Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Gratulujem redy k postupu. Ja som musel mat prave teraz tu smolu, ze sa mi zranili Howard s Millerom. A hrat v podstate len s jednym brankarom (aj ked Howard posledny zapas odchytal), ktory sa navyse strieda s Raskom, je dost narocne. A aj hracom v poli by sa dalo co-to vytknut....ale co buduci rok to vyhram :wave:

GL vo finale :thumbsup:
Selly ide tvrdo za obhajobou titulu. :hit: :cool: A to mu prvé výbery robil autopick, alebo že by práve preto. :hmm: Budúci ročník na neho musíme niečo vymyslieť.
Pockaj, to som si ani nevsimol, ze Selly ide do finale :good: Tak v tom pripade fandim vo finale Sellymu :D (prepac redy :giggle: )
Diky chlapi, obhajoba by nebyla zla :D Nato ze jsem jeste v sobotu prohraval nejakych 2-10 tak jsem s postupem ani nepocital, navic kdyz hraju defacto s jednim golmanem. Redy bude tezky orisek, ale kdyz se me bude drzet stesti tak sance urcite je :)
Denver Blizzard - SF PartyCrashers 4:10

Velka gratulace Sellymu k obhajeni titulu! :good: Uz nam na tebe nezbyly sily. :)
Selly :poklona: :klobuk_dole: dva krat po sebe vyhrat v takej konkurencii, ked hlavne v tejto druhej si vobec nebol favorit :good:
Mne zostala len zemiakova medaila (ale urcite som spokojny, kedze tych aktivnych manazerov bolo tentokrat viac)
Kazdopadne dalsiu sezonu, pokial bude, sa zapajam tiez :frajer2:
Selly, gratulacia k obhajeniu prveho miesta. Tento rok bola konkurencia obrovska.

ja som zazil ustup z poziii. Po 3. mieste som klesol na 7. :hroza: Ale ked uvazim svoje drafty, tak to dopadlo este dobre. Malkin odohral tak polovicu, Anderson stale zraneny a Rask si moc nezachytal - to boli moje prve 3 volby :oops:
gratz selly :klobuk_dole:
gratulujem vitazovi aj ostatnym "medailovym" ...dalsi rok so mnou isto pocitajte...uz by sme mohli spravit aspon priebezny rebricek ktoby do toho siel..len dufam ze na to nezabudnem :D ... skusim zhodnotit sezonu..tak pickoval som z 3.miesta draftol som sedina skoda ze nie druheho...chybal mi nejaky velmi dobry brankar hoc som nemal zlych ale Vokoun(38) mohol mat aj lepsie statistiky..velky perkvapenim bol pre mna Roloson zo 198.miesta!...naj vyber bol skvely Visna zo 78miesta a Sharp z 83...medzi vysie spominanimy som pickol aj Eliasa(43) ktory bol sklamanim pre mna az ked som ho vymenil tak zacal hrat :D ... skvele sa mi podariloz waiveru staihnut Purcella..co sa tyka zlych pickou - Orpik a Sutton
ja by som tiez do toho rad isiel next year znova ;)
Čo je s tým Sellym, furt čakám kedy sem napíše ten recept na víťazstvo. :D
Diky chlapi moc za gratulace :good: takova necekana vyhra opravdu potesi. Luky kde bych byl, jsem preci poradne slavil titul :oslava: :D Taktika byla jednoducha, tudiz zadna, ale vysel mi ten tah s Getzlafem ac po nejake pulce sezony to vypadalo na hodne spatny trade z me strany. Vsem diky za sezonu a kdyz se jeste odstrani ty male nedostatky s neaktivnimi manazery tak to pristi rok nebude mit chybu, doufam ze me vezmete :)
Selly :poklona: uz som si myslel.ze si out,ale v sobotu a nedelu ti potiahli hraci a bol si IN..

GRATULUJEM ;-)
pomaly cas zacat s pripravami
Skorpion píše:pomaly cas zacat s pripravami
Konecne .............................. :yahoo: :hop: :wave: :ejha:
:giggle:
Tak na začiatok sa ozvite, kto sa chcete zúčastniť. Aj tí čo ste hrali minulý rok a chcete pokračovať, aj prípadní nováčikovia. Nováčikom vysvetlíme čo a ako. Manažérom z minulej sezóny potom môžem poslať pozvánku na mail pri obnove ligy, takže 1-2 kliky a ste tam.
Bolo by vhodné, keby ste sa prihlásili iba ak to myslíte naozaj vážne. Nie že to po mesiaci necháte tak. :dup:
Jáááááááá :giggle:
žeby som to tento rok vyskúšal? :hmm:
cieľ všetko vyhrať :box:
Hlasim sa. Tak som ale rozmyslal, nevyskusali by sme keeper league? (sice priznam sa, ze neviem presne, ako to funguje, ale je to celkom zaujimava predstava :hmm: )
Ja
pridam sa :yahoo:
Boston Bears nebude chybat ani tento rok!
idem ak ma beriete :yes:
nie je co riesit :wave:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS