Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Lukas33 píše: 1 - Popradcan (Poprad Blackhawks®)
2 - Azizek (Fort Worth Guardians)
3 - Lukas33 (Winnipeg Knights)
4 - Joe S.
5 - kajo (Philadelphia Lions)
6 - ThrasherFan (Augusta Thrashers)
7 - arek (Alberta Oilers)
8 - Skorpion (Boston Bears)
9 - petrik (Anchorage Eagles)
10 - cepi (Cepi Bruins)
11 - dejf
12 - Selly (SF PartyCrashers)
13 - Dawe4
14 - Antonor (Chicago Destroyers)
15 - Mide (San Jose Jackals)
16 - Ohlund
17 - PainKiller
18 - Steven
zaplna sa to rychlejsie, ako som si myslel :good:
No tak Yahoo sem hrál už minulej rok a celkem mě to chytlo... ale chápu, že přednost budou dostávat hráči z minulých ročníků (kor když už zbývaj jenom dvě místa)... takže jenom pro případ, že se vám to nezaplní, klidně si to střihnu taky.... kámošům s kterejma jsem to hrál minulej rok chybý konkurenceschopnost :lol2: ... ale jak se říká, někdy dva roky na farmě nejsou pro vývoj nováčka špatný (Turris by mohl vyprávět) :klobuk_dole:
Se mnou take muzete pocitat, uz si brousim zuby na Sellyho! :box: Nazev tymu jako loni - Denver Blizzard.
Zapomněl sem přidat název týmu... budu tedy GM - Thunder Bay Predators :thumbsup:
U mňa názov Vancouver Magpies :hmm:
1 - Popradcan (Poprad Blackhawks®)
4 - Joe S.
10 - cepi (Cepi Bruins)
11 - dejf
13 - Dawe4
16 - Ohlund (Vancouver Magpies)
17 - PainKiller (Thunder Bay Predators)
18 - Steven (Chicago Villans)
19 - Redy (Denver Blizzard)
20 - Wanic ??? Alebo mám to miest podržať niekomu z minulej sezóny? Zostávajú Kanter, Yzy, Bruinsfan, kisin, mitch a Kiko. Mám pocit, že naozaj aktívny z nich bol až do konca iba Kiko. Ale on nechodí na HF, takže neviem či má záujem. :ja_neviem:

EDIT:
arek píše:a na com je zalozena ta keeper league?
Hlavný rozdiel je v tom, že si môžeš nechať nejakých hráčov do ďalšej sezóny. Malo by sa to dať nastaviť rôzne. Buď si každí nechá koľko hráčov chce, alebo sa určia napríklad 3 pre každého alebo si ich necháš na úkor postavenia na drafte. Ak som to správne pochopil, tak by sa to dalo použiť už teraz, že by sme si nechali hráčov z minulej sezóny. Je treba ručne nastaviť kto bude kedy draftovať a hráča kt. si chceš nechať na pevno nastaviť na konkrétnu pozíciu na drafte, aby si ho dostal. Aspoň tak som to pochopil, ešte na to pozriem večer. :arrow: http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/sports ... y-114.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak můj název týmu - Columbus Storm.

mt-svk píše:
Dawe4 píše:Můžu také?
zase sa chystas valcovat superov ako pri tipovani ci v NHL (neviem, ako sa vola ta hra)? :D
No jiiiistě :D
Ako zistim svoje meno a heslo ? :oops: :D
Vzhľadom na neexistenciu Thrashers, mohol by som poprosiť o relokáciu z Augusty do Atlanty? Napokon... Už je aj tak Philips voľná :giggle:
Lukas33 píše:20 - Wanic ??? Alebo mám to miest podržať niekomu z minulej sezóny? Zostávajú Kanter, Yzy, Bruinsfan, kisin, mitch a Kiko. Mám pocit, že naozaj aktívny z nich bol až do konca iba Kiko. Ale on nechodí na HF, takže neviem či má záujem. :ja_neviem:
first come basis. Wanic to stihol, tak by som nechal jeho (moj nazor).

keeper league by som teraz neriesil, az v tej dalsej sezone. Koncorocne trejdy by tym padom vyzerali dost inak.
:-O tak toto bola ina rychlovka :cool: no podla vsetkeho nie na ukor kvality, prihlasili sa seriozni useri, takze 3.rocnik by mal byt zarukou kvality :cinka: (keeper league by som asi neriesil)

Wanic - :serus:

Lukas33 píše:1 - Popradcan (Poprad Blackhawks®)
4 - Joe S.
10 - cepi (Big Bad Bruins)
11 - dejf
13 - Dawe4 (Columbus Storm)
16 - Ohlund (Vancouver Magpies)
17 - PainKiller (Thunder Bay Predators)
18 - Steven (Chicago Villans)
19 - Redy (Denver Blizzard)
20 - Wanic
Pokud bude dobrý datum na draft, tak není problém :giggle:
Azizek píše:Pokud bude dobrý datum na draft, tak není problém :giggle:
najmä by to nemala byť nedeľa, lebo v nedeľu neviem nikdy trafiť, kedy budem doma
ako je tovlastne teraz? musim sa odznova prihlasit do ligy?
Steven píše:Ako zistim svoje meno a heslo ? :oops: :D
https://edit.yahoo.com/forgotroot?done= ... r=&intl=us

Tam postupně vyber:
1. I forgot my Yahoo! ID
2. I forgot my password

Na password totiž potřebuješ svoje ID. Hlavně musíš vědět, jakej byl tvuj alternativní mail při zakládání :D Na a Postal Code vyplnovat nemusíš :D
Liga je obnovená. Hráčom z minulej sezóny by mala prísť na mail pozvánka.
Pre nováčikov - ID je 7464, heslo je http://www.hokejforum.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Nastavenia sú z minulej sezóny, samozrejme sa dajú zmeniť. Termín draftu je tiež len taký provizórny, ešte sa dohodneme.
tak co, mozme sa zacat hadat o termine draftu? :D
Počkejte lidi, nejdřív mi musí někdo polopatě vysvětlit, co mám vůbec dělat. :D
A mohli by jste začít s tím, kde se mám přihlásit. :oops:
Tak nějak se nemůžu přihlásit :D
yahoo píše:There was a problem. There is not room in this league if all teams from last year return. To join, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638)
PainKiller píše:Tak nějak se nemůžu přihlásit :D
yahoo píše:There was a problem. There is not room in this league if all teams from last year return. To join, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638)
že by som niečo pototo. :D Idem pozrieť.

EDIT: Malo by to ísť teraz.
Lukas33 píše:že by som niečo pototo. :D Idem pozrieť.

EDIT: Malo by to ísť teraz.
Paráda, už to jde :thumbsup:
dejf píše:Počkejte lidi, nejdřív mi musí někdo polopatě vysvětlit, co mám vůbec dělat. :D
A mohli by jste začít s tím, kde se mám přihlásit. :oops:
Zaregistruješ sa TU. Potom join league, ID a heslo ligy je v príspevku vyššie. Viac zatiaľ nemusíš robiť nič. Potom ti to vysvetlíme, alebo si prejdi tento topic.
dejf - vyberas si hracov, ktori potom "za teba" v jednotl. zapasoch nahanaju body....hravas zapasove kola proti jednotlivym userom, ktore trvaju pocas 1 tyzdna....ako GM svojho timu si svojich hracov vyberas pocas live draftu (ten sa este urci) ak sa ho nebudes môct z nejakych pricin zucastnit, system bude vyberat za teba, tzv. nahodny vyber :) supiska vyzera nasledovne
C, C, C, LW, LW, LW, RW, RW, RW, F, F, D, D, D, D, D, D, Util, Util, G, G, G, BN, BN, BN, BN, IR
Center (C) 3
Left Winger (LW) 3
Right Winger (RW) 3
Forward (F) 2
Defenseman (D) 6
Utility (Util) 1
Goalie (G) 3
Injured Reserve (IR) 1
Bench (BN) 4

k poctu hracov :
- maximalny pocet je vzdy 25
- pozicia Utility znamena, ze hraca mozno pouzit hocakeho okrem brankara
- IR – ked sa ti zrani hviezda, das ju na Injury Reserve a mozes zobrat na cas nejakeho ineho volneho hraca (z waiver listny)
- ak ti nejaky hrac nebude po chuti, môzes ho vyhodit (nasledne siahnut po nejakom volnom hracovi z waiver list) al. sa pokusit o vymenu medzi GM(samozrejme, ziadne komedialne pokusy, na nechutne vyzerajuce trejdy si posvieti komisia)

Ake statistiky sa budu pocitat.

Forwards / Defensemen
G / A / P / +/- / PPP - presilovkove body / SHP - oslabovkove body / GWG . vitazny / SOG - strely na brankara / FW - vyhrate buly / HIT / BLK
Goaltenders
GS / W / GAA / SV / SA / SV% / SHO
to sme riesili my

tu sa este viedla diskusia co zaradit, skrtnut

o Wins
o Goals Against
o Goals Against Average
o Saves
o Save Percentage
o Shutouts

na toto som este natrafil, GS, tak neviem, vyjadrite sa: - Mnimum Games Played 2 – Ide o to, kolkokrat musia nastupit brankari pocas tyzdna, aby sa im pocitali statistiky. 2 znamena, ze napriklad z troch brankarov moze jeden oodohrat 2 zapasy a budu sa pocitat jeho statistiky. Ak z 3 sa vyskytne iba 1 nasadenie do zapasu, statistiky sa nepocitaju a vo vsetkych brankarskych dany tim prehrava.

som si nakoniec este editoval nazov - Big Bad Bruins
Kurnik, tak můj název týmu má 21 znaků :| Měním teda název z Thunder Bay Predators na kratší Tampa Bay Predators :D
tak už som sa tam registroval, snáď som ni nepojebal :lol2:

Colorado Dragons
je môj tím trebalo to prepojiť s KTL :frajer2:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES