Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

WTF?

cela moja yahoo strategia je postavena na tom ze mam oboch brankarov blues. takze ohlunda som kontaktoval hned vcera rano.
poslal som mu 2 ponuky, on mi ich poslal tusim 4 ci kolko, nakoniec som si z nich vybral tuto :neviem:

to be honest - neocakavam ze by mal miller v blues vyrazne lepsie stats ako doteraz halak. mne ide najma o udrzanie statusu quo v branke.
na druhej strane je dost dobra sanca ze halak sa este do stredy bude stahovat niekam kde bude jednotkou, tym padom by Ohlundovi zostali dve jednotky. v tej brane moze tymto trejdom nakoniec ziskat :neviem:
cepi » Ned Mar 02, 2014 9:12 am píše: az mi to niecim smrdi, takto sa kuva Ohli o PO nebojuje!
aj mne, petrikom
Som hned písal že Miller je na výmenu, mohol sa ozvať ktokolvek, ale nikto ho nechcel a teraz mi tu idete plakať na rameno.. :roll: . Pôvodne som chcel Benna a nie Wheelera ale petrik pýtal až privela vtedy, prerobil by som aj na hitoch, blokoch,FW a samozrejme aj na brankárovi.. kedže chcel odomňa Kadriho aj Faulka. Polepšil by som si len o pár bodov a to mi zato nestálo. Wheeler nemá o moc horšie stats ako Benn, navyše je aj celkom slušný na hity cca o 40 viac ako Simmonds či Benn. Kulikov je len poleno ktoré som bral z FA takých tam je dosť stále, Schultz vie aspoň neaký PP bodík prihodiť.. A tak isto ako petrikovi aj mne sa hodí Halák aby mi zostala brankárska dvojka, aj ked len Sabres.. a tak ako píše petrik tak kludne sa môže stať že budem mať zachvílu 2 jednotky.. to by bol super trejd potom. Ale PO mi to už zrejme nezachráni, je už málo času..
Ja by som pristala na mensiu vymenu, podotykam mensiu!!! A nie tu 4roch hracov co som dostala :lol2:

z obrancov pustim kohokolvek az na shattyho :D
a z utocnikov je par nedotknutelnych, nakoľko som stratila tavaresa zisla by sa mi mensia bodova masina, ak ma nejaky team nieco a je na posldnych miestach..Vanek, Cogliano, Krejci, Shatty a Kesler su nedotknutelni....ale Hagelina yb som vymenila za nejaku masinku....brankarov nemienim menit
Stamkosa za Hagelina? Aha, ty nie si petrik..
S petrikom nakoniec 9-6, celkom nečakaná výhra vzhladom na jeho predolympijskú formu a 2. miesto v tabulke. Uvidím čo to spraví s mojimi nádejami na PO. Ked tak pozerám na tie výsledky :mf: , 8. Selly dostal náklep ale od kaja ktorý tiež ešte bojuje, aj 6. Halifax dostal na búdku ale všetci ostatní 7-12 povyhrávali.
K tomu trejdu, protesty sú cca 2, takže prejde (ak sa medzitým niekto neozve).
S Ohlundom zasluzena prehra, prilis vela mojich “tahunov” zaostalo za ocakavaniami a to sa prejavilo najma v zakladnych stats v ktorych vacsinou vyhravam – G, A, PTS, PPP… Ohlund gratz :klobuk:

Ak by mal niekto zaujem o nejakych mojich hracov “druheho sledu” – wilson, jones, t. Johnson, downie, niederreiter + prakticky vsetci obrancovia, kludne posielajte ponuky ;)
Lukas33 píše:K tomu trejdu, protesty sú cca 2, takže prejde (ak sa medzitým niekto neozve).
Ved Simmondsa a Millera sa snažím vymeniť celý rok, nikto ich nechcel ani zadarmo ale zrazu im to vadí :roll: .
Zranil sa mi Daniel tak PO je už asi v háji, a pri trejdoch za Sedinovcov neprotestoval nikto, pritom v tomto kalnedárnom roku ani gol nedali a Daniel mal 1 assist v 17 zápasoch... dal som za nich protihodnotu ako keby hrajú v normálnej forme.. Ale petrika som v ofenzívnych stats dokázal poraziť aj bez dvojčat, potešil hlavne Torres s 3 kúskami, jeho som bral už pri drafte ale až potom som zistil že polku sezony vynechá :slap:
Ohlund píše:Ved Simmondsa a Millera sa snažím vymeniť celý rok, nikto ich nechcel ani zadarmo ale zrazu im to vadí
Hlavne ked som ja chcel Simmondsa, tak si zanho pytal Mesiac :roll:
kajo píše:
Ohlund píše:Ved Simmondsa a Millera sa snažím vymeniť celý rok, nikto ich nechcel ani zadarmo ale zrazu im to vadí
Hlavne ked som ja chcel Simmondsa, tak si zanho pytal Mesiac :roll:
Ty si ho chcel na začiatku sezony získať lacno lebo vtedy hral ozaj nanič a chcel si mi tak "pomôcť" zbaviť sa ho . Ale to nie je môj štýl, ja sa snažím zbaviť skôr hráčov vo forme, ked majú lepšiu cenu ako dávať schopných hráčov zadarmo preč ked sa im nedarí. Potom ked sa rozbehol som ho núkal kade tade a nikto ho nechcel. Aj od teba som chcel hlavne prd hrajúceho Nasha a (vtedy stále) zraneného Eliáša a ja som núkal Dropkinsa, Simmondsa takže nič prehnané som nechel ani od teba...
dobre Ohlund, ale zase nebolo by od veci aby sa mi ta vymena oplatila aspon v niektorych statistikach :giggle:
a nie ze mi ponuknes balik pri ktorom prerobim uplne vsade :D

btw - mohol by ten miller-halak trejd prejst este dnes? Od soboty kedy sme to s Ohlundom upiekli uz snad preslo dost casu… :roll:
Ohlund píše:Ty si ho chcel na začiatku sezony získať lacno lebo vtedy hral ozaj nanič a chcel si mi tak "pomôcť" zbaviť sa ho . Ale to nie je môj štýl, ja sa snažím zbaviť skôr hráčov vo forme, ked majú lepšiu cenu ako dávať schopných hráčov zadarmo preč ked sa im nedarí. Potom ked sa rozbehol som ho núkal kade tade a nikto ho nechcel. Aj od teba som chcel hlavne prd hrajúceho Nasha a (vtedy stále) zraneného Eliáša a ja som núkal Dropkinsa, Simmondsa takže nič prehnané som nechel ani od teba...
Len potom nepis, ze si ho chcel vymenit cely rok a nikto ho nechcel ani zadarmo..
zhanam brankara ked taknapiste mi PM..nieco vymyslime
Anty píše:zhanam brankara ked taknapiste mi PM..nieco vymyslime
Jses Shero, nebo co?
Pripominam ze Trade deadline je 6.3.

Zaujimalo by ma co tak dlho trva timom dat hraca na IR. Mam 3 hracov co budu mimo viac ako mesiac a vsetci su vedeni ako DTD. :slap:
ber markstroma z FA, ale frisko... :giggle:
petrik píše:
no za skusku to stoji :D brankarska trojica Stalock Ellis Markstrom :slintac:
Anty píše:
petrik píše:
no za skusku to stoji :D brankarska trojica Stalock Ellis Markstrom :slintac:
no ked si pohrdol bryzom... :bee: :giggle:
Ako tak sledujem to dianie pred trade deadline, dostal som chuť tiež urobiť nejaký ten trejd. Zopár ponúk som poslal, ale očakávam že vyvolajú obvyklý efekt, najskôr výbuch smiechu a potom decline. :lol2:
Takže ak chce niekto poslať ponuku mne, vymeniteľný je každý okrem Howarda, Cartera, Zuccarella, Hossu a Landeskoga.
kedze dneska konci Yahoo TDL tak som k dispozicii na vyjednavanie okrem Kessela Webera Byfugliena Vermetteho a Backstroma mozem vymenit hocikoho..potrebujem brankarsku jednicku
Anty » Štv Mar 06, 2014 12:28 pm píše:kedze dneska konci Yahoo TDL tak som k dispozicii na vyjednavanie okrem Kessela Webera Byfugliena Vermetteho a Backstroma mozem vymenit hocikoho..potrebujem brankarsku jednicku
Kessel, Markstrom za Holtbyho so Sutterom? :hmm:
Joe S. píše:
Anty » Štv Mar 06, 2014 12:28 pm píše:kedze dneska konci Yahoo TDL tak som k dispozicii na vyjednavanie okrem Kessela Webera Byfugliena Vermetteho a Backstroma mozem vymenit hocikoho..potrebujem brankarsku jednicku
Kessel, Markstrom za Holtbyho so Sutterom? :hmm:
:bac:
Pisal, ze Kessel je untouchable :hroza:
aj nedotknuteľní hráči sú vymeniteľní
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS