Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Preto ja mám len 2 brankárov z jedného tímu a to že kto chytá ma nemusí trápiť... čo ma ale trápi že ten jeden tím je zrovna BuffaloSkorpion píše:ja som taky .....! Vzdy zabudnem pozriet, ktory z mojich brankarov chyta. Uz zasa mam Dzonsona na benci. Sa na to mozem.....
Skorpion píše:ja som taky .....! Vzdy zabudnem pozriet, ktory z mojich brankarov chyta. Uz zasa mam Dzonsona na benci. Sa na to mozem.....![]()
skoda, ze Luo nenaplnil ocakavania, navyse nevysiel mi tah s Clemen, mohlo to byt este lepsie, ale otocit na rolety + dorovnat pocty vitazstiev sa pocita
vedenie 10:5 by som po skonceni tyzdna bral, dnes mam na placi slusnu hracsku (aj bodovu) porciu, no na G to nedam, Kessel + Neil sa vcera vyblaznili, to je uz nerealne, v ostatnych stats je v podstate vymalovane, jedine kde sa to môze preklopit je stats v +/- snad to moja pocetna hracska skupina nepoono (bks + hity b som mal v pohode ukocirovat)
vyraznejsie vitazstvo by bodlo, na dalsi tyzden Silestia ci ako, tam pôjde naopak o to moc nevyfasovat rozhodne byt uspesnejsi ako Joe
Uff nakoniec som tých 8-7 udržal, takže ešte stále verím že môže byť PO. Sezonnu bilanciu som vyrovnal na 8-8-1 po 17 kolách. Len škoda že polovica z tých výhier boli len o 1-2 bodíky..
V dalšom kole kajo, hádam ešte vyťažím niečo z tej jeho marodky lebo Stammer je už naozaj blízko
.
V dalšom kole kajo, hádam ešte vyťažím niečo z tej jeho marodky lebo Stammer je už naozaj blízko
:popi:
takto to pojebabrat, cely tyzden vediem, vitazstvo prakticky v kapse a on si dovoli vytiahnut z FA kapsy asi jedineho volneho G Gigera, ktory mu aj nastupi a na poslednu chvilu poriesi 2G win stats
aby toho nebolo malo, zo 17 mojich hracov, ktori v priebehu tyzdna celkom solidne bodovali, v noci zabodovali 2! aj to v jedinom zapase
a z jasneho tyzdnoveho vedenia v celkovych B stats, to zrazu bolo 32:34 (PPP 6:8, GWG 1:2)
takto to pojebabrat, cely tyzden vediem, vitazstvo prakticky v kapse a on si dovoli vytiahnut z FA kapsy asi jedineho volneho G Gigera, ktory mu aj nastupi a na poslednu chvilu poriesi 2G win stats
aby toho nebolo malo, zo 17 mojich hracov, ktori v priebehu tyzdna celkom solidne bodovali, v noci zabodovali 2! aj to v jedinom zapase
Ohlund si urcite mydli ruky, Petrik neviem co 
jedneho casu mi Ohlund Millera ponukal (za 7uonga) vravim, pokial bude v BUFF asi nie
predpokladam, ze petrikove stats sa ihned prejavia
(aj ked v Jarovom pripade sa mozno jedna o prstupovu BUF stanicu)
co sa tyka mna, esteze mi vysiel tah s Lackom
jedneho casu mi Ohlund Millera ponukal (za 7uonga) vravim, pokial bude v BUFF asi nie
stalo sacepi píše:k ponuke
.....
vykupenim pre neho a tym padom aj pre teba by bol prestup do ineho mancaftu
predpokladam, ze petrikove stats sa ihned prejavia
co sa tyka mna, esteze mi vysiel tah s Lackom
Zrovna hrám proti petrikovi... Takže máme súboj Miller proti Halákovi, šable prekvapili a vyhrali všetky 3 zápasy tento týždeň
. Bluesmani oba prehrali ale len 1-0, takže na kvalitatívne stats vedie petrik.. Dnes proti SJ som ani nechcel brankárov postaviť po tom čo predviedli Sharkz vo filadelfii. Ale riskol som to a vyplatilo sa..
Hned ako som videl ten Millerov trejd som si spomenul na teba cepi, no čo máš ešte záujem? Alebo ho strelím niekde inde, kedy končí TD? či už skončila?
Zatial vediem 9-3, takýto výsledok by mi velmi pomohol ale je to dosť tesné tak pochybujem
. Hráči od ktorých som to nečakal hrajú v životnej forme a držia ma v hre, Enroth, dnes Myers, Torres hned v prvom zápase 2 banániky... ale na druhej strane polku tímu mám z Vancouveru a ten dáva 1 gol na zápas
Hned ako som videl ten Millerov trejd som si spomenul na teba cepi, no čo máš ešte záujem? Alebo ho strelím niekde inde, kedy končí TD? či už skončila?
Zatial vediem 9-3, takýto výsledok by mi velmi pomohol ale je to dosť tesné tak pochybujem
no mne tento trejd tiez nevonia
Ohlund
Ohlund mi ponukal serioznu ponuku G za G, ale tych mam poriesenych, tak som to neriesil, no spomenul, ze si tlapol s petrikom, no ze by sa vytesoval nad tym trejdom to sa povedat neda
vymenu Millera by som pochopil ak by bol stale rieseny v BUF, ja som to vtedy Ohlundovi napisal, pokial bude chytavat v BUF nemam najmensi zaujem, aj ked stats mal aj napriek tomu slusne, tym ze prestupil do STL, hned som si spomenul, tak toto Ohlund vyhral na celej ciare, naopak Petrik nic moc
menit STL Millera za BUF Halaka
(pricom ma v time dalsieho BUF brankara....) je tam Wheeler no na strane druhej Simmonds.... (ti D su tam len do poctu) tak smiesne nizka protihodnota
(ak by tam nebol Simmonds ok) az mi to niecim smrdi, takto sa kuva Ohli o PO nebojuje!
Ohlund
Ohlund mi ponukal serioznu ponuku G za G, ale tych mam poriesenych, tak som to neriesil, no spomenul, ze si tlapol s petrikom, no ze by sa vytesoval nad tym trejdom to sa povedat neda
vymenu Millera by som pochopil ak by bol stale rieseny v BUF, ja som to vtedy Ohlundovi napisal, pokial bude chytavat v BUF nemam najmensi zaujem, aj ked stats mal aj napriek tomu slusne, tym ze prestupil do STL, hned som si spomenul, tak toto Ohlund vyhral na celej ciare, naopak Petrik nic moc
menit STL Millera za BUF Halaka
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé