HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
v rychlosti v kratkosti, remiza s americanom sa pocitat musi! a momentalny priebezny stav s Ohlundom
kedze navrat Lua sa blizi (co nevidiet aj Fasthov) a na placi mam momenatlne 4G, kto by mal zaujem o jedneho z 2jice Fasth - Grubauer (ktory prekonal moje ocakavania) a ponukol zaujimave RW ci C paci sa
kedze navrat Lua sa blizi (co nevidiet aj Fasthov) a na placi mam momenatlne 4G, kto by mal zaujem o jedneho z 2jice Fasth - Grubauer (ktory prekonal moje ocakavania) a ponukol zaujimave RW ci C paci sa
na*er sicepi » Pia Jan 03, 2014 4:47 pm píše:
ale pokus s tym Grubauerom nebol vôbec spatnyaz na to ze sa nik neozval
ale FA tah s nim mi vysiel ze Joe
![]()
taak a toto si musim vychutnat
cepi píše:fuuuuuuuuuuuj budu blejt, aby ti nahodou hrebienok casom nepadoldejf píše:Byla to hra kočky s myší a ta malinká ubohá myška si do poslední chvíle myslela, že vyhraje.Jenže opět se ukázalo, kdo je tady největší brankářský expert, kterýmu se nikdo nevyrovná.
![]()
cepi píše:pozeram ze aj ty by si si zasluzil jednu hrebienkovuJoe S. píše:Tento týždeň ma čaká zápas s Cathyrozpis ide proti mne, bude to dráma
poniektori sa uz vidia vo finale tak bacha na karmu
k svojmu 8 nehoraznemu miestu neskôr
8.miesto 
vyhra 9:4 sice tesi, ale uz som sa videl s jednoznacnejsou vyhrou pri 14:0
(cepi bud kuva skromny!) skoda vyrovnania b stats 30:30 a prehra o 1 hit :popi:
co vsak na*ralo podstatne viac je opätovne zranenia Lua
proti LA paradny vykon, no odniesol si to clenok alebo koleno a Grubauer je uz fuc
s jedinym Masonom v kleci to nebude bohvieco a to mi zacalo svitat na lepsie casy
najblizsi suboj proti Sellymu
derby ako hrom uz len pri pohlade na tabulku....este raz skoda toho Lua
vyhra 9:4 sice tesi, ale uz som sa videl s jednoznacnejsou vyhrou pri 14:0
co vsak na*ralo podstatne viac je opätovne zranenia Lua
najblizsi suboj proti Sellymu
To se bude vic pit jak hratcepi píše:8.miesto
vyhra 9:4 sice tesi, ale uz som sa videl s jednoznacnejsou vyhrou pri 14:0(cepi bud kuva skromny!) skoda vyrovnania b stats 30:30 a prehra o 1 hit :popi:
co vsak na*ralo podstatne viac je opätovne zranenia Luaproti LA paradny vykon, no odniesol si to clenok alebo koleno a Grubauer je uz fuc
s jedinym Masonom v kleci to nebude bohvieco a to mi zacalo svitat na lepsie casy
najblizsi suboj proti Sellymuderby ako hrom uz len pri pohlade na tabulku....este raz skoda toho Lua
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé