Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

kajo píše:Keby mal este petrik Panika, isto by ti ho ponukol :psst:
kua uz aj winnika som dropol... tak uz vazne nemam koho za toho spezzu ponuknut :neviem:
som si zabudol urobit zostavu :slap: 3 hraci na benchi. nie ze by na tom zalezalo (nicuskin 2+1), v bodoch je strata asi nedohnatelna(mozno v goloch by sa cez vikend dala keby..), ale stratenych 8 fw mrzi..
:slintac:

Moja dnesna bilancia:
5g ; 7a ; 12pts ; +14 ; 1ppp ; 2shp ; 0gwg ; 41sho ; 50fw ; 20hit ; 11blk ; 1w ; 1,00gaa ; 34sv ; 97,1sv% ; 0sho

A z 3:8 ci kolko som to vcera prehraval je razom 9:5 :ciga:
petrik píše::slintac:

Moja dnesna bilancia:
5g ; 7a ; 12pts ; +14 ; 1ppp ; 2shp ; 0gwg ; 41sho ; 50fw ; 20hit ; 11blk ; 1w ; 1,00gaa ; 34sv ; 97,1sv% ; 0sho

A z 3:8 ci kolko som to vcera prehraval je razom 9:5 :ciga:
tak toto nejak pripomina aj moje cisla :hmm: ... na konci tyzdna
Nabokov aj Howard sú zranení, takže to zostáva na Hottonovi. Našťastie mu to ide, s DAL aj VAN iba 1 gól. Aj keby mu to nešlo tak nevadí, Redyho gólmani podľa všetkého štrajkujú. :-D
Nystrom :sok: a to som ho chcel pred pár dňami dropnúť, ale hráč, ktorého som chcel, bol iba cez waiver :lol2:
:censored: preco prave proti mne :nervy: :a_von:
ale 31 bodov a z toho len 4 v presilovke, toto nepochopím :noway:
Braden boh :poklona:
ze ta hanba nefackuje takymito stastnymi nahodami vyhrat zapas :nervy: :nechutne: :a_von:
ja nemôžem za to, že habs sú takí trapáci, akí sú
lukas, dpc, ukradol si mi Bartleyho asi o 1 sekundu :nervy:

Toto kolo mi uz leziete na nervy, asi bude :box:
Zase prehra v BLK o 1 :scare: rovnako tak aj SHP a GWG :slap:
Celkovo vydreta vyhra 8:7, ale mohlo byt lepsie… (ale aj horsie na druhej strane). Popvodnik zase unika :dup: z wanica musim urobit trhaci kalendar a potom uz velky vzajomny suboj titanov :box:
z 5:10 na 7:8 beriem, aj ked priznavam, veril som, ze to vdaka Luovi otocim...no 4 od kojotov bola moc, aspon v SV sa to podarilo.....tento tyzden ma G prilis nepodrzali, mohlo to dopadnut este lepsie
ale treba byt skromny:D v blk som s vitazstvom nepocital, klaplo, veril som, ze to dam aj v tych A, aspon to GWG a SHP zaklaplo a to som v SHP viedol uz 2:0...
aj v celkovych B stats slusny vykon, o stats +/- nevraviac, sekundarne stats taktiez na vysokej urovni:)ˇ

najblizsi week derby :cosi:
:censored: cele zle... :censored: Budaj sa dostane do zapasov dva krat, ked je uz rozhodnute a samozrejme ze ma dobre SV% aj GAA, z coho ten loser Wanic vytazil dve vyhry..a to pritom moji brankari mali skvely tyzden :thumbsdown:

Cely tento rocnik je na ho*no, nech to uz skonci :grc:
jo este by som nerad zabudol na tim Harcov Drunks :hehe: :moj:
Ja jeste v sobotu vedu s polskym mafianem vyrovnanou bitvu 7-7, ale on mi na noc ocaroval vetsinu hracu a zvlast si dal zalezet na golmanech, to byl des a nakonec je z toho takovy debakl. Dobre se mnu Potratcan vydzigal...
11:4 s dejfom teda stale zije nadej na playoff
:plus:
Vermette 5+1, 50FW, 3SHP! cize tolko kolko som ziskal od zaciatku sezony do tohto zapasu :giggle:
Kessel 4+2

celkovo utok slapal celkom dobre :arrow: 39 bodov
pekne aj Giguere a Andersen :good:

:minus:
Backstrom bez bodu po dlhom case
Ja som mala tazky tyzden, ale postupom casu som si vybojovala dalsiu cennu vyhru. :wave:
Anty, na*er si :bee:
môjho farmára zobrať :panika:

Inak minulý týždeň :wave: konečne mi cedníci zachytali :jupi: a z hráčov v poli musím vyzdvihnúť najmä Nystroma s Nyquistom, ich 4+2 sa len tak nevidí + nadštandardný zisk Goligoskiho (5A) potešilo. A taktiež za zmienku stojí aj zapísanie sa novej hviezdy tímu Eberleho (2+2). Nehce ho niekto na výmenu? :jn:
Joe S. píše:Anty, na*er si :bee:
môjho farmára zobrať :panika:

:
:hehe:
cepiho drvim 7:6 :rocker:
Niekto sa nám zase nestará o tím. :jn:
Kua toto kolo hrám proti Sellymu, ten je momentálne na 8. mieste, takže ked chcem svoje mokré sny o PO zachovať živé mal by som ho poraziť. Bude to ale strašne ťažké pretože jeho tím je po podvodníkovi 2. najproduktívnejší v lige... zatial moji chlapci bojujú a držia remízu 30-30 na body, aj dalšie stats sú vyrovnané a celkové skore je 6-6, :nervozny: ešte včera bolo 4-10.. Ofenzívu ťahajú 2 waffle Kadri s JvR pozbierali v posledných 2 zápasoch dohromady 4+4 :good: , včera vyšiel zápas aj Girgensonsovi, 1+1 navyše víťazný gol v oslabení.. ale čo z toho ked selly má už 2 SHP :slap: . V bráne chudáčisko Miller už 2 štarty s úspešnostou okolo 94% ale ten ementál Poulin a dalšie poleno Enroth mu to neskutočne pokazili :cry: . Uvidíme, bojovať kerberi ! :wave:
Oskalpujeme popvodnika? :petrik:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS