Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

mne ide, ale je v tom nejaka chyba, pretoze som predposledny :joe:
arek píše:mne ide, ale je v tom nejaka chyba, pretoze som predposledny :joe:
ale to nie je chyba yahoo ale rona ze nie si posledny... ;)
dari sa dari, ale neviem ci mi bude vyrazne vitazstvo stacit :|
no Katarina davaj het este!
Mi hovor daco, keby som vyhrala minuly tyzden by som este bojovala o PO...co uz, ale po takej sezone kde som sa prvu dobru polovicu potulovala po poslednom - predposlendom mieste je to apradny uspech :lol2:
moje sance su mizive musim otocit z 3:10 proti popimu aspon na 8-9:5 :scare: ..ale musela by aj Cathy zamakat
Tak proti megatonovi nakoniec remíza 8-8, týžden som začal so skore 10-0 potom ale Crawford vychytal súperovi SO a hned mal 4 štatistiky locknuté.. pridali sa aj jeho hráči v poli a rázom viedol 9-5 pred posledným dňom. Posledný deň ale zahviezdil Kassian a vdaka jeho 4 bodom som tesne otočil aj na assisty aj na body a dokázal to vyrovnať.
Moja sezona bilancia : 22Z - 10W - 9L - 3T
dovolenka :fet:
Redy :box:
Ak sú tie výsledky už oficiálne, tak som postúpil do PO. :clap: Myslel som, že je to stratené, ale hráči zabrali a prevalcovali sme Chicoutimi. Ešte aj Nabokov včera vytiahol SO. :-D Zatiaľ som v PO nechýbal ani raz, teraz buď tradične vyletíme v 1. kole alebo vyhráme :cup: . Mám teraz trochu čas kým bude obed, tak idem zbúchať nejaké zhodnotenie hráčov po základnej časti.
Nie zly napad Lukas :hmm:

Ja som samozrejme s vacsinou hracov spokojny.

BRANA:
Povodny plan zo zaciatku sezony bol stavat na brankaroch, ale ked bola sanca ziskat za crawforda cindyho tak som neodolal :giggle: odvtedy som uz od brankarov ocakaval len ze udrzia aspon cca vyrovnane skore vo svojich stats a v tomto ma rozhodne nesklamali. Za celu ZC som mal len 3 prehry v ukazovateloch W a SO a 5 prehier v GAA. v SV% mam bilanciu 12-10 a jedinu negativnu bilanciu mam v SV – 8-13-1. Je to samozrejme dosledok toho ze som fungoval s dvojicou brankarov Blues – vela vyhier, malo inkasovanych golov, dobra uspesnost zasahov, ale maaalicko striel na nich chodi kazdy zapas…

OBRANA:
Obranu som prakticky uz pri drafte odignoroval, stavil som na malo zname mena ako Brodie ci Benoit a tych par znamejsich mien co som draftol vacsinou zaostalo za ocakavaniami (Ehrhoff, Hamhuis). Napriek tomu som v primarnych obrannych stats (HIT & BLK) vacsinou nemal problem drzat krok – v hitoch mam bilanciu 11-11 a v blokoch dokonca 15-7. V ofenzivnych stats moji obrancovia nijako vyrazne nevynikali, niekolkym sa podarilo dostat cez 20 bodov ale to je tak vsetko. S tym som vsak viac-menej pocital uz pri drafte.

UTOK:
Zrejme moja najvacsia zbran. Trojzaprah Crosby-Getzlaf-Benn tahal spolahlivo celu sezonu bez vaznejsich vypadkov a dobre ich doplnali aj dalsi – Wheeler/Simmonds, Johansen, Schwartz, T.Johnson ci Franzen ked bol zdravy. Sklamani bolo malo – Downie u Avs zacal super ale po prestupe k flyers zvadol, Wilson ktoreho som cez sezonu ziskal za Atkinsona nenaplnil ocakavania, od Hortona som cakal viac ako pol bodu na zapas, zvlast ked som na jeho uzdravenie vyse pol sezony cakal… :hmm: v kazdom pripade pozitiva vysoko prevazuju negativa :yes: okrem special teams (8-12 PPP a 5-7 SHP) mam pozitivnu bilanciu vo vsetkych ostatnych ofenzivnych stats – napr. v bodoch 16-5, goly, strely 15-7, asistencie 13-6, FO 14-8 atd. Aj v celkovych cislach som vo vacsine tychto kategorii patril do top 5 ligy.

Zaklad tohto uspesneho timu som polozil uz v drafte, nepodaril sa mi v nom ziaden vyrazny “prusvih” v podobe vysoko tahaneho failu, skor naopak, v poslednych kolach som ulovil zopar zaujimavych mien… za steal draftu povazujem r.johansena – 27g+25a, 13PPP, 195 SHO, 607 FW, 96 HIT – aktualne 45. najproduktivnejsi hrac a 20. najlepsi strelec ligy bol tahany v 18. kole ako 343. hrac v poradi :poklona2:

Celkovo mi z 25 draftovanych hracov zostalo az do konca sezony 14. Dropol som iba v 24. kole tahaneho Panika, ostatni odisli vramci trejdov, z ktorych sa mi vacsina tiez vydarila a som s nimi az na male vynimky spokojny. Z FA som tim doplnal prakticky iba ked som mal niekoho na IR. Z timov postupujucich do PO mam suverenne najnizsi pocet roster moves (16), v celej lige mali menej iba rono a wanic ktori na to vacsiu cast sezony kadili.

Velke stastie som mal na tuto sezonu na zranenia, co ma na konecnom druhom mieste urcite nemalu zasluhu. Okrem Franzena sa mi prakticky ziaden dolezitejsi hrac na dlhsiu dobu nezranil (klop klop), co je vzhladom na lazarety niektorych inych timov doslova maly zazrak
:bye2:
Najproduktívnejší hráči:
1. Landeskog 56 (21+35)
2. Hossa 54 (25+29)
3. Pominville 51 (27+24)
4. Zuccarello 49 (15+34)
5. Nudžent 48 (16+32)
Obrancovia:
1.Green 36 (9+27)
2. Lindholm 26 (5+21)
3. Gardiner 23 (10+13)

Najlepší strelci:
1. Pominville 27
2. Hossa 25
3. Carter 24
4. Landeskog 21
Semin 21

Asistencie:
Landeskog 35
Zuccarello 34
Nudžent 32
Hossa 29
Soderberg 28

+/-
Lindholm +29
Hossa +28
Bartkowski +22
.....................
Green -12
Nudžent -17

Hity
1. Landeskog 152
2. Stone 135
3.Bartkowski 129

To by hádam aj stačilo, čo sa štatistík týka. Nedá sa to tu nejako rozumne naformátovať, nech nezaberám toľko miesta? :jn:

V bráne som sa spoliehal na dvojicu Howard/Nabokov. Výkonmi skôr zaostali za očakávaniami, najmä Howard. Vyhrával som skôr štatistiku výher a zákrokov, ako kvalitatívne štatistiky, tam to bolo podpriemerné. Počas sezóny výrazne vypomohol Hutton. Draft Chabibulina bol poriadny úlet.

Čo sa hráčov v poli týka, najviac výher som nazbieral za góly, body a sekundy, ehm strely na bránu. Najmenej za bloky a vhadzovania.

Najhoršia voľba na drafte:
Dany Heatley - 9.kolo, 179. Našťastie som ho trejdol Ohlundovi. :-D
Nabokov v 3. kole tiež nebola najšťastnejšia voľba, ale z brankárov už tam veľký výber nebol. Aj keď Bishop, Schneider alebo Bernier išli až po ňom. Ani Burrows a Wilson nenaplnili očakávania a obaja boli neskôr trejdnutý.

Steal:
Nebol tam nikto, kto by išiel v posledných kolách a vyslovene zažiaril. Vybral by som Gardinera (10+13, 92 HIT a 73 BLK), nebol to zlý pick na 21. kolo. Ešte spomeniem Eakina (14+17, 86 HIT a jeden z mála hráčov čo zbierali FW) 16. kolo a Hornqvist (14+24, 210 SOG) 14. kolo.

Najlepší FA pick:
Zuccarello (15+34) z waiveru a Soderberg priamo z FA (13+28). Obranu som takmer celú nakoniec vyskladal z voľných hráčov - Lindholm, Stone, Bartkowski a nedávno podpísaný Holden.

Trejdy
Na trejdy sa tiež nemôžem sťažovať. Od Ohlunda som získal Landeskoga, Pominvilla, Perreaulta a Hansena výmenou za Heatlyho, Hornqvista, Simmondsa a Granlunda. Landeskog a Pominville sa hneď stali lídrami, Perreault sa tiež chytil. Na druhej strane Heatley bol totálny prepadák, Simmonds sa u Ohlunda rozbehol, Granlund a Hornqvist podávali slušné výkony.
Hornqvist sa neskôr ku mne vrátil, prišiel spolu s Nudžentom a Girgensonom výmenou za H. Sedina, Burrowsa a Hansena. Aj s týmto trejdom som viac menej spokojný. Vydaril sa aj posledný trejd s petrikom, za Colina Wilsona prišiel Atkinson.
Najproduktívnejší hráči:
1. KESSEL Phil 76b (36+40)
2. BACKSTROM Niklas 69b (13+56)
3. BYFUGLIEN Dustin 52b (19+33)
4. WEBER Shea 46b (18+28)
5. SKINNER Jeff 45b (26+19)

Najlepší strelci:
1. KESSEL Phil 36g
2. SKINNER Jeff 26g
3. VERMETTE Antoine 23g
4. BYFUGLIEN Dustin 19g
5. WEBER Shea 18g

Draft steal:
24.kolo (464) KILLORN Alex 38 (15+23)
19.kolo (377) HARDING Josh najlepsi GK celej ligy dokym sa nevratili opet jeho zdravotne problemy..dovolim si tvrdit ze s nim by som mal playoff vo vrecku
Draft fail:
7.kolo (137) LINDBACK Anders tragicke cisla :arrow: FA

vzhladom na to ze prvych 6 kol za mna tahal na drafte autopick koli comu som bol bez GK tak nakoniec to nebolo vobec zle a viacmenej stacilo deklasovat ROna ako vecsina timov a PO by som mal
Bilancovat sezonu nebudem, lebo bola nesmierne ovplyvnena zraneniami klucovych hracov. Spomeniem Stamkosa, Coutura, Nasha, Eliasa, Filppulu,....a to nechybali v par zapasoch. Snad o rok budem mat v tomto viac stastia.

Gratulujem vsetkym postupujicim a nech vyhra najlepsi ! :) Samozrejme ak to nebude podvodnik, alebo petrik. Viete co, serem na to. Nech to vyhra jeden z drakov. Lukas, Joe, Redy :povzbudzovanie:
Po dvoch nešťastných tesných 9. miestach som konečne postúpil a dokonca zo 4. priečky. Týmto umiestnením som sa vyhol popradskej podvodnej čučke :wave:

Mojim súperom je tím, s ktorým som hral aj minulý týždeň :giggle: a bude to nesmierne náročné, nakoľko niektorí moji hráči sa doslova utrhli z reťaze, viď Nyquist a jeho 6+1 :sok:

Na hodnotenie je ešte dostatok času, ale už teraz môžem vyzdvihnúť môj trejd s Ohlundom, kde som sa zbavil zhasínajúeho Garisona, tohtoročne porcelánového Callahana. Straty Hodgsona a JvR bol trošku horšie, ale tá protihodnota, to sa len tak nevidí, Granlund po tomto trejde (a zranení Koivua) neskutočne ožil a je to riadna mašina na body, Oshie je :slintac: a aj Eberle pravidelne zbiera body. Jedine Voynov ma trošku sklamal.

PS: a aby som nezabudol, ešte raz vďaka Anty, za to, že si pustil Nyquista na FA :poklona:
Hodnotenie sezony:

Celkovo hodnotim sezonu dobre. To, ze som prvu polku sezony okupovala spodne priecky, hoci som mala dobry team, snazila som sa korpus nemenit a urobit len kozmeticke zmeny.
Prve kolo som vyhrala, no nasledujucich 7 kol bola cista depresivna utopia, nasledne sa to zlomilo a prisiel 10 weeks streak, kde sa vsetko obratilo, je potrebne spomenut ze hlavne mi pomohlo to, ze sa mi Khudobin vratil a ziskala som aj Montoyu z waiveru.
Potom bola jedna remizka, nasledne vyhra a dve prehry na zaver, skoda preskoda....lebo som sa preskrabala az pred postupove priecky, no konecne 15 miesto je fantasticky uspech, lebo to skriabanie bolelo, superi mi odskocili....

ale hlavna vec, ze nevypadavam :wave: :wave: :wave:
Houston, mame problem :panika:
zm*d price vychytal shutout, vdaka comu goalie stats prehravam 0-5 a velka nadej na otocenie tam uz ani nie je… hraci v poli budu musiet ppci zabrat :nervozny:
Joe S. píše:Mojim súperom je tím, s ktorým som hral aj minulý týždeň :giggle: a bude to nesmierne náročné, nakoľko niektorí moji hráči sa doslova utrhli z reťaze, viď Nyquist a jeho 6+1 :sok:
PS: a aby som nezabudol, ešte raz vďaka Anty, za to, že si pustil Nyquista na FA :poklona:
Joe, som zvedavý, či ťa aspoň trochu vytrápim po minulotýždňovej nádielke :-D. Uvidíme, len ťažko sa budem momentálne vzpierať tvojej zostave, kedže som prišiel v najnevhodnejšiu chvílu o Zetterberga či Fowlera a aj o iných, čo mali svoju rolu. Ale čo už, asi každému odpadli nejakí hráči. Nech vyhrá ten lepší :wink2:
PS: A mňa najvyše mrzí, že po vytiahnutí Nyquista z farmy som ho stiahol z FA, no po pár týždňoch bol tuším pár dní DTD alebo IR a poslal som ho out, lebo mi zaberal miesto :slap: . No keby som len tušil, že o pár dní naskočí späť, tak by bol môj doteraz a zbieral by štatistiky v tých správnych farbách, teda u mňa, kde dostal, okamžite od prvého svojho tohto sezónneho zápasu v NHL, šancu zahrať si Yahoo :yes:
História sa nepýta :bitka3:
tento týždeň mi to nejde tak ako minulý :nervozny:

Ale teraz sa mi vypláca mať hráčov Blues, predvčerom hetrik Backesa, dnes Oshieho :cool:
Zemětřesení u Coyotes, Wanic dostal padáka!
Generální manažer Wanic nebude nadále pokračovat ve své funkci u Arizona Coyotes. Vedení organizace to dnes ráno oznamilo prostřednictvím oficiálních stránek. Důvodem propuštění jsou neuspokojivé výsledky z posledních dvou ročníků a hrubé zanedbání plnění klubových povinností.

Coyotes letos zaznamenali žalostnou bilanci 118-202-32, což vyústilo v sestup do druhé ligy. Pomyslný vaz však zlomilo jednomu z nejkvalitnějších manažerů (pozn. editora: nezávislý autor zabývající se touto problematikou na tomto výrazu trval) až poslední kolo, kde se nepodařilo uhrát ani důstojný výsledek s tradičním rivalem Denver Blizzard.

"S Denverem neurhát ani 5 bodů, to je žalostná bilance," uvedl po prohraném zápase Wanic.

Jméno nástupce zatím vedení klubu tají.

Propuštěním manažera nicméně zemětřesení u Coyotes pravděpodobně neskončí. Podle předběžných informací by totiž v létě mohlo dojít i k přestěhování klubu.
9:6
7:7
8:7
7:7

stavy serii pred poslednim hracim dnem :nervozny:
neskutočná vyrovnanosť :scare:

tento týždeň ma ale kus cedníci nasrali :scare: :( neviem, či to uhrám
Redy, ty to uz mas viac-menej iste :cool: petrik :hehe:
:-O vsetky suboje su vyrovnane, dnes bude zaujimava a napinava yahoo noc...

specialne treb drzat Dunimovi, nech porazi Popradcana :lol2:
dunim nema sance kedze do rana mu hraju 4ria hraci a popradcanovi asi milion..zachranit ma moze maximalne nejaka zazracna kombinacia stastneho shp s 2 vitaznymi golmi a neschopnostou popradcanovych hracov trafit branku :D
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES