HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
tak druhy tyzden ako z rise snov po sebe 
takto nejako som si to pri tej vymene crawforda za crosbyho predstavoval - brankari aby boli konkurencieschopni aspon v kvalitativnych stats (tento tyzden 3-2 pre mna) a hraci v poli aby to strhli na moju stranu (tento tyzden velmi solidnych 13g a 30a - priebezny stav hracskych stats zatial 10-0 pre mna)
stav mozu zmenit asi uz iba SHP kde je to zatial 1-1, v ostatnych stats su tie rozdiely pri dnesnej ponuke zapasov "bezpecne"
zajtrajsie vydanie tabulky mi asi bude velmi sympaticke...
a buduci tyzden ma caka rono
takto nejako som si to pri tej vymene crawforda za crosbyho predstavoval - brankari aby boli konkurencieschopni aspon v kvalitativnych stats (tento tyzden 3-2 pre mna) a hraci v poli aby to strhli na moju stranu (tento tyzden velmi solidnych 13g a 30a - priebezny stav hracskych stats zatial 10-0 pre mna)
stav mozu zmenit asi uz iba SHP kde je to zatial 1-1, v ostatnych stats su tie rozdiely pri dnesnej ponuke zapasov "bezpecne"
zajtrajsie vydanie tabulky mi asi bude velmi sympaticke...
Dufam ze si pri prepoctoch pocital aj s tym ze ja ta o bod predbehnemJoe S. píše:yes,, konečne som porazil ťažkého súpera a ak dobre počítam, mohol by som byť priebežne už na treťom mieste
tento týždeň ma čaká duel s prebudeným druholigistom, snáď mi ako darček k tohtotýždňovým narodeninám pustí výhru
edit - tak zjavne nie
Harcov Drunks : Poprad Blackhawks® 7:7
Jsem znechucen, zklamán, zdrcen. Málem jsem byl ošizen podlým skutkem, který provedl Popvodník.
Naštěstí v čas zasáhlo vedení ligy a tento zvrácený čin dokázalo zastavit. 
Zajímavostí je, že se tyhle podvody dělaj vždycky proti mně (viz. pochybná asistence ve prospěch adminpodvodníka)
No teď zpět k samotné hře. Co si budem povídat, brankáři selhali na celé čáře. Byl to jejich nejhorší týden v sezoně a přesto, že měli tagická čísla, tak mi dokázali vyhrát tři statistiky, protože brankáři mého podlého soupeře byli ještě tragičtější. V útoku bylo až do pátku všechno vyrovnané, ale pak přišel víkend a moji hráči zapomněli, že hlavním úkolem v hokeji, je střílet góly. Výsledkem je zasloužená remíza.
Kdyby brankáři převáděli výkony z minulých sedmi týdnů, tak jsem se mohl těšit na Megan. Už jsem byl připraven.
Takhle se spokojím opět jen s

Neal 4+3, +3
Saad 0+3
Phillips 1+2

Nielsen 0+0, -4
Duchene 0+0, -2 Už druhý týden po sobě.
brankáři
Mají tak nechutná čísla, že je raději ani nenapíšu.
Jinak tahle liga je nechutně vyrovnaná. Já remizuju s prvním týmem ligy a místo abych se udržel na třetím místě, tak spadnu na šestý.
Jsem znechucen, zklamán, zdrcen. Málem jsem byl ošizen podlým skutkem, který provedl Popvodník.
Zajímavostí je, že se tyhle podvody dělaj vždycky proti mně (viz. pochybná asistence ve prospěch adminpodvodníka)
No teď zpět k samotné hře. Co si budem povídat, brankáři selhali na celé čáře. Byl to jejich nejhorší týden v sezoně a přesto, že měli tagická čísla, tak mi dokázali vyhrát tři statistiky, protože brankáři mého podlého soupeře byli ještě tragičtější. V útoku bylo až do pátku všechno vyrovnané, ale pak přišel víkend a moji hráči zapomněli, že hlavním úkolem v hokeji, je střílet góly. Výsledkem je zasloužená remíza.
Kdyby brankáři převáděli výkony z minulých sedmi týdnů, tak jsem se mohl těšit na Megan. Už jsem byl připraven.

Takhle se spokojím opět jen s

Neal 4+3, +3
Saad 0+3
Phillips 1+2
Nielsen 0+0, -4
Duchene 0+0, -2 Už druhý týden po sobě.
brankáři
Jinak tahle liga je nechutně vyrovnaná. Já remizuju s prvním týmem ligy a místo abych se udržel na třetím místě, tak spadnu na šestý.
tak po 5 zapasovej serii vyhier prehra 6:9 proti colorado dragons.. podla statistik to bol pre mna silny super, takyto nejaky vysledok sa dal ocakavat. moze ma mrziet nepozornost pri zraneni pariseho- povodne som niekde cital ze je na 2-3 tyzdne out, tak som si ho nevsimal a on si v pohode nastupi po 1 zapasovej pauze..tam som to pokaslal, lebo mal 4 strely a nimi by som si uchmatol 1 bod(nahrada bernier mal 0).
vysledok ocakavany ale nie som spokojny, mohlo to byt lepsie( prehrate statistiky o 2 body a 1ppp, brankarsku statistiku som uchmatol len 1 a tam bol ten rozdiel v celkovom vysledku). skoda.
goly- celkovo 18 je fajn z toho 7 vitaznych
160 hitov(wingels 18, petry 16, ruutu 15)
p.kane 4+1(uz 3 naj strelec ligy)
schwarz 2+2 a hra vyborne
penner 3+1
d.brown- 9 bodov v 27 zapasoch je fakt bieda, aspon ze hituje a je +10, verim ze tie body dozenie neskor
edler- poslednu doby ziadna ofenziva a same minusky..na druhej strane hituje a hlavne blokuje vyborne
hamonic,bouchard kopiruju statisticky vykony islanders (bouchard -4, cakal som ze prihodi dost bodov, zatial prispieva strelbou a minuskami)
vysledok ocakavany ale nie som spokojny, mohlo to byt lepsie( prehrate statistiky o 2 body a 1ppp, brankarsku statistiku som uchmatol len 1 a tam bol ten rozdiel v celkovom vysledku). skoda.
goly- celkovo 18 je fajn z toho 7 vitaznych
160 hitov(wingels 18, petry 16, ruutu 15)
p.kane 4+1(uz 3 naj strelec ligy)
schwarz 2+2 a hra vyborne
penner 3+1
d.brown- 9 bodov v 27 zapasoch je fakt bieda, aspon ze hituje a je +10, verim ze tie body dozenie neskor
edler- poslednu doby ziadna ofenziva a same minusky..na druhej strane hituje a hlavne blokuje vyborne
hamonic,bouchard kopiruju statisticky vykony islanders (bouchard -4, cakal som ze prihodi dost bodov, zatial prispieva strelbou a minuskami)
A ja akurat proti slabemu Ronovi musim mat 43 bodov (najviac v lige)
Co by bolo, keby mam zdraveho Stamkosa 

Nash 3+2
Alf 3+2
Couture 1+3
Filppula, Brassard, Marleau, MacK, Elias, McDonagh po tri body
za zmienku stoji este 15 blokov Russella

brankari
to je katastrofa, hnus
od Andersona a Poulina som na nieco take zvyknuty, ale ze sa prida k nim aj Bernier..
Jo a marodka cita este styroch hracov. Takze super
Nash 3+2
Alf 3+2
Couture 1+3
Filppula, Brassard, Marleau, MacK, Elias, McDonagh po tri body
za zmienku stoji este 15 blokov Russella
brankari
Jo a marodka cita este styroch hracov. Takze super
10:5
dôlezite a da sa povedat povinne vitazstvo
k uplnej spkojnosti chybalo dorovnanie SOG 118:1119 :popi:

opät G stats a preventivny bench Lua v zapase proti Rags
opät Helm 2+1 (1SHP)
Abdel 1+2
prebudena 2jica - Pleky 2+1 / March 1+3 (huraaa)
a samozrejme v posledny den za FA stiahnuty Garbutt, ktoreho som zaregistroval este predtym, ako mi ho cmajzol Ohlund (zriesil mu 2+1), no pustil ho, tak som to s nim skusil este raz a jeho bilancia 2+0 (1shp, 8sog) dala jasnu odpoved, ze ma nakrocene k titulu FA zolik

Clarksson 0+0 (ten to aspon z casi kompenzuje sogmi a hitmi)
obohrata Grabner pesnicka 0+0 (5sog)
posunul som sa o 1 priecku, na moju oblubenu cislicu 9, plavem v pokojnych vodach, ale preco este nezabojovat
k najblizsiemu superovi
dôlezite a da sa povedat povinne vitazstvo
k uplnej spkojnosti chybalo dorovnanie SOG 118:1119 :popi:
opät G stats a preventivny bench Lua v zapase proti Rags
opät Helm 2+1 (1SHP)
Abdel 1+2
prebudena 2jica - Pleky 2+1 / March 1+3 (huraaa)
a samozrejme v posledny den za FA stiahnuty Garbutt, ktoreho som zaregistroval este predtym, ako mi ho cmajzol Ohlund (zriesil mu 2+1), no pustil ho, tak som to s nim skusil este raz a jeho bilancia 2+0 (1shp, 8sog) dala jasnu odpoved, ze ma nakrocene k titulu FA zolik
Clarksson 0+0 (ten to aspon z casi kompenzuje sogmi a hitmi)
obohrata Grabner pesnicka 0+0 (5sog)
posunul som sa o 1 priecku, na moju oblubenu cislicu 9, plavem v pokojnych vodach, ale preco este nezabojovat
k najblizsiemu superovi
podobny vysledok by som braldunim píše:podla statistik to bol pre mna silny super, takyto nejaky vysledok sa dal ocakavat
znizenie platov a odobratie odmien zabralo aspon ciastocne a prisla vyhra 8:6 so skorpionom...STALE SA NEBRANIM NEJAKYM VYMENAM (Bourque, Thompson, Stafford, Killorn, Tanev, Savard, Bailey, Weaver, ?Moulson?, ?Kessel?, ?Giguere?, ?Andersen?) chcel by som nejake seriozne rokovania, mozno nejaka rozsiahlejsia vymena..mozte ma oslovit v PMAnty píše:po tomto tyzdni hracom siaham na platy! ak nepride k zlepseniu tak o tyzden neostane kamen na kameni
Letang konecne predviedol ze autopick vie preco ho tahal tak vysoko 1+4, +4, 3PPP
Bourque! 1+3 (ale ked mal 0+2 tak bol na benchi)
viaceri hraci mali 2 az 3 body co tu niekolko tyzdnov nebolo..tak by to malo byt stale
potesil Tatar ktori po trejde doviezol 1+2
brankari celkom slusne
nekonstatne vykony Killorna..jeden tyzden ma aj 5 bodov ale dalsi 0-1
Backstrom iba 1+0
dalsi tyzden tazky super a to Heny...minuly tyzden by som ho dal ak som spravne pocital rovnako ako skorpiho a to 8:6..s tymto vysledkom by som bol spokojny aj o tyzden
Bol odložený, ja som si ho tam našielLukas33 » Str Dec 04, 2013 12:22 pm píše:Joe, čo si to dovoľuješ?Ten DeKeyser tam bol odložený, aby sa rýchlejšie vyliečil.
Takýto ťah mi už vyšiel s Troubom, tak snáď aj teraz budem úspešný
Tak sa mi podarilo “zbavit sa” zatial najvacsieho sklamania mojho draftu Ehrhoffa, ktory za mojimi ocakavaniami zaostal teda poriadne… s minuskami som unho pocital, ale ze bude mat po 30 zapasoch pri priemernom ice-time 24 minut len mizernych 7 bodov…
okrem toho len par striel a blokov, skratka good riddance. zanho prichadza Hickey z NYI, ktory boduje podobne mizerne, tiez asi nazbiera nejake minusky, blokuje de facto rovnako a sem-tam niekoho aj hitne…
Vramci trejdu sa mi podarilo aj vybalansovat pozicie RW a LW v time, odchadza RW Gionta, prichadza LW Schwartz zo St.Louis s velmi podobnymi stats. Po vymene by mi malo zostat 8 hracov ktorych mozem postavit na RW (z toho Horton je na IR) a 6 na LW – doterajsi pomer bol 9-5
Celkovo by som pri tejto vymene mal stratit trosku na strelach (z doterajsich stats -30 striel) a naopak velmi mierne si polepsit v +/- (+10) a hitoch (+17). Ostatne stats su prakticky vyrovnane.
Odchadzaju odo mna “vacsie” mena ako prichadzaju, ale na mena sa tato hra nehra… v stats si vyraznejsie pohorsim len v jednej kategorii, navyse v takej kde patrim k spicke ligy (v strelach som zatial druhy najlepsi) a mierne polepsit by som si mal v 2 kategoriach, snad mi to prinesie nejaky bodik-dva navyse…
Vramci trejdu sa mi podarilo aj vybalansovat pozicie RW a LW v time, odchadza RW Gionta, prichadza LW Schwartz zo St.Louis s velmi podobnymi stats. Po vymene by mi malo zostat 8 hracov ktorych mozem postavit na RW (z toho Horton je na IR) a 6 na LW – doterajsi pomer bol 9-5
Celkovo by som pri tejto vymene mal stratit trosku na strelach (z doterajsich stats -30 striel) a naopak velmi mierne si polepsit v +/- (+10) a hitoch (+17). Ostatne stats su prakticky vyrovnane.
Odchadzaju odo mna “vacsie” mena ako prichadzaju, ale na mena sa tato hra nehra… v stats si vyraznejsie pohorsim len v jednej kategorii, navyse v takej kde patrim k spicke ligy (v strelach som zatial druhy najlepsi) a mierne polepsit by som si mal v 2 kategoriach, snad mi to prinesie nejaky bodik-dva navyse…
tak tato vymena s petrikom mi sadla, stacilo 10 minut rozmyslania a prijal som to.(zatial moja jedina vymena v yahoo tiez s petrikom,min sezonu myers-brodziak dopadla pre mna dobre, tak snad aj tato).
zo st. louis som mal 4 hracov,z islanders 3, dostal som hracov z timov, z ktorych nemam nikoho.
hickey- ehrhoff..hickeyho som bral nedavno z fa, aspon koli blokom, statistiky maju rovnake az na ehrhoffov ice time, ktory je jasne vyssi(hra cez 3 min na zapas na pp a cez 2 na sh), plus jeho ofenzivny potencial a pocetnost strelby, takze tym som si polepsil. schwartza som bral na drafte ako posledneho, alebo tak nejak, lebo sa mi pacila jeho hra v minulej sezone(statisticky nic moc na yahoo).tento rok hra paradne a ma uz 18 bodov a +11, tiez hra sh aj pp. priznam sa,montreal som tento rok nevidel hrat ani raz, co citam gionta nehra nic moc,ale statisticky nie je o nic horsi ako schwarz(hra o minutu viac,,pp a sh cas maju porovnatelny). gio viac striela ale ma menej +/-bodov. k tomu je to moj oblubenec.
myslim ze som si nejak radikalne nepolepsil,ale som spokojny.hlavne ze mam prerozdelenych hracov do viacerych timov(bude zabavnejsie,sledovat statistiky,ci pripadne zapasy). som lepsi v strelach, horsi v +/-, a tie 1-2hity,1-2bloky na tyzden co stracam ma nemrzi(to sa vykryje lahko tahom z fa). verim ze ehrhoff sa bodovo zlepsi a prihodi aj nejake ppp navyse a ze skuseny gio udrzi formu, comu tak trosku u schwarzta neverim, ze vydrzi celu sezonu bodovat.
zo st. louis som mal 4 hracov,z islanders 3, dostal som hracov z timov, z ktorych nemam nikoho.
hickey- ehrhoff..hickeyho som bral nedavno z fa, aspon koli blokom, statistiky maju rovnake az na ehrhoffov ice time, ktory je jasne vyssi(hra cez 3 min na zapas na pp a cez 2 na sh), plus jeho ofenzivny potencial a pocetnost strelby, takze tym som si polepsil. schwartza som bral na drafte ako posledneho, alebo tak nejak, lebo sa mi pacila jeho hra v minulej sezone(statisticky nic moc na yahoo).tento rok hra paradne a ma uz 18 bodov a +11, tiez hra sh aj pp. priznam sa,montreal som tento rok nevidel hrat ani raz, co citam gionta nehra nic moc,ale statisticky nie je o nic horsi ako schwarz(hra o minutu viac,,pp a sh cas maju porovnatelny). gio viac striela ale ma menej +/-bodov. k tomu je to moj oblubenec.
myslim ze som si nejak radikalne nepolepsil,ale som spokojny.hlavne ze mam prerozdelenych hracov do viacerych timov(bude zabavnejsie,sledovat statistiky,ci pripadne zapasy). som lepsi v strelach, horsi v +/-, a tie 1-2hity,1-2bloky na tyzden co stracam ma nemrzi(to sa vykryje lahko tahom z fa). verim ze ehrhoff sa bodovo zlepsi a prihodi aj nejake ppp navyse a ze skuseny gio udrzi formu, comu tak trosku u schwarzta neverim, ze vydrzi celu sezonu bodovat.
Me se vcera povedl super tah, asi po tydnu pobytu Etema na farme jsem usoudil ze ho radeji poslu na FA a picknu nekoho jineho. Po tom co jsem to udelal me prisla za 2 hodiny zprava ze byl zpet povolan k Ducks
CO se da delat, aspon se trochu ztencila ta moje Ducks ekipa. Zbyli mi bohuzel uz jen 2 LW a tak jsem musel jednat a sahl ke svemu druhemu vetsimu trejdu tentokrat s Antym, kdy jsem ziskal 2LW ( Moulson, Bailey ) za 2RW ( Eberle, Fehr ) tak doufam ze vymena prospeje nam obema, protoze ani jednomu z nas se zatim moc nedari. A snad taky nedopadnou kluci jak Bobr, ktereho jsem menil nedavno s Arekem
jeste k tom FA picku...vzal jsem Maatu nebot posledni dobou hraje udajne skvele, navic ve 1st unit s Letangem tak by to mohl byt steal, uvidime. A jako bonus by mohl urychlit uzdraveni Malkina, ktery v poslednich tydnech bodove explodoval 
Jinak dival jsem se na poslednich 10 zapasu Teema a jeho bilnace je uzasna, same nuly, jen +1 a 8FOW, ale vyhodit ho nemuzu
Jinak dival jsem se na poslednich 10 zapasu Teema a jeho bilnace je uzasna, same nuly, jen +1 a 8FOW, ale vyhodit ho nemuzu
S tebou je to těžký, ty jsi s těma výměna prostě nemocnej.Ohlund píše:Tak ja dostávam na prdel kade chodím, už ani trejdovať nemôžem lebo všetkých čo mali hodnotu som už vymenil za polená, takže už len klikám na zázračné tlačítko a sledujem kto mi naloží viac... a už rozmýšlam čo zlepšiť do dalšej sezone ked neaká bude... táto je už pasé
Že to byla tvoje oblíbená pohádka?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

Ten DeKeyser tam bol odložený, aby sa rýchlejšie vyliečil. Aspoň, že minulý týždeň sa mi konečne podarilo zvíťaziť. Síce s veľkou dávkou šťastia, ale podarilo.