V poli od Cathy riadne dostávam, iste zato môžu aj zranenia, IRko mi svieti už asi pri 6 hráčoch
. Ale na druhej strane zranenie Tima Thomasa mi velmi pomohlo,šancu dostal Clemmensen a vyhral už 3 zápasy v rade so super číslami, Miller a Buffalo tiež idú trošku hore a vyzerá to že už 2. x v rade vyhrám bránu
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Včera som chcel zahrať na profíka, Clemensena som dal na lavičku som čakal že nemôžu vyhrávať večne a že Ottawa už potrebuje vyhrať a že ich rozbijú. obral som z FA Lindbacka že ten má väčšiu šancu na výhru... ale nakoniec boli tieto ťahy úplne zbytočné, všetci 3 moji brankári dostali v noci po 2g, vyhrali a mali cez 93%
. Takýto týžden je ozaj rarita, tieto moje polená väčšinou potrebujú 4 týždne na 3 výhry a dnes by to dali za deň.. zatial mám v bráne 4 zápasy a 4 výhry, všetky stats asi rozhodnuté a nemusel by som už nasadiť nikoho, dnes chytá ale Läck proti nenávideným BHawks, tak som neodolal a musel ho zobrať, nemám čo získať, môžem len stratiť ked dostane náklep ale musel som 
EDIT: Läck dalšia výhra
, tento týždeň teda 5 z 5 a jedna výhra zostala na lavičke. Už asi stačilo, víkend majú volní chlapci
EDIT: Läck dalšia výhra
tak utocnici nesklamali, v stats hracov v poli to skoncilo 8-2petrik píše:co sa tyka zapasu s Lukasom – v branke budem musiet zase raz dufat ze sa mi podari uchmatnut aspon kvalitativne stats, to by ale museli Lukasovi no-nameri najskor spadnut z oblakov (co zase ale nie je uplne nepredstavitelne). No a utocnikom snad vydrzi dobra forma a podari sa im strhnut vitazstvo na moju stranu tak ako tento tyzden s Lindenom… ocakavam podobne tazky zapas
s cim som ale absolutne nepocital bola vyhra 4-0 v brankarskych stats, ktoru mi vcera shutoutom zabezpecil elliott
vysledok 12-2 je vyrazne nad plan, celkom pekny vianocny darcek
len Joe to proti popvodnikovi nezvladol a tak bude ten babrak vianocovat stale na prvom mieste...
6:9 v tazkom zapase proti NoBa Witchers...vysledok ovplvnilo hlavne 0:4 v GK stats kedze Harding nastupil len raz a je na IR...stale som 9. ale na playoff je uz celkom medzera
Backstrom 0+5 v poslednom case je fenomenalny
Weber 2+2 tak ten trejd za zrejme podaril..odisiel Letnag ktory sa prakticky hned zranil a zanho prisiel Shea a ma v 5 zapasoch 7 bodov..zvysny hraci v trejde zatial velky vplyv nemali
az 5 trojbodovych hracov
tak by to malo vyzerat
Jurco na novacika 2+1 slusne
v +/- dalsich -9 cize mam strasne vela hracov co zbiera minusky a to sa asi zrejme uz moc nezmeni
Gaborik
konecne nastupi hodi nahravku a zrani sa
Skinner bez bodov .. po predchadzajucich dvoch tyzdnoch po zraneni ked hral skvele tak sa zasekol
Kessel 0+1, -4
Spezza 0+1, -5
teraz ma caka dalsi tazky super a to Redy..ak mi nenastupi Harding co asi nie tak budem rad za vysledok ako z dunimom
Backstrom 0+5 v poslednom case je fenomenalny
Weber 2+2 tak ten trejd za zrejme podaril..odisiel Letnag ktory sa prakticky hned zranil a zanho prisiel Shea a ma v 5 zapasoch 7 bodov..zvysny hraci v trejde zatial velky vplyv nemali
az 5 trojbodovych hracov
Jurco na novacika 2+1 slusne
v +/- dalsich -9 cize mam strasne vela hracov co zbiera minusky a to sa asi zrejme uz moc nezmeni
Gaborik
Skinner bez bodov .. po predchadzajucich dvoch tyzdnoch po zraneni ked hral skvele tak sa zasekol
Kessel 0+1, -4
Spezza 0+1, -5
teraz ma caka dalsi tazky super a to Redy..ak mi nenastupi Harding co asi nie tak budem rad za vysledok ako z dunimom
Mam za sebou dalsi vydareny tyzden..... sice Ohlund totalne ovladok GK statistiky, ostatne az na jednu sicko mojo.
Vcerajsi tah vzat Pouliota z Nyr vysiel na jednotku, chlapec dal v noci gol.
Tento tyzden bdue kruty, kedze je 4 dnovy, hoci mohli dat dvojtyzdnovy namiesto uvodneho dvojtyzdna v rocniku, ale nic to nemeni na tom, ze treba riadne bodovat a bojovat. Proti SF PartyCrashers to bude tazsie, ale verimze moji chlapci sa zmobilizuju, a vianocne kolaciky im nesposobia bodovu zapchu.
Heeelaa houuuu!!!
Vcerajsi tah vzat Pouliota z Nyr vysiel na jednotku, chlapec dal v noci gol.
Tento tyzden bdue kruty, kedze je 4 dnovy, hoci mohli dat dvojtyzdnovy namiesto uvodneho dvojtyzdna v rocniku, ale nic to nemeni na tom, ze treba riadne bodovat a bojovat. Proti SF PartyCrashers to bude tazsie, ale verimze moji chlapci sa zmobilizuju, a vianocne kolaciky im nesposobia bodovu zapchu.
Heeelaa houuuu!!!
vitazstvo 8:6 pri tak zdecimovanom kadri sa pocita, aj ked akurat superov navrativsi tromf - Kane tam hodil v poslednom zapase jediny gol Jets, cim vyrovnal G 
a co som postrehol, Wanic v predoslom tydzni benchoval, tak makaj, lebo tie velkohube vyhlasenia pred sezonou a tesne po drafte
pricom kader nema az tak spatny, chyba akurat ta potrebna aktivita....
budem mat tu "cest"
pred nerovnym subojom staci pohlad na IR stats 9:1....(aspon mu ten Steen padol)
Fasth - Orpik - Doan - Helm - Abdelkader - Gorges - Calvert - Garbutt - Luongo
nastastie Helm + Abdel by mohli byt k dispozicii uz tento tyzden, Doana vylucilo neprijemne ochorenie, nejaky druh tyfusu
riesi antibiotika, tento borec mi dost chyba, uz 3 tyzdnom.... najnovsie pribudol FA Calvert, ktory sa rozbehol celkom solidne out na 3 tyzdne....a pokial som mal vyoutovanych hracov v poli, spolahlivo zastupili G, no vcera musel odstupit Luo.....
necakane potesil FA Grubauer, ktory bol volny
a dnes je potvrdeny proti hydine
ciel pred tymto subojom, nevyfasovat na 0....hadam ten skrateny tyzden nejako zazracne vypali
a co som postrehol, Wanic v predoslom tydzni benchoval, tak makaj, lebo tie velkohube vyhlasenia pred sezonou a tesne po drafte
a urcite tam pobudne aj po vianocovanipetrik píše: a tak bude ten babrak vianocovat stale na prvom mieste... mal by som nanho stracat este bod![]()
budem mat tu "cest"
pred nerovnym subojom staci pohlad na IR stats 9:1....(aspon mu ten Steen padol)
Fasth - Orpik - Doan - Helm - Abdelkader - Gorges - Calvert - Garbutt - Luongo
nastastie Helm + Abdel by mohli byt k dispozicii uz tento tyzden, Doana vylucilo neprijemne ochorenie, nejaky druh tyfusu
necakane potesil FA Grubauer, ktory bol volny
ciel pred tymto subojom, nevyfasovat na 0....hadam ten skrateny tyzden nejako zazracne vypali
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé