HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

vcera som si z dovodu zmiznutia v casopriestore nenastavil zostavu a prisiel o 4+1 :evil:
arek » Pia Dec 13, 2013 7:43 pm píše:vcera som si z dovodu zmiznutia v casopriestore nenastavil zostavu a prisiel o 4+1 :evil:
aké z toho plynie ponaučenie?

NEPI, KEĎ TO NEVIEŠ :jn:
Božíčku...táto noc je kľúčová......BANDITI DO BOJA!!! toto musime vyhrat :pray: :pray: :pray:

:box: :box: :box:

p.s. Drzte mi palce, ako len vladzete....
Cathy píše:Božíčku...táto noc je kľúčová......BANDITI DO BOJA!!! toto musime vyhrat :pray: :pray: :pray:

:box: :box: :box:

p.s. Drzte mi palce, ako len vladzete....
Celé Yahoo Universum za tebou stojí. :modlenie:
Debilní Jones, debilní Sutter. Jak má v tomhle prostředí člověk hrát. Do prčic tak nějaká spolupráce ne. Si snad myslej, že to dělaj jenom pro sebe. To by vážně člověk blil. :hroza:
co ja stvaram s brankarmi tento tyzden :slap: v strede tyzdna uprednostnim brodeura pred raantom, brodeur 5ka od columbusu, raanta win. vcera uprednostnim raantu pred brodeurom a raanata 5ka a striedany a marty nula 33 zakrokov a win..cepimu som tak daroval momentalne 2 body :bitka3:
jj toto mi samozrejme neuslo :D
pozeram rano Marty roleta :slap: tak uz ani v tomto mi kuva nebude sudene a pozeram, ze tam stale svieti 1:0 kde sa stala chyba :hmm: tak ma hned napadlo, ze si to opät :cool: vyskladal
kazdopadne obaja moji golmani opät a opät :klobuk:

s tym torzom co riesim tento tyzden som vdacny za akykolvek bod navyse
vcera sa to opät o nieco rozrastlo Galliardi HS, Clarksson NA (zase riesi nejaku debatu u Shana) a Abdel DTD

btw, ides Katarina idees :wave:
mne sa zas podarilo benchnúť Enrotha a Niemi sa nevyznamenal, takže z 4:0 v goalie stats je razom 3:1 :slap:

môj lazaret je už 3+3 :wave:
DTD: Sobotka, Fidler, Hodgson
IR: Callahan, Silfverberg, DeKeyser a samozrejme vyčerpané všetky zmeny :slap:
Paul Stastny :shock: last 14 days 0+0 -5, last 30 days 1+1 -6 :bitka3:
Ak niekto verí, že sa dostane do formy, kludne ponúknite dobrého centra.
dal by som ti Hodgsona ale je zranený
Cathy na hrad, podvodník padol :hehe:
Cez týždeň som viedol s arekom aj 11-1 a nakoniec to skončí 8-6 a to môžem byť ešte vemi rád pretože som vyhral 4 brankárske štatistiky LEN vdaka FA picku Clemmensenovi, ten si pripísal 2W v 2 zápasoch, 1,44 GAA a 93% :poklona2:
nj...clemmensen ta zachranil. Skoda, ze si nakoniec tesne vyhral aj tie hity, bolo by to 7-7 :fnuk:
Tak nakoniec to mam za 20 bodov, 9-5 samozrejme beriem vsetkymi desiatimi, Linden ani zdaleka nebol lahky super a jeho flek v PO osmicke urcite nie je nahodny… skoda ze som neudrzal FW kde som prakticky cely tyzden viedol a nakoniec prehral o 1 :slap:, 10-4 by bolo este krajsie… ale nebudem nenazrany, aj 9-5 je dobre :good:

Cathy :poklona2: takyto vyprask tu Popradcan nedostava casto :cool:
a vdaka tomu ho uz mam v zameriavaci, strata na jeho 1. miesto by v novej verzii tabulky mala byt uz iba minimalna (tusim 3b) a tento tyzden budem hrat na dialku aj o to ci ho z toho prveho miesta zostrelim… tak Lukas nebud ku*va a nechaj ma co najvyssie vyhrat, za ten pocit nevidiet poprad na prvom mieste ti to predsa hadam stoji nie? :neviem: :D na Joea sa v suboji s Popim spoliehat moc nemozem, neviem neviem kto z nas dvoch mu je (ne)sympaticky viac… :hmm: :giggle:

co sa tyka zapasu s Lukasom – v branke budem musiet zase raz dufat ze sa mi podari uchmatnut aspon kvalitativne stats, to by ale museli Lukasovi no-nameri najskor spadnut z oblakov (co zase ale nie je uplne nepredstavitelne). No a utocnikom snad vydrzi dobra forma a podari s aim strhnut vitazstvo na moju stranu tak ako tento tyzden s Lindenom… ocakavam podobne tazky zapas :nervozny:
:scare: debilne stats correction mi zobrali jednu A a tym padom aj win v tejto kategorii :x z 9:5 je teda len 8:5
Nevedeli mi to aspon vykompenzovat tym jednym FW aby aj z toho bola remiza? :bitka3:
Strata na popradcana nakoniec este 5b :hmm: :box:
Vyhra 4-0 v brankarskych stats nad odbornikem nejpovolanejsim vzdycky potesi :cool:
Selly8 píše:Vyhra 4-0 v brankarskych stats nad odbornikem nejpovolanejsim vzdycky potesi :cool:
Chces rict, ze to odbornik nevydrzel a tu diru vcera nasadil?? :-O
Za moji prohru může Sutter a nikdo jiný. Delší komentář si tenhle zápas nezaslouží. :bee:
Noba witchers- big bad bruins 10:4

s vysledkom spokojnost.. absolutna by bola, keby to je 11:3, ale proste som sa so 100% uspesnostou cely tyzden netriafal do brankarov :slap: tie 3 stratene body mrzia. super mal problemy so zraneniami, vysledok to odraza..v hracskych stats nic nebolo ani tesne asi az na bloky, ostatne kategorie boli rozhodnute jasne..

:plus:
kane 3+5, 4ppp :thumbsup:
ruutu 1+1 18hit, 5blk
stewart 2+1, konecne
vyhra v blokoch.po minulom mizernom tyzdni,a napriek zranenemu edlerovi sa tim vratil na cisla ktore chcem (64blk).dost v tomto pomohli utocnici.

:minus:
moj zly odhad na zostavu, stalo ma to body
brown, zas okrem hitov nic
henrique,tento tyzden neprispel snad nicim
berglund, tiez nuly
nuly u hracov mi nevadia,stava sa..lenze u niektorych sa to opakuje velmi casto(berglund,brown)

k vymene:ehrhoff hral co som ocakaval 2a 4blk a 11striel..ziadny zazrak ale ocakavania splnil, gionta sa zatial nepredviedol, ale tento tyzden to ani nevadilo,dalsi tyzden svoju trosku urcite prihodi..

teraz ma caka preshow. radost z vyhry nad konkurentom o po je za mnou a teraz ma caka dalsi..pred tyzdnom som mal na 9tu priecku naskok 20bodov a supera som porazil, teraz je to 21bodov a opat ma caka super z tejto priecky..statisticky by som to riadne schytal od neho minuly tyzden,takze cokolvek od remizy v moj prospech bude vitane :)
konecne poriadna vyhra s megatonom 10:2 hoci to mohlo byt este lepsie...utok 40 bodov :good: rozbil by som tento tyzden takmer kazdeho a posunul som sa na 9.miesto takze PO na dosah

Backstrom 2+7 fantazia!
Gaustad 2+2, 41FW uplne necakane (doteraz mal 3+0)
Skinner 3+1 nadalej v kvalitnej forme po zraneni
Weber slusne 0+3 po trejde pricom Letang sa este k tomu zranil takze tu zrejme ziskam aspon kratkodobo na trejde
Harding 1.45 94,8% :thumbsup: neskutocne tento chlap
tento tyzden nebudem nikomu nic vycitat... vylozene prepadak asi ani nenajdem
akurat +/- hodnotenie takmer kazdy tyzden som v minuse..pri 40 bodoch byt v minuse je alarmujuce

teraz ma caka NoBa Witchers teda urcite tazky zapas..nepredpokladam taky kvalitny tyzden ako ten posledny..ak to bude niekde okolo stavu 8:7 tak budem spokojny

este pripominam ze na trejd je k dispozicii z tych lepsich Killorn a Cullen (skombinovat by sa dali aj s tymito: Stafford, Weaver, Butler, Thompson, Fehr) mozno by mohli byt pre niekoho zaujimavy aj Andersen a Giguere..jedneho by som pustil ale vobec neviem za co
:yahoo: Neskutocneeee, neuveritelne, priam famoozne..... vyhra nad POPVODNIKOM :yahoo:

v prvom rade mal paradny tyzden Hiller, co znamenalo ze vsetky barnkarske stats boli na mojej strane, len skoda ze nemal SO...bloky aj vhadzovania ok,

utok 36 bodov, co nie je zle, ale aj tak davdam malo golov, mozno je to taky impotentny rozpis, ale tesi ma ze sa mobilizujem aj v obrane...lae davam do pozornosti ze Oduya aj Kindl su na predaj, ale prijimam iba ferove ponuky!!
Mohli by pls taketo stavy jednotlivych zapasov zostat az do konca tyzdna? Vopred dik
Linden16 píše:Paul Stastny :shock: last 14 days 0+0 -5, last 30 days 1+1 -6 :bitka3:
Asi som si to vyplakal, ale v noci Paul 2+2 :cool:
Skúsim, či to funguje aj u iných :-P
:? Alex Chiasson Dal - RW last 14 days 1+1 -7 (v noci -4) :cry: A teraz zaber nebo tě vyměnim! :jn:
Linden16 píše:
Linden16 píše:Paul Stastny :shock: last 14 days 0+0 -5, last 30 days 1+1 -6 :bitka3:
Asi som si to vyplakal, ale v noci Paul 2+2 :cool:
Tak vies, Paul cakal kym skonci nas zapas, nebude predsa dodrbavat svojho verneho fanusika :giggle:
petrik píše:Mohli by pls taketo stavy jednotlivych zapasov zostat az do konca tyzdna? Vopred dik
:hahano:

Halifax Royals 10:5 Philadelphia Morons

Spokojnosť s útokom aj s brankármi. Jediné nedostatky boli v hitoch, blokoch, SOG a FW (tradične). Obrancovia nejako prestali hitovať a blokovať.

J. Carter 2+3 9 SOG
M. Hossa 1+4 7 SOG
C. Atkinson 2+3 7 SOG
:poklona: Carter Hutton 3W 1,33 96% Keby som ja blbec nepustil Jonesa, to by bola dvojica. :scare:
Po jednom zápase odchytali aj Howard, Nabokov a Grubauer, všetci priemer pod 2.00 a úspešnosť nad 92%.

P. Ranger 0+0 -4 a iba 4 HIT a 2 BLK (nehovoriac o tom, že bola viackrát HS)
Landeskog a Eakin 0+0 Ale aspoň pridali nejaké hity.
Zuccarello podobne, mal síce 1A ale v +/- bol na -4.
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS