Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Takže tento rok je môj cieľ nevypadnúť 
A do boja môžem ísť s touto sebránkou:
G: Braden Holtby, Sergei Bobrovsky, Curtis McElhinney
D: Mark Giordano, Roman Josi, John Klingberg, Jason Demers, Mark Borowiecki, Zbynek Michálek
F: Jack Eichel, Travis Zajac, Mikael Backlund, Riley Sheahan, Nick Bonino, Tyler Ennis, Mike Hoffman, Jaden Schwartz, Alex Killorn, Pat Maroon, Nikita Kucherov, Cam Atkinson, Alexander Semin, Antoine Roussel, Joe Colborne, Dwight King
A do boja môžem ísť s touto sebránkou:
G: Braden Holtby, Sergei Bobrovsky, Curtis McElhinney
D: Mark Giordano, Roman Josi, John Klingberg, Jason Demers, Mark Borowiecki, Zbynek Michálek
F: Jack Eichel, Travis Zajac, Mikael Backlund, Riley Sheahan, Nick Bonino, Tyler Ennis, Mike Hoffman, Jaden Schwartz, Alex Killorn, Pat Maroon, Nikita Kucherov, Cam Atkinson, Alexander Semin, Antoine Roussel, Joe Colborne, Dwight King
G: Jonathan Quick, Jonathan Bernier, Anders Nilsson
D: Anton Stralman, Kris Russell, Hampus Lindholm, Rasmus Ristolainen, Justin Schultz, Evgeny Medvedev, Paul Martin, Nick Schultz
F: Jonathan Toews, Nick Foligno, Jeff Carter, Kyle Turris, Mike Ribeiro, Sam Bennett, Robby Fabri, Mats Zuccarello, Chris Kunditz, Alex Tanguay, Artemy Panarin, Justin Fontaine, Andrew Burakovsky, Ryan White
D: Anton Stralman, Kris Russell, Hampus Lindholm, Rasmus Ristolainen, Justin Schultz, Evgeny Medvedev, Paul Martin, Nick Schultz
F: Jonathan Toews, Nick Foligno, Jeff Carter, Kyle Turris, Mike Ribeiro, Sam Bennett, Robby Fabri, Mats Zuccarello, Chris Kunditz, Alex Tanguay, Artemy Panarin, Justin Fontaine, Andrew Burakovsky, Ryan White
No ja som s draftom relativne spokojny… (urcite viac ako vlani). na rozdiel od minulych rokov som isiel trosku do rizika v branke a draftol iba 2 brankarov. Varlamov je u avs jasna jednotka a ak mu bude zdravie sluzit kvantitativnych stats bude mat vela (kvalitativne su up in the air). Pavelec MUSI udrzat post jednotky jets a pobrat aspon 50-55 startov, inak budem mat problem…
V poli to na prvy kuk nevyzera najhorsie (aspon teda z mojho pohladu). V obrane mam vacsinou top4 obrancov svojich timov, aj ked v sekundarnych stats ziadny z nich extra nevynika. V utoku som viac spokojny s kridlami ako s centrami
aspon mam slusnu fexibilitu – vela utocnikov mozem dat do zostavy na viac ako 1 poziciu… v utoku mam niekolko “wild cards” od ktorych celkom neviem co cakat – nichuskin, rantanen, laughton… mozu to byt steals ale rovnako mozu byt o par dni na waivri
uvidime
Takze tu to mame:
S. Varlamov (G)
O. Pavelec (G)
R. Suter (D)
N. Kronwall (D)
M.-E. Vlasic (D)
K. Alzner (D)
S. Jones (D)
Ch. Tanev (D)
B. Gormley (D) – sezonu by mal zacat v 2nd pair s Barriem
C. Giroux (C, RW)
D. Backes (C, RW)
M. Zibanejad (C)
L. Glendening (C, LW, RW)
S. Laughton (C, LW)
C. Lazar (C)
E. Kane (LW)
B. Ryan (LW, RW)
M. Boedkker (LW, RW)
J. Sekac (LW, RW)
N. Kulemin (LW, RW)
B. Connolly (LW, RW)
R. Callahan (RW)
N. Niederreiter (RW)
V. Nichuskin (RW)
M. Rantanen (RW)
Jak tak na to pozeram, mam celkom dost RW… ak by niekto RW potreboval, treba sa ozvat s nejakou ponukou
potesil by este nejaky center (o brankarovi radsej snivat nebudem
)
V poli to na prvy kuk nevyzera najhorsie (aspon teda z mojho pohladu). V obrane mam vacsinou top4 obrancov svojich timov, aj ked v sekundarnych stats ziadny z nich extra nevynika. V utoku som viac spokojny s kridlami ako s centrami
Takze tu to mame:
S. Varlamov (G)
O. Pavelec (G)
R. Suter (D)
N. Kronwall (D)
M.-E. Vlasic (D)
K. Alzner (D)
S. Jones (D)
Ch. Tanev (D)
B. Gormley (D) – sezonu by mal zacat v 2nd pair s Barriem
C. Giroux (C, RW)
D. Backes (C, RW)
M. Zibanejad (C)
L. Glendening (C, LW, RW)
S. Laughton (C, LW)
C. Lazar (C)
E. Kane (LW)
B. Ryan (LW, RW)
M. Boedkker (LW, RW)
J. Sekac (LW, RW)
N. Kulemin (LW, RW)
B. Connolly (LW, RW)
R. Callahan (RW)
N. Niederreiter (RW)
V. Nichuskin (RW)
M. Rantanen (RW)
Jak tak na to pozeram, mam celkom dost RW… ak by niekto RW potreboval, treba sa ozvat s nejakou ponukou
Goaltenders
Mrazek, Howard
Defensemen
McDonagh - Kulikov
Enstrom - Beauchemin
Hamhuis - Oduya
(Parayko)
Forwards
Simmonds - Couture - Kane
Skinner - Lee - Jagr
Johansson - Teravainen - Oshie
Drouin - Draisaitl - Pastrnak
(Fleischmann - Michalek - Grabner - Higgins)
Společně s hráči na draftu jsem si hned koupil trojité pojištění na úraz všechno druhu, protože mi něco říká, že moji koně budou v nemocnici pečení vaření. I přesto si myslím, že do 18. místa bych se měl umístit.
Mrazek, Howard
Defensemen
McDonagh - Kulikov
Enstrom - Beauchemin
Hamhuis - Oduya
(Parayko)
Forwards
Simmonds - Couture - Kane
Skinner - Lee - Jagr
Johansson - Teravainen - Oshie
Drouin - Draisaitl - Pastrnak
(Fleischmann - Michalek - Grabner - Higgins)
Společně s hráči na draftu jsem si hned koupil trojité pojištění na úraz všechno druhu, protože mi něco říká, že moji koně budou v nemocnici pečení vaření. I přesto si myslím, že do 18. místa bych se měl umístit.
Minulý rok som sa na ten draft pripravoval ako pako, robil si tabulky v exceli a chcel som mať čo najkomplexnejších hráčov čo nezbierajú len body ale aj ostatné secondary stats.. Nakoniec z tej sezony bola katastrofa hráči nepodávali také výkony ako som čakal tak som to zas celé roztrejdoval a myslel som že s yahoo som skončil..
Túto sezonu som zvažoval do poslednej chvíle či idem dotoho, na draft som sa vôbec nepripravoval ale oto viac som spokojnejší s tým tímom čo mám. Mal som istú predstavu a pár hráčov vybratých okolo ktorých som chcel postaviť tím a celkom mi to aj vyšlo Huberdo, Kessell, Johansen majú ťahať ofenzívu a bolo mi jedno že sú sofťáci a nebudú hitovať.. v bráne som chcel mať dvojku Holtby - M. Jones ale Braden bol až nečakane skoro preč, plán B bol Bobrovsky ale nemenovaný user mi zobral aj toho.. tak som sa na bránu vykašlal a k Jonesovi až v závere pridal Lehnera, to je docela risk stavať na 2 nepreverených brankároch, ale uvidíme minimálne tomu Jonesovi celkom verím..
Zostava:
Huberdoo - Johansen - Kessell
C. Wilson - Mi. Granlund - Purcell
Zucker - Eakin - Frolík
Korpikoski - Matthias - Weise
Baertchi - Horvat - Virtanen
Ekman Larsson - Hedman
Edler - Goligoski
M. Green - Despres
McQuaid
M. Jones
Lehner
Túto sezonu som zvažoval do poslednej chvíle či idem dotoho, na draft som sa vôbec nepripravoval ale oto viac som spokojnejší s tým tímom čo mám. Mal som istú predstavu a pár hráčov vybratých okolo ktorých som chcel postaviť tím a celkom mi to aj vyšlo Huberdo, Kessell, Johansen majú ťahať ofenzívu a bolo mi jedno že sú sofťáci a nebudú hitovať.. v bráne som chcel mať dvojku Holtby - M. Jones ale Braden bol až nečakane skoro preč, plán B bol Bobrovsky ale nemenovaný user mi zobral aj toho.. tak som sa na bránu vykašlal a k Jonesovi až v závere pridal Lehnera, to je docela risk stavať na 2 nepreverených brankároch, ale uvidíme minimálne tomu Jonesovi celkom verím..
Zostava:
Huberdoo - Johansen - Kessell
C. Wilson - Mi. Granlund - Purcell
Zucker - Eakin - Frolík
Korpikoski - Matthias - Weise
Baertchi - Horvat - Virtanen
Ekman Larsson - Hedman
Edler - Goligoski
M. Green - Despres
McQuaid
M. Jones
Lehner
Tyler Johnson TB - C
Filip Forsberg Nsh - C,RW
Tomas Plekanec Mon - C
Scott Hartnell Cls - LW
Reilly Smith Fla - LW,RW
Daniel Winnik Tor - C,LW
Troy Brouwer StL - RW
Charlie Coyle Min - C,RW
Eric Fehr Pit - C,RW
Tyler Bozak Tor - C
Brian Boyle TB - C,LW
Vernon Fiddler Dal - C,LW
Jarret Stoll NYR - C
Matt Nieto SJ - LW
Justin Faulk Car - D
Jake Muzzin LA - D
Kevin Klein NYR - D
Jeff Petry Mon - D
Mark Stuart Wpg - D
Mike Weber Buf - D
Jordie Benn Dal - D
Connor Murphy Ari - D
Henrik Lundqvist NYR - G
Cam Talbot Edm - G
John Gibson Anh - G
Filip Forsberg Nsh - C,RW
Tomas Plekanec Mon - C
Scott Hartnell Cls - LW
Reilly Smith Fla - LW,RW
Daniel Winnik Tor - C,LW
Troy Brouwer StL - RW
Charlie Coyle Min - C,RW
Eric Fehr Pit - C,RW
Tyler Bozak Tor - C
Brian Boyle TB - C,LW
Vernon Fiddler Dal - C,LW
Jarret Stoll NYR - C
Matt Nieto SJ - LW
Justin Faulk Car - D
Jake Muzzin LA - D
Kevin Klein NYR - D
Jeff Petry Mon - D
Mark Stuart Wpg - D
Mike Weber Buf - D
Jordie Benn Dal - D
Connor Murphy Ari - D
Henrik Lundqvist NYR - G
Cam Talbot Edm - G
John Gibson Anh - G
zdravime zavislakov 
priznam sa, na draft som sa pripravoval celkom seriozne, nejake tie tabulkove pomôcky a pod.
ale ako to uz byva u mna tradicnym zvykom hned pri odraftovanom uvodnom kole idu vsetky moje plany do pi..
minuly rok celkovo vôbec prvy vyber Stamkos, ktoreho som bol aj tak "nuteny" vytrejdovat, kedze branka bola zufala...tak si vravim zameriam sa na G, ale pri pohlade ze taham treti, priorita hracska...Ovca, G alebo Segedin...a ja tam na poslednu chvilu je°nem Rinneho
netvrdim, ze trefa mimo, ale s vyberom G som mal nejake to kolecko pocekat
aj tah s Millerom taky neisty, mal som na lane ineho G, opät nedisciplinovanost a bac, ale aspon som si poistil Markstroma, takze kto bude 1tka je tym padom jedno:) chcel som ale kombo vychod-zapad co neklaplo, no v porovnani s predoslym rocnikom ta brana daleko spolahlivejsia
opät sa budem musiet spoliehat na secundary stats, kedze utocna produktivita asi nebude erupcna, mam tam take dve bodove loziska Backstrom-Letang tot vsio, tot malo, hracske top six v kadri su, mozno bodovo pookreju, ale ako spominam, chyba mi tam typ Seguin, cim som sa cely draft snazil zachranit inymi stats....minuly rocnik vo FW fackovaci panacik, tento rocnik celkom solidne C
a nazvu timu BBB som nechcel zostat nic dlzny a priorita hity bola jasna
v defenzive to jednoznacne chcelo mimo Letanga este nieco produktivneho nestalo sa tak (mozno prekvapi Klefbom) tak hadam aspon aka taka kompenzacia hity-bloky
uz neviem kolku sancu dostava Lupul, v time opät stare zname liliputanske tvare Gerber-Gionta (pocetnost strely u oboch solidna uz len netriafat brankarov..)
povinnost riesit aspon 3jicu medvedov splnena- Loui, Spoony, Miller a ex_medvedia srdcovka Lucic, ten v time byt musel, tak z tejto stranky ok
tazko predpoved co a ako, zranenia ukazu
ciel PO bez debat 
Rinne-Miller-Markstrom
Klefbom-Letang
Girardi-Hamonic
Polak-Carle
(Engelland-Miller)
Lucic-Backstrom-Eriksson
Shaw-Bjukstad-Lupul
Gerbe-Scheifele-Gionta
Eaves - Vermette - Clutterbuck
(Spooner-Paquette)
priznam sa, na draft som sa pripravoval celkom seriozne, nejake tie tabulkove pomôcky a pod.
ale ako to uz byva u mna tradicnym zvykom hned pri odraftovanom uvodnom kole idu vsetky moje plany do pi.. minuly rok celkovo vôbec prvy vyber Stamkos, ktoreho som bol aj tak "nuteny" vytrejdovat, kedze branka bola zufala...tak si vravim zameriam sa na G, ale pri pohlade ze taham treti, priorita hracska...Ovca, G alebo Segedin...a ja tam na poslednu chvilu je°nem Rinneho
aj tah s Millerom taky neisty, mal som na lane ineho G, opät nedisciplinovanost a bac, ale aspon som si poistil Markstroma, takze kto bude 1tka je tym padom jedno:) chcel som ale kombo vychod-zapad co neklaplo, no v porovnani s predoslym rocnikom ta brana daleko spolahlivejsia
opät sa budem musiet spoliehat na secundary stats, kedze utocna produktivita asi nebude erupcna, mam tam take dve bodove loziska Backstrom-Letang tot vsio, tot malo, hracske top six v kadri su, mozno bodovo pookreju, ale ako spominam, chyba mi tam typ Seguin, cim som sa cely draft snazil zachranit inymi stats....minuly rocnik vo FW fackovaci panacik, tento rocnik celkom solidne C
v defenzive to jednoznacne chcelo mimo Letanga este nieco produktivneho nestalo sa tak (mozno prekvapi Klefbom) tak hadam aspon aka taka kompenzacia hity-bloky
uz neviem kolku sancu dostava Lupul, v time opät stare zname liliputanske tvare Gerber-Gionta (pocetnost strely u oboch solidna uz len netriafat brankarov..)
povinnost riesit aspon 3jicu medvedov splnena- Loui, Spoony, Miller a ex_medvedia srdcovka Lucic, ten v time byt musel, tak z tejto stranky ok
tazko predpoved co a ako, zranenia ukazu
Rinne-Miller-Markstrom
Klefbom-Letang
Girardi-Hamonic
Polak-Carle
(Engelland-Miller)
Lucic-Backstrom-Eriksson
Shaw-Bjukstad-Lupul
Gerbe-Scheifele-Gionta
Eaves - Vermette - Clutterbuck
(Spooner-Paquette)
Ty mas cepi tu branu poriesenu kvalitne, taky model presadzujem aj ja (jednotka + komplet brankarska dvojica)
Preto som chcel k pavelcovi aj hutchinsona, len mi ho v 10. kole vyfukol Selly
este som to mohol “poistit” berrom aby som mal komplet dvojku Avs, ale to by bolo mrhanie roster spotom
takze som to nakoniec nechal iba na dvoch cednikoch…
v kazdom pripade mas IMO top5 G kombinaciu v lige
(dufam ze moja bude aspon priemer
)
Preto som chcel k pavelcovi aj hutchinsona, len mi ho v 10. kole vyfukol Selly
v kazdom pripade mas IMO top5 G kombinaciu v lige
petrik píše:ved sme to stihli pred polnocou - byvalo aj horsie
Jo a bylo to tím, že tak rychle všichni draftovali nebo, že se na to vys... a nechali do dokončit automatem.Cathy píše:Nahodou sme to dali za dve hodinky a 42 minut tusim...berte to pozitivne, minule sme to robili vyse styri hodiny, ale to je za to, ze tu nesedia vsetci povinne...ak by sedeli mame to este skor
Landeskog-Tavares-Okposo
Cammalleri-Koivu-Little
Perron-Couturier-Palmieri
Elias-Komarov-Bouma
Lewis, Lander
A.Greene-Larsson
Methot-E.Johnson
D.Savard-Orlov
Chiarot-Gunnarsson
Mason-Hiller-Greiss
no tak ze mam o triedu lepsi tim ako minulu sezonu si tento rok povedat nemozem..
trochu ma zaskocilo tempo draftovania brankarov a kym som sa z 5. pozicie dostal na druhy tah tak uz ostali golmani, ktorych by som za normalnych okolnosti ani nebral...no Mason snad toho odchyta vela, Hiller prinesie vitazstva a Greiss sa podla mna popri halakovi moze presadit viac. s kadrom v poli som uplne spokojny az na jednu chybu, ked som skoro tahal littlea. mal som brat obrancu co hra prvu presilovku, striela a spravi +40 bodov.. taky mi chyba, takze ppp a sog(s ohladom na dalsich hracov) nebudu moje silne stranky.. minimalnym cielom je postup do PO.
Cammalleri-Koivu-Little
Perron-Couturier-Palmieri
Elias-Komarov-Bouma
Lewis, Lander
A.Greene-Larsson
Methot-E.Johnson
D.Savard-Orlov
Chiarot-Gunnarsson
Mason-Hiller-Greiss
no tak ze mam o triedu lepsi tim ako minulu sezonu si tento rok povedat nemozem..
trochu ma zaskocilo tempo draftovania brankarov a kym som sa z 5. pozicie dostal na druhy tah tak uz ostali golmani, ktorych by som za normalnych okolnosti ani nebral...no Mason snad toho odchyta vela, Hiller prinesie vitazstva a Greiss sa podla mna popri halakovi moze presadit viac. s kadrom v poli som uplne spokojny az na jednu chybu, ked som skoro tahal littlea. mal som brat obrancu co hra prvu presilovku, striela a spravi +40 bodov.. taky mi chyba, takze ppp a sog(s ohladom na dalsich hracov) nebudu moje silne stranky.. minimalnym cielom je postup do PO.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé