HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Selly8 píše:Me se vcera povedl super tah, asi po tydnu pobytu Etema na farme jsem usoudil ze ho radeji poslu na FA a picknu nekoho jineho. Po tom co jsem to udelal me prisla za 2 hodiny zprava ze byl zpet povolan k Ducks :lol: CO se da delat, aspon se trochu ztencila ta moje Ducks ekipa.
nieco podobne sa podarilo aj mne davnejsie. Na yahoo som si precital, ze Arcobello bol poslany na farmu, tak som ho dropol, a potom som na zistil, ze realne tam poslany nebol a zostava v prvom time. Uz ho neslo vziat spat a ukradol mi ho dejf :bitka3:
No ja som sa vtedy velmi cudoval, preco si ho dropol :eek2:

btw. budme radi, ze na yahoo fantasy NHL su este ako tak aktualni (aj ked tie zostavy pri kazdych timoch su :rofl: vidiet Getzlafa v stvrtej lajne sa da asi len tam..), lebo na NBA je to katastrofa. Tam mi doteraz svieti injured pri hracovi, ktory uz skoro dva tyzdne hra :D
McElhinney :hfman: :king: Bude mit tahle pohadka pokracovani? Hlavne doufam ze nedopadnu jak minuly vikend kdy jsem jeste v sobotu vedl 9-6 a nakonec prohral 5-10 :slap:
sa mi to tam nejako rozcervenalo
ak by tento priebezny stav zotrval aj po poslednom dni, bral by som to ako male vitasztvo :yes:
Selly8 píše:McElhinney :hfman: :king: Bude mit tahle pohadka pokracovani? Hlavne doufam ze nedopadnu jak minuly vikend kdy jsem jeste v sobotu vedl 9-6 a nakonec prohral 5-10 :slap:
Zrovna jsem se sel zeptat, kdo ho ma :giggle:
Jak jsem vymenil Bobra tak jsem hned bral z FA i Curtise abych mel zarucene aspon ty 2 starty za vikend :)
pred poslednym dnom po vcerajsej slabej noci to nevyzera vobec dobre..je to sice 8:6(vcera v noci svietilo uz aj 12:3) s Henym ale Henymu hraje ovela viac hracov ako mne (a kvalitnych)..zrejme otoci hity bloky body mozno aj goly..moja sanca je ze otocim este dve brankarske stats
ja pred poslednou nocou 8:5 s cepim, nečakal som takto tesný zápas :nervozny:
:giggle: ja som zas necakal, ze s popom budem prehravat den pred koncom iba 6-7. Ak motyka vystreli, tak mozem este aj vyhrat :clap:
Joe S. píše:ja pred poslednou nocou 8:5 s cepim, nečakal som takto tesný zápas :nervozny:
v podstate ani ja, o to viac zamrzi, ze sa mi to tam v priebehu tyzdna zacervenalo a co som pocital s vitazstvami v hitoch a blokoch, kde mi to od zaciatku sezony ide, tak ani tam neuspejem, hned by to vyzeralo este zaujimavejsie

takto sa budem musiet dnes spoliehat na Lua....jedine on mi môze vybojovat tento prijatelny stav (samozrejme dufat, ze sa Niemi v MIN nezblazni)

ides arek :wave:
cepi » Ned Dec 08, 2013 2:29 pm píše: v podstate ani ja, o to viac zamrzi, ze sa mi to tam v priebehu tyzdna zacervenalo a co som pocital s vitazstvami v hitoch a blokoch, kde mi to od zaciatku sezony ide, tak ani tam neuspejem, hned by to vyzeralo este zaujimavejsie

takto sa budem musiet dnes spoliehat na Lua....jedine on mi môze vybojovat tento prijatelny stav (samozrejme dufat, ze sa Niemi v MIN nezblazni)
Holtby will start tonight and could start again tomorrow.
Kiežby chytal aj Holtby, ešte by bola šanca to celé zvrátiť v goalie stats :jn:

Hity a bloky sú pre zmenu stats, kde som výhru ani vo sne nečakal, lebo moje másla tam vždy fasovali :lol2:

ešte nejaké góly a tým pádom aj :plus: by mohol pridať najmä JvR :jn:
2-12 :hmm:
FW o 2 , hity o 3, bloky o 1, GAA dokonca o 0,01 :lol2: :fucker2:
Blizzard som sfukol ako Xaver Anglicko :clap: Ale chlieb sa lamal tradicne cez vikend. Zatialco v doterajsich kolach som vacsinou viedol a nakoniec stratil, tentokrat to bolo naopak :-O
Another week, another double digit win :ciga:

Za posledne 3 tyzdne som z 96 moznych zapisal 82 bodov – 28-27-27. K tomu sa uz da dodat snad len:
3:11 bravo :clap:

Zrejme pridu cistky :petrik:
Ohlund píše:2-12 :hmm:
Asi by to chtelo nejakej trejd :neviem:
dejf píše:brankáři Mají tak nechutná čísla, že je raději ani nenapíšu.
A tenhle tejden to vypada, ze pozdravy asi taky dostanu leda z kozenejch kalhot.. :-(
dunim píše:prehra 6:9 proti colorado dragons
podla statistik to bol pre mna silny super, takyto nejaky vysledok sa dal ocakavat
cepi píše:podobny vysledok by som bral
:)

5:9

skoda toho Joeho posledneho GWG :x na 6:8 by sa pozeralo lepsie (a urcite prekvapenia v podobe hit+bk kde som viac menej pocital s 2 bodmi)
mimo dlhodobo IR Fastha + TJ (uz poslany na parky) mi v priebehu tyzdna pribudli na marodku dalsi 3 hraci, tak som len dufal, ze nedostanem na latu
po tejto sezone mojim G staviam sochu :D boli to opät oni, vdaka ktorym som zriesil tuto prijatelnu prehru
zial, tentokrat mi nevysli FA tahy, co ma stalo vyrovanie v G stats - pustil som Nystroma + Prusta a obaja na to hned supli po gole :popi:

stale sa drzim na solidnej 9.priecke, no bodova priepast medzi PO 8 sa zvysuje a zo spodu sa to na mna tlaci
najblizsi tyzden opät narocny super :roll: takze bez velkych oci bojovat o co najpriaznivejsie skore

hned od uvodneho dna som zriesil 2FA tahy

:minus: IR TJ - :plus: Nystrom (vzal som si ho spät, posl. 2 zapasy neriesil extra TOI, no v posl. zapase slusnych 16 minut, tradicne hity, uvidime)
:minus: Kennedy - :plus: Nieto (zralok za zraloka; Kennedymu waivru som sa potesil, slusne sog, 3 lajna, no nemaplnil ockavania, dnes TOI cca 9 minut, spadol do 4 lajny / z farmy povolany Nieto nahradil Kennedyho v 3 lajne a za cca 12 min pribalil 6sog)
AndyF píše:
Asi by to chtelo nejakej trejd :neviem:
Ved už je další na ceste :dudo: , bola to antyho kántrponuka, ja som chcel skôr Kessela, ale ani Eberle nie je zlý, budem mať Hopkinsa aj Eberleho :hmm: , ale už len fakt že dal som preč centra Spezzu a nezískal žiadneho späť znamená že prerobím, na bodoch by som mal máličko získať ale to je jedno, hnevali ma tí hráči tak som sa ich chcel zbaviť, Kassian má tak slabú sezonu že keby ho nevytrejdujem letel by von medzi FA.. Spezza pekný úvod ale posledné týždne tiež frustrácia.. Ked som si pozrel League statz a Totals tak hádam vo všetkých hráčskych stats sa držim v hornej polovici až strede ale pritom stále dostávam a som už 14... Ach jaj :doh:
Nakonec to bylo to větší drámo, než jsem si představoval. Docela jsem čuměl, jak ti v sobotu udělali 67fw :-O . Hity a bloky jsem vyhrál díky tomu, že jsem si na neděli ušetřil 3 výběry z waiveru a ty jsem použil na obránce.
AndyF píše:
dejf píše:brankáři Mají tak nechutná čísla, že je raději ani nenapíšu.
A tenhle tejden to vypada, ze pozdravy asi taky dostanu leda z kozenejch kalhot.. :-(
Protože jsem nejen odborník ale i taktik, tak jsem věděl kdy a jak nasazovat brankáře, aby se mi to vyplatilo. Takže tě tenhle týden zdraví nejen moji brankáři ale i já. :ahoj:
:plus:
Neal 2+2, 17so ... tenhle blbec mi bude teď chybět (samozřejmě pokud se Shanny znova neukáže jako nekompetentní šmudla)
Saad 2+1, +4
Stajan 1+3, 1shp, 26fw

:minus:
Schenn 0+0,-2 ... proč já si ho pořád držím :neviem:
Duchene 0+1 ... už třetí týden stávkuje, Začínám ho podezřívat, že se mu nechce na Olympiádu

Další soupeři jsou kamarádi z mokré čtvrti PartyCrashers. Jdu si pro druhý místo. :ciga:
dejf píše: jsem věděl kdy a jak nasazovat brankáře, aby se mi to vyplatilo.
Takze si nechal preventivne na vikend sedet vosumapulmilionovej zazrak :lol3:
7:7 s Henym by som asi pred zapasom bral ale vzhladom na priebeh mohlo byt lepsie

:plus:
Skinner 5+1 ktore ziskal po zraneni hned v prvych dvoch zapasoch v dalsich dvoch ale nebodoval
Kessel 2+3,SOG 21
Tatar po tom trejde aj v druhom tyzdni velmi slusne a to 3+1
Harding 3vyhry v troch zapasoch 1.33, 94,9%, 1SHO
a pochvalit musim aj Vermetteho 1+2 ale 41 FW a pravom je najlepsi v celej NHL
Killorn 0bodov
Cullen rovnako
prilis vela minusiek v celom time

som zvedavy co prinesu trejdy..este zrejme nie je koniec a nejaky hraci odidu
s Megatonom by som potreboval poriadne bodovat kedze prvy osmicka zacina utekat
AndyF píše:
dejf píše: jsem věděl kdy a jak nasazovat brankáře, aby se mi to vyplatilo.
Takze si nechal preventivne na vikend sedet vosumapulmilionovej zazrak :lol3:
Dal jsem mu zasloužený volno. Přece ho nepřetížím jako Lavy Bryze. :lol:
dejf píše:
AndyF píše: Takze si nechal preventivne na vikend sedet vosumapulmilionovej zazrak :lol3:
Dal jsem mu zasloužený volno. Přece ho nepřetížím jako Lavy Bryze. :lol:
Jo kdyby ten rozum mel i Vigneault..
cepi » Pon Dec 09, 2013 12:05 pm píše:
dunim píše:prehra 6:9 proti colorado dragons
podla statistik to bol pre mna silny super, takyto nejaky vysledok sa dal ocakavat
cepi píše:podobny vysledok by som bral
:)

5:9

skoda toho Joeho posledneho GWG :x na 6:8 by sa pozeralo lepsie (a urcite prekvapenia v podobe hit+bk kde som viac menej pocital s 2 bodmi)
mimo dlhodobo IR Fastha + TJ (uz poslany na parky) mi v priebehu tyzdna pribudli na marodku dalsi 3 hraci, tak som len dufal, ze nedostanem na latu
po tejto sezone mojim G staviam sochu :D boli to opät oni, vdaka ktorym som zriesil tuto prijatelnu prehru
zial, tentokrat mi nevysli FA tahy, co ma stalo vyrovanie v G stats - pustil som Nystroma + Prusta a obaja na to hned supli po gole :popi:

stale sa drzim na solidnej 9.priecke, no bodova priepast medzi PO 8 sa zvysuje a zo spodu sa to na mna tlaci
najblizsi tyzden opät narocny super :roll: takze bez velkych oci bojovat o co najpriaznivejsie skore

hned od uvodneho dna som zriesil 2FA tahy

:minus: IR TJ - :plus: Nystrom (vzal som si ho spät, posl. 2 zapasy neriesil extra TOI, no v posl. zapase slusnych 16 minut, tradicne hity, uvidime)
:minus: Kennedy - :plus: Nieto (zralok za zraloka; Kennedymu waivru som sa potesil, slusne sog, 3 lajna, no nemaplnil ockavania, dnes TOI cca 9 minut, spadol do 4 lajny / z farmy povolany Nieto nahradil Kennedyho v 3 lajne a za cca 12 min pribalil 6sog)
:ciga:

a ak by som nemal včera GWG, tak by to nebolo 6:8 ale o tom potom :sarcasm:

pri tomto dueli som sa ale zapotil viac, než som pôvodne čakal :scare:

:plus: výhra v hitoch a blokoch, to som nečakal
Toffoli stále pri chuti (3+0) a to už raz som ho mal nastaveného, že ho kicknem
JvR 1+4
prebudenie Garrisona 1+3
Trouba 0+3

že moji cedníci nezískali ani bod :nervy:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE