Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Asi po funuse, ale spytat sa mozem..uz je asi neskoro na prihlasenie co? :D
Akurát som ťa včera alebo predvčerom nahradil niekým iným. :slap: Nikto nevedel čo je s tebou a hlásili sa ďalší záujemcovia. Možno bude 1 miesto, ale už sa ozval martin83. Na druhej strane bol si v lige od začiatku. :hmm: Škoda že 20 tímov je maximum.
Ok v pohode, je to moja chyba. Ak sa nahodou nieco uvolni, daj mi vediet (alebo rovno rataj so mnou).
ctvrtek rozhodne nemuzu, ne v devet. driv nebo pozdeji. v devet mam trenink. jsem pro sobotu
no fasa :D

inak co sa samotneho casu draftu tyka, mne osobne vyhovuje cim neskor (kludne az o 22:00) ale je mi jasne ze pre vacsinu to uz asi bude neskoro, takze sa prisposobim...
prosim ty, kterym se to vic hodi ve ctvrtek nez v sobotu aby se prihlasili na sobotu, protoze ja urcite ve ct nemuzu, ne ze by se mi to nehodilo, proste nebudu u pc
Tak Lukasi už dnes rozhodni, kdy bude draft i s časem, ať si to můžeme zařídit.
Ešte je tu šanca, že kto nebude môcť byť prítomný na drafte mi prenechá miesto :jn: ja som to zažil, keď si sami nenadraftujete tím, je to nuda :bee:
kajo píše:Ešte je tu šanca, že kto nebude môcť byť prítomný na drafte mi prenechá miesto :jn: ja som to zažil, keď si sami nenadraftujete tím, je to nuda :bee:
Popradčan vzdaj sa tímu :dup:
Joe S. píše:
kajo píše:Ešte je tu šanca, že kto nebude môcť byť prítomný na drafte mi prenechá miesto :jn: ja som to zažil, keď si sami nenadraftujete tím, je to nuda :bee:
Jeho miesto nechcem! Stratil by jeden zo zmyslov života :(
kajo píše:
Joe S. píše:
Jeho miesto nechcem! Stratil by jeden zo zmyslov života :(
A co je ten druhý zbylý?
Predsa yahoo fanta na hokejportali :D
a chlpaté poľky v chicagu
Nešiel mi internet. Už som sa bál že nepôjde ani zajtra. :panika:

Myslím, že už nie je čo meniť. Väčšina rozhodla že draft bude vo štvrtok, tak to tak necháme. Čas necháme na 21:00.
a nešlo ba to alespon driv? tak od 20:00
tak neviem, ale v den draftu by som to uz nemenil... nie vsetci to tu checkuju X-krat denne, aby niekto neprisiel 20:55 a nezostal prekvapeny...
petrik píše:tak neviem, ale v den draftu by som to uz nemenil... nie vsetci to tu checkuju X-krat denne, aby niekto neprisiel 20:55 a nezostal prekvapeny...
Toto. Už včera večer som to radšej nemenil. Dať to na 20:00 by bolo možné, ak by všetco ostatní potvrdili, že o tom vedia. Ale neviem či by ti to pomohlo - draft trvá také 2 hodinky.
Dnešný termín draftu mi vyhovuje.
ale tak alespon prvni kola bych zvladl, zbytek autodraft :)
megaton píše:ale tak alespon prvni kola bych zvladl, zbytek autodraft :)
Rozpošlem PMky, ak sa to stihne, posuniem to na 20:00. Ale fakt je to dosť na tesno, neviem či sa tu všetci ukážu.
budem online do 16:00 a potom asi az tesne pred draftom, tak dufam ze si o nejakej siestej vecer nezmyslite posuvat zaciatok na skorsiu hodinu... :nono:
Tak ako Lukas? 21:00?
Zostáva 21:00
tak ja zaskrtnu autopick, pokud to tam je at nezdrzuju, nastavil jsem si preference asi u 100 hracu tak si pak poradim pomoci vymen.
Skúšal som si to,aby som pochopil ako to funguje. No takúto zostavu by som bral aj v lige :cool:

1. Steven Stamkos (TB - C)
2. Anze Kopitar (LA - C)
3. Cory Schneider (Van - G)
4. Dustin Byfuglien (Wpg - RW,D)
5. Marian Hossa (Chi - RW)
6. Alex Pietrangelo (StL - D)
7. Dustin Brown (LA - LW,RW)
8. Alexander Semin (Car - LW,RW)
9. Brian Elliott (StL - G)
10. Jaromir Jagr (Dal - RW)
11. Alex Goligoski (Dal - D)
12. Victor Hedman (TB - D)
13. Dan Hamhuis (Van - D)
14. Brandon Dubinsky (Cls - C,LW)
15. Viktor Stalberg (Chi - LW)
16. Tim Thomas (Bos - G)
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES