabrook) :ja_neviem:
keď bodujúci hráči sú Revovi na 2 veci, konkrétne na riť a na ho*no, keď tam vždy prehral, ďalej nejaká FW mašina je tiež zbytočná, však je jedno, či prehrá s 30 FW na konte alebo 55 FW na konte
dá sa tam Dupuis, tak budeš argumentovať, že je zranený, bol tam Frolík, to je len Frolík, dá sa tam hocikto iný, tak aj tak to do tvojej propagandy nepasuje (viď Dubinsky a Seabrook) :ja_neviem:
porovnavas neporovnatelne, Thomas chytal proti Jersey, tak logicky, ze na dalsi den dostal prilezitost Rask....monster vychytal triumf 7:3, v noci stiahol roletku, tak logicky dostava prilezstost on....u nas je Timmy jasny, proti rybacine bude opät chytat, no Reimer az taka tutova 1tka nebude....ide predsa o Reimera nie?, ten je predsa podstatou celeho trejdu, ci?Joe S. píše:aj Thomas bol dnes na lavičke a Rask zatiahol roletku, čo to s tým má![]()
pozri, v komisii nie som len sam, mozno tu zlizem najväcsiu kritiku za to, ze svoje argumenty sa snazim aj obhajit, ostatni komisionari, mozno len odoslu protest a finito (nebrat osobne) no vedz a to si kurna musis aj sam priznat, ze tento trejd je pre teba maximalne vyhodny, je na hrane a tak ako sa vyjadrili aj ostatni komisionari v pmkach (snad len s vynimkou 1,ktory si myslim, aj tak tuto hru az tak "nezere") ze uz to silit, ci tlacit na pilu nebudu, no dodali, ze toto prejde s tzv. skripanim zubov
aby ste teda mali pokoj na dusi, svoj protest stahujem, ja sa v prvom rade musim sustredit na svoj tim, ale ked sa tu clovek docita, o kadejakej zakulisnej 3vymene, tak co si ma potom o tom vsetkom mysliet... :klobuk_dole:
Je podstatou trejdu a faktom je aj to, že Reimer je jednotka toronta, Monster vždy má dva dobré zápasy a tretí dofaká na celej čiare a Toronto nie je jediný tím, kde dvojka chytá viac zápasov po sebe, však aj pred mesiacom či ako chytal napr. Emery 3 zápasy v rade za Chicepi píše: porovnavas neporovnatelne, Thomas chytal proti Jersey, tak logicky, ze na dalsi den dostal prilezitost Rask....monster vychytal triumf 7:3, v noci stiahol roletku, tak logicky dostava prilezstost on....u nas je Timmy jasny, proti rybacine bude opät chytat, no Reimer az taka tutova 1tka nebude....ide predsa o Reimera nie?, ten je predsa podstatou celeho trejdu, ci?
to je na jednej strane dobré, ale na druhej musíš čakať, že sa snažím tvoje argumenty vyvracať a oslabovať (však na akú školu som chodilcepi píše: svoje argumenty sa snazim aj obhajit
cepi píše: tento trejd je pre teba maximalne vyhodny
výhodnejší bol možno ten predtým, ale tak už máme aj ďalšiu alternatívu, bez Steckela a na mojej strane s Dupuisom (snáď jeho zranenie je len otázka pár dní a dnes nastúpi), ktorý nahradí máslo mcarthura, ktorý btw. dnes dal gól
cepi píše: ale ked sa tu clovek docita, o kadejakej zakulisnej 3vymene, tak co si ma potom o tom vsetkom mysliet... :klobuk_dole:
aby som dokázal, že ten môj trejd s antonorom nebol len tak a bol s úmyslom získať Lehtonena, a následne trejdnúť Reimera ako jednotku Revovi, môžem doložiť aj PMkami
vidite chalani, ze to ideThe Rev píše:SecondedJoe S. píše:s Revom sme sa dohodli na úprave trejdu, ak má Lukas právomoc, nech to tam zmení na znenie:
Kane, Ryder, Seguin, Enroth za Reimer, Seabrook, Dubinsky, Dupuis
![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé