Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
z 5:10 na 7:8 beriem, aj ked priznavam, veril som, ze to vdaka Luovi otocim...no 4 od kojotov bola moc, aspon v SV sa to podarilo.....tento tyzden ma G prilis nepodrzali, mohlo to dopadnut este lepsie
ale treba byt skromny:D v blk som s vitazstvom nepocital, klaplo, veril som, ze to dam aj v tych A, aspon to GWG a SHP zaklaplo a to som v SHP viedol uz 2:0...
aj v celkovych B stats slusny vykon, o stats +/- nevraviac, sekundarne stats taktiez na vysokej urovni:)ˇ
najblizsi week derby
ale treba byt skromny:D v blk som s vitazstvom nepocital, klaplo, veril som, ze to dam aj v tych A, aspon to GWG a SHP zaklaplo a to som v SHP viedol uz 2:0...
aj v celkovych B stats slusny vykon, o stats +/- nevraviac, sekundarne stats taktiez na vysokej urovni:)ˇ
najblizsi week derby
Anty, na*er si 
môjho farmára zobrať
Inak minulý týždeň
konečne mi cedníci zachytali
a z hráčov v poli musím vyzdvihnúť najmä Nystroma s Nyquistom, ich 4+2 sa len tak nevidí + nadštandardný zisk Goligoskiho (5A) potešilo. A taktiež za zmienku stojí aj zapísanie sa novej hviezdy tímu Eberleho (2+2). Nehce ho niekto na výmenu?
môjho farmára zobrať
Inak minulý týždeň
Kua toto kolo hrám proti Sellymu, ten je momentálne na 8. mieste, takže ked chcem svoje mokré sny o PO zachovať živé mal by som ho poraziť. Bude to ale strašne ťažké pretože jeho tím je po podvodníkovi 2. najproduktívnejší v lige... zatial moji chlapci bojujú a držia remízu 30-30 na body, aj dalšie stats sú vyrovnané a celkové skore je 6-6,
ešte včera bolo 4-10.. Ofenzívu ťahajú 2 waffle Kadri s JvR pozbierali v posledných 2 zápasoch dohromady 4+4
, včera vyšiel zápas aj Girgensonsovi, 1+1 navyše víťazný gol v oslabení.. ale čo z toho ked selly má už 2 SHP
. V bráne chudáčisko Miller už 2 štarty s úspešnostou okolo 94% ale ten ementál Poulin a dalšie poleno Enroth mu to neskutočne pokazili
. Uvidíme, bojovať kerberi !
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé