Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Ten dátum ešte môžeme zmeniť, zatiaľ to ale vyzerá tak, že vyhovuje najviac ľudom. Pozerám, že už sa do ligy prihlásili všetci.
Oznamujem vytvorenie komisie, kt. bude mať na starosti schvaľovanie trejdov. Ponuku na pôsobenie v nej prijali cepi, Popradcan, Antonor, Skorpion, kajo a Azizek. Samozrejme, miesto tam mám aj ja.
Nováčikov som z výberu vylúčil, najskôr sa musia osvedčiť.
Len čo sa objaví nejaký trejd, každý člen komisie by sa mal vyjadriť za alebo proti, následne trejd schválim/zamietnem. Vyjadriť sa samozrejme môžu všetci manažéri a všetky argumenty budeme brať do úvahy.
Ešte jedna vec. Vždy ma zaujímalo, kde sa tu zobral Antonor?
Myslím preto, že sa tu objavil z ničoho nič na začiatku minulého ročníka, zostal aktívny celú sezónu, počas leta sa stratil (vlastne na HF tuším celkovo nechodí okrem tohoto) a teraz je tu zase. To si náhodou vtedy našiel našu ligu, alebo ťa sem niekto pozval (kto, priznajte sa
).
Oznamujem vytvorenie komisie, kt. bude mať na starosti schvaľovanie trejdov. Ponuku na pôsobenie v nej prijali cepi, Popradcan, Antonor, Skorpion, kajo a Azizek. Samozrejme, miesto tam mám aj ja.
Ešte jedna vec. Vždy ma zaujímalo, kde sa tu zobral Antonor?
Este pred raftom chcem oznamit, ze uz samotneho draftu sa nezucastnim a nebudem na internete ani pocas prvych 2-3 kol. Prvi superi (neviem, kto to je) budu mat teda velku vyhodu, ale to uz bohuzial neovplyvnim. Predpokladam, ze po drafte mi vsetci hraci poskacu na Bench a bude to hra na jednu a este k tomu prazdnu branu. Tak len aby sa niekto na mna nehneval a zaroven ma nepodozrieval, ze niekomu naschval pomaham. Bude ale uplne bez internetu, takze s tym nic nenarobim
Potom zacnem fungovat "normalne"
tak to by bolo skvele, ak by to slo. Tymto ti davam plnu moc az do odvolania editovat moju zostavu (za predpokladu, ze nikto nebude namietat)Lukas33 píše:S tým by sa dalo niečo robiť. Ako komisár môžem upravovať zostavu hocikomu, aspoň sa mi zdá. Takže môžem zariadiť, aby ti hráči hrali.
Ešte jedna vec. Vždy ma zaujímalo, kde sa tu zobral Antonor?Myslím preto, že sa tu objavil z ničoho nič na začiatku minulého ročníka, zostal aktívny celú sezónu, počas leta sa stratil (vlastne na HF tuším celkovo nechodí okrem tohoto) a teraz je tu zase. To si náhodou vtedy našiel našu ligu, alebo ťa sem niekto pozval (kto, priznajte sa
).
pon 19. zář 2011 21:22
Nesmiem zabudnut
pri mojej hlave deravej,by som sa ani necudoval...komu mam dat moje telefonne cislo pre istotu...
pon 19. zář 2011 21:49
Aj jedno,aj druheJoe S. píše:pri hlave deravej alebo hlave prepitej?Popradcan píše:Nesmiem zabudnutpri mojej hlave deravej,by som sa ani necudoval...komu mam dat moje telefonne cislo pre istotu...
![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé