HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

co to kurwa jest? z 12-3 na 6-6 ? :nervozny:
vo vacsine stats je to ppci tesne, zajtra to lahko moze skoncit dvojciferne pre mna ale aj pre dejfa... :hmm:
v podstate mi na vysledku nezalezi, len nech uhram o 2 body viac ako popvodnik :D

in cepi we trust :D
in cepi and dejf we trust :!:
Joe S. píše:in cepi and dejf we trust :!:
No dneska to vidím nadějně. Henrik to zařídí. :jn:
Nikoho z vás nemám rád.
Pro me je podstatny, ze mi :king: vychytal vyhru... Prumery me nezajimaji.. :jn:
:thumbsdown:
king is dead, long live the king!!!
:petrik:
dejf píše:Nikoho z vás nemám rád.
Sklamal si ma :fnuk:

Vcera sa mi podarilo stiahnut do mojho timu Montoyu, dufam ze bude podavat stabilne vykony.
v rychlosti v kratkosti, remiza s americanom sa pocitat musi! a momentalny priebezny stav s Ohlundom :scare:

Obrázek :?:

kedze navrat Lua sa blizi (co nevidiet aj Fasthov) a na placi mam momenatlne 4G, kto by mal zaujem o jedneho z 2jice Fasth - Grubauer (ktory prekonal moje ocakavania) a ponukol zaujimave RW ci C paci sa
vymrdaný Oates, už ma riadne sere. Takto mi ku*ví yahoo, že už tretí týždeň nasadzuje toho malého fašouna Grubauera :x
cepi píše:kedze navrat Lua sa blizi (co nevidiet aj Fasthov) a na placi mam momenatlne 4G, kto by mal zaujem o jedneho z 2jice Fasth - Grubauer (ktory prekonal moje ocakavania) a ponukol zaujimave RW ci C paci sa
Že trejdovať Grubauera. :hahano: Pekne ho dropneš. :jn:
dobre, Washington fasol, snáď už nebude fašoun protežovaný a bude chytávať Holtby :good:

ale dnes ma meganasrali bubban s tou čučkou z brány autobusu :x, keď som šiel spať, vyzeralo to celkom dobre, tak nie, chujus dá 1+3 a druhý vychytá nulu
Lukas33 píše: Pekne ho dropneš. :jn:
na*er si :-D
Luo mi uz ako IR nesvieti, takze budem ferovy :jn:
ale pokus s tym Grubauerom nebol vôbec spatny :jn: az na to ze sa nik neozval :lol2: ale FA tah s nim mi vysiel ze Joe :-D
cepi » Pia Jan 03, 2014 4:47 pm píše:
ale pokus s tym Grubauerom nebol vôbec spatny :jn: az na to ze sa nik neozval :lol2: ale FA tah s nim mi vysiel ze Joe :-D
na*er si :bee:
Podme trejdovat, je to nuda, dlho nebol ziadny :tired:
Tak fajn. Uvazujem o vyneme svojho najlepsieho strelca - Cammalleri - za hraca, ktory bude mat podobne statistiky, ale prevahu asistencii nad golmi, aventualne bude lepsi v inych stats, ako produktivita. Cakam kopec prekvapivych navrhov :tada: :-D
kajo cakam ponuky
ale keď mu ponuku dám, tak ju odmietne :thumbsdown:
Ktory odbornik to ma :skodoradostny: Holtbyho?
na*er si :bee:

posledné tri týždne ma riadne nasrali, úplná bezmocnosť :(

A vždy sa môjmu súperovi niekto urve, ako teraz Suter 4+2, Bubban 2+4 :thumbsdown:
Obrázek :rofl:

taak a toto si musim vychutnat
cepi píše:
dejf píše:Byla to hra kočky s myší a ta malinká ubohá myška si do poslední chvíle myslela, že vyhraje. :lol2: Jenže opět se ukázalo, kdo je tady největší brankářský expert, kterýmu se nikdo nevyrovná.
fuuuuuuuuuuuj budu blejt, aby ti nahodou hrebienok casom nepadol Obrázek
cepi píše:
Joe S. píše:Tento týždeň ma čaká zápas s Cathy :nervozny: rozpis ide proti mne, bude to dráma
pozeram ze aj ty by si si zasluzil jednu hrebienkovu :D poniektori sa uz vidia vo finale tak bacha na karmu :wink:
:sarcasm:

k svojmu 8 nehoraznemu miestu neskôr
Nic se na tom nemění.
dejf píše:
Nic se na tom nemění.
:cry:
8.miesto :lolo:

vyhra 9:4 sice tesi, ale uz som sa videl s jednoznacnejsou vyhrou pri 14:0 :angel: (cepi bud kuva skromny!) skoda vyrovnania b stats 30:30 a prehra o 1 hit :popi:

co vsak na*ralo podstatne viac je opätovne zranenia Lua :doh: proti LA paradny vykon, no odniesol si to clenok alebo koleno a Grubauer je uz fuc :| s jedinym Masonom v kleci to nebude bohvieco a to mi zacalo svitat na lepsie casy

najblizsi suboj proti Sellymu :oslava: derby ako hrom uz len pri pohlade na tabulku....este raz skoda toho Lua
cepi píše:8.miesto :lolo:

vyhra 9:4 sice tesi, ale uz som sa videl s jednoznacnejsou vyhrou pri 14:0 :angel: (cepi bud kuva skromny!) skoda vyrovnania b stats 30:30 a prehra o 1 hit :popi:

co vsak na*ralo podstatne viac je opätovne zranenia Lua :doh: proti LA paradny vykon, no odniesol si to clenok alebo koleno a Grubauer je uz fuc :| s jedinym Masonom v kleci to nebude bohvieco a to mi zacalo svitat na lepsie casy

najblizsi suboj proti Sellymu :oslava: derby ako hrom uz len pri pohlade na tabulku....este raz skoda toho Lua
To se bude vic pit jak hrat :-D Taky jsem vyhral 9-4 a to nad Joeim Tribianim, nerad bych to zakrikl, ale z poslednich 5ti matchupu mam bilanci 4-1, snurku mi pretrhla jen Cathy...
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING