Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je u Vás v lize volné místo? Rád bych si zahrál. Můj fantasy yahoo profil zde: http://profiles.sports.yahoo.com/user/Y ... 77H2GLPERY" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky
Miesto bude. Myslím, že už sú dokonca 3. Ešte dám pár dní veteránom a potom pozvem nových ľudí.
tak mali by sme to tu konecne rozhybat trosku, lebo do zaciatku NHL ostavaju uz len 2 vikendy a my este nemame ani zoznam zucastnenych, nieto este termin draftu… halooo, budicek :!: ;)
nechce nekdo z pritomnych hrat keepers ligu? tedy krome tech co se jiz prihlasili?
Nemal som teraz velmi cas. Mame prihlasenych (uz su priamo v hre) 15 ludi z minulej sezony.
Anty, skorpion a Anton Spelec sa nezapoja, cepi a Joe S. este nezareagovali na pozvanku. Rono, Vojtari a Macho22 su novi zaujemcovia, zatial som vas este nepozval.

Ak ma niekto nejaky navrh na zmenu pravidiel, sem s nim. Zajtra alebo v stredu prebehnem pravidla, ci nepribudla nejaka zaujimava novinka. Co sa draftu tyka, padol tu navrh na nedelu 4.10. Vyhovovalo by to? Ako som napisal predtym, ja mozem kedykolvek okrem 2. a 3. 10. Ked tak hodte nejaky ten datum, dame hlasovat.
Pokud jsem dobře počítal, tak v lize je 20 týmů, což značí, že draft probíhá formou aukce. Je to tak?
dúfam, že na druhý pokus ma to už zaregistrovalo :dudo:
nedela vecer moze byt, co tak v pondelok 5teho???
nemate miesto?
ja sa prisposobim akemukolvek terminu
ja muzu kdykoli krome 26.-27.9
akakolvek nedela vyhovuje, 4.10. je fajn
Přizpůsobím se (pokud budu teda v lize). :)
4.10. muze byt

to macho: draft probiha tzv. hadem kdy se vylosuje poradi na draftu a v dalsim kole je to obracene, aukci jsme zkouseli prvne v loni a to v keeper lize
Aj u mna 4.10. OK
4.10. mám nončú, no skúsim si to vymeniť
nedele odpo, nebo na vecer je OK
4.10. Jinak se klidně přizpůsobím.
4.10. moze byt
Nastavil som to na 4.10., o 20:00. Čas môžeme zmeniť, ak sa dobre pamätám, trvá nám to také 3 hodinky.

Prebehol som pravidlá, nechal som všetko po starom, podľa mňa je to OK. Ale ak má niekto nejaký návrh na zmenu, odobrať štatistiku alebo nejaký ten post, sem s ním.
ešte neviem, či ten čas mi bude vyhovovať, ale tú nedeľu by som eventuálne vedel, vezmem na pondelok dovolenku :lol2:
Tak ja budem opäť auto pick, to zas bude mančaftík :yes:
Bude teda pro mě misto nebo ne? Nechci čekat do posledního dne, abych pak dostal zpravu, ze misto neni. Diky za info
Boli by ste proti, keby sa draft posunul na 20:30, prípadne 21:00?

Čo sa nových hráčov týka, ste tu 4 a máme 3 miesta. Neviem, či rozhodneme nejako spoločne, rozhodnem sa sám podľa nálady alebo jednoducho zoberiem prvých troch čo sa ozvali (Vojtari, macho a Rono), čierny Peter by zostal Dannymu. Macho, teba beriem na 100%, bol si medzi prvými troma a podľa profilu sa na to v polovici sezóny nevykašleš. Pošli mi v PM mail. Rono je klasik, ale už nám to raz počas sezóny zabalil. :jn: Danny, ty hráš s nami keepera alebo už si hral predtým v tejto lige? A ešte otázka aj na Vojtariho, už si to niekedy hral? Hlavne napíš, či máš stále záujem, pretože tvoje meno mi tak nejako nič nehovorí. :-D
Lukas33 píše:Boli by ste proti, keby sa draft posunul na 20:30, prípadne 21:00?
za mna cim neskor tym lepsie :yes:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS