Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Trejdy

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

petrik píše:podla mna by sa mali rusit len trejdy kde je vazne podozrenie ze ide o podvod, resp. ze jeden z manazerov umyselne akceptuje prenho nevyhodne ponuky z dovodu ze ho hra prestala bavit a nema uz motivaciu...

vyrovnanost/nevyrovnanost by sa podla mna nemala brat do uvahy...
:D a na zaklade coho chces zistit, ze to manazera prestalo bavit? Podla mna by sa do oci bijuca nevyrovnanost zastavit mala (bez ohladu na to, ci to niekoho prestalo bavit, resp. nema sancu tak "da" svojich lepsich hracov kamaratovi), ved preto sa v podstate komisia zakladala. Jej ulohou nie je zistovat, ci manazer ma/nema chut pokracovat v hre, ale ci je trade cca vyrovnany/uplne mimo.

Opakujem, ja som za tu vymenu neprotestoval, ale to, ze nepresla, pochopit viem. Bola dost jednostranna, ci Joe chce, alebo nie :jn:
Keby to nebol Rev tak aj uverím že toho Reimera naozaj chce a potrebuje. :jn:
no tak som si z nudy dal tu namahu a porovnal stats inkriminovanych hracov:

joe by vymenil 19 golov za 39 revovych, cize +20 pre joea
asistencie: 51:32 ; +19 pre joea
body: 90:39 ; +39 pre joea
+/-: 25:-14 ; +39 pre joea
ppp: 18:5 ; +13 pre joea
shp: 1:2; +1 pre reva
gwg: 7:4; +3 pre joea
sog: 298:224; +74 pre joea
fw: 157:35; +122 pre joea
hity: 96:101; +5 pre reva
bloky: 45:83; +38 pre reva

suma sumarum, rev vyhrava jasne iba v jednej kategorii, shp a hity su cca vyrovnane a v 8 kategoriach vyrazne ziskava joe
este je otazne ako porovnat brankarov. enroth moze mat lepsie kvalitativne stats, ale co z toho ked budu tyzdne ked za millerom neodchyta ani zapas... ak by sme na SHO dali remizu a ostatne uznali ako vyhru reva, celkove "skore" by bolo 8-6-3 v prospech joea...

osobne som si myslel ze rev si urobil lepsi prehlad o tzv "sekundarnych" hracskych stats a ze to prenho v nich bude vyzerat o nieco vyhodnejsie... takto mi ten trejd z jeho pohladu dava este mensi zmysel :hmm:
Krista pána :x Kdyby se to posuzovalo podle jmen hráčů, tak není o čem, ale tohle NENÍ hokej. Tohle jsou jen čísla. Každý z těch frajerů, co ho máte v týmu, vyprodukuje určitý počet statistik za určité období. Je sice moc pěkný, že ztratím na bodech, a to docela zásadně, ale já v tom moc rozdíl nevidím, když prohraju na body 30:20 a třeba 30:12 nebo vy jo? Jestli jo, tak mi řekněte :matika: Ten draft jsem domásloval, já to vím a určitě už bych tohle neudělal a připravoval se na to důmyslněji, ale stalo se, tak se snažím napravit škody, co se dá. Góly, asistence, body, PPG, SOG, FW, to jsou statistiky ve kteréch vcelku pravidelně prohrávám a nejde s tím nic udělat nebo mi snad někdo dáte za Sekeru obránce s půl bodem na zápas a 70% veškerého času při PP? :roll: Nezbývá mi než vyhodit tenhle ODPAD ( :!: ), tedy hráče co bodují, ALE ( :!: ) hit dají akorát když se s někým srazí, střelu zblokujou jenom když je trefí a na oslabení nepáchnou jak je rok dlouhý. Rinne je solidní brankář, ale jeho statistiky jsou v kýblu v momentě, kdy chytá proti dvěma stabilním brankářům. Proto potřebuji druhého nebo jestli chcete, abych prohrával 3-13 až do konce, tak prosím. A že se na tom Joe zahojí? Jistě, ale já jsem některé z vás kontaktoval a říkal, že na tom trejdu neproděláte. Odmítli jste, vaše chyba. This is fucking unbelievable, for real :noway:
petrik píše:no tak som si z nudy dal tu namahu a porovnal stats inkriminovanych hracov:

joe by vymenil 19 golov za 39 revovych, cize +20 pre joea
asistencie: 51:32 ; +19 pre joea
body: 90:39 ; +39 pre joea
+/-: 25:-14 ; +39 pre joea
ppp: 18:5 ; +13 pre joea
shp: 1:2; +1 pre reva
gwg: 7:4; +3 pre joea
sog: 298:224; +74 pre joea
fw: 157:35; +122 pre joea
hity: 96:101; +5 pre reva
bloky: 45:83; +38 pre reva

suma sumarum, rev vyhrava jasne iba v jednej kategorii, shp a hity su cca vyrovnane a v 8 kategoriach vyrazne ziskava joe
este je otazne ako porovnat brankarov. enroth moze mat lepsie kvalitativne stats, ale co z toho ked budu tyzdne ked za millerom neodchyta ani zapas... ak by sme na SHO dali remizu a ostatne uznali ako vyhru reva, celkove "skore" by bolo 8-6-3 v prospech joea...

osobne som si myslel ze rev si urobil lepsi prehlad o tzv "sekundarnych" hracskych stats a ze to prenho v nich bude vyzerat o nieco vyhodnejsie... takto mi ten trejd z jeho pohladu dava este mensi zmysel :hmm:
Chtěl jsem Seabrooka, ale nechtěl jsem se už o něj handrkovat, když primární účel byl brankář. U SHG kolikrát stačí 1 k výhře, bloky jsou pěkné, u hitů jsem už moc z těch hráčů nemohl vybírat, protože tam prostě jiné hitující mašiny neměl a nikdo jiný se mnou nebyl ochoten obchodovat. 8-6-3 je pěkné, kdybych takhle prohrával v YFL, byl by to skok dopředu.
petrik - vidis sam, o co mne v tomto trejde, resp. pri tychto hracoch islo.....to je podla mna tak markantny rozdiel, ze az, tak ako som spominal, toto vôbec nie je len o tych G+A+B .....som bol inak dost prekvapeny, ze cast komisionarov, si ten trejd neomrkla detailnejsie a vyjadrili sa az potom, ked sa lady pohli.....samozrejme, ze nechceme byt prilis tvrdi, ale zas teraz nebudeme pustat vsetko.... z tych poslednych 11-12 trejdoch nepresiel len tento 1, tak hadam nie sme az tak prostestne zatazeni...

Rev - pointa celeho trejdu spociva v tom, ze si sa chcel posilnit v G, logicky, ak by ti do timu prisiel Thomas, ci Lundqvist, ani nemuknem....Reimer bol dlhsi cas out, si nezachytal napr. ani dnes, listy vyhrali 7:3 s monsterom, takze je predpoklad, ze opät dostane sancu on.....si myslis, ze prave on ta vytrhne z biedy....? sam spominas Rinneho stats, pride Reimer a zacnes to vo vysledkoch otacat?, kto ti potom bude bodovat v G,A,B,PPP,SOG,FW....??
aj ten Dupuis, ak by bol aspon zdravotne fit....mne to naozaj pripadalo, ze si uz tuto sezonu vypustil (v podstate by som sa mu ani necudoval), ale venovat niekomu nieco v darcekovom baleni :) za tychto top hracov, "musi" proste pytat viac (aj co sa G tyka), ak sa ich teda rozhodne ponuknut....na strane druhej je jasne, ze Joe by na tomto trejde neskutocne ziskal, v G to ma celkom ok a ak by k nemu zavitalo aj toto 3io, nie je o com.....opakujem a opakujem, staci zopar kozmetickych uprav a paci sa

este jedna vec, ja osobne nemam proti nikomu nic, fandim v prvom rade tejto hre, ze sa naozaj sympaticky rozbehla, prevazna cast GM´s je aj v topicoch sympaticky aktivna a ak sa podobne zoskupenie s mensimi obmenami (napr. navrat Ohlunda) stretne aj v dalsom rocniku, nie je co riesit
dost vystizne to opisal kajo, pod ktoreho vyssie uvedeny prispevok sa podpisujem a Ohlund :cool: ani ja si nedokazem predstavit, ze by mal Rev vo svojim time nejake wafle :D ale jasne, ze to nie je o tom, ale o tom, ze pustat tak lacno klucovych hracov svojho timu, nazvem to takto, za menej klucovych, no neviem
cepi píše:petrik - vidis sam, o co mne v tomto trejde, resp. pri tychto hracoch islo.....to je podla mna tak markantny rozdiel, ze az, tak ako som spominal, toto vôbec nie je len o tych G+A+B .....som bol inak dost prekvapeny, ze cast komisionarov, si ten trejd neomrkla detailnejsie a vyjadrili sa az potom, ked sa lady pohli.....samozrejme, ze nechceme byt prilis tvrdi, ale zas teraz nebudeme pustat vsetko.... z tych poslednych 11-12 trejdoch nepresiel len tento 1, tak hadam nie sme az tak prostestne zatazeni...

Rev - pointa celeho trejdu spociva v tom, ze si sa chcel posilnit v G, logicky, ak by ti do timu prisiel Thomas, ci Lundqvist, ani nemuknem....Reimer bol dlhsi cas out, si nezachytal napr. ani dnes, listy vyhrali 7:3 s monsterom, takze je predpoklad, ze opät dostane sancu on.....si myslis, ze prave on ta vytrhne z biedy....? sam spominas Rinneho stats, pride Reimer a zacnes to vo vysledkoch otacat?, kto ti potom bude bodovat v G,A,B,PPP,SOG,FW....??
aj ten Dupuis, ak by bol aspon zdravotne fit....mne to naozaj pripadalo, ze si uz tuto sezonu vypustil (v podstate by som sa mu ani necudoval), ale venovat niekomu nieco v darcekovom baleni :) za tychto top hracov, "musi" proste pytat viac (aj co sa G tyka), ak sa ich teda rozhodne ponuknut....na strane druhej je jasne, ze Joe by na tomto trejde neskutocne ziskal, v G to ma celkom ok a ak by k nemu zavitalo aj toto 3io, nie je o com.....opakujem a opakujem, staci zopar kozmetickych uprav a paci sa

este jedna vec, ja osobne nemam proti nikomu nic, fandim v prvom rade tejto hre, ze sa naozaj sympaticky rozbehla, prevazna cast GM´s je aj v topicoch sympaticky aktivna a ak sa podobne zoskupenie s mensimi obmenami (napr. navrat Ohlunda) stretne aj v dalsom rocniku, nie je co riesit
dost vystizne to opisal kajo, pod ktoreho vyssie uvedeny prispevok sa podpisujem a Ohlund :cool: ani ja si nedokazem predstavit, ze by mal Rev vo svojim time nejake wafle :D ale jasne, ze to nie je o tom, ale o tom, ze pustat tak lacno klucovych hracov svojho timu, nazvem to takto, za menej klucovych, no neviem
a ze uz nema sil... :lol:
Skorpion píše:
kajo píše:No a tymto chcem este informovat Skorpiona a Azizka, ze mam zaujem o Hartnella a Jagra, tak snad sa nejako dohodneme.
Hartnell je moj najkomplexnejsi hrac. To by si musel ponuknut daku velku stuku, aby som to prijal :wink:
A já blbec se při draftu rozhodoval mezi JVR a Hartnellem. Jsem si říkal, JVR bude hrát s Jágrem a Claudem. :slap:
Ale u mna je akykolvek priemerny hrac NHL ten najlepsi :hroza: :D
Skorpion píše:Ale u mna je akykolvek priemerny hrac NHL ten najlepsi :hroza: :D
Pokud kajo nekývne na nabídku za Girouxe (a že čekám už skoro týden :hroza: ), tak bych měl taktéž zájem o Hartsieho :) A nabídnout si myslím, že mám co :jj:
Skorpion píše:
kajo píše:No a tymto chcem este informovat Skorpiona a Azizka, ze mam zaujem o Hartnella a Jagra, tak snad sa nejako dohodneme.
Hartnell je moj najkomplexnejsi hrac. To by si musel ponuknut daku velku stuku, aby som to prijal :wink:
To mi je jasne, predpokladam, ze o obrancu nebudes mat zaujem, takze by to mohlo vyzerat aj nejako Hartnell+ :arrow: Cole+ :hmm: to + by mohlo byt trebars Alzner na tvojej strane a niekto s trojice Keith/Quincey/MAB na mojej. Napriklad :ja_neviem:

Rono: ano, ponuka mi tam svieti uz dlho, ale takmer 4 dni som bol na chate a vratil som sa vcera. Stale nad tym uvazujem, vymenit najlepsieho hraca NHL nechcem len tak. A este ma dost odradza fakt, ze tam je Girardi...do zajtra dam vediet. Ok?
kajo píše:Rono: ano, ponuka mi tam svieti uz dlho, ale takmer 4 dni som bol na chate a vratil som sa vcera. Stale nad tym uvazujem, vymenit najlepsieho hraca NHL nechcem len tak. A este ma dost odradza fakt, ze tam je Girardi...do zajtra dam vediet. Ok?
Ok, počítám s tím. Ano je nej hráč ligy, ale moji hráči mají taky dost vysokou hodnotu :dup:
mojich nechce nikto? :D uz som dlho netrejdoval
Ohlund píše:Keby to nebol Rev tak aj uverím že toho Reimera naozaj chce a potrebuje. :jn:
predstav si, naozaj ho chce :slap:
trejdy me nabidnute (uz nevim od koho) jsem neprijal. priznavam, ze jsem pred draftem vubec nestudoval co vse se boduje a tak moje ofenzivne ladena obrana s velkymi jmeny hraje yahoo prd, ve skutecnosti taky, ale... Na PO to nebude, ale i tak mi prosim neposilejte nabidky typu Knuble za Henrique. sance jiz temer neni, ale soudnoust zatim porad mam
to som nebol ja, ja som núkal Kovyho :hmm:
Joe S. píše:to som nebol ja, ja som núkal Kovyho :hmm:
to ano, ale nemuzu poslat pryc sveho jedineho golmana
Lukas33 píše:
Dohodnite si ten trejd nejako inak, pohnem komisárov a schválim vám to kľudne ešte dnes, ale v tejto podobe naozaj nie.
nech sa páči, si na ťahu :klobuk_dole:

očakávam, že ešte dnes večer to bude odklepnuté :jj:
:slap: to mi je teda uprava :hahano:
kajo píše: :slap: to mi je teda uprava :hahano:
:lol: neviem pani neviem :ja_neviem:
:?: tak teraz už fakt nechápem, vo co tu gou :roll:

chceli ste zmeniť, tak sme zmenili a zrazu že len kozmeticky :thumbsdown:
ja to uz neriesim Joe, je to na clenoch komisie, je ich tam 7, dostatocny pocet na to, aby to nepreslo, ci preslo
petrik píše:joe by vymenil 19 golov za 39 revovych, cize +20 pre joea v tejto novej vymene +30 pre joea
asistencie: 51:32 ; +19 pre joea +22 pre joea
body: 90:39 ; +39 pre joea +52 pre joea
+/-: 25:-14 ; +39 pre joea +22 pre joea
ppp: 18:5 ; +13 pre joea +16 pre joea
shp: 1:2; +1 pre reva 0
gwg: 7:4; +3 pre joea +3 pre joea
sog: 298:224; +74 pre joea 152 pre joea
fw: 157:35; +122 pre joea +340 pre joea
hity: 96:101; +5 pre reva +67 pre reva
bloky: 45:83; +38 pre reva +43 pre reva
tak som si dal aj ja tu namahu a mozem zodpovedne prehlasit, ze tato vymena je statisticky este horsia ako ta prva :klobuk_dole:
Vo to gou
a pozerali ste na to aj takým spôsobom, že Rev má týmto trejdom pokryté všetky goalie stats + istotu na Hits and Blocked shots, čo znamená, že nebude prehrávať 3:14 a podobne, ale bude mať minimálne 7-8 istých bodov v každom zápase :slap:

Can you see this? :slap:
Joe S. píše:a pozerali ste na to aj takým spôsobom, že Rev má týmto trejdom pokryté všetky goalie stats + istotu na Hits and Blocked shots, čo znamená, že nebude prehrávať 3:14 a podobne, ale bude mať minimálne 7-8 istých bodov v každom zápase :slap:

Can you see this? :slap:
To je riadna :censored: ktorych 7-8 (a to minimalne podotykam :lol2: ) istych bodov by mal? Podla teba by teda rev po tejto vymene mal vysledky 9:7, 8:8, 7:9 a pod... :eek2: Pretoze mal by istych 7-8 bodov. Ak tomu aj sam veris, tak ja potom uz fakt neviem :ja_neviem:

Ale ako to je len moj nazor, ja som jednoznacne proti tejto vymene, ak ostatnym v komisii prekazat nebude :serus:
291 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA