cesta za 3.miestom

po drafte som to zhodnotil asi nasledovne
http://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... ml#p402228" onclick="window.open(this.href);return false; ziadne velkohube vyhlasenia, skôr triezvy pohlad na vec, ale v porovnani s predoslymi dost dodrbanymi draft vybermi
(vplyvom stresu:D) vyzeral byt boj o PO celkom solidny
hned uvodna remizka s jednym z favoritov ligy
(pohlad na supisku+konecne 2.miesto dali za pravdu) Bay Area Warrios ukazala, ze by to nemuselo byt vôbec spatne
po drfate som sa vyjadril, ze s G+D spokojnost, plackoval som akurat nad nejakym vyslovenym bodovym trhacom, to sa vsak v priebehu sezony ukazalo ako zbyotcne fnukanie, kedze Backstrom potvrdil tuto rolu a ostatni mimo papierovi hraci tiez celkom solidne bodovali....kazdopadne, opierat som sa musel o vykony G a sekundary stats
vyber Rinneho co by moja prva volba, sa ukazal ako zbrkly tah
(tie vybery v 1.kole mi kuva ozaj "idu"), ani nahodou nezopakoval formu z predoslej sezony, u neho ma zachranil pravidelny start a stastnym tahom sa ukazalo angazovanie rybacej dvojie M+M
(no ked si spomeniem, ze som celu minutu pri mojom tahu premyslal, ci vziat Lua alebo Millera....skoda toho, ta kombo dvojka to aspon ako tak kompenzovala)
v G som nechcel nechavat nic na nahodou, kde som to mal ok vykompenzovane, pak som sa zameriaval na ine stats, tradicne silne bks, hity a konecne aj fw, kde som sa na to minulu sezonu vykadil....zaknihoval som vtedy tusim len jedno vitazstvo omg; takze poziciu C som chcel rozhodne posilnit a v priebehu sezony som patril medzi tych fw dominantnejsich
co sa tyka tychto second stats - celkova bilancia
blk - 18-7-0
fw - 19-6-0
hit - 23-2-0
(ako BigBadBruins som nenechal svojej povesti nic dlzny, aj ked skoda tej druhej prehry s predsedom v zapase o placku)
uz pred draftom som zhruba vedel, na co, resp. koho sa mam zamerat, jasne, ze nie vsetko padlo podla predstav, tradicne sa stava, ze tesne pred tahom, mi daneho hraca vyfukol iny GM, hned si spomeniem na takeho Doana od Sellyho, tak som dal uz tusim po 3x sancu Lupulovi, nastastie pocas zraneni oboch hracov som skusil rozhodit sietku a podarilo sa mi ho predsa len ziskat a Doan vyrazne dopomohol k uspesnemu tazeniu
(o tom, ako si Lupul pocinal u Sellyho radsej pomlcim.....
)
prakticky v priebehu celeho rocnika som sa pohyboval v top 3jke a v samom zavere som zriesil Sagan unik a s prehladom vybojoval pole position....stvrtfinale proti megatonovi ako z velkej knihy 11:0, v semifinale som mal ale male gulky, cakal na mna obavany Evando a jeho Bay Warriors, kde som v bodoch prilis pocitat nemohol, vyrovnany part som mohol odohrat pri G, kde vsak hned v uvodnom matchi spapal Rinne tusim 5tku a bolo vymalovane...konecne skore 4:12 a zasluzeny postup BW....so sutazou som sa ale bez placky rozlucit nechcel, v pohode by som potahal aj za nitky, ale kedze som riesil suboj s panom predsedom, musel sa bohuzial spolahnut na fair part....od zaciatku tyzdna jasne vedenie tusim 11:2, no posledne 3 dni sa zacali diat veci....tam som mal vysoke podozrenie, ze Lukas ako predseda sutaze nitkoval....zacali mi chorlaviet hraci
(Shaw,Backstrom,Hamonic,Girardi,Klaterbak) a naskok sa stensoval....pred poslednym dnom to bolo 8:6

predseda dokonca uchmatol aj bod navyse a 7:7!
(
o mojom 3.mieste rozhodlo bud vyssie postavenie po zakl.casti alebo vitazstvo v bodovych stats?
to by ma zaujimalo)
takze so sezonou maximalna spokojnost, draft intuicia a vyber hracov nesklamal, som si uvedomil, ze ex-popradcan asi nebol nahodou rok co rok na cele ligy, tie skusenosti sa casom GM zidu:)
co som omrkol pôvodny roster, vela som nekokteiloval
Rinne-Miller-Markstrom
Klefbom-Letang
Girardi-Hamonic
Polak-Carle
(Engelland-Miller)
Lucic-Backstrom-Eriksson
Shaw-Bjukstad-Lupul
Gerbe-Scheifele-Gionta
Eaves - Vermette - Clutterbuck
(Spooner-Paquette)
pakovala sa akurat kisinova srdcovka Carle
(skoda IR Klefbom), z utocnikov liliputani Gionta,Gerbe, pak Paket
(o Eavesovi som ani nevedel ze som ho mal:D a aj pustil, v zavere som ho ale opät stiahol z fa)
prave to FA, toto ma tiez vytiahlo hore a som stale zastancom 20 GM´s....ja aj ked som nepostupoval do PO, stale som sa snazil stazit protivnikovi hru a snazil sa vybojovat aspon top 10...moje doterajsie umiestnenia:2,6,9,10,3
takze co sa tyka FA, zakazdym sa da najst slusny pocet hracov, ci tesne po drafte, ci v priebehu sezony, ci na par zapasov, ci na zvysok sezony
(ako u mna Wennberg,Lecavalier,Kulikov,Ceci)
ak sa bude nieco menit, s cielom to opät nejako ozivit, nebude mi to nejako prekazat, ale nie za kazdu cenu, urcite by som vsak namiesto jedneho IR+ a IR hodil 2xIR+ ..... pomaly tyzden a dva som mal pri hracoch DTD, ale ani bohovi sa nedali hodit ako IR, kedze neboli vysvieteni ako IR a post IR+ som mal obsadeny...cize na supiske som mal 4DTD a fyzicky na marodke len jedneho ako IR+
tak este pohlad na zaverecnu tabulku
arek píše:cepi zase zle reprezentoval vedenie fora
to hovori ten pravy
kazdopadne je to droga, kazde rano este so zalepenymi ocami lesovat vysledky, bodovanie hracov, vykony brankarov, vdaka tejto hre som stale v NHl diani, ako vravi Don Cherry hokejfora martin83 martin83 píše:co jede na sve dvacate play off
see you next year