Prave ze jsem to vubec nevedel, ja jsem se o zdravotni stav hracu pred draftem vubec nezajimal, vedel jsem jen o Sidovi ( kdo taky neOhlund píše:S tým zraneným Keslerom si musel počítať už pri drafte. Zatial ten termín návratu je otázny ale vyzerá to velmi dobre, pôvodne sa mal vrátiť až začiatkom novembra ale dokonca vyšli aj správy že by mohol stihnúť už prvý zápas, a pravda je niekde medzi tým, včera som pozeral tréning a trénoval naplno a vyzeral fit, tak pochybujem že by čakal mesiac ja myslím že cca tie 2 týždne max.Selly8 píše:Krasne mi to zacina Fisher a Kesler na IRNevite nekdo na jak dlouho to u nich zhruba vypada? Az budu mit vic casu pripadne pohledam sam.
A dobrý ťahdať dnes do brány Johnsona, ten si určite zachytá, Fleury pôjde dole už po 1. tretine so 4 kúskami.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Lukas33 píše:Oba trejdy boli jednoznačne zamietnuté.
ale teraz vazne, myslim ze to uz prehanate s tym zamietanim trejdov
je to hra a malo by to byt v prvom rade o zabave. mne sa zda ze vy to beriete az prilis seriozne. no a co ze niekto akceptuje trejd ktory sa vacsine ludi zda byt prenho nevyhodny? kazdy ma vlastny rozum a vlastne kriteria podla ktorych si jednotlivych hracov ceni - a tie kriteria nie vzdy musia byt "objektivne meratelne" ked chce mat niekto v time silou-mocou coutureho a je ochotny zanho obetovat cartera - no a co? ked niekto v teame nechce mat tanguaya ale najlepsia protihodnota aku sa mu zanho podarilo dohodnut bol conolly a napriek tomu mu to staci - no a co? ze je conolly na IR? mozno o tyzden uz nebude a stane sa platnym hracom... ked bude mat po prvom mesiaci priemer bod na zapas uz ten trejd povolite? alebo ani tak nie?
ked je niekto "sikovny" vyjednavac a podari sa mu zjednat s niekym pre seba vyhodny trejd, preco by mu nemal byt povoleny? hraju snad medzi nami aj nejaki dementi ktorym treba vysvetlit ze hrac XY ma ovela vyssiu hodnotu a nemozes ho vymenit len za toto? co tym vlastne sledujete? aby ti co si dokazu vyjednat vyhodny trejd neboli vo vyhode oproti tym co si taky trejd vyjednat nedokazu? WTF? to je snad kua kazdeho vec co si so svojim timom robi, ktorych hracov je ochotny za aku protihodnotu vymenit...
IMO by sa mali rusit len extremne trejdy typu ovca za nodla a podobne, z tohto co stvarate ide dojem ze vam ta "moc" stupla az moc do hlavy...
Už sa k tomu vyjadril aj náš GM a vidí to podobneSelly8 píše:Tak snad mas s tim brzkym navratem pravdu, budu ho potrebovat co nejdriv![]()
Hlídat se to musí... Co když se tu najdou dva jedinci...dejme jim krycí jména pan D a pan M, kteří z toho budou chtít udělat frašku, a budou dělat trejdy tak, aby jeden z nich měl tým silný, a ten druhý se na to pak vykašle? Hlídat se to musí, ale nemělo by se to přehánět... Jak jsem psal Lukasovi, výměny kus za kus bych vůbec neřešil, pokud tam nebude něco jako Ovechkin za Averyho, hlídal bych jen větší obchody, ale slovem hlídal myslím prověřil, a pustil, pokud tam nebude opět nějaká ohromná propast...megaton píše:k trejdum se nevyjadru, protoze mam stejny nazor jako petrik. Je to hra a snad tady mame vsichni rozum abysme neudelali super blbej trejd. sice jsem nad nekteryma trejdama taky kroutil hlavou, ale to je tak vse.
No tak neviem teraz, fakt sa vám to posudzovanie trejdov zdá byť také extrémne? Minulý rok sme mali presne opačný problém, skoro všetko prechádzalo a boli proti tomu výhrady. Carter
Couture, tam nie je o čom podľa mňa.
Tanguay nekomentujem, to bol môj trejd.
Clowe+G. Campbell
Hornqvist+Galiardi. Ten zase až tak hrozný nebol. Ako každoročne, aj tento rok som mal vlastný rebríček na draft . Tento rok má až 470. miest
. Aby ste si nemysleli že sa doma tak nudím, zoznam som robil cestou vlakom do/z Čiech. Spolu som cestovaním strávil za 4 dni nejakých 8 hodín. Takže som si zabalil minuloročný ProHockey na porovnanie + vytlačené štatistiky z minulej sezóny a cesta mi rýchlo ubehla.
Späť k veci. Clowe je u mňa na 71. mieste, Hornqvist 166. Cambpell 413. a Galiardi 256. Takže Clowe>Hornqvist ale Galiardi>Campbell to teoreticky vyvažuje.
A áno, Azizek je v tom nevinne.
Na jeho vyjadrenie som nečakal, keďže už bolo jasné, že by nič nezmenil.
Chápem o čo ide petrikovi, už som to vlastne spomínal pri tom trejde zo Sedinom, že prečo rušiť trejd s kt. obe strany súhlasia + obe strany si myslia že svoj tím posilnili. Pokiaľ to teda vyložene nebije do očí. Na druhú stranu, keď väčšina komisárov v nich videla problém...
A tu je zase ďalší problém v tom, že jednotlivý GM môžu hráča hodnotiť dosť odlišne ako väčšina ich kolegov. Ja napríklad som mal v top 100 aj hráča, kt. bol v pôvodnom yahoo rebríčku niekde okolo 350. miesta. A naopak hráč niekde zo 150. miesta sa mi nezmestil ani do 300. Inak tu je aj odpoveď pre Joea S. prečo sme sa nemohli dohodnúť. On totiž ten podľa teba garbage Sullivan, Regin alebo Boedker je u mňa o dosť vyššie ako tebou ponúkaní Eaves, Shannon alebo Dupuis.
ConnollyRedy píše:Vitezna taktika do pristich let: brat oblibene hrace nekterych manazeru a draze jim je trejdnout.....
Clowe+G. Campbell
A áno, Azizek je v tom nevinne.
Chápem o čo ide petrikovi, už som to vlastne spomínal pri tom trejde zo Sedinom, že prečo rušiť trejd s kt. obe strany súhlasia + obe strany si myslia že svoj tím posilnili. Pokiaľ to teda vyložene nebije do očí. Na druhú stranu, keď väčšina komisárov v nich videla problém...
chces povedat ze ani teoreticky si nevies predstavit ze by couture po uspesnej minulej sezone podaval v tejto vykony porovnatelne s carterom ktory si bude musiet zvykat na novy tim a spoluhracov? ja si viem bez problemov predstavit moznost ze couture bude bodovat aj lepsie ako carter... :ja_neviem:Lukas33 píše:No tak neviem teraz, fakt sa vám to posudzovanie trejdov zdá byť také extrémne? Minulý rok sme mali presne opačný problém, skoro všetko prechádzalo a boli proti tomu výhrady. CarterCouture, tam nie je o čom podľa mňa.
ConnollyRedy píše:Vitezna taktika do pristich let: brat oblibene hrace nekterych manazeru a draze jim je trejdnout.....Tanguay nekomentujem, to bol môj trejd.
Clowe+G. CampbellHornqvist+Galiardi. Ten zase až tak hrozný nebol. Ako každoročne, aj tento rok som mal vlastný rebríček na draft . Tento rok má až 470. miest
![]()
. Aby ste si nemysleli že sa doma tak nudím, zoznam som robil cestou vlakom do/z Čiech. Spolu som cestovaním strávil za 4 dni nejakých 8 hodín. Takže som si zabalil minuloročný ProHockey na porovnanie + vytlačené štatistiky z minulej sezóny a cesta mi rýchlo ubehla.
Späť k veci. Clowe je u mňa na 71. mieste, Hornqvist 166. Cambpell 413. a Galiardi 256. Takže Clowe>Hornqvist ale Galiardi>Campbell to teoreticky vyvažuje.
A áno, Azizek je v tom nevinne.Na jeho vyjadrenie som nečakal, keďže už bolo jasné, že by nič nezmenil.
Chápem o čo ide petrikovi, už som to vlastne spomínal pri tom trejde zo Sedinom, že prečo rušiť trejd s kt. obe strany súhlasia + obe strany si myslia že svoj tím posilnili. Pokiaľ to teda vyložene nebije do očí. Na druhú stranu, keď väčšina komisárov v nich videla problém...A tu je zase ďalší problém v tom, že jednotlivý GM môžu hráča hodnotiť dosť odlišne ako väčšina ich kolegov. Ja napríklad som mal v top 100 aj hráča, kt. bol v pôvodnom yahoo rebríčku niekde okolo 350. miesta. A naopak hráč niekde zo 150. miesta sa mi nezmestil ani do 300. Inak tu je aj odpoveď pre Joea S. prečo sme sa nemohli dohodnúť. On totiž ten podľa teba garbage Sullivan, Regin alebo Boedker je u mňa o dosť vyššie ako tebou ponúkaní Eaves, Shannon alebo Dupuis.
IMO by komisari mali pristupovat k hodnoteniu trejdov uplne inak. nehodnotit ci trejd je alebo nie je ferovy resp. vyvazeny, rovnocenny pre obe strany atd, ALE HODNOTIT CI V DANOM TREJDE IDE O POKUS O PODVOD ALEBO NIE (ci sa dvaja manazeri dohodli sposobom ako predo mnou popisal TT) a rusit iba trejdy o ktorych by vacsina mala pocit ze sa jedna o takyto druh podvodu
PS: aby som nezabudol - chceme s dejfom 2 miesta na IR
Teoreticky si viem predstaviť, že Couture bude lepší ako Carter. Ono sú to vlastne všetko len nejaké predpoklady, ale zároveň tie predpoklady sú jediná vec (ak nerátame silu tímu, čo je vlastne tiež len papierová prognóza kým nezačne sezóna a napr. úloha akú ten hráč má v tíme) na ktorej môžeme stavať než začne sezóna.
2 IR, neviem či už nemáme plné všetky miesta na súpiske, je to nejako obmedzené. Pozriem na to neskôr. Čo si myslia ostatní?
2 IR, neviem či už nemáme plné všetky miesta na súpiske, je to nejako obmedzené. Pozriem na to neskôr. Čo si myslia ostatní?
No tak potom naco sa robila tato komisia? Mne je jasne, ze sa neda urobit trade tak, aby to bolo presne vyrovnane. Pretoze je jasne, ze kazda kategoria ma inu dolezitost (50 golov=/=50 hitov a pod.) tak sa neda jednoznacne urcit vyrovnanost vymeny. Ale ked ma v jednej vymene hrac viac golov, asistencii, bodov, hitov,...a "prehrava" len v 1-2 kategoriach, tak tato je potom dost nevyrovnana. A ano, stale si myslim, ze Tanguay ma momentalne ovela vacsiu hodnotu ako IR Connolly. A topetrik píše:ale teraz vazne, myslim ze to uz prehanate s tym zamietanim trejdovnejde mi teraz az tak o ten moj trejd so sellym, skor vseobecne. nechapem moc co tym vlastne sledujete :ja_neviem:
je to hra a malo by to byt v prvom rade o zabave. mne sa zda ze vy to beriete az prilis seriozne. no a co ze niekto akceptuje trejd ktory sa vacsine ludi zda byt prenho nevyhodny? kazdy ma vlastny rozum a vlastne kriteria podla ktorych si jednotlivych hracov ceni - a tie kriteria nie vzdy musia byt "objektivne meratelne" ked chce mat niekto v time silou-mocou coutureho a je ochotny zanho obetovat cartera - no a co? ked niekto v teame nechce mat tanguaya ale najlepsia protihodnota aku sa mu zanho podarilo dohodnut bol conolly a napriek tomu mu to staci - no a co? ze je conolly na IR? mozno o tyzden uz nebude a stane sa platnym hracom... ked bude mat po prvom mesiaci priemer bod na zapas uz ten trejd povolite? alebo ani tak nie?
ked je niekto "sikovny" vyjednavac a podari sa mu zjednat s niekym pre seba vyhodny trejd, preco by mu nemal byt povoleny? hraju snad medzi nami aj nejaki dementi ktorym treba vysvetlit ze hrac XY ma ovela vyssiu hodnotu a nemozes ho vymenit len za toto? co tym vlastne sledujete? aby ti co si dokazu vyjednat vyhodny trejd neboli vo vyhode oproti tym co si taky trejd vyjednat nedokazu? WTF? to je snad kua kazdeho vec co si so svojim timom robi, ktorych hracov je ochotny za aku protihodnotu vymenit...
IMO by sa mali rusit len extremne trejdy typu ovca za nodla a podobne, z tohto co stvarate ide dojem ze vam ta "moc" stupla az moc do hlavy...
snad nemyslis vazneno a co? ze je conolly na IR? mozno o tyzden uz nebude a stane sa platnym hracom... ked bude mat po prvom mesiaci priemer bod na zapas uz ten trejd povolite?
Ale zas nemysli si, ze sme nejaki neprajni blbci, ktorym "moc" stupla do hlavy (toto je akoze WTF, ak si to myslel vazne, tak
Ja osobne teda nezamietam trade z osobnych sympatii/antipatii voci konkretnym userom, ale robim to podla svojho najlepsieho vedomia/svedomia. Ak sa ale dohodneme v ramci komisie na benevolentnejsom pristupe, nebudem mat s tym problem
Tak uznávam že s tým Connollym to bol trocha úlet, vidím jeho sezonu až privelmi optimisticky asi, v tíme by som ho chcel ale už nemám čo ponúknuť... Lukas skus sa pozrieť či tam niečo nenájdeš s adekvátnou hodnotou... Som mu najskôr ponúkol trejd s tým Tanguayom kde by sa to dorovnalo v obrane Wiz/Wideman za Tyutina, ale to odmietol.
A ked som Tangoša ponúkal kajovi ako dorovnanie pri Danielovi, tak ho nechcel ani za tiež porcelánového Lombardiho a ešte mi napísal že bude mať asi takú sezonu ako Glencross, takže všetci ho majú za ..... ale ked ho už môžem vymeniť tak zrazu má neuveritelnú hodnotu.
A ked som Tangoša ponúkal kajovi ako dorovnanie pri Danielovi, tak ho nechcel ani za tiež porcelánového Lombardiho a ešte mi napísal že bude mať asi takú sezonu ako Glencross, takže všetci ho majú za ..... ale ked ho už môžem vymeniť tak zrazu má neuveritelnú hodnotu.
Počujte, môžem Skorpionovi trochu upraviť ten tím? Teraz mu to iba upravujem, aby mu hráči hrávali, ale s tým materiálom čo tam má sa nedá pracovať. Chcel by som vyhodiť a nahradiť aspoň Bolla a Eagra kt. sú zranení a aj keby neboli, tak sú úplne nanič. Myslím že on sám by si ich nenechal. Zatiaľ drží vďaka Thomasovi remízu 7:7 so SJ Jackals. 
EDIT: Ešte som si všimol, že viacerí nepoužívate ten IR post. Ak by náhodou niekto nevedel, ak máte zraneného hráča (musí tam mať IR) môžete ho dať na ten IR post a zobrať si namiesto neho niekoho iného. Keď bude zdraví tak náhradníka vyhodíte, prípadne hocikoho z tímu.
EDIT: Ešte som si všimol, že viacerí nepoužívate ten IR post. Ak by náhodou niekto nevedel, ak máte zraneného hráča (musí tam mať IR) môžete ho dať na ten IR post a zobrať si namiesto neho niekoho iného. Keď bude zdraví tak náhradníka vyhodíte, prípadne hocikoho z tímu.
k skorpimu - jasne helfnite mu ako sa da
[quote="kajo"][/quote]
ok, uznavam ze s tou mocou stupajucou do hlavy som to v navale emocii trochu prehnal. nepochybujem o tom ze komisari robia svoje funkcie podla najlepsieho vedomia a svedomia, ibaze sa mi nepaci ten vysledok
trvam na tom co som pisal ako odpoved Lukasovi - nemali by ste posudzovat vyrovnanost resp. ferovost trejdov ale iba to ci ide o pokus o podvod alebo nie... a bloknut iba trejdy kde bude dovodne podozrenie ze ide o pokus o podvod - zamerne "obohatenie" jedneho timu na ukor druheho (verim ze taky pripad by nenastal)
inak mozete rovno zakazat moznost akychkolvek trejdov (co sa asi neda, ale vies co tym chcem povedat)
ved vzdy ked zakazete nejaky trejd z dovodu ze sa vam nezda rovnocenny, akoby ste jednemu zo zucastnenych manazerov povedali: si hlupak a musime ta "ochranit" pred vlastnou hlupostou
EDIT - na obed som uz nemal cas to dopisat, takze teraz:
o com je vlastne tato hra? podla mna o tom odhadnut co najlepsie coho su jednotlivi hraci schopni a vystavat tak z nich co najsilnejsi tim
kto by mal teda tuto hru vyhrat? logicky ten co to dokaze najlepsie
kazdy manazer zlozi svoj tim na drafte a potom dalsimi potencialnymi vymenami s inymi manazermi. cize vyhrat by mal ten co dokaze svoj tim co najlepsie nadraftovat a potom co najlepsie zdokonalit cez vymeny. lenze prave tu druhu moznost vy neumoznujete. kazdy trejd ktorym by majazer svoj tim vylepsil stopnete - lebo zakonite ten druhy tim by sa tim oslabil a teda trejd nie je ferovy.
lenze nie je prave to podstatou hry? zoradit zucastnenych manazerov od najsikovnejsieho po najmenej sikovneho? ale ked eliminujete moznost aby ti "sikovni" pri trejdoch s "menej sikovnymi" vylepsili svoj tim, tak potom bude vysledok zavisiet len a len od draftu, ktory je zase v dost velkej miere ovplyvneny nahodne vylosovanym poradim.
nemozete predsa branit tim "sikovnym", ktori vedia hracov odhadnut lepsie ako ti "menej sikovni" aby toto vyuzili v hre vo svoj prospech... tym podla mna uplne negujete podstatu celej hry
ak niekto hraca zle odhadne a nevyhodne ho vymeni, nech znasa dosledky v podobe horsich vysledkov a horsieho umiestnenia v tabulke...
tolko asi k tomu z mojej strany, dufam ze sa nad tym kompetentni aspon zamyslia...
[quote="kajo"][/quote]
ok, uznavam ze s tou mocou stupajucou do hlavy som to v navale emocii trochu prehnal. nepochybujem o tom ze komisari robia svoje funkcie podla najlepsieho vedomia a svedomia, ibaze sa mi nepaci ten vysledok
trvam na tom co som pisal ako odpoved Lukasovi - nemali by ste posudzovat vyrovnanost resp. ferovost trejdov ale iba to ci ide o pokus o podvod alebo nie... a bloknut iba trejdy kde bude dovodne podozrenie ze ide o pokus o podvod - zamerne "obohatenie" jedneho timu na ukor druheho (verim ze taky pripad by nenastal)
inak mozete rovno zakazat moznost akychkolvek trejdov (co sa asi neda, ale vies co tym chcem povedat)
ved vzdy ked zakazete nejaky trejd z dovodu ze sa vam nezda rovnocenny, akoby ste jednemu zo zucastnenych manazerov povedali: si hlupak a musime ta "ochranit" pred vlastnou hlupostou
EDIT - na obed som uz nemal cas to dopisat, takze teraz:
o com je vlastne tato hra? podla mna o tom odhadnut co najlepsie coho su jednotlivi hraci schopni a vystavat tak z nich co najsilnejsi tim
kto by mal teda tuto hru vyhrat? logicky ten co to dokaze najlepsie
kazdy manazer zlozi svoj tim na drafte a potom dalsimi potencialnymi vymenami s inymi manazermi. cize vyhrat by mal ten co dokaze svoj tim co najlepsie nadraftovat a potom co najlepsie zdokonalit cez vymeny. lenze prave tu druhu moznost vy neumoznujete. kazdy trejd ktorym by majazer svoj tim vylepsil stopnete - lebo zakonite ten druhy tim by sa tim oslabil a teda trejd nie je ferovy.
lenze nie je prave to podstatou hry? zoradit zucastnenych manazerov od najsikovnejsieho po najmenej sikovneho? ale ked eliminujete moznost aby ti "sikovni" pri trejdoch s "menej sikovnymi" vylepsili svoj tim, tak potom bude vysledok zavisiet len a len od draftu, ktory je zase v dost velkej miere ovplyvneny nahodne vylosovanym poradim.
nemozete predsa branit tim "sikovnym", ktori vedia hracov odhadnut lepsie ako ti "menej sikovni" aby toto vyuzili v hre vo svoj prospech... tym podla mna uplne negujete podstatu celej hry
ak niekto hraca zle odhadne a nevyhodne ho vymeni, nech znasa dosledky v podobe horsich vysledkov a horsieho umiestnenia v tabulke...
tolko asi k tomu z mojej strany, dufam ze sa nad tym kompetentni aspon zamyslia...
Tak ja osobne som za to, aby sa väčšina trejdov púšťal. Ale v prípade že je výrazne nevyrovnaný, nevidím dôvod prečo ho nestopnúť. V minulej sezóne sa objavilo zopár pochybných trejdov.
Nám ide skôr o opačný problém, že niekto sa nabalí kvalitnými hráčmi, od manažéra kt. už je mimo bojov PO, alebo sa na to vykašľal. Teraz na začiatku to samozrejme nehrozí. Takže ešte raz, ja som zato aby sa trejdy pokiaľ možno schvaľovali. S tích doterajších mi naozaj prekážal iba ten Carter - Couture. S mideho samozrejme nechcem robiť hlupáka, ale ten trejd mi jednoducho prišiel až príliš nevyvážený. Aj keď pripúšťam, že Couture by mohol byť nakoniec platnejší hráč ako Carter. Lenže teoreticky by mohol byť aj Nodl platnejší ako Ovečkin... Inak ak si pozrieš fórum na Yahoo, zistíš že tie trejdy sa riešia všade.ak niekto hraca zle odhadne a nevyhodne ho vymeni, nech znasa dosledky v podobe horsich vysledkov a horsieho umiestnenia v tabulke...
Další trejd čaká na schválenie.
Little + Enstrom - Kovalchuk + Goc
Skôr než popi dostane infarkt nech si pozrie štatistiky z minulej sezony kde dvojica Jets nazbierala o 10b viac ako Kovy s Gocom.
Navyše Goc v našej lige ani nebol draftovaný a dlho trčal medzi nechcenými volnými hráčmi, takže sa to dá brať že som musel obetovať len Kovalchuka. Viem že sa od neho čaká zlepšenie, ale ten tím Devils je tragický a pokial budú vedla Kovyho zelenáči ako Josefson, Palmieri či stárnuci Zubrus tak bod na zápas je podla mňa scifi u neho, možno sa zlepší zo 60 na 70, ale viac asi nedá, Enstrom mal 2 sezony v rade 50b, v minulej ešte neodohral 10z, takže od neho mi stačí ked si odohrá štandard a Little ako center 1. útoku by mal minimálne tých 50b zopakovať...
Little + Enstrom - Kovalchuk + Goc
Skôr než popi dostane infarkt nech si pozrie štatistiky z minulej sezony kde dvojica Jets nazbierala o 10b viac ako Kovy s Gocom.
Navyše Goc v našej lige ani nebol draftovaný a dlho trčal medzi nechcenými volnými hráčmi, takže sa to dá brať že som musel obetovať len Kovalchuka. Viem že sa od neho čaká zlepšenie, ale ten tím Devils je tragický a pokial budú vedla Kovyho zelenáči ako Josefson, Palmieri či stárnuci Zubrus tak bod na zápas je podla mňa scifi u neho, možno sa zlepší zo 60 na 70, ale viac asi nedá, Enstrom mal 2 sezony v rade 50b, v minulej ešte neodohral 10z, takže od neho mi stačí ked si odohrá štandard a Little ako center 1. útoku by mal minimálne tých 50b zopakovať...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé