Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

a draft? uz sa rozhodlo? ci plati ta nedela o21.00
Tak snad ok :arrow: Rev's team :frajer2:
Jsem pripraven vas znicit, jakozto dvacaty ucastnik :) Nahrazuji Dawa4
Obrázek
Ten dátum ešte môžeme zmeniť, zatiaľ to ale vyzerá tak, že vyhovuje najviac ľudom. Pozerám, že už sa do ligy prihlásili všetci. :clap:

Oznamujem vytvorenie komisie, kt. bude mať na starosti schvaľovanie trejdov. Ponuku na pôsobenie v nej prijali cepi, Popradcan, Antonor, Skorpion, kajo a Azizek. Samozrejme, miesto tam mám aj ja. :D Nováčikov som z výberu vylúčil, najskôr sa musia osvedčiť. :) Len čo sa objaví nejaký trejd, každý člen komisie by sa mal vyjadriť za alebo proti, následne trejd schválim/zamietnem. Vyjadriť sa samozrejme môžu všetci manažéri a všetky argumenty budeme brať do úvahy.

Ešte jedna vec. Vždy ma zaujímalo, kde sa tu zobral Antonor? :D Myslím preto, že sa tu objavil z ničoho nič na začiatku minulého ročníka, zostal aktívny celú sezónu, počas leta sa stratil (vlastne na HF tuším celkovo nechodí okrem tohoto) a teraz je tu zase. To si náhodou vtedy našiel našu ligu, alebo ťa sem niekto pozval (kto, priznajte sa :D ).
Ja myslim ze v tom ma prsty bud cepi nebo Popradcan :) ale ruku bych za to do ohne nedal :lol2:
Selly8 píše:Ja myslim ze v tom ma prsty bud cepi
:nono: :D mam pocit, ze tu len tak anonymne "sliedil" :giggle: (mozno nas zaregistroval cez hf fb) tato hra oslovila, regol sa a zapojil sa do nej :)
Este pred raftom chcem oznamit, ze uz samotneho draftu sa nezucastnim a nebudem na internete ani pocas prvych 2-3 kol. Prvi superi (neviem, kto to je) budu mat teda velku vyhodu, ale to uz bohuzial neovplyvnim. Predpokladam, ze po drafte mi vsetci hraci poskacu na Bench a bude to hra na jednu a este k tomu prazdnu branu. Tak len aby sa niekto na mna nehneval a zaroven ma nepodozrieval, ze niekomu naschval pomaham. Bude ale uplne bez internetu, takze s tym nic nenarobim :-( Potom zacnem fungovat "normalne" :)
S tým by sa dalo niečo robiť. Ako komisár môžem upravovať zostavu hocikomu, aspoň sa mi zdá. Takže môžem zariadiť, aby ti hráči hrali.
suhlasim....pre skorpiho je uz samotnym "trestom" to, ze bude absentovat pocas live draftu....a absolvovat 2-3.kola bez moznosti zasahu do zostavy....uprimne, ak by som pocas tychto kôl nastupoval proti nemu, taketo vitazstvo by mi prilis nesmakovalo
Jj, já jsem taky pro, abys mu tu sestavu udělal když tu nebude :)
Lukas33 píše:S tým by sa dalo niečo robiť. Ako komisár môžem upravovať zostavu hocikomu, aspoň sa mi zdá. Takže môžem zariadiť, aby ti hráči hrali.
tak to by bolo skvele, ak by to slo. Tymto ti davam plnu moc az do odvolania editovat moju zostavu (za predpokladu, ze nikto nebude namietat) :good: Vdaka!
jasne ze nenamietame, bude to tak ferovejsie :)
Jasne, som za :good:
Supr napad, jasny souhlas :yes:
Ešte jedna vec. Vždy ma zaujímalo, kde sa tu zobral Antonor? :D Myslím preto, že sa tu objavil z ničoho nič na začiatku minulého ročníka, zostal aktívny celú sezónu, počas leta sa stratil (vlastne na HF tuším celkovo nechodí okrem tohoto) a teraz je tu zase. To si náhodou vtedy našiel našu ligu, alebo ťa sem niekto pozval (kto, priznajte sa :D ).
:D :D tusim niekde na hokejportali v diskusii niekto pisal ze sa da prihlasit do ligy tak som sa prihlasil :hop: hokejforum pozeram pravidelne...neprispievam kedze NHL nepozeram :hroza: len vynimocne ked ide nejaky prenos v dobrom case :wave:
taže o týždeň v nedeľu od 9ej? :hmm: to by som sa mohol snáď aj zúčastniť, zatiaľ to tak vyzerá :yes:
Joe S. píše:taže o týždeň v nedeľu od 9ej? :hmm: to by som sa mohol snáď aj zúčastniť, zatiaľ to tak vyzerá :yes:
:yes: :thumbsup:
Nesmiem zabudnut :!: pri mojej hlave deravej,by som sa ani necudoval...komu mam dat moje telefonne cislo pre istotu... :hroza: :D
Popradcan píše:Nesmiem zabudnut :!: pri mojej hlave deravej,by som sa ani necudoval...komu mam dat moje telefonne cislo pre istotu... :hroza: :D
pri hlave deravej alebo hlave prepitej? :sarcasm:
Joe S. píše:
Popradcan píše:Nesmiem zabudnut :!: pri mojej hlave deravej,by som sa ani necudoval...komu mam dat moje telefonne cislo pre istotu... :hroza: :D
pri hlave deravej alebo hlave prepitej? :sarcasm:
Aj jedno,aj druhe :-( :hroza:
no ja tiez dufam ze nezabudnem :D ale to by bolo asi blbe ked dam navrh na cas a nakoniec na to zabudnem :roll: :D
Ja budem od štvrtka do nedele preč. Ale na tú 21:00 by som mal prísť, ak nebudú komplikácie. Ešte ani rebríček hráčov nemám, nestíham nejako. :scare:
co si tak supnut upozornenie do mobilu :wink:

v podstate som uz na draftik pripraveny, navoleni hraci na svojich miestach, taktika jasna - tahat ako prvy :D
bereš Cindy alebo Segedína? :lol2:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS