Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Draftoval jsem jako sesty a mym snem bylo angazovani dvojice Perry-Getzlaf. Misto ni mam Sedina s Keslerem... Oproti lonsku vypada lip brana, kridla a obrana zadna slava, uvidime jak to pujde :)

Andy MacDonald - Henrik Sedin - Teemu Selanne
Antoinne Vemette - Ryan Kesler - Ryan Clowe
Ryan Malone - Mike Fisher - Blake Wheeler
Jochen Hecht - Marcus Johansson - Derek Dorsett
Gergory Campbell, Chris Thoburn

Dustin Bufyglien - Niclas Kronwall
Kimmo Timmonen - Francois Beauchemin
Cory Sarich - Michael Rozsival
Ladislav Smid - Radek Martinek

Niklas Backstrom
Cory Schneider
Brent Johnson
hovorime li o risku. Flash, Cindy, banda novacku. Jinak spokojenost.

Eric Staal
(Car - C)
Tyler Ennis
(Buf - C,LW)
Dominic Moore
(TB - C)

Tomas Fleischmann
(Flo - LW)
Ray Whitney
(Pho - LW)
Magnus Paajarvi
(Edm - LW)

Corey Perry
(Anh - RW)
Drew Stafford
(Buf - RW) Player Highlights
Nathan Horton
(Bos - RW)

Brayden Schenn
(Phi - C)
Kyle Palmieri
(Ana - C, RW)

D
Dan Boyle
(SJ - D)
Jack Johnson
(LA - D)
Adam Larsson
(NJ - D)
Marek Zidlicky
(Min - D)
Ian White
(Det - D)
Andy Greene
(NJ - D)
Michael Del Zotto
(NYR - D)

Util
Adam Henrique
(NJ - C)

BN
Sidney Crosby
(Pit - C)
BN
Bryan Allen
(Car - D)
Nick Palmieri
(NJ - RW)

G
Jimmy Howard
(Det - G)
Dan Ellis
(Anh - G)
Chris Mason
(Wpg - G)
Tak konecne doma...absolutne nie som spokojny. Zacalo to uz draftom Sedina, z ktoreho nemam dobry pocit, neskor sa to strasne natahovalo a kedze som nebol doma a ani na vlastnom nete, neskor som sa musel uchylit k autopicku. A ked som rano videl, co mi to pobralo za mamlasov... :hroza:

Takisto z brany nemam najlepsi pocit Niemi/Mason/Dekanich (autopick) nie je bohvieco. Ale stale ide len o zabavu, a tak to aj beriem. (uvidime, ci aj skorpion bude podobneho nazoru :D )

Zostavu pisat nejdem, nemam sa cim chvalit. Ale aspon mam Girouxa :clap:
aspoň máš plne pokrytý columbus, čo sa brány týka :lol2:
kajo píše: Ale aspon mam Girouxa :clap:
Na vitezi bodovani se da urcite stavet :wink:
Selly8 píše:Draftoval jsem jako sesty a mym snem bylo angazovani dvojice Perry-Getzlaf. Misto ni mam Sedina s Keslerem... Oproti lonsku vypada lip brana, kridla a obrana zadna slava, uvidime jak to pujde :)

Andy MacDonald - Henrik Sedin - Teemu Selanne
Antoinne Vemette - Ryan Kesler - Ryan Clowe
Ryan Malone - Mike Fisher - Blake Wheeler
Jochen Hecht - Marcus Johansson - Derek Dorsett
Gergory Campbell, Chris Thoburn

Dustin Bufyglien - Niclas Kronwall
Kimmo Timmonen - Francois Beauchemin
Cory Sarich - Michael Rozsival
Ladislav Smid - Radek Martinek

Niklas Backstrom
Cory Schneider
Brent Johnson
A co hovoríš na moju ponuku? mám šancu ho získať? Poslal som podobnú pre istotu aj kajovi za Daniela, tak hádam to jeden z vás prijme, ale o kúsok viac by sa mi hodil do tímu Hank.
Ja chcem Koivu,alebo Pavelski :-(
Ohlund píše:
A co hovoríš na moju ponuku? mám šancu ho získať? Poslal som podobnú pre istotu aj kajovi za Daniela, tak hádam to jeden z vás prijme, ale o kúsok viac by sa mi hodil do tímu Hank.
Nabidka je to ferova a zajimava a uvazuju zda nezacnu sezonu mega vymenou jako loni :D Kdyby byl misto Nashe Perry nebo Getzlaf tak nevaham ani vterinu (to uz by pro tebe bylo asi nevyhodne a stejne ani jednoho nemas), takhle se nemuzu rozhodnout, hlavne na buly bych hodne ztratil... Budu o tom jeste premyslet
Selly, vsak mas v time Vermetteho, ktory je center, nie kridlo a na buly je perfektny.
Selly8 píše:
Ohlund píše:
Nabidka je to ferova a zajimava a uvazuju zda nezacnu sezonu mega vymenou jako loni :D Kdyby byl misto Nashe Perry nebo Getzlaf tak nevaham ani vterinu (to uz by pro tebe bylo asi nevyhodne a stejne ani jednoho nemas), takhle se nemuzu rozhodnout, hlavne na buly bych hodne ztratil... Budu o tom jeste premyslet
Veď môžme nejaký super trojstranný trejd zrobiť. :cool:

Máme prvé 2 trejdy. Poprosím členov komisie o vyjadrenie v PM. Osobne nevidím nejaký vážny problém ani v jednom.
Joe Thorton :arrow: Fort Worth
Kovalčuk :arrow: Vancouver

Setogouchi :arrow: Poprad
Booth :arrow: Vancouver
mt-svk píše:Selly, vsak mas v time Vermetteho, ktory je center, nie kridlo a na buly je perfektny.
jj ved tam ma v stats ze okolo 850 vyhratých buly a k tomu má aj Keslera schopného ale ktovie kedy sa vráti...
Ja som si najskôr tie buly ani nevšimol, tak Fishera by som ti teda nechal a nahradil to inou výmenou ked chceš.
Lukas od teba by som asi Getzlafa nezískal, u sellyho sa to snažím dorovnať s Letangom a tým 3. trejdom ale z tvojej obrany nemám koho získať Wiz má privysokú hodnotu a ostatní :ja_neviem: ... Ale chcel by som od teba napr Connolyho alebo Williamsa, ale asi ti nemám čo ponúknuť, skús niečo nadhodiť. U mňa sú nedotknutelní len Koivu, Edler, Burrows a Luongo. Počkám teda ako sa Selly rozhodne. Dúfam že to neskončí tou mega výmenou medzi 3 tímami.
Trochu som vylepšil svoj tím cez waiver, fail pick - zraneného Niittymäkiho som nahradil Hodgsonom na ktorého som pri drafte zabudol :doh: , nechceného McCabea som chcel nahradiť Komisarkom ale Wanic mi ho vyfúkol :x a šancu dám aj O'Sullivanovi namiesto Blakea, vo Phoenixe by sa presadiť mohol, tam toho moc v útoku nemajú... A ked už som pri waiveri tak mám celkom dobrú pozíciu takže by som chcel vedieť kde si môžem pozrieť akých hráčov sa pokúšajú získať ostatní aby som ich mohol prípadne vyfúknuť :-P (Teda ked sa to dá, ale redy tušim písal že ich môžem vidieť) .
Tak o tom nic neviem Ohlund, ale ak sa to da, tiez by som rad vedel ako. Ja som do timu z waiveru stiahol Reada, som rad, ze mi ho nikto nevyfukol. Asi to bude tym, ze je este dost neznamy a v podstate este ani nie je iste, ci zostane v prvom time. Ale Lavy by musel byt slepy, ak by ho poslal spat na farmu, po tom, ake vykony predvadza. Podla mna bude v tretom utoku so Simmondsom a Schennom.

A este k tej ponuke od teba: nie je zla, ale zatial sa mi neoplati trejdovat Sedina, akokolvek ho nemam rad, tie body mi zbierat bude. Ale ponuka je celkom fer, no ak by som ho uz mal menit, musel by tam byt Nash+Koivu...
Ohlund píše:kde si môžem pozrieť
Obrázek
ale tam ukazuje vyhodených na waiver, ale nie sú tam tí, ktorých niekto chce získať, a to asi chceli :giggle:
Joe S. píše:ale tam ukazuje vyhodených na waiver, ale nie sú tam tí, ktorých niekto chce získať, a to asi chceli :giggle:
ahaa :D tak toto by ste radi vedeli :fucker: taka moznost nastastie neexistuje :-P kazdy si hra sam za seba, vyberies si hraca o ktoreho ini neprejavili zauujem, je tvoj, teda za predpokladu, ze toho isteho hraca ti nevyfukne GM s vyssou waiver prioritou
cepi: :fucker:
Ohlund: odobrat dakovanie cepimu :giggle:
_________
:lol2: x.
a kde nájdem to poradie pre waiver :lol2:
Joe S. píše:a kde nájdem to poradie pre waiver :lol2:
Obrázek
a nezabudni podakovat :lol2:
To je svinstvo tohleto. 19. v draftu, 14. na waiver, to je nějaká spravedlnost? :bee:
Azizek píše:To je svinstvo tohleto. 19. v draftu, 14. na waiver, to je nějaká spravedlnost? :bee:
Malo to byť opačne podla draftu, ty si bol 2. ja 4. ale asi sa to mení podla toho kolko prestupov a waiverov si už spravil, inak si neviem vysvetliť ten môj pád zo 4 na 19 miesto.
Ja vim ze se da Vermette pouzit i na centru, takhle jsem to sem soupl jen orientacne :wink: Kdyby byl misto Fishera Smid, Thoburn nebo Dorsett tak nevaham, ale o ty zase zrejme nebudes mit zajem. Tak musim jeste porad premyslet :D
Aha, je to možný že když někoho vezmeš tak tě to hodí na konec listiny no, já ty pravidla moc nezkoumal. :giggle:
cepi píše:
Joe S. píše:a kde nájdem to poradie pre waiver :lol2:
Obrázek
a nezabudni podakovat :lol2:
spokojný? :lol2:

policko vedla - Moves - ukazuje tvoju aktivitu na trhu ("vyhodenie - prihodenie" hraca)
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS