Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Halifax Royals

Vanek - Getzlaf - Hossa
Dacjuk - Stepan - Pominville
Pearson - Desharnais - Jenner
Perreault - J.Staal - Girgenson
(Comeau - Grabovski - Kassian)

Doughty - Scandella
Wideman - Y. Weber
B. Stuart - Seidenberg
(Dahlbeck)

Dubnyk
Elliot
Ramo

:hmm: Nie som si istý brankármi, buď to bude úplne super alebo úplná katastrofa. Ale u brankárov som to mal vždy veselé. Pamätám sezónu, kde som to ťahal iba s Theodorom a až neskôr k nemu niekoho trejdol. :-D Tradične tam mám veteránov a nejaký porcelán, bez toho nemôžem byť. Tento rok som sa snažil (zase) sledovať viac aj sekundárne štatistiky, myslím, že aspoň u obrancov sa mi to celkom podarilo. Comeau, Jenner, J.Staal a Girgenson prišli na úkor môjho tradičného produktívneho porcelánu. Neviem presne na čo som bral Kassiana. :-D A hlavne na čo som bral toľko centrov, ktorí toho centra ani poriadne nehrajú. Keď som to teraz skladal do nejakých akože útokov, tak som mal problém koho na krídla.
Chicoutimi nezmenili majitela, ale generálneho sponzora, preto sa z Bandits stali Indiáni, do sezóny vstupujeme s novým názvom a to Chicoutimi Indians. Potrebovali sme kvalitenjsich doktorov a okrem tyhc tradicnych sme podpisali zmluvu s indianmi, ktori nam pomozu v pripade niektorych zraneni, ktore si budu vyzadovat konzervativnu liecbu bylinkami, mastickami alebo nebodaj aj carami :flyer:

Na draft som sa pripravila len flipne, som si ledabolo poskrtala wish list ale nakoniec som sa nanho vykaslala a isla som viac menej od buka k dubu.

CHICOUTIMI INDIANS
Branka:

Cory Schneider - Keith Kinkaid a Jhonas Enroth

...mam diabolske kombo a snad Enroth bude steal, vysla mu priprava.

Obrana

Keith Yandle
Johnny Boychuk
Dion Phaneuf
James Wisniewski
Kevin Bieksa
Danny DeKeyser
Luca Sbisa
Cody Ceci

Útočnici:

Connor McDavid C- moj omyl draftu, klikla som vedla, ale uvidime mozno steal :D
Jason Spezza C
Brad Marchand - C, LW
James van Riemsdyk -LW
Jacob Siflversberg - LW, RW
Brad Richards - C
Corry Perry -C
Dustin Brown- LW, RW
Kris Versteeg - LW, RW
P.A. Parenteau -RW
Alexandre Burrows - LW, RW
Marcus Kruger - C
David Legwand -C, LW
Lee Stempniak - LW, RW

Ja som sa vobec neriadila statistikami, ani primarnymi ani sekundarnymi, minuly rok som to isla cez cisla a dopadla som katastrofalne, teraz som isla metodou, ze co sa mi pacilo a co bolo dostupne to som nadraftovala.

Ja som celkom spokojna, bude to azujimava sezona, mozno par hracov vyrotujem cez waiver, mozno daco trejdnem...ved uvidime LETS GO INDIANS....wawawawawaw
Cathy píše:Connor McDavid C- moj omyl draftu, klikla som vedla, ale uvidime mozno steal
Obrázek
Manitoba Cherokee
Tak po tom čo som dostal šancu v lige (nahradil Antyho), som sa na draft tešil ale dopadol na dve slová :lol2: . Bránkovisko som solídne zaspal, a keď som mal ešte šancu na nejakého cednika, tak som zaváhal :/ . Útok je podpriemerný, potešila ale celkovo štvrtá voľba v prvom kole na Seguina . Už som myslel že ho mať nebudem ale nemenovaný tím sa predomnou činil :D . Obrana priemerná.

G: Jake Allen, Andrei Vasilevskiy, Anti Raanta, Eddie Lack

D: Torey Krug, Sami Vatanen, Matt Niskanen, Morgan Rielly, Barret Jackman, Jonas Brodin, Kyle Quincey

F: Tyler Seguin, Ryan Strome, Tomas Hertl, Zach Parise, Ondrej Palat, Carl Hagelin, Brandon Pirri, Sam Cagner, Dmitrij Jaskin, Frans Nielsen, Vincent Trocheck, Curtis Glencross, Scottie Upshall, Nick Ritchie
danny111 píše: G: Jake Allen, Andrei Vasilevskiy, Anti Raanta, Eddie Lack
my tu mame povolenych len 3 cednikov v time... :jn: (vynimka je len IR)
Akurat som to isiel napisat. Mozno som im mal na zaciatku povedat, ze tu mame nejake dalsie pravidla. Ale zase niekde to tu (dufam :jn:) napisane je a spravny odbornik by si to mal nastudovat.
Opravené. Nj, ja som sa zas na tie pravidlá opýtať mal.
Cathy píše:
CHICOUTIMI INDIANS
Nahodou ten tím máš celkom dobrý.. a ked sa ti McJesus nepáči tak ja ti s nim kludne pomôžem , spravíme taký menší trejdík 7 za 7 a bude vybavené :-D .

Taký dejf ukázal odbornosť počas draftu, potiahol oboch Sedinovcov a mohol ísť kludne spať a nemusel strácať čas.. PO má už isté.. Ale na druhej strane ked sú obaja v jednom tíme tak by nemusel byť až taký velký problem ich získať :hmm: .
po prvykrat som nebol na drafte a nechal to na automat.. :| teraz na to pozeram a ...v brane velka bieda, v utoku kopecky, ryder.. :slap:
No, ono aj ten autodraft treba trosicku vopred nastavit ked nechces dopadnut tak ako si dopadol…
Minimalne si do wishlistu na zaciatku nadrbat vsetkych brankarov aby sa ti nejaky normalny usiel (vzdy je lahsie nejakeho vymenit ak u teba skoncia traja ako nejakeho zhanat ked ti nezostane nikto) no a do blacklistu naopak vyhodit hracov z top500 renkingu o ktorych vopred vies ze ich nechces (lebo nemaju zmluvu, uz su na farme atd - ako ten kopecky, ryder, glencross atd)

Zaberie to mozno 20-30 minut, ale urcite je to lepsie ako potom skoncit tak ako ty teraz. Ale zas – aspon to budes mat zaujimave :giggle:
Nakoľko prvých mojich 6 výberov potiahol autopick, snažil som sa to potom nejako podopĺňať, nech ma fans nerozdupú. Len čas ukáže, či som lovil v dobrých vodách. V bráne klasicky diery zo slabších tímov, ale na to som už zvyknutý.
Takže vám predstavujem zostavu, prosím potlesk pre:
:wave: Minnesota NorthStars :wave:

1. (19) Erik Karlsson
2. (22) Vladimir Tarasenko
3. (59) Dustin Byfuglien
4. (62) Kevin Shattenkirk
5. (99) Alexander Steen
6. (102) Andrew Ladd
7. (139) Mike Smith
8. (142) Jori Lehtera
9. (179) Cam Ward
10. (182) Valtteri Filppula
11. (219) Nazem Kadri
12. (222) Johan Franzen
13. (259) Brandon Sutter
14. (262) Anton Khudobin
15. (299) Niklas Hjalmarsson
16. (302) Matt Read
17. (339) Jannik Hansen
18. (342) Martin Hanzal
19. (379) Jay Bouwmeester
20. (382) Lars Eller
21. (419) Tomas Jurco
22. (422) Dave Bolland
23. (459) Radko Gudas
24. (462) Ryan Garbutt
25. (499) Matt Calvert
Ja se necham prekvapit jak to pujde golmanum a timto zdravim petrika :ahoj: Fredimu to snad pujde jak loni a Khudobina moc do branky poustet nebude, Hutchinson s Darlingem by mohli odchytat ke 30ti zapasum a bylo by to fajn. S draftem jsem celkem spokojeny, jen do poslednich 2 kol jsem mel pripravene hrace, ale ty mi nekdo behem provadeni hygieny zebral a pak jsem musel draftovat narychlo a tak to dopadlo.

G: Frederik Andersen, Michael Hutchinson, Scott Darling

D: Duncan Keith, Brent Seabrook, Nick Leddy, Cam Fowler, Alec Martinez, Ben Lovejoy, Eric Gelinas

F: Sidney Crosby, Taylor Hall, Johny Gaudreau, Gustav Nyquist, Patric Hornqvist, Adam Henrique, Andrew Cogliano, Shane Doan, Matt Beleskey, Josh Bailey, Rickard Rakell, Alex Chiasson, Nate Thompson (IR), Derek Roy, Marcus Foligno
Ohlund píše:Taký dejf ukázal odbornosť počas draftu, potiahol oboch Sedinovcov a mohol ísť kludne spať a nemusel strácať čas.. PO má už isté..
:poklona2: :poklona2: :poklona2:
Nemam absolutne cas v tychto dnoch, stale som niekde na cestach a aj to,ze zacina NHL som sa dozvedel len z radia...takze logicky som netusil ani, ze draft uz prebehol. No a s tymi "brankarmi" co mi natahalo sa fakt nikde dostat neda. Ak by niekto mal zaujem, prenecham tim, ak nie len tak naoko to sem tam upravim (ziadne velke zmeny a aktivitu necakajte, zdravim cepiho :ahoj: :giggle: )
Kua s tímom som bol spokojný ale nezačali najlepšie.. zatial len 1 jediný golik a aj to od obrancu.. Obaja brankári dostali gol z prvej strely ktorá na nich išla :roll: a Lehner sa dokonca hned aj zranil a vyzerá to že to bude nadlhšie.. Toto bude asi znovu dlhá sezona :slap:
Ohlund píše:...
Cas na trejdy :ninja:
a žiadne ponuky nikde :neviem:
Dnes sa mi hráči konečne rozbehli, prvé goly dali Johansen, Horvat, Kessell, Eakin hned 2 .. Ale mám aj smolu na súpera, megaton má Abdelkvádera :roll: a ešte má štastie aj na rozpis, Ottawa s jeho Andersonom začínala sezonu zrovna proti maslám a waflám, to má hned 2 výhry zadarmo, ja to môžem :x
Ja uz jsem se tesil ze Darling udela SO a on dostane gol minutu pred koncem a jeste k tomu v oslabeni :roll:
Ked už sme pri SO tak dúfam že Jones ti spravil aspoň takú radosť ako mne :jn: :poklona2: :poklona2:
V priebehu noci to už bolo aj 1-14, momentálne je to hratelných 6-9 a dnes by sa to už drasticky zmenit nemalo ked nastúpia každému len po 1 hráčovi..
kua 5:8 so Sellym, dúfam, že sa moji šmejdi dajak vzchopia v priebehu druhého týždňa prvého zápasu :bitka:
Bob :hroza: beriem spoľahlivého cedníka a je z neho iba cedník :?
Martin Jones je boh, chlapec dostal gol z 1. strely ktorá na neho išla ale odvtedy to zavrel a další gol nedostal už 178 minút :!: :poklona2: . Vlastne on dnes proti Caps gol dostal ale DeBoer si zobral čeling a videorozhodca to následne neuznal a pritom to vyzeralo ako úplne regulerny gol, ale ja sa nesťažujem :jn: .
Ten megaton je inak riadne dotieravý, prvý Jonesov SO ešte dorovnal s Nojvirtom, snád mi už dá pokoj teraz. Moji cedníci pripísali už 4 výhry, priemer 1,5 a 94% úspešnosť a ajtak sa musím obávať až dokonca aby som tie G stats neprehral, blbý rozpis.. Dnes mu dal Trouba aj šorthendid pojnt :slap: ale zatial je to 8-8, to by som aj bral :hmm:
My sa zatial s panom komisarom pekne natahujeme, zatial vediem 7-6, ale hlavne v brane je to ppci tesne a este sa to moze otocit lubovolnym smerom.

Z mojich lam zatial nikto extremne z radu nevytrca, najlepsi je Callahan so 4 bodmi. nastastie ani nikto z dolezitych hracov vyslovene nesuckuje…

Dufal som ze aspon jeden z dvojice Nichuskin-Rantanen sa lepsie presadi, zatial su jalovi (a nichuskin uz dnes aj HS). Nemilo prekvapeny soma j z 0 hitov niederreitera po 3 zapasoch (wtf?). naopak prijemne prekvapuje Tanev s 15 blokmi
Mno, moji koni zatím docela hoblujou. Kromě FW (na který kašlu v každý lize, co hraju) a podcenil sem i další "vedlejší" stats jako hits a blocks. No tady moc bodů neuhraju, jak tak zjištuju (stejně jako na zákrocích, protože mám jen 2 brankaře). Ovšem ostatní stats vypadají nadmíru slušně. V noci se prosadil i deep sleeper paradajko, takže jen tak dál. NoBa witchers na kašiiii hop hop hop :-P
Ohlund píše:Martin Jones je boh, chlapec dostal gol z 1. strely ktorá na neho išla ale odvtedy to zavrel a další gol nedostal už 178 minút :!: :poklona2: . Vlastne on dnes proti Caps gol dostal ale DeBoer si zobral čeling a videorozhodca to následne neuznal a pritom to vyzeralo ako úplne regulerny gol, ale ja sa nesťažujem :jn: .
Ten megaton je inak riadne dotieravý, prvý Jonesov SO ešte dorovnal s Nojvirtom, snád mi už dá pokoj teraz.
:hehe:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS