HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

V poli od Cathy riadne dostávam, iste zato môžu aj zranenia, IRko mi svieti už asi pri 6 hráčoch :hroza: . Ale na druhej strane zranenie Tima Thomasa mi velmi pomohlo,šancu dostal Clemmensen a vyhral už 3 zápasy v rade so super číslami, Miller a Buffalo tiež idú trošku hore a vyzerá to že už 2. x v rade vyhrám bránu :eek2:
je stvrtok. To by moji smatlaci mohli konecne aj gol strelit :dup:
Ani nemuseli :-D Skorpi už na začiatku týždňa som sa zmieril, že brankárske stats budú asi všetky v tvoj prospech, tak aspoň v poli musím niečo pozbierať :wink2:.
fun fact: cerstvo zraneneho backesa maju na supiskach aktualni popvodnikovi superi v oboch nasich ligach.
Nech mi niekto povie ze je to nahoda… :nono:
Se demonstrativně odhlásil a stejně si tady s náma hraje jak kočka s myší. :hroza: Jak dlouho mu to budem ještě trpět :dup:
Linden16 píše:Ani nemuseli :-D Skorpi už na začiatku týždňa som sa zmieril, že brankárske stats budú asi všetky v tvoj prospech, tak aspoň v poli musím niečo pozbierať :wink2:.
ale aspon jeden - symbolicky :pray:
uff, popvodnik vytiahol na Joea tazke zbrane... tusim sa mu z toho prveho miesta nechce :P
podme Joe, zaber este, suckovat mozes zacat potom...
sku*vené zranenia :nervy:
Včera som chcel zahrať na profíka, Clemensena som dal na lavičku som čakal že nemôžu vyhrávať večne a že Ottawa už potrebuje vyhrať a že ich rozbijú. obral som z FA Lindbacka že ten má väčšiu šancu na výhru... ale nakoniec boli tieto ťahy úplne zbytočné, všetci 3 moji brankári dostali v noci po 2g, vyhrali a mali cez 93% :lol2: . Takýto týžden je ozaj rarita, tieto moje polená väčšinou potrebujú 4 týždne na 3 výhry a dnes by to dali za deň.. zatial mám v bráne 4 zápasy a 4 výhry, všetky stats asi rozhodnuté a nemusel by som už nasadiť nikoho, dnes chytá ale Läck proti nenávideným BHawks, tak som neodolal a musel ho zobrať, nemám čo získať, môžem len stratiť ked dostane náklep ale musel som :giggle:

EDIT: Läck dalšia výhra :lol2: , tento týždeň teda 5 z 5 a jedna výhra zostala na lavičke. Už asi stačilo, víkend majú volní chlapci :moj:
Backstrom momentalne v 5 zapasoch 2+12 :good: ..zatial zle rozbehnuty zapas NoBa Witchers mometalne 5:8..realne mam nadej tak este v troch stats pokial mi dnes nenaskoci do brany Andersen a to mozem este niektore dalsie stats stratit
aspoň Grabner z FA sa mi začína vyplácať :jn: :good:
petrik píše:co sa tyka zapasu s Lukasom – v branke budem musiet zase raz dufat ze sa mi podari uchmatnut aspon kvalitativne stats, to by ale museli Lukasovi no-nameri najskor spadnut z oblakov (co zase ale nie je uplne nepredstavitelne). No a utocnikom snad vydrzi dobra forma a podari sa im strhnut vitazstvo na moju stranu tak ako tento tyzden s Lindenom… ocakavam podobne tazky zapas :nervozny:
tak utocnici nesklamali, v stats hracov v poli to skoncilo 8-2 :thumbsup: prehra len v hitoch a SHP, remiza v PPP zachranena v posledny den (prehraval som o 2). jemnym negativom su prave tie PPP, este vcera som mal len 2, nakoniec mizerne 4 z 35 ziskanych bodov... potesila tesna vyhra v shots (121-119), naopak nepotesila podobne tesna prehra v hitoch (76-80)
s cim som ale absolutne nepocital bola vyhra 4-0 v brankarskych stats, ktoru mi vcera shutoutom zabezpecil elliott :clap: lukasovi cednici sice nastupili na 7 zapasov a moji len na 6, ale presne ako som dufal spadli z oblakov spat na zem co sa kvalitativnych stats tyka a nakoniec som o 8 vyhral aj na zakroky :cool:
vysledok 12-2 je vyrazne nad plan, celkom pekny vianocny darcek :D
len Joe to proti popvodnikovi nezvladol a tak bude ten babrak vianocovat stale na prvom mieste... :slap: mal by som nanho stracat este bod :petrik:
6:9 v tazkom zapase proti NoBa Witchers...vysledok ovplvnilo hlavne 0:4 v GK stats kedze Harding nastupil len raz a je na IR...stale som 9. ale na playoff je uz celkom medzera

:plus:
Backstrom 0+5 v poslednom case je fenomenalny
Weber 2+2 tak ten trejd za zrejme podaril..odisiel Letnag ktory sa prakticky hned zranil a zanho prisiel Shea a ma v 5 zapasoch 7 bodov..zvysny hraci v trejde zatial velky vplyv nemali
az 5 trojbodovych hracov :thumbsup: tak by to malo vyzerat
Jurco na novacika 2+1 slusne
:minus:
v +/- dalsich -9 cize mam strasne vela hracov co zbiera minusky a to sa asi zrejme uz moc nezmeni
Gaborik :? konecne nastupi hodi nahravku a zrani sa
Skinner bez bodov .. po predchadzajucich dvoch tyzdnoch po zraneni ked hral skvele tak sa zasekol
Kessel 0+1, -4
Spezza 0+1, -5

teraz ma caka dalsi tazky super a to Redy..ak mi nenastupi Harding co asi nie tak budem rad za vysledok ako z dunimom
Co som to mal za supera? :lol2: :king: Henk :!: Pozdravujem dedka :ahoj:
:lol2:

p*trik, ak máš problém, tak si poraz podvodníka sám.

Ja som bol bez šance pri toľkých zranených hráčoch a na konci som aj rezignoval už a posily z FA som bral už pre tento týždeň :giggle: viď Bicykel.

Hlavne že tej našňupanej kunde sa zraní Steen teraz, po vzájomnom zápase :nervy:
kua to teraz bude riadne nervózny týždeň, len 4 dni :scare:
Mam za sebou dalsi vydareny tyzden..... sice Ohlund totalne ovladok GK statistiky, ostatne az na jednu sicko mojo.

Vcerajsi tah vzat Pouliota z Nyr vysiel na jednotku, chlapec dal v noci gol.

Tento tyzden bdue kruty, kedze je 4 dnovy, hoci mohli dat dvojtyzdnovy namiesto uvodneho dvojtyzdna v rocniku, ale nic to nemeni na tom, ze treba riadne bodovat a bojovat. Proti SF PartyCrashers to bude tazsie, ale verimze moji chlapci sa zmobilizuju, a vianocne kolaciky im nesposobia bodovu zapchu.

Heeelaa houuuu!!! :hfman:
vitazstvo 8:6 pri tak zdecimovanom kadri sa pocita, aj ked akurat superov navrativsi tromf - Kane tam hodil v poslednom zapase jediny gol Jets, cim vyrovnal G :|

a co som postrehol, Wanic v predoslom tydzni benchoval, tak makaj, lebo tie velkohube vyhlasenia pred sezonou a tesne po drafte :roll: pricom kader nema az tak spatny, chyba akurat ta potrebna aktivita....
petrik píše: a tak bude ten babrak vianocovat stale na prvom mieste... mal by som nanho stracat este bod :petrik:
a urcite tam pobudne aj po vianocovani
budem mat tu "cest"
pred nerovnym subojom staci pohlad na IR stats 9:1....(aspon mu ten Steen padol)

Fasth - Orpik - Doan - Helm - Abdelkader - Gorges - Calvert - Garbutt - Luongo

nastastie Helm + Abdel by mohli byt k dispozicii uz tento tyzden, Doana vylucilo neprijemne ochorenie, nejaky druh tyfusu :neviem: riesi antibiotika, tento borec mi dost chyba, uz 3 tyzdnom.... najnovsie pribudol FA Calvert, ktory sa rozbehol celkom solidne out na 3 tyzdne....a pokial som mal vyoutovanych hracov v poli, spolahlivo zastupili G, no vcera musel odstupit Luo.....

necakane potesil FA Grubauer, ktory bol volny :-O a dnes je potvrdeny proti hydine

ciel pred tymto subojom, nevyfasovat na 0....hadam ten skrateny tyzden nejako zazracne vypali
tiež ti utešene pribudli IR pred vzájomným zápasom s podvodníkom? ten pocit som zažil minulý pondelok :fnuk:
Ja s nim hram az niekedy v januari, ale Stamkosa mi preventivne vyradil uz davnejsie :nervozny: Som zvedavy, kto to bude tesne pred zapasom...
dnes má nahradiť Jaškin Steena v prvom útoku Blues, tak dúfam, že to bude bodová explózia :pray:
Pomoooooooooooooooc.....

Dupuis asi definitivne out, Seidenberg je out....na Ir este aj Clitsome..... :scare: :scare:
Dnes nehra este aj Tavares, nastastie dtd....

ale aspon dobrou spravou je to, ze Khudobin poslany na farmu sa rozchytat :hop:

To bude isto pomsta Popradcana za tu prehru :scare:
že takú čučku ako je Clitsome držíš tak dlho :doh:
Pre jeho hity a bloky :bee:
:nervozny:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS