nj, nováčikovia budeme kúsok pýtať, že čo a ako robiťdejf píše:Ok, jsem tam. Tým se jmenuje Harcov Drunks.
Asi budu potřebovat každou chvíli ,,přítele na drátě,, , který mi vždycky poradí, až něco pokazím.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Pre nováčikov dám dokopy nejaký stručný návod koncom týždňa. Zatiaľ aj tak nepotrebujete a ani nemáte čo robiť, maximálne si môžete pripraviť rebríček hráčov na draft. Nájdete to pod Draft central
mne osobne by mal vyhovovat prakticky akykolvek termin, cez vikend aj cez tyzden, ale preferoval by som neskorsi termin viac ku koncu septembra ked uz sa budu koncit kempy a krystalizovat jednotlive kadre
a vlastne houby, ked tak nad tym rozmyslam tak vikend 17-18 nebudem doma ani ja
takze ten nieee
a vlastne houby, ked tak nad tym rozmyslam tak vikend 17-18 nebudem doma ani ja
Takže sľúbený návod. Začnem draftom. Začnem draftom. Ako som spomínal, pod Draft central
Pre-draft rankings si nastavíte váš rebríček hráčov. Potom pri drafte ho budete vidieť a bude sa automaticky upravovať, podľa toho kto bude ešte voľný. Ideálne by bolo, keby ste si pripravili čo najdlhší zoznam. Ak budete zdržovať, pripravte sa na výhražné komentáre od ostatných manažérov v chate.
Na výber máte 90 sekúnd. Väčšinou stačí tak 10-20 sec. Keď už nebude k dispozícii ani jeden z hráčov z vášho zoznamu, objaví sa vám tam pôvodný Yahoo zoznam. Prípadne si nemusíte žiadny rebríček robiť a ísť podľa toho originálneho.
Ako vyzerá zloženie súpisky v príspevku nižšie. Ešte doplním že ideálne je, aby ste súpisku upravovali na každý deň. Podľa toho kto v daný deň hrá a kto nie, pretože štatistiky hráčov z lavičky sa samozrejme nepočítajú. Môžete meniť každý deň, alebo si to nastaviť dopredu. Keď si pozriete roster, tak pod názvom vášho tímu je riadok Lineup, kde sa dá prepínať medzi jednotlivými dňami a môžete si nastaviť zostavu dopredu.
Do PO postupuje 8 tímov. Hráme H2H ligu, takže poradie v tabuľke sa určuje podľa výsledkov vzájomných zápasov. Zápas trvá 1 týždeň. Ešte vysvetlím ako vlastne funguje ten zápas. Vaši hráči vám získavajú body do jednotlivých štatistík (nájdete ich nižšie v cepiho príspevku). Dajme tomu, že vaši hráči za ten týždeň dali 10 gólov a súperovi 8. Vyhrávate štatistiku gólov a získavate jeden bod (v podstate ako by ste dali gól) takže vyhrávate v zápase 1:0. Takto je to s každou štatistikou. Vyhráte napríklad v 10 štatistikách a v 7 prehráte, zápas sa teda skončil 10:7 a získavate 2 body za výhru. (alebo za výhru sú 3?
, to je jedno teraz) Snáď je to zrozumiteľné.
Pod League
Team stats si môžete pozrieť rôzne štatistiky vášho a súperových tímov a zistiť v čom váš tím zaostáva/je dobrý.
Pod Players sa dozviete
Ostatné veci, napr. celá tá záložka Players, sú myslím zrozumiteľné. Neviem čo viac ešte napísať, keď niečo nebudete vedieť napíšte sem a niekto vám odpíše.
25.9 by vyhovovalo aj mne. Ideálne by bolo začať tak okolo 20 alebo 21:00.
Ako vyzerá zloženie súpisky v príspevku nižšie. Ešte doplním že ideálne je, aby ste súpisku upravovali na každý deň. Podľa toho kto v daný deň hrá a kto nie, pretože štatistiky hráčov z lavičky sa samozrejme nepočítajú. Môžete meniť každý deň, alebo si to nastaviť dopredu. Keď si pozriete roster, tak pod názvom vášho tímu je riadok Lineup, kde sa dá prepínať medzi jednotlivými dňami a môžete si nastaviť zostavu dopredu.
Do PO postupuje 8 tímov. Hráme H2H ligu, takže poradie v tabuľke sa určuje podľa výsledkov vzájomných zápasov. Zápas trvá 1 týždeň. Ešte vysvetlím ako vlastne funguje ten zápas. Vaši hráči vám získavajú body do jednotlivých štatistík (nájdete ich nižšie v cepiho príspevku). Dajme tomu, že vaši hráči za ten týždeň dali 10 gólov a súperovi 8. Vyhrávate štatistiku gólov a získavate jeden bod (v podstate ako by ste dali gól) takže vyhrávate v zápase 1:0. Takto je to s každou štatistikou. Vyhráte napríklad v 10 štatistikách a v 7 prehráte, zápas sa teda skončil 10:7 a získavate 2 body za výhru. (alebo za výhru sú 3?
Pod League
Pod Players sa dozviete
Ostatné veci, napr. celá tá záložka Players, sú myslím zrozumiteľné. Neviem čo viac ešte napísať, keď niečo nebudete vedieť napíšte sem a niekto vám odpíše.
25.9 by vyhovovalo aj mne. Ideálne by bolo začať tak okolo 20 alebo 21:00.
sob 03. zář 2011 03:01
Velmi Vas pekne prosim,nezabudnite na casovy posun (7Hodin) pre mna,mne by najviac vyhovovala nedela,vtedy som urcite doma,neraz pracujem aj v sobotu,takze ked sa este prirata casovy pasmo,som v prdeli
No len ja tú nedeľu dokážem na 95% povedať, či som k dispoícii len 10 dní vopredPopradcan píše:Velmi Vas pekne prosim,nezabudnite na casovy posun (7Hodin) pre mna,mne by najviac vyhovovala nedela,vtedy som urcite doma,neraz pracujem aj v sobotu,takze ked sa este prirata casovy pasmo,som v prdeli
Polovica nie, doteraz to bolo tak, že maximálne 2-3 ľudom ten termín nevyhovoval a nezúčastnili sa draftu.Skorpion píše:je uplne jasne, ze sa zhodne tak maximalne polovica ludi. Ostatni to budu musiet nechat na automaticky draft. Ja sa tiez na 99% draftu nezucastnim.
Myslím že máme na výber 9 termínov. PO-ŠT nie sú vhodné. Dajme tomu, že aj piatok by mohol byť.
1.) piatok 16.9.
2.) sobota 17.9.
3.) nedeľa 18.9.
4.) piatok 23.9.
5.) sobota 24.9.
6.) nedeľa 25.9.
7.) piatok 30.9.
8.) sobota 1.10.
9.) nedeľa 2.10.
Čas je asi ideálny o tej 21.00. Prípadne +/- 30 minút. Mám pocit, že oba doterajšie drafty boli vtedy.
16.-18.9. je ešte skoro podľa mňa, ale ak by to vtedy vyhovovalo všetkým, prečo nie. 23. ani 24. ja určite nemôžem. Pri ostatných termínoch sa viem prispôsobiť.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé