no tak minulorocne top 4 nezopakujem. moji 4 statocní proti 14tim supera neudrzali naskok 14 striel a o 6 som to prehral. zo 7:7 na 6:8..no nic, zasluzene. mal som si cez tyzden spravit naskok, co sa nepodarilo. superovi gratulacia.
sezona inak vydarena..bolo to extremne vyrovnane a napinave v zakladnej casti a ciel drzat sa na dostrel play off dokonca zc som myslim o kusok predcil a potvrdil ze minulorocna novacikovska sezona nebola nahoda. tazko sa dohravala sezona bez kanea, stewarta ci taneva, velke oci v PO som nemal,aspon ze sa lehtonen dal dokopy, inak by to bol kratky proces.
s hracmi na drafte spokojnost. napriek nevyhodnej pozicii, ked som vyberal stale s odstupom a nemohol som ist podla planu ani si nic naplanovat dopredu medzi 2 tahmi, som vybral viac menej typy co som chcel.
skoda ze vacsina mojich hracov predviedla podpriemerne sezony. asi by to v tabulke vyzeralo inak, keby daju aspon svoj standard.. top hraci kane, parise lehtonen a doughty nesklamali, problem boli zranenia u prvych troch pocas sezony. spokojnost este s bouwmeesterom, henriqueom, cloweom(chybal pol sezony), prekvapujuco s pennerom a hlavne s mojimi ciernymi konmi, ktorych som chcel od zaciatku wingels a schwartz(sa mi zda ze draftovany z mojho posledneho miesta). zly nebol ani nicuskin,ci brodeur.
no a potom nasleduju moje katastrofy, ktore mi sedeli do systemu, lenze predviedli zle sezony.
najmä brown a jeho uzasnych 14+12,setoguciho 11+16(a posledne zapasy tribuna), ruutuho 6+14 a -20, edler cele zle 6+13 a -32!! a to som ho mal za klucoveho hraca, stewart 15+11 ci berglund a jeho 14+18... to vsetko mali byt 40-50 bodovi hraci.. petry s hamonicom boli asi to co sa dalo cakat ale dufal som u nich v progres.
jedina vymena ktoru som urobil sa neukazala v moj prospech.. nebol to ani pruser: schwartz+hickey za ehrhoff+gionta..gionta si robil pol boda, lenze odpadol a bol mi nanic, ehrhoff az na slaby zaver sezony plnil co som ocakaval, asi aj nadplan.. lenze schwartz sa nezasekol a pokracoval vo vybornych vykonoch a hlavne pridaval sem tam body na sh co by sa zisli a hickey dostaval kopu casu pri zraneniach u islanders a pekne mu naskakovali statistiky..takze trochu ma to mrzi.
tato vymena bola prave s petrikom, s ktorym hram o umiestnenie, takze mam motivaciu este o nieco hrat. (pocas sezony to mame 1:1 ak si dobre pamatam). takze este jedna vyhra aspon