Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Connolly Expected to Play Thursday: Tim Connolly (upper body) is expected to play on Thursday, but he might be a game-time decision, TSN reports. Už by mal byť OK. Už sme boli dohodnutý skôr, ale kvôli tomu zraneniu sme to zrušili. Teraz sa Ohlund zase ozval, takže žiadny nátlak z mojej strany.
Po drafte som bol proste dosť nespokojný s tým tímom, tak som ho hned od základov prebudoval, pri niektorých hráčoch riskujem až dosť a moc sa spolieham na štastie a zdravie ale myslím že teraz je ten tím určite lepší ako po drafte, tento posledný trejd je další risk ale cítim že Toronto konečne to PO spraví, vela ludí sa natom pobaví, ale tak uvidíme o niekolko mesiacov. Miesto v 1. útoku Leafs je super príležitosť pre Connollyho ukázať čo v ňom je a s Kesselom na krídle je reálnych aj 60b+ . A narozdiel od Tanguaya by mi mohol vyhrať aj cca 600 buly.
Len znovu riskujem to zdravie :modlenie: .
čtv 06. říj 2011 02:22
To si radsej zober Bozaka na FO..pre mna to je zase tak zvlastny trejd...Chlape,prosim TA,urob uz nejaky normaly trejd,bez otaznikov,resp nieco normalne..lebo stracam trpezlivostOhlund píše:Po drafte som bol proste dosť nespokojný s tým tímom, tak som ho hned od základov prebudoval, pri niektorých hráčoch riskujem až dosť a moc sa spolieham na štastie a zdravie ale myslím že teraz je ten tím určite lepší ako po drafte, tento posledný trejd je další risk ale cítim že Toronto konečne to PO spraví, vela ludí sa natom pobaví, ale tak uvidíme o niekolko mesiacov. Miesto v 1. útoku Leafs je super príležitosť pre Connollyho ukázať čo v ňom je a s Kesselom na krídle je reálnych aj 60b+ . A narozdiel od Tanguaya by mi mohol vyhrať aj cca 600 buly.
PS: Mam vaznu otazku...ked to takto bude pokracovat,vzdavam sa svojho timu v prospech niekoho,ktory na tieto trejdy bude ma zaludok,ja na to zaludok Bohuzial nemam..Nechcem byt sprsoty a vulgarny...ale toto hranici s debilizmom..sorry..
Sa tu modlis za zdravie hraca ,ktory bol zdravy dlhe roky za kaliku
Tak rozhodne tými trejdami nechcem kaziť a znechucovať hru ostatným
, tak sorry ze ti robím také nervy.
Tanguay s Tyutinom sú u mňa poslední hráči ktorých plánujem vymeniť, takže problémy by som ti už nerobil, navyše za toho Fedora som poslal len 2 úplne seriozne ponuky... Viem že Alex môže znovu nahrabať dosť bodov vedla Iginlu, ale ked som ho ponúkal za neaké 50b+ krídla tak som nemal šancu, po tej sezone v Tampe ho má každý už len za ..... . A ked sa vám to až tak nepáči tak to môžte bloknúť, nič by sa nestalo, Connolly nie je Henrik že by som ho musel mať za každú cenu, ale verím mu.
Tanguay s Tyutinom sú u mňa poslední hráči ktorých plánujem vymeniť, takže problémy by som ti už nerobil, navyše za toho Fedora som poslal len 2 úplne seriozne ponuky... Viem že Alex môže znovu nahrabať dosť bodov vedla Iginlu, ale ked som ho ponúkal za neaké 50b+ krídla tak som nemal šancu, po tej sezone v Tampe ho má každý už len za ..... . A ked sa vám to až tak nepáči tak to môžte bloknúť, nič by sa nestalo, Connolly nie je Henrik že by som ho musel mať za každú cenu, ale verím mu.
captak to mozno je, ale v klube ako CGY najde stale uplatnenie (mitch ty toto necitat
Tanguay bude hrat v 1 lajne po boku Iginlu, co viac treba dodavat....ja osobne dam radsej prednost "captakovi" ako porcelanu....ten mi na IR sotva zaboduje.....Connoly uz skocil na IR, ja byt na Ohlundovom mieste.....
nas trejd so sellym:
clowe + g.campbell for hornqvist + galiardi
k "vyrovnanosti" trejdu:
clowe a hornqvist su obaja top6 kridla vo svojich timoch, obaja budu hrat aj PP a od oboch sa da ocakavat cca 50+ bodov. ocakavania mozno mozu byt vyssie u clowa, ale nie je uplne nepredstavitelna ani moznost ze z tejto dvojice bude mat lepsiu sezonu hornqvist
campbell a galiardi su zase obaja bottom 6 forwardi s potencialom na cca 30 bodov. campbell prinasa navyse aj nejake buly a viac hitov, ale podobni hraci sa stale daju najst aj medzi volnymi. mne islo najma o to zredukovat trochu pocet hracov Avs v time (mam ich na moj vkus az moc
)
clowe + g.campbell for hornqvist + galiardi
k "vyrovnanosti" trejdu:
clowe a hornqvist su obaja top6 kridla vo svojich timoch, obaja budu hrat aj PP a od oboch sa da ocakavat cca 50+ bodov. ocakavania mozno mozu byt vyssie u clowa, ale nie je uplne nepredstavitelna ani moznost ze z tejto dvojice bude mat lepsiu sezonu hornqvist
campbell a galiardi su zase obaja bottom 6 forwardi s potencialom na cca 30 bodov. campbell prinasa navyse aj nejake buly a viac hitov, ale podobni hraci sa stale daju najst aj medzi volnymi. mne islo najma o to zredukovat trochu pocet hracov Avs v time (mam ich na moj vkus az moc
S tým zraneným Keslerom si musel počítať už pri drafte. Zatial ten termín návratu je otázny ale vyzerá to velmi dobre, pôvodne sa mal vrátiť až začiatkom novembra ale dokonca vyšli aj správy že by mohol stihnúť už prvý zápas, a pravda je niekde medzi tým, včera som pozeral tréning a trénoval naplno a vyzeral fit, tak pochybujem že by čakal mesiac ja myslím že cca tie 2 týždne max.Selly8 píše:Krasne mi to zacina Fisher a Kesler na IRNevite nekdo na jak dlouho to u nich zhruba vypada? Az budu mit vic casu pripadne pohledam sam.
A dobrý ťah
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé