Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Ohlund píše:nechceného McCabea som chcel nahradiť Komisarkom ale Wanic mi ho vyfúkol![]()
Když jsem ten manšaft skoumal detailněji, moc se mi líbí... kromě dvou otazníků u hráčů, který mam na střídačce, mi jediný starosti dělá Giguere... jestli ho má cenu nechávat si v kádru nebo ne... :ja_neviem: nějakej fanda Coloroda, zachýtá si ten kluk
Nebo jsou tam dost zajímavý beci o který bych měl ještě před sezónou zájem...
giguere zacne sezonu ako dvojka, caka sa ze by mal chytat cca kazdy treti-stvrty zapas, cca 30 matchov za sezonu. ale sanca ze vytlaci varlamova z pozicie jednotky (ci uz lepsimi vykonmi alebo ak sa varlamov zrani) je celkom realna - povedal by som tak 30%. neda sa s tym naisto pocitat, ale nebolo by to ani nepredstavitelne prekvapenieWanic píše:nějakej fanda Coloroda, zachýtá si ten kluk![]()
v yahoo by som ho urcite nepustal (ak nemas adekvatnu nahradu)
ten jeho jeden odchytany zapas za tyzden moze lahko robit rozdiel medzi vitazstvom a prehrou na yahoo
Tak tie 2 trejdy prešli, už sú aj schválené. Medzitým pribudol ďalší. (Vancouver mohutne obmieňa káder
)
H. Sedin+Kronwall+Hecht (SF)
Nash+B. Marchand+Letang (Vancouver)
Ja som ochotný jednať o Getzlafovi. Ohlund, tú tvoju ponuku zvážim zajtra. Mal som školu od 7:30 do 19:30
takže momentálne nie som schopný používať hlavu.
H. Sedin+Kronwall+Hecht (SF)
Ja som ochotný jednať o Getzlafovi. Ohlund, tú tvoju ponuku zvážim zajtra. Mal som školu od 7:30 do 19:30
No snažím sa napraviť nepodarený draft ale hlavne chcem poskladať tím z oblúbených hráčov a myslím že v tom nie som tu sám, ale inak som už asi spokojný a s trejdami stačilo, tá ponuka tebe je posledná čo mám, som rád že ju aspoň zvážiš, aj ked ku Connolymu pribudla "novinka" že je znovu zranený a zatial day to day, takže bol by to asi velký risk ale chcem ho. A ked už mám 2/3 prvého útoku Canucks tak ma láka aj Daniel, ale s kajom sa asi nedohodneme
.
A nemyslím že s tým Hechtom som to až tak pos*al, ved medzi volnými hráčmi je ešte niekolko zaujímavých mien s ktorými ho môžem lahko nahradiť, napr. ten Blake ktorého som sám vyhodil, ked mu vyjde sezona môže dať aj 40b+ ale s bodami asi nebudem mať problem, uvidím čo mi bude najviac chýbať, je tam aj pár hráčov na hity a buly...
A nemyslím že s tým Hechtom som to až tak pos*al, ved medzi volnými hráčmi je ešte niekolko zaujímavých mien s ktorými ho môžem lahko nahradiť, napr. ten Blake ktorého som sám vyhodil, ked mu vyjde sezona môže dať aj 40b+ ale s bodami asi nebudem mať problem, uvidím čo mi bude najviac chýbať, je tam aj pár hráčov na hity a buly...
Tak kdyz tak Luky mrkni na muj tym jestli se ti tam nekdo zalibi at mame aspon nejakou predstavu o te vymene a pak by jsme to pripadne doladili. Nebudu ti ted nabizet nejake varianty kdyz nevim co bys radLukas33 píše:Tak tie 2 trejdy prešli, už sú aj schválené. Medzitým pribudol ďalší. (Vancouver mohutne obmieňa káder)
H. Sedin+Kronwall+Hecht (SF)Nash+B. Marchand+Letang (Vancouver)
Ja som ochotný jednať o Getzlafovi. Ohlund, tú tvoju ponuku zvážim zajtra. Mal som školu od 7:30 do 19:30takže momentálne nie som schopný používať hlavu.
Celkom ma potešil článok na NHL.com , Top 5 prehliadaných obrancov pri fantasy.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=590225" onclick="window.open(this.href);return false;
Z toho mám v tíme 2, s tým Campbellom to vidím podobne ale 50b to zas nie, a Kronwalla okrem toho že je oblúbenec som chcel aj kvôli tomu že bude mať viac priestoru. Ked spolu títo 2 nazbierajú okolo 80b budem velmi spokojný a zdravý Edler by mohol pridať aj okolo 50.
. Možno sa mi predsa vyplatí to že som vsadil na tých zabudnutých, podcenených alebo už odpísaných (Hudler bude možno hrávať s Datsyukom a zachráni si kariéru v NHL a Tanguay s istým miestom vedla Iginlu by mi tiež mohol pomôcť) hráčov.
Z toho mám v tíme 2, s tým Campbellom to vidím podobne ale 50b to zas nie, a Kronwalla okrem toho že je oblúbenec som chcel aj kvôli tomu že bude mať viac priestoru. Ked spolu títo 2 nazbierajú okolo 80b budem velmi spokojný a zdravý Edler by mohol pridať aj okolo 50.
Trochu jsem poupravil svůj trading blog... Chtěl bych do týmu přivést centra a to ještě před začátkem sezóny...
Nejlépe za balíček Langow nebo Staal (ratši Staal) + Jovo nebo / a Giguer či Carcillo (v nejhoršim jsem ochotnej sáhnout i do hráčů jako Vrbata, Hagman, Demers, Komisarek... ale ratši ne)... tak kdybyste měl někdo o někoho z nich zájem a kvalitního centra na skladě... klidně PM
Nejlépe za balíček Langow nebo Staal (ratši Staal) + Jovo nebo / a Giguer či Carcillo (v nejhoršim jsem ochotnej sáhnout i do hráčů jako Vrbata, Hagman, Demers, Komisarek... ale ratši ne)... tak kdybyste měl někdo o někoho z nich zájem a kvalitního centra na skladě... klidně PM
schváliťLukas33 píše:Čo tento trejd, H. Sedin+Kronwall+Hecht (SF)Nash+B. Marchand+Letang (Vancouver)? Prosím všetkých členov komisie o vyjadrenie. Mám už jeden protest na stole.
Samozrejme aj nečlenovia môžu napísať svoj názor.
Belanger or Arnott?Wanic píše:Trochu jsem poupravil svůj trading blog... Chtěl bych do týmu přivést centra a to ještě před začátkem sezóny...
pát 30. zář 2011 01:42
The first big bit of news out of practice today is the continued absence of center Jochen Hecht. A cut lip does not force an absence of roughly a week of drills, and that clearly points to a recurrence of concussion symptoms Hecht experienced at the end of last season.
Sounds like Hecht could be out for a bit longer.
Sounds like Hecht could be out for a bit longer.
Pri tom 3. trejde sme sa nevedeli dohodnúť, chcel som Fishera ale toho by nedal už len kvôli tým buly, Johanssona by nedal a potom tam zostala už len štvorica Dorsett, G. Campbell, Thorburn a Hecht, z nich sa mi najviac pozdával ten Hecht keby má zostať zdravý tak som navrhol jeho nech to už uzavrieme. Ved zatial to vyzerá že som prehral asi každý trejd, ale ja som so svojou zostavou spokojný, ved v podstate namiesto prvého centra Thorntona mám (dúfam) Henrika to je iste
, namiesto 1. krídla Nasha mám Kovalchuka pre mna osobne tiež
, v obrane pri trejde Letang - Kronwall som asi stratil, ale Kris je bez Sidneyho slabší, Nicklas by mal mať toho priestoru viac, ale iste je to
(sezona ukáže ako velké) , trejd Booth za Guchiho je asi vyrovnaný, Booth by mohol mať bounce back, prišli lepší spoluhráči, ale Guchi si môže zahrať 1. útok s Koivum a Heatleym ale u mna zavážilo aj to že z Minny som mal 4 hráčov... No a nakoniec ten Marchandov trejd, dať ho za Hechta som iste prerobil ale ja toho chlapíka po poslednom finále moc nemusím
, tak som sa ho chcel zbaviť a verím že toho uvolneného miesta v základe sa chytí bud Hudler, Hodgson, Latendresse, pri dávke štastia O'Sullivan...
Takže ja sa zatial určite necítim že som neako velmi prerobil, navyše som získal oblúbencov za tých menej sympatických členov zostavy... Ale tým čo to neschvália sa asi nepozdáva že Selly si polepšil viac :ja_neviem: .
Takže ja sa zatial určite necítim že som neako velmi prerobil, navyše som získal oblúbencov za tých menej sympatických členov zostavy... Ale tým čo to neschvália sa asi nepozdáva že Selly si polepšil viac :ja_neviem: .
pát 30. zář 2011 14:44
Lenze tu ide o to,ze Hecht neni zdravy kua
ludia spamatajte sa
,pokial je cas,zacne sezona a zacnu dalsie problemy
Ved Hecht uz chyba viac ,ako 7 dni,sa hovori ze sa mu obnovil otras mozgu,nech su tie trejdy ferove aspon v tomto..
Mne najviac smrdi ten trejd Marchand-Hecht smrdi mi to poriadne..
Mne najviac smrdi ten trejd Marchand-Hecht smrdi mi to poriadne..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé