Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Popradcan píše:Lenze tu ide o to,ze Hecht neni zdravy kua :!: ludia spamatajte sa :P,pokial je cas,zacne sezona a zacnu dalsie problemy :D Ved Hecht uz chyba viac ,ako 7 dni,sa hovori ze sa mu obnovil otras mozgu,nech su tie trejdy ferove aspon v tomto..

Mne najviac smrdi ten trejd Marchand-Hecht smrdi mi to poriadne..
lol ale ze jake silne slova :D neberies to nahodou nejak prilis vazne? :lol2:
na tom ze je niekto ochotny (v rozumnej miere) preplatit aby ziskal oblubeneho hraca ja osobne nevidim nic zle.
ak to nie je vyslovene trejd ake sa robili minuly rok ked sa na to niekto (uz neviem kto) pocas sezony vykaslal a rozpredal team stylom ze mu absolutne nezalezalo na protihodnote (tiez som sa tusim prizivil :D) tak by som to pustal...
No ale pokial Hecht bude out dlhsiu dobu, tak je ten trade ozaj nefer a Ohlund by tym padom za Sedina preplatil vela. H.Sedin+Kronwall :arrow: Nash+Letang+Marchand? :doh:
Ak by bol Hecht uplne fit, tak by to bolo ok dajme tomu, ale takto.. :hmm:

hlavne, ze odo mna drankal za Kovalcuka a Koiva D.Sedina a Spezzu :sarcasm:
kajo píše:No ale pokial Hecht bude out dlhsiu dobu, tak je ten trade ozaj nefer a Ohlund by tym padom za Sedina preplatil vela. H.Sedin+Kronwall :arrow: Nash+Letang+Marchand? :doh:
Ak by bol Hecht uplne fit, tak by to bolo ok dajme tomu, ale takto.. :hmm:

hlavne, ze odo mna drankal za Kovalcuka a Koiva D.Sedina a Spezzu :sarcasm:
v mojich ociach:
letang cca = kronwall (letang je o nieco produktivnejsi - aj ked bez cindyho to uz potom nebolo take vyrazne. obaja hraju aj PP, kronwall bude zrejme po rafalskiho retiremente este viac ako doteraz, co sa hitov a blokov tyka su porovnatelni)

nash cca 80 pts, marchand cca 40-50 pts
segedin cca 100 pts a hecht... :hmm: aj keby vynechal napr. tretinu sezony s aktualnym zranenim tak na 20 pts IMO ma... cize zase v sucte cca vyrovnane

ohlund vyrazne ziska na buly, pomerne vyrazne strati na hitoch to sa tiez viac-menej vyrovna. + marchand ma potencial aj na nejake SHP... a to je tak vsetko

co sa stats tyka, nie je to IMO nijak vyrazne jednostranne :P a tato hra sa hra na statistiky
ja som uz bol byval spominal, ze na tomto trejde o nieco viac, ci este viac :D zarobil Selly....hlavne teda na ukor Hechta....ja osobne ak by som mal Hechta v time, asi ho pustim bez akejkovelk nahrady, resp. siahnem po hracovi z free agents ci waivers, takze by som ani nemal dôvod ho zaangazovat do trejdu....teda jedine ak by som sa ho chcel tak potajomky zbavit :giggle: a to ak ma problemy ake ma, to uz by som ho vôbec neriesil....ak to berieme tak, ze ide na oplatku za Marchanda :roll: v tomto trejde robi taku tu sarapatu jedine Hecht, ak by k Sellymu putoval hrac z inej ako Marchandovej kategorie, no problem.....Selly je v tom nevinne, bol by blazon, ak by na tu ponuku nezareagoval, na strane druhej, viem, ze Ohlund to tiez nerobi od buka do buka, snazi sa vyskladat tim v ramci akejsi svojej obluby, zlozit tim podla svojich chutovych ingrediencii :D aj za nejaku tu cenu......moju odpoved Luky dostal, takze nech rozhodne väcsina :)
Tak keby selly súhlasí mohol by Hechta nahradiť Thorburn alebo Dorsett, pri troche štastia Johansson :-P .
cepi píše:jja osobne ak by som mal Hechta v time, asi ho pustim bez akejkovelk nahrady, resp. siahnem po hracovi z free agents ci waivers, takze by som ani nemal dôvod ho zaangazovat do trejdu....teda jedine ak by som sa ho chcel tak potajomky zbavit :giggle:
Ved tak isto by prípadne dopadol aj umna a myslím že či už by som získal namiesto neho toho Dorsetta alebo Thorburna skončili by rovnako dropom...
Takže nahrádzať v tom trejde Hechta s jedným z tej dvojice nemá zmysel ale jednu z nižších variant by som bral ešte celkom rád, ale pochopím aj to ked selly nebude chceť na tej pôvodnej ponuke meniť nič, ved samozrejme tak získa najviac...
Brouwer - Dorsett,
Marchand - Johansson
Čo ty nato Selly?
Ja jsem puvodne ani Hechta nenabizel a nevedel jsem ze je zraneny, schvalne bych ho Ohlundovi nebo nekomu jinemu nikdy necpall. Pro me za me ten trade zruste, ja z Nashe nijak odvazany nejsem, Kronwalla jsem se zbavoval jen s tezkym srdcem a musim vam podekovat ze jste me na toho Hechta upozornili, aspon ho obratem vyhodim :lol2: :a_von:
Čo teraz s vami. :-P Podľa mňa, čisto štatisticky v rámci pravidiel našej ligy, Sedin má niečo vyššiu hodnotu ako Nash. Letang má vyššiu hodnotu ako Kronwall. Zostáva ten Hecht a Marchand, pričom už bolo napísane v čom je problém. Ale čo ak Marchanda chytí syndróm druhej sezóny? :D Teraz je ten trejd výhodnejší pre Sellyho. Na druhú stranu, prečo rušiť trejd s ktorím sú spokojné obe strany. Ešte k tomu teraz, na začiatku sezóny, keď je jasné, že žiadne pochybné čachre machre v tom nie sú. Tak či tak to musím dnes odkliknúť, inak sa to samo zruší kvôli vypršaniu 2 dňovej lehoty na schválenie.

EDIT: Tak som práve dostal správu, že rokovania sa rozbehli nanovo. Uvidíme čo z toho bude.
Selly8 píše:Ja jsem puvodne ani Hechta nenabizel a nevedel jsem ze je zraneny, schvalne bych ho Ohlundovi nebo nekomu jinemu nikdy necpall. Pro me za me ten trade zruste, ja z Nashe nijak odvazany nejsem, Kronwalla jsem se zbavoval jen s tezkym srdcem a musim vam podekovat ze jste me na toho Hechta upozornili, aspon ho obratem vyhodim :lol2: :a_von:
Daj vediet kedy ho vyhodis,ze po nom hned skocim :sarcasm:

Ved tu nikto nikoho nepodozrieva z *** umyslov,islo len o to,zo je Hecht zraneny,inac by som nemal nic proti,aj ked mierna prevaha tam bola na jednej strane,ale trejdy sa nedaju tak robit,ze by to bolo na rovnako,vzdy sa niekomu bude zdat,ze ma ten druhy na vrch.

Btw:Hecht bude rad ,ked si zahraje v 3 lajne,takze ziadne PP time tuto sezonu..,ale mozem sa mylit :sarcasm:
Lukas33 píše:Na druhú stranu, prečo rušiť trejd s ktorím sú spokojné obe strany. Ešte k tomu teraz, na začiatku sezóny, keď je jasné, že žiadne pochybné čachre machre v tom nie sú. Tak či tak to musím dnes odkliknúť, inak sa to samo zruší kvôli vypršaniu 2 dňovej lehoty na schválenie.

EDIT: Tak som práve dostal správu, že rokovania sa rozbehli nanovo. Uvidíme čo z toho bude.
S tým zvýrazneným súhlasím, a čo si odklikával? , aké nové rokovania? :scare:

Ak sa to zruší tak nebudem mať 1. centra a sezona pomaly začína, budem musieť asi rovnakú ponuku dať aj dalším...

Schválte to :yes: .
Pro me osobne H.Sedin + Kronwall > Nash, Letang. Sedina taky moc nemusim jako Nashe, ale je to masina na body jak normalne tak i v PP, Letang nahraje vice bodu jak Kronwall to je bez debat, ale kdovi kdy naskoci Sid. Kazdopadne at se to rozhodne co nejdriv at se podle toho muzu zaridit. Sedin byl moje prvni volba tak by ho v jinem pripade mohl pouzit napr. k vymene v balicku za Getzlafa :)
Popradcan píše:trejdy sa nedaju tak robit,ze by to bolo na rovnako,vzdy sa niekomu bude zdat,ze ma ten druhy na vrch.
:thumbsup: ak sa na trejde zhodnu obaja GM a ten trejd nejako extremne nevybocuje z limitu, ziaden problem, v komisii urcite nebudeme zasahovat za kazdu cenu, no je jasne, ze medzi tolkymi GM sa stale najde nejaky ten protestant :giggle: na strane druhej, nedokazeme zabranit tomu, aby mal kazdy GM pocit, ze ten trejd je totalne ferovy, vyrovnany....ale tie trejdy riesia, rozoberaju GM medzi sebou, ak si tlapnu, paci sa...no hadam sa nikto nesklzne k tomu, aby za kazdym jednym trejdom videl nieco zle, nekale, len kvôli akejsi antipatii GM, usera....
.. len to už schválte nech viem s čím pôjdem do novej sezony....
Kurna Luky to ti opravdu nevezmu. Ty vis ze ja bych Getzlafa strasne rad, ale The Open Doora si opravdu nech :D Navic Wisniewski bude 8 zapasu out a kdo vi co stane pri jeho dalsim vystrelku. Sorry Luky mam te rad ale tohle opravdu nevymenim :)
Lukas33 píše:Ďalší trejd. Couture (Atlanta) :arrow: Jeff Carter (SJJ). Očakávam PMky.
Normalne uz nemozem :D...Ako moze niekto odsuhlasit centra prvej lajny,ktory ma po boku Nasha a hraje v prvom PP unite za centra druhej lajny,ktory ma po boku Clowea a hra v druhom unite na PPs..

V poslednej sezone mal v lajne Pavelskeho,ktory nahradil Heatlyho v prvej lajne.

Clowe-Couture-Ferriero(Havlat IR) lajna v ktorej bude hrat v tejto sezone..
Taky bych to nemenil, ale mide ja fanda Sharks takze...

EDIT: Jsem se spletl s jinym chlapcem , navic ho mam v tymu, strasna haluz i tak :D
Selly8 píše:Kurna Luky to ti opravdu nevezmu. Ty vis ze ja bych Getzlafa strasne rad, ale The Open Doora si opravdu nech :D Navic Wisniewski bude 8 zapasu out a kdo vi co stane pri jeho dalsim vystrelku. Sorry Luky mam te rad ale tohle opravdu nevymenim :)
Toto bola prvá ponuka, chcel som skúsiť čo to dá. :D Ešte niečo vymyslím.
Lukas33 píše:Ďalší trejd. Couture (Atlanta) :arrow: Jeff Carter (SJJ). Očakávam PMky.
:hroza:
Vitezna taktika do pristich let: brat oblibene hrace nekterych manazeru a draze jim je trejdnout..... :hroza:
Lukas, máš tam ďalší trejd
Trejd Couture :arrow: Carter bol jednohlasne stopnutý.

Ďalší trejd. Toews+A.Kosticyn+CH.Stewart(Colorado Dragons) :arrow: B.Little+Eriksson+Callahan(Denver Blizzard) Nejaké námietky?
Redy píše:Vitezna taktika do pristich let: brat oblibene hrace nekterych manazeru a draze jim je trejdnout..... :hroza:
presne tak...chalani, tato hra nespociva v oblubenosti, ci neoblubenosti hraca, hracov, ale v snahe ziskat body pre vas tim a porazit managera na druhej strane.....ak by ste mali v time hraca, ktoreho nemusite, no zbiera vam body ako na beziacom pase, radsej sa ho zbavite a vymenite ho za svojho milacika, ktory v kadri nebude hrat prvu lajnu, nebude riesit prve PP...?...kazdy z nas by vo svojom time privital svojho oblubeneho konika, hraca v time, ktoremu fandi uz nejaky ten rok....ja ako maco, mam v time 2, ale ak by som nemal ani jedneho, neviem, nejako by som na to netlacil, resp. v snahe od niekoho ziskat bos hraca, by som urcite nesiel pod cenu...odtial potial :)
Ozaj, stale plati pravidlo piatich zmien cez tyzden?
kajo píše:Ozaj, stale plati pravidlo piatich zmien cez tyzden?
Co to :?:
Platí, nechal som všetky pravidlá z minulej sezóny.
dejf píše:
kajo píše:Ozaj, stale plati pravidlo piatich zmien cez tyzden?
Co to :?:
ze nemôzes vymienat, zamienat, prihadzovat, vyhadzovat hracov v 1 tyzdni 22x ako to robil svojho casu jeden nemenovany GM :giggle:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS