kořala tě dostalMacho22 » pon říj 26, 2015 5:42 pm píše:Tak to byl debakl.Další proti pártyjovejm krešrům a jak to tak vidim, tak Crosby se probudí stejně jako Ducks zacnou valcovat. Ale věříme, že ne.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Cathy mi dala riadne naprdel
, 5-10 v poslednom zápase týždňa ešte otočila aj bloky a vyhrala o 1
. Na body som nemal nárok a odzačiatku týždňa mala snád 2x tolko bodov ako ja, v závere týždňa dali Weise a Frolík hattrick tak to aspoň na chvílu vyzeralo že na goly to bolo tesné
.
Johansena mi zastavilo zranenie, Green je out, to bol môj najväčší fail na drafte, bolo už 8. kolo a ešte stále bol v hre aj E. Staal som myslel že z takého neskorého picku to nemusí byť zlé, ale predomnou pickovali zrovna dejf a arek ktorí išli na autopickoch a tak to Staala zobralo rovno predomnou.. od Greena som čakal vela že Wings budú mať konečne QB na modrej atd.. a o pár pickov neskôr zobral Joe Klingberga ktorý si to dáva a má zatial PPG.. som mohol zobrať radšej toho ved Švédov mám rád a doplnil by moje 3 korunky Edlera, Hedmana a Ekmana Larssona
.
3 týždne prešli a vydržal som bez trejdu
, je už niekto ochotný meniť? Kajo nechceš k Stalockovi doplňiť aj Jonesa a mal by si bránu vyriešenú a bol by si s5 v hre
...
Johansena mi zastavilo zranenie, Green je out, to bol môj najväčší fail na drafte, bolo už 8. kolo a ešte stále bol v hre aj E. Staal som myslel že z takého neskorého picku to nemusí byť zlé, ale predomnou pickovali zrovna dejf a arek ktorí išli na autopickoch a tak to Staala zobralo rovno predomnou.. od Greena som čakal vela že Wings budú mať konečne QB na modrej atd.. a o pár pickov neskôr zobral Joe Klingberga ktorý si to dáva a má zatial PPG.. som mohol zobrať radšej toho ved Švédov mám rád a doplnil by moje 3 korunky Edlera, Hedmana a Ekmana Larssona
3 týždne prešli a vydržal som bez trejdu
Zápas s henym bola iná dráma, jemu sa nafetoval Fleury, takže v bráne to bolo 0:5 hity a FW boli nedohľadne od prvého dňa, napriek tomu som urval výhru 8:7, ale bolo to o jediný hit, jediný PPP a jediný GWG
pre celý matchup bol asi kľúčový sobotný zápas Dallasu, kde moje trio Stars malo 2+5 a najmä dva body v oslabení
tento týždeň megaton, snáď budem môcť využiť už Hoffmana a Ennisa
lol viest ligu toto si musim zoscreenovat
myslim ze hru môzeme uzavriet
ale som realista, velkym uspechom bude PO, preto kazde jedno vitazstvo sa pocita, aj nad nie moc aktivnym adminom
v G stats mi este mohol zavarit, tam som mohol salamovat, kazdopadne duo R+M zatial na vybornu (Markstromov navrat sa hadam blizi, hadam aj Higginsov, kazdy aspon o malicko produktivnejsi hracik akych mam pomôze, aj ked v bodovych stats to bude zakazdym trapenka)
predosly triumf nad partakom od zelenej vody 13:0
neuveritelne a nezopakovatelne, v tomto tyzdni by som sa s nim tak nepohral
v najblizsom matchi podla stats ocakavam uvodnu prehru, ak bude prijatelne tesna beriem ju, prvorade bude nefasovat prilisne nakladacky, v boji o PO asi klucova zalezitost
myslim ze hru môzeme uzavriet
ale som realista, velkym uspechom bude PO, preto kazde jedno vitazstvo sa pocita, aj nad nie moc aktivnym adminom
predosly triumf nad partakom od zelenej vody 13:0
v najblizsom matchi podla stats ocakavam uvodnu prehru, ak bude prijatelne tesna beriem ju, prvorade bude nefasovat prilisne nakladacky, v boji o PO asi klucova zalezitost
Prvý trejd som zbúchal s dejfom, idem opäť po spáčoch a očakávam že sa ešte preberú. Autopick zobral dejfovi Kreidera zo 7. a Ekblada z 8. kola, ja mu za nich pošlem Goligoskeho (12.) a Zuckera ktorého som bral v 18. kole, takže teoreticky by som si mal polepšiť. Zucker má teraz pekný point streak tak bol najlepší čas na sell high.. Panterom sa snád zachvílu vráti Barkov s Jágrom a opäť začnú dávať viac golov čo by pomohlo aj Ekbladovi..
stale bez prehry, to uz nemôze byt nahoda 
162 hitov
(Lucic 24, Klaterbak 21, Polak 21) a to som hral proti superovi, ktory bol v tejto stats prvy,bol:)
vracia sa mi Markstrom, aj ked v G stats sa zatial stazovat veru nemôzem, no mam pocit, ze Markstrom postahuje viac roletiek ako Miller
velice zaujimavy je pohlad na posledne 3 priecky
162 hitov
vracia sa mi Markstrom, aj ked v G stats sa zatial stazovat veru nemôzem, no mam pocit, ze Markstrom postahuje viac roletiek ako Miller
velice zaujimavy je pohlad na posledne 3 priecky
Shánim jednoho spolehlivýho hráče do rozběhnutý HFL Keeper Demitra Conference. Jde o perspektivní tým s McDavidem, Forsbergem, MacKinnonem, Oviem či Drouinem.
Načasování pěkně debilní, ale s tim já holt nemám co dočinění. Kdo má zájem, pište do zpráv spolu se stručnym výpisem vlastních zkušeností z fantasy. Díky!
Načasování pěkně debilní, ale s tim já holt nemám co dočinění. Kdo má zájem, pište do zpráv spolu se stručnym výpisem vlastních zkušeností z fantasy. Díky!
2 týždne posebe som dostal riadne naprdel a po slubnom úvode som sa prepadol znovu na dno tabulky a mal som chuť to zabaliť.. Tento týždeň vyzerá nádejne a pred posledným dňom vediem 13-2, to by ma mohlo vrátiť do hry o PO. Konečne sa prebrali moji cedníci, hlavne brankárska dvojica Buffala predvádzala Vezina výkony tento týždeň
, včera hralo zrovna Buf proti SJ a skončilo to 1-1 takže obaja cedníci predviedli další pekný výkon a boli len kúsok od SO, SO je okrem +/- jedna z tých 2 stats ktorú prehrám tento týždeň..
Ten trejd s dejfom sa začína vyvíjať slubne, v tomto týždni Kessell 1b, Zucker 3 a Goli 0 a u mňa Kreider 2, Ekblad 3 a Voras 2
Ten trejd s dejfom sa začína vyvíjať slubne, v tomto týždni Kessell 1b, Zucker 3 a Goli 0 a u mňa Kreider 2, Ekblad 3 a Voras 2
idem ako pila zatial a to nemusim mat v top produkt.5Otke ziadneho hraca
najblizsi super kaficko dejficko
pokial GM nema zaujem o hru, nech sa radsej pakuje, povedane dost natvrdo, ale ak by som to nemusel pomaly riesit sezonu co sezonu, nepoviem mäkke f, no zakazdym sa kuva musi najst aspon jeden salamista
karta mi tuto sezonu ide, mohol by som mat na salame a pripisovat si nejake lacne vitazstva, ale na tieto veci som bol alergicky, aj ked som sa plantal na inych prieckach
neriesim moves, ale aspon nastavenie si zostavy, poriesit farmarov, IR
pripadne, to je takovy problem, chalani nestiham, nebavi ma to, zozente nahradu
konkretne
v time AHL Strome / zraneny Palat mimo IR
2 moves.........
farmar Bickell / zraneny Ott
a aktivni hraci pravidelne na benchi...
kajo aspon spominal, ze tuto sezonu bude pokulhavat, ale aka taka snaha tam je
ak by to takto malo pokracovat, nech sa radsej najde aktivnejsia nahrada
Pre istotu ešte raz vysvetlím, ako IR funguje. Ak je hráč na IR v skutočnosti, môžeš ho dať na IR. O toho hráča neprídeš a uvoľní sa ti miesto na súpiske, takže môžeš zobrať nejakú náhradu z voľných hráčov. Keď sa pôvodný hráč uzdraví, náhradníka alebo kohokoľvek iného vyhodíš, aby si mohol aktivovať IR hráča.cepi píše:Manitoba Cherokee (Danny)
v time AHL Strome / zraneny Palat mimo IR
2 moves.........
Takto to funguje aj s DTD hráčmi, ale namiesto IR použiješ IR+, inak je to presne to isté. Na IR+ môžeš dať aj IR hráča.
Voľných hráčov môžeš brať 5 za týždeň, kedykoľvek.
Mám pocit, že Pariseho si síce dal na IR, ale nezobral náhradu. Potom to celé stráca význam, to IR je na to, aby si mohol zobrať niekoho namiesto zraneného hráča.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé