Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

musim byt spokojny...podarilo sa mi potvrdit tretiu poziciu na drafte ... caka ma SF PartyCrashers ..verim ze rozhodne kvalita v brane (Vokoun+Roloson+Boucher+CH.Mason vs. Auld+Bryzgalov) lebo mam trochu problemy s DTD ... dvaja utocnici sa uz porucali + dalsi dvaja + obranca taktiez nemozu hrat...v zakladnej casti som prehral vysoko 4:12 co ked sa nemylim je moja druha najvecsia prehra
Tak som to nakoniec urval pre seba?! :-O Som vazne prekvapeny :clap: Bol to maximalne vyrovnany suboj a dramatickejsie to snad uz ani byt nemohlo. Cepi a Kiko dali tomu suboju naboj (Mark, resp. yzy by sa teda mohli vyjadrit ako to bolo).

Redy, aj ked nastupujem v pozicii outsidera, rozhodne ti nic nedarujem. Pred koncom ZC som nabral 1-2 tvrdakov, takze nakupuj masticky a bandaze - bude to boliet :box:

pre buducu sezonu by som kludne navrhol mat vacsie play-off, ak sa da. Nech si zahra viac ludi co najdlhsie.
tak napokon som so silnym lukasovym timom vyhral 8:7 :frajer2:
celkovo som skoncil az 14ty. :-( takze pre mna sklamanie. Musim si s timom zasadnut a vyvodit dosledky :D ...v buducej sezone uz nezoberiem do timu ziadneho Brodeura a podobnych starusikov :beee: No nic, konkurencia bola skutocne velka :thumbsup: Vopred sa hlasim aj do dalsej sezony, velmi ma tato hra bavi :clap: :good:
A vsetkym playoff timom prajem vela stastia. Budem fandit Lions, Villans a Bears :povzbudzovanie:

a kanter, ten zapas s yzym vyzera vselijako, ale ak v tom nemas prsty, tak ja nemam problem s tvojim dalsim posobenim v lige. Ale posvietime si na teba :-P
dik arek!
Mark píše:skvela sezona dobre som si zasutazil ....drzim palce v play-off

som vsak trocha sklamany z toho ze ste ma obvinili ze som sa "dohodol s yzym" :(
v pohode Mark, mozno sme sa nechali az prilis strhnut emociami :D resp. tym nechutnym skore; vysvetlenie je nasledovne:

@ yzy19 « 21 Mar 2011, 18:16 » cepi: s kanterom určite dohoda nebola a ani som sa tej hre nevenoval. nebol som ani pri drafte a zas keď som išiel na mesiac na liečenie, tak som nemal až taký prístup k internetu. kašlal som na to

takze sorry za krive obvinenie, ak sa ti hra zapacila, budes vitany aj v 3.rocniku :) to yzy by si zasluzil Obrázek aj ked na strane druhej, chapem, ze ak je clovek mimo a nevenuje sa tomu, tak ako by mal, ci uz z osobnych dôvodov (ze Steve :giggle: ci z dôvodu, ze jeho sanca na postup je uz par tyzdnov pred koncom rocnika nulova, prestane ho to bavit a kasle na to.....snad sa v 3.rocniku predstavia este o nieco viac aktivnejsi manageri :box:
Toto teda nie, takto krivo obviňovať. Moc som sem do topicu nechodil, no mohol mi niekto napísať súkromnú správu, že ako to bolo medzi mnou a kanterom. Ani som nevedel, že proti nemu hrám. Hoši, najprv dôkazy, potom obvinenia.
Ja som sa tej hre chvíľku venoval, ale najprv som nebol prítomný pri drafte, čo sa mi samozrejme nepáčilo, ale nešlo mi prihlásiť. A ak nemám svojich hráčov, tak ma hra moc nebaví. Potom som sa k tomu dostal, začala ma baviť, aj som hráčov obmieňal a pod. no išiel som na liečenie a tam som sa tomu prestal venovať, nemal som taký prístup k internetu, aby som hral hry, resp. internet som využíval na niečo iné... A keď som sa vrátil domov po mesiaci, tak som sa vybodol na to, lebo som zistil že to nemá cenu. Akurát teraz som vymieňal hráčov, resp. ponúkal tým, ktorí chceli ísť do PO. Ale nejaký súboj s kanterom, tak v tom zamiešaný nie som. Neviem, ani kedy sa odohral, nie to, aby som mu ešte nejako pomáhal..
Asi jsem se unahlil, ale bohuzel jsem to takhle citil. Ten vysledek byl do oci bijici + kanterovo prohlaseni pred vzajemnym soubojem ve me vzbudilo dojem ze to maji domluvene, ale napsal jsem ze na to nemam dukazy. Pokud oba tvrdi ze to neni pravda tak jsem jim uprimne omlouvam, priste si radsi 3x rozmyslim jestli neco podobneho napisu.

A ted ke hre samotne... 6.misto je pro me skvele, na to ze jsem zacal draftovat zhruba od 12.kola a do te doby mi to vybralo napr. Del Zotta ci Nittymakiho, ktere jsem byl nucen pozdeji vyhodit. V plejof s dalsim postupem nepocitam, mam suverenne nejslabsi brankarsky post ze vsech postupujicich. To bych musel mit z prdele kliku :)
Ty si uz vyhral minuly rok Selly, teraz by si to mohol prenechat minulorocnemu finalistovi :wink2:

Ale zacal som "vyborne" ..vdaka Jimmy Howard :bitka: :nervy:
kajo píše:Ty si uz vyhral minuly rok Selly, teraz by si to mohol prenechat minulorocnemu finalistovi :wink2:

Ale zacal som "vyborne" ..vdaka Jimmy Howard :bitka: :nervy:
To teda nie, stačilo, že si ma minulý rok vyradil v 1. kole. :box:
Skoro ma vykotilo zo stoličky, keď som pozrel aký je stav. :D Následne ma Howard upokojil. :lol2:

EDIT: Teraz na PO sa mi riadne mančaft rozpadá. Gagner out, Williams out, Hiller :?: , Gagne a Arnott DTD. :ja_neviem:
som na tom podobne:

Anderson - DTD
Downie - DTD
Letestu - DTD
Staal - DTD
Malhontra - IR
Sullivan - IR

Chlapci asi nevedia, ze play-off sa hra aj cez bolest :)
mne a tiez rozpadol cely tim Hecht Zidlicky Halpern Cooke Moss Sharp Morisson...obavam sa ci postupim
tak zatial vyhravaju len papierovi favoriti...nuda :thumbsdown: :D
arek píše:tak zatial vyhravaju len papierovi favoriti...nuda :thumbsdown: :D
o to viac ma to tetkom zerie, ze ak by som cekol aspon to posledne postupove, vyzeralo by to, ze by som sa kotulal este dalej.....nedalo mi to a este ako tak sledujem svojich hracov + brankarov a v tomto tyzdni to vyzera na to, ze riesia svoj naj tyzden od zaciatku yahoo rocnika :roll: goluju :D asistuju, dari sa v presilovkach, padol oslabovkovy gol, paradne brankarske vykony vysperkovane roletkou....skoda kua :x
:hroza: - vystihuje výkony mojich hráčov v PO.
no mne to vobec nejde a a tak ako som sa obaval prehravam
kajo píše:Ty si uz vyhral minuly rok Selly, teraz by si to mohol prenechat minulorocnemu finalistovi :wink2:
Vsak ja jsem taky lonsky finalista :D Vypada to ze Lukyho rozsekas na kousky, me se podarilo serii otocit, ale je to hodne tesne a budou rozhodovat malickosti. Getzlaf se rozjizdi pred plejof tak doufam ze mi pomuze k postupu :)
prehravam 5:12... superovi staci proti mojmu timu Getzlaf E.Cole a Bryzgalov...brankari mi vyhoreli a Sharp sa pridal k dalsim 6tim zranenim ktorych som uzmusel nahradit...zajtra je este sanca ..dolezite rozhodnutie kedze 3ja branakari mozu nastupit..no nvm koho vyberiem...Vokoun je isty...ked dobre pocitam potrebujem otocit 4statistiky a ostatne udrzat...no mohl by som otocit goly (8:10)nahravky(13:14) a body(21:24) a snad nieco z brankarskych statistik
ja uz sa neotocim ani v hrobe :ahoj:
Selly, zatial nam to vychadza obom. Vidime sa vo finale :serus:

A Lukas mal si smolu, ze si narazil na mojich red hot brankarov :wink2:
A to som sa ešte po prvom dni smial na výkone Howarda. Ešte som nevedel čo predvedie na druhý deň moja dvojka Hiller - Ellis v jednom zápase. :D
Gratulujem k postupu, ale o rok ťa už vyradím. :cinka:
Tak debakel to nebol, uz to je uspech. Brankari mi zachytali najlepsie od zaciatku sezony a ani tak to nestacilo. Blizzardi pokracuju zasluzene dalej a aj preto, ze ako jeden z mala timov ma dokazal porazit aj v kategorii BLK - moja najsilnejsia.
kajo píše:Selly, zatial nam to vychadza obom. Vidime sa vo finale :serus:

A Lukas mal si smolu, ze si narazil na mojich red hot brankarov :wink2:
Kdyz uz se zopakovala ta smolna sezona v KTL tak by se mohlo zopakovat i to lonske finale na yahoo :) Moc v to ale neverim, jestli me pamet neklame tak s Popradcanem jsem hral 2x a dostal poradne vyprasky. Bud jak bud semifinale je uspech jako hrom :thumbsup:
skorpi, pre teba je tento den dvojnasobne smolny :smutok: vypadnutie v KTL aj v yahoo
z mojich favoritov zostal len kajo, tak podme lions :clap:
to som si ani neuvedomil, ze som to zvladol takto naraz :D A k tomu este mozem priratat, ze nam v nedelu skoncila aj nasa hokejova liga, takze parada :D Kazdopadne, este v Yahoo bojujem aspon o umiestnenie :box:
no kajo vidim to na souboj brankaru - Kiprusoff,Lundqvist x Miller,Thomas :good:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS