HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

miesta 8 a 11 delia len 2 body :scare: Timy na 8-10 maju nasledujuce posledne zapasy: 9-4-3, 9-4-3, 4-9-3 a 9-4-3 :)

Pekne sa so Sellym pobite :wink2: Mna caka arek, co by nemal byt velky problem :jn: (aspon podla tabulky)
Arek kladol vacsi odpor ako by mi bolo mile… vyhru 9-5 ale beriem vsetkymi desiatimi, najma ked sa wanic proti popvodnikovi po mizernom zaciatku tyzdna pozviechal a nakoniec prehral iba 6-8… naskok na cele som si teda zvysil na 9 bodov :petrik:

Tento tyzden Cathy, mam z nej respekt, v poslednej dobe sa jej dari a tabulkove postavenie je dost skreslujuce… potvrdilo sa to hned v prvy den, ked sa jej odtrhol z retaze Tavares… uvidime ako cindy s getzlafom zareaguju na hodenu rukavicu :giggle:

Z FA sa mi podarilo stiahnut novu docasnu jednotku bolts Lindbacka, ak by mal byt bishop out dlhsiu dobu (zatial to tak nevyzera, ale nechajme sa prekvapit), bol by som ochotny ho vymenit za nejakeho kvalitne hitujuceho a blokujuceho obrancu… :hmm: kto by mal zaujem nech sa pripadne ozve ;)
Klesol som na 13. miesto, paradoxne na PO som stiahol stratu iba na 6 bodov. Predtým bolo skoro 20.

Vyjasnime si jednu vec. Ak náhodou nepostúpim do PO, nejakým omylom by sa mohlo stať, že hráči kt. skončia predo mnou, nedostanú o rok pozvánku. :jn:
Couture out :rofl: Tuto sezonu mi vypadavaju len same hviezdy...Alfredsson, Elias, Nash, Stamkos, Beauchemin, Tanguay...no co. Nejako to snad do tej Olympiady vytrimem :nervozny:
petrik píše:Z FA sa mi podarilo stiahnut novu docasnu jednotku bolts Lindbacka, ak by mal byt bishop out dlhsiu dobu (zatial to tak nevyzera, ale nechajme sa prekvapit), bol by som ochotny ho vymenit za nejakeho kvalitne hitujuceho a blokujuceho obrancu… :hmm: kto by mal zaujem nech sa pripadne ozve ;)
ty si pekna svi*a :evil:
arek píše:
petrik píše:Z FA sa mi podarilo stiahnut novu docasnu jednotku bolts Lindbacka, ak by mal byt bishop out dlhsiu dobu (zatial to tak nevyzera, ale nechajme sa prekvapit), bol by som ochotny ho vymenit za nejakeho kvalitne hitujuceho a blokujuceho obrancu… :hmm: kto by mal zaujem nech sa pripadne ozve ;)
ty si pekna svi*a :evil:
ale ja ??? ja ?!?
uz som od neho dostal aj ponuku :lol: ja som ponukal Grubauera nik sa nechytal verim, ze sa nik nechyti ani na tebe :bee: :-D ale inak dobry lolo som, ze som si toho Lindbacka neotukol uz vcera hlavne ze plackujem nad Luovov stratou :slap: ten mi bude chybat 7-14 dni co nie je nastastie az tak vazne, ale 2 tyzdne su 2 tyzdne kuva
cepi píše:uz som od neho dostal aj ponuku :lol: ja som ponukal Grubauera nik sa nechytal verim, ze sa nik nechyti ani na tebe :bee: :-D ale inak dobry lolo som, ze som si toho Lindbacka neotukol uz vcera hlavne ze plackujem nad Luovov stratou :slap: ten mi bude chybat 7-14 dni co nie je nastastie az tak vazne, ale 2 tyzdne su 2 tyzdne kuva
No ved ja nemam problem ani nechat ho tych par zapasov kym bude bishop out odchytat a potom ho dropnut…
Ja vam len dobre chcem, ponukam vam co mate problem v brane par brankarskych startov… (ty si grubauera ponukal az ked uz mal ist na farmu :D )
ja som Grubauera ponukal len preto lebo sa mi vracal Luo....inak som nemal najmensi dôvod ho pustat, zachytal vyborne, Holtby naposledy pohorel takze do klece ide opät on
ak by som mal Lua na dlhsi cas mimo uvazoval by som, aj ked za Methota urcite nie:P ale tie 2 tyzdne nejako vydrzim a snad sa uz dozviem nieco o Fasthovi, ktory mal byt uz fit :neviem:
robis zo mna prdel petrik? :-D prestan mi uz ponukat toho JSchultza, ja ho nechcem :!: :!: :!:
:D Mne tak vkuse ponukal Panika...az ho nakoniec dropol :rofl:
arek píše:robis zo mna prdel petrik? :-D prestan mi uz ponukat toho JSchultza, ja ho nechcem :!: :!: :!:
ale ja ta casom presvedcim :D
uff, este o piatej rano mal sam tavares viac bodov ako cely moj tim spolu :slap:
nastastie potom sa to trosku skorigovalo, ale aj tak :scare: Vo vzduchu visi pretrhnutie mojho 7-zapasoveho win streaku :panika:
ja toho americana :bitka3:
na poslednu chvilu som sa dozvedel, ze do klece ide Kuemper (Backs nieco s bruchom), uz som ho mal bez problemov zabukovaneho, svietil ako FA, vravim si, este chvilku pockam na jedno def.potvrdenie, o par minut potvrdene, idem na to a chu*a :hroza: pri pohlade ako sa mu darilo :fnuk: toto bola velka sanca na korigovania stavu na*rat!
cepi píše:ja toho americana :bitka3:
na poslednu chvilu som sa dozvedel, ze do klece ide Kuemper (Backs nieco s bruchom), uz som ho mal bez problemov zabukovaneho, svietil ako FA, vravim si, este chvilku pockam na jedno def.potvrdenie, o par minut potvrdene, idem na to a chu*a :hroza: pri pohlade ako sa mu darilo :fnuk: toto bola velka sanca na korigovania stavu na*rat!
Lindback je stale k mani :jn: :giggle:
Koľko olympionikov máte? :-D

USA - Howard, Martin
CAN - Carter
RUS - Anisimov
SUI - Diaz
SWE - H. Sedin, Landeskog
NOR - Zuccarello
SVK - Hossa
USA: Shattenkirk, Kesler
SUI: Hiller
CZE: Krejci
AUT: Vanek
SWE: Oduya, Hagelin, Kruger,
CAN: Tavares

:frajer2:
je absolutne nepodstatne, kto ma kolko olympionikov :ciga:
Ty beres toto yahoo nejak moc vazne :dup:
:lol2:
4 (Stepan, Zidlicky, Rask a Bergeron). Aspon budu moji hraci oddychnuti :ciga:
u mna tiez 9
halak, crosby, getzlaf, benn, hamhuis, wheeler, hjalmarsson, franzen, niederreiter
(desiateho panika som nedavno dropol)
10, co som vyhral? (kedze v yahoo to vyzera, ze dostanem nakladacku 3x po sebe-ocakavam nejakych bonusovych 5g, 10a, 20+/- na tento tyzden. a nebranim sa ani dalsim. vedenie by to malo zvazit :roll: ).
parise, brown, kane, nicuskin, lehtonen, ruutu, bouwmeester, doughty, edler, berglund
Obrázektoto ti musi stacit.

Nash, Elias, Marleau, Stamkos, Filppula, Alfredsson, McDonagh
no nadherne, ale ako mi to pomoze proti americanovi? :bee:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS