HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

suhlas s lukasom, nillsona mu zobrat, nesmie mu dnes hrat :nono:
nech si z toho podvodník nerobí holubník a keď sa mu nebude páčiť, má kopu iných líg
Tak som mu toho Nilssona vyhodil.
tak druhy tyzden ako z rise snov po sebe :slintac:
takto nejako som si to pri tej vymene crawforda za crosbyho predstavoval - brankari aby boli konkurencieschopni aspon v kvalitativnych stats (tento tyzden 3-2 pre mna) a hraci v poli aby to strhli na moju stranu (tento tyzden velmi solidnych 13g a 30a - priebezny stav hracskych stats zatial 10-0 pre mna)

stav mozu zmenit asi uz iba SHP kde je to zatial 1-1, v ostatnych stats su tie rozdiely pri dnesnej ponuke zapasov "bezpecne" :petrik:

zajtrajsie vydanie tabulky mi asi bude velmi sympaticke... :petrik: a buduci tyzden ma caka rono :hit:
yes,, konečne som porazil ťažkého súpera a ak dobre počítam, mohol by som byť priebežne už na treťom mieste :good:

tento týždeň ma čaká duel s prebudeným druholigistom, snáď mi ako darček k tohtotýždňovým narodeninám pustí výhru :giggle:
Joe S. píše:yes,, konečne som porazil ťažkého súpera a ak dobre počítam, mohol by som byť priebežne už na treťom mieste :good:

tento týždeň ma čaká duel s prebudeným druholigistom, snáď mi ako darček k tohtotýždňovým narodeninám pustí výhru :giggle:
Dufam ze si pri prepoctoch pocital aj s tym ze ja ta o bod predbehnem :ciga:

edit - tak zjavne nie :giggle:
Harcov Drunks : Poprad Blackhawks® 7:7
Jsem znechucen, zklamán, zdrcen. Málem jsem byl ošizen podlým skutkem, který provedl Popvodník. :grc: Naštěstí v čas zasáhlo vedení ligy a tento zvrácený čin dokázalo zastavit. :poklona:
Zajímavostí je, že se tyhle podvody dělaj vždycky proti mně (viz. pochybná asistence ve prospěch adminpodvodníka) :hmm:
No teď zpět k samotné hře. Co si budem povídat, brankáři selhali na celé čáře. Byl to jejich nejhorší týden v sezoně a přesto, že měli tagická čísla, tak mi dokázali vyhrát tři statistiky, protože brankáři mého podlého soupeře byli ještě tragičtější. V útoku bylo až do pátku všechno vyrovnané, ale pak přišel víkend a moji hráči zapomněli, že hlavním úkolem v hokeji, je střílet góly. Výsledkem je zasloužená remíza.
Kdyby brankáři převáděli výkony z minulých sedmi týdnů, tak jsem se mohl těšit na Megan. Už jsem byl připraven. Obrázek
Takhle se spokojím opět jen s
Obrázek

:plus:
Neal 4+3, +3
Saad 0+3
Phillips 1+2
:minus:
Nielsen 0+0, -4
Duchene 0+0, -2 Už druhý týden po sobě. :hroza:
brankáři :thumbsdown: Mají tak nechutná čísla, že je raději ani nenapíšu.

Jinak tahle liga je nechutně vyrovnaná. Já remizuju s prvním týmem ligy a místo abych se udržel na třetím místě, tak spadnu na šestý. :hroza:
tak po 5 zapasovej serii vyhier prehra 6:9 proti colorado dragons.. podla statistik to bol pre mna silny super, takyto nejaky vysledok sa dal ocakavat. moze ma mrziet nepozornost pri zraneni pariseho- povodne som niekde cital ze je na 2-3 tyzdne out, tak som si ho nevsimal a on si v pohode nastupi po 1 zapasovej pauze..tam som to pokaslal, lebo mal 4 strely a nimi by som si uchmatol 1 bod(nahrada bernier mal 0).
vysledok ocakavany ale nie som spokojny, mohlo to byt lepsie( prehrate statistiky o 2 body a 1ppp, brankarsku statistiku som uchmatol len 1 a tam bol ten rozdiel v celkovom vysledku). skoda.

goly- celkovo 18 je fajn z toho 7 vitaznych
160 hitov(wingels 18, petry 16, ruutu 15)
p.kane 4+1(uz 3 naj strelec ligy)
schwarz 2+2 a hra vyborne
penner 3+1

d.brown- 9 bodov v 27 zapasoch je fakt bieda, aspon ze hituje a je +10, verim ze tie body dozenie neskor
edler- poslednu doby ziadna ofenziva a same minusky..na druhej strane hituje a hlavne blokuje vyborne
hamonic,bouchard kopiruju statisticky vykony islanders (bouchard -4, cakal som ze prihodi dost bodov, zatial prispieva strelbou a minuskami)
A ja akurat proti slabemu Ronovi musim mat 43 bodov (najviac v lige) :slap: Co by bolo, keby mam zdraveho Stamkosa :scare:

Nash 3+2
Alf 3+2
Couture 1+3
Filppula, Brassard, Marleau, MacK, Elias, McDonagh po tri body
za zmienku stoji este 15 blokov Russella

brankari :hroza: :hroza: to je katastrofa, hnus :nechutne: :grc: od Andersona a Poulina som na nieco take zvyknuty, ale ze sa prida k nim aj Bernier..

Jo a marodka cita este styroch hracov. Takze super :jupi:
dolezita vyhra 9:6 s wanicom, ktora by mi mohla pomoct k zachrane :good:
tento tyzden ma caka podvodnik. Megan idem si po teba :!: :slintac:
10:5

dôlezite a da sa povedat povinne vitazstvo
k uplnej spkojnosti chybalo dorovnanie SOG 118:1119 :popi:

opät G stats a preventivny bench Lua v zapase proti Rags
opät Helm 2+1 (1SHP)
Abdel 1+2
prebudena 2jica - Pleky 2+1 / March 1+3 (huraaa)

a samozrejme v posledny den za FA stiahnuty Garbutt, ktoreho som zaregistroval este predtym, ako mi ho cmajzol Ohlund (zriesil mu 2+1), no pustil ho, tak som to s nim skusil este raz a jeho bilancia 2+0 (1shp, 8sog) dala jasnu odpoved, ze ma nakrocene k titulu FA zolik

Clarksson 0+0 (ten to aspon z casi kompenzuje sogmi a hitmi)
obohrata Grabner pesnicka 0+0 (5sog)

posunul som sa o 1 priecku, na moju oblubenu cislicu 9, plavem v pokojnych vodach, ale preco este nezabojovat
k najblizsiemu superovi
dunim píše:podla statistik to bol pre mna silny super, takyto nejaky vysledok sa dal ocakavat
podobny vysledok by som bral
Anty píše:po tomto tyzdni hracom siaham na platy! ak nepride k zlepseniu tak o tyzden neostane kamen na kameni
znizenie platov a odobratie odmien zabralo aspon ciastocne a prisla vyhra 8:6 so skorpionom...STALE SA NEBRANIM NEJAKYM VYMENAM (Bourque, Thompson, Stafford, Killorn, Tanev, Savard, Bailey, Weaver, ?Moulson?, ?Kessel?, ?Giguere?, ?Andersen?) chcel by som nejake seriozne rokovania, mozno nejaka rozsiahlejsia vymena..mozte ma oslovit v PM

Letang konecne predviedol ze autopick vie preco ho tahal tak vysoko 1+4, +4, 3PPP
Bourque! 1+3 (ale ked mal 0+2 tak bol na benchi) :scare:
viaceri hraci mali 2 az 3 body co tu niekolko tyzdnov nebolo..tak by to malo byt stale
potesil Tatar ktori po trejde doviezol 1+2
brankari celkom slusne

nekonstatne vykony Killorna..jeden tyzden ma aj 5 bodov ale dalsi 0-1
Backstrom iba 1+0

dalsi tyzden tazky super a to Heny...minuly tyzden by som ho dal ak som spravne pocital rovnako ako skorpiho a to 8:6..s tymto vysledkom by som bol spokojny aj o tyzden
Ja sa tých zranení nezbavím. :slap: Joe, čo si to dovoľuješ? :ban: Ten DeKeyser tam bol odložený, aby sa rýchlejšie vyliečil. Aspoň, že minulý týždeň sa mi konečne podarilo zvíťaziť. Síce s veľkou dávkou šťastia, ale podarilo.
Lukas33 » Str Dec 04, 2013 12:22 pm píše:Joe, čo si to dovoľuješ? :ban: Ten DeKeyser tam bol odložený, aby sa rýchlejšie vyliečil.
Bol odložený, ja som si ho tam našiel :ciga:

Takýto ťah mi už vyšiel s Troubom, tak snáď aj teraz budem úspešný
Giordano uz hra, preco ste mi nepovedali? :hroza: 1+1 a 1SHP :hroza:
Bobr si u me odchytal par zapasu a hura na marodku :slap: Jinak bych rad ziskal LW vymenou za RW, D a pripadne i centra :)
Selly8 píše:Jinak bych rad ziskal LW vymenou za RW, D a pripadne i centra
vid hore

STALE SA NEBRANIM NEJAKYM VYMENAM (Bourque, Thompson, Stafford, Killorn, Tanev, Savard, Bailey, Weaver, ?Moulson?, ?Kessel?, ?Giguere?, ?Andersen?)
Selly8 píše:Bobr si u me odchytal par zapasu a hura na marodku :slap:
este ze som ho vymenil :yahoo:
tak moje matohy dnes pri 3 zapasoch bilancia 4g + 3a... :ciga: taky ohlund nema tolko zatial za cely tyzden...
rono napriek tomu kladie vacsi odpor ako pred nim redy a anty... pomohol by tomu dnes shutout v podani blues :hmm:
Tak ja dostávam na prdel kade chodím, už ani trejdovať nemôžem lebo všetkých čo mali hodnotu som už vymenil za polená, takže už len klikám na zázračné tlačítko a sledujem kto mi naloží viac... a už rozmýšlam čo zlepšiť do dalšej sezone ked neaká bude... táto je už pasé
K tomu shutoutu vela nechybalo, skoda… aj tak sa uz na to 9:5 pozera o dost lepsie ako vcera na 6:6 :petrik:
A este stale su tam rezervy – v asistenciach prehravam o 1, PPP o 2, strely o 1…
Tak sa mi podarilo “zbavit sa” zatial najvacsieho sklamania mojho draftu Ehrhoffa, ktory za mojimi ocakavaniami zaostal teda poriadne… s minuskami som unho pocital, ale ze bude mat po 30 zapasoch pri priemernom ice-time 24 minut len mizernych 7 bodov… :neviem: :slap: okrem toho len par striel a blokov, skratka good riddance. zanho prichadza Hickey z NYI, ktory boduje podobne mizerne, tiez asi nazbiera nejake minusky, blokuje de facto rovnako a sem-tam niekoho aj hitne…
Vramci trejdu sa mi podarilo aj vybalansovat pozicie RW a LW v time, odchadza RW Gionta, prichadza LW Schwartz zo St.Louis s velmi podobnymi stats. Po vymene by mi malo zostat 8 hracov ktorych mozem postavit na RW (z toho Horton je na IR) a 6 na LW – doterajsi pomer bol 9-5

Celkovo by som pri tejto vymene mal stratit trosku na strelach (z doterajsich stats -30 striel) a naopak velmi mierne si polepsit v +/- (+10) a hitoch (+17). Ostatne stats su prakticky vyrovnane.
Odchadzaju odo mna “vacsie” mena ako prichadzaju, ale na mena sa tato hra nehra… v stats si vyraznejsie pohorsim len v jednej kategorii, navyse v takej kde patrim k spicke ligy (v strelach som zatial druhy najlepsi) a mierne polepsit by som si mal v 2 kategoriach, snad mi to prinesie nejaky bodik-dva navyse… :petrik:
tak tato vymena s petrikom mi sadla, stacilo 10 minut rozmyslania a prijal som to.(zatial moja jedina vymena v yahoo tiez s petrikom,min sezonu myers-brodziak dopadla pre mna dobre, tak snad aj tato).
zo st. louis som mal 4 hracov,z islanders 3, dostal som hracov z timov, z ktorych nemam nikoho.
hickey- ehrhoff..hickeyho som bral nedavno z fa, aspon koli blokom, statistiky maju rovnake az na ehrhoffov ice time, ktory je jasne vyssi(hra cez 3 min na zapas na pp a cez 2 na sh), plus jeho ofenzivny potencial a pocetnost strelby, takze tym som si polepsil. schwartza som bral na drafte ako posledneho, alebo tak nejak, lebo sa mi pacila jeho hra v minulej sezone(statisticky nic moc na yahoo).tento rok hra paradne a ma uz 18 bodov a +11, tiez hra sh aj pp. priznam sa,montreal som tento rok nevidel hrat ani raz, co citam gionta nehra nic moc,ale statisticky nie je o nic horsi ako schwarz(hra o minutu viac,,pp a sh cas maju porovnatelny). gio viac striela ale ma menej +/-bodov. k tomu je to moj oblubenec.

myslim ze som si nejak radikalne nepolepsil,ale som spokojny.hlavne ze mam prerozdelenych hracov do viacerych timov(bude zabavnejsie,sledovat statistiky,ci pripadne zapasy). som lepsi v strelach, horsi v +/-, a tie 1-2hity,1-2bloky na tyzden co stracam ma nemrzi(to sa vykryje lahko tahom z fa). verim ze ehrhoff sa bodovo zlepsi a prihodi aj nejake ppp navyse a ze skuseny gio udrzi formu, comu tak trosku u schwarzta neverim, ze vydrzi celu sezonu bodovat.
Me se vcera povedl super tah, asi po tydnu pobytu Etema na farme jsem usoudil ze ho radeji poslu na FA a picknu nekoho jineho. Po tom co jsem to udelal me prisla za 2 hodiny zprava ze byl zpet povolan k Ducks :lol: CO se da delat, aspon se trochu ztencila ta moje Ducks ekipa. Zbyli mi bohuzel uz jen 2 LW a tak jsem musel jednat a sahl ke svemu druhemu vetsimu trejdu tentokrat s Antym, kdy jsem ziskal 2LW ( Moulson, Bailey ) za 2RW ( Eberle, Fehr ) tak doufam ze vymena prospeje nam obema, protoze ani jednomu z nas se zatim moc nedari. A snad taky nedopadnou kluci jak Bobr, ktereho jsem menil nedavno s Arekem :-D jeste k tom FA picku...vzal jsem Maatu nebot posledni dobou hraje udajne skvele, navic ve 1st unit s Letangem tak by to mohl byt steal, uvidime. A jako bonus by mohl urychlit uzdraveni Malkina, ktery v poslednich tydnech bodove explodoval :good:

Jinak dival jsem se na poslednich 10 zapasu Teema a jeho bilnace je uzasna, same nuly, jen +1 a 8FOW, ale vyhodit ho nemuzu :ee:
Ohlund píše:Tak ja dostávam na prdel kade chodím, už ani trejdovať nemôžem lebo všetkých čo mali hodnotu som už vymenil za polená, takže už len klikám na zázračné tlačítko a sledujem kto mi naloží viac... a už rozmýšlam čo zlepšiť do dalšej sezone ked neaká bude... táto je už pasé
S tebou je to těžký, ty jsi s těma výměna prostě nemocnej.
Že to byla tvoje oblíbená pohádka?
Obrázek
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO