Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

6. místo :vitaz:
adminpodvodníci na sestupových příčkách :lol: ... jaká náhoda, že se letos nesestupuje :hmm:
Jo a tak teda gratulace vítězi, ale když to nejsem já, tak mě ani nezajímá, kdo to vyhrál. :bee:
Příští rok si jdu samozřejmě pro titul :ciga:
dejf píše:6. místo :vitaz:
Nie som si istý, či si skončil 6. napriek alebo vďaka tomu, že ti to nadraftoval automat. :jn:
No samozřejmě, že je to kvůli autodraftu. Kdybych draftoval sám, tak se sezona mohla zrušit, protože vítěz by byl jasný už v říjnu.
Vyhoďte někdo toho analfabeta, co má tak drzé připomínky. :hroza:
No ja nevim, nabral bys Lunddiru a ten by ti to prvni polovinu mrvil, protoze by hral a druhou, protoze by nehral..
:king: byl vybrán před mou první volbou, takže Price by skončil u mě v jakémkoliv případě.
Proč se tady vyjadřují samí analfabeti. :hroza:
tento rocnik mal skutocne uroven ked autodraft skoncil 6 :hroza:
to ten analfabet vyhral tento rok? :hroza: :lol2:
Bude v sezone 2015/2016 fantasy na yahoo?
Určite áno. Otázka je, či bude voľné miesto, väčšinou sa ale nejaké 1-2 miesta našli.
Ahoj, kedy sa bude približne prihlasovať do yahoo 7. ročník? Nerád by som to prešvihol, konrétne NorthStars chcú pokračovať :-D Vďaka.
V podstate by sme to mohli začať pomaly organizovať. Prihlasovať sa účastníci z minula nemusia, príde im zase pozvánka. Neviem ako sme nakoniec dohodli ten systém zostupovania a postupovania, bola vôbec tá druhá liga? :-D Prípadne sa nahradia neaktívni ľudia, ak takí boli. Už si nepamätám, či bol niekto problémový tento rok, pozriem ten zoznam.
Druhá liga nebyla a tudíž se nesestupuje. Jestli na to mělo viv, že na sestupujících pozicích byli admini, už nechám na vašich představách. :D
Problémový asi nikdo nebyl.
problémoví boli admini, HF nešlo 11 dní :jn:
Obnovil som ligu a poslal pozvánky. Nastavenia a pravidlá su zatiaľ rovnaké ako vlani, keď bude čas na to pozriem.
Chcelo by to dohodnúť draft. 2., 3., a 4. 10. nemôžem. Možno v tu nedeľu 4. 10. by som to keď tak nejako zvládol.
obhajca prvenstva sa do novej sezony nezapoji
4.10 by bylo ideál :)
Anty píše:obhajca prvenstva sa do novej sezony nezapoji
:-O

Takže zatiaľ jedno voľné miesto.
Me to yahoo nejak blbne, kdyz kliknu na hockey fantasy tak mam prazdnou stranku zatimco kdyz kliknu na jine sporty tak to funguje. Ted mi jeste prislo ze jsem hlasoval za offline draft coz je blbost, maji v tom nejaky bordel :bitka3:
Manazment klubu original twelve - Boston Bears - sa rozhodol, ze medvede sa nasledujucej sezony nezucastnia.
Ufff, já měl tenhle topic skrytej v nastavení, a tak jsem to málem propásl. :hroza:

Letos se chci zapojit! :hfman:
Ja som plánoval že to zabalím tiež ale tá pozvánka ma dráždi teraz.. :-D , ale stále je to skôr nie ako ano..
Selly8 píše:Me to yahoo nejak blbne, kdyz kliknu na hockey fantasy tak mam prazdnou stranku zatimco kdyz kliknu na jine sporty tak to funguje. Ted mi jeste prislo ze jsem hlasoval za offline draft coz je blbost, maji v tom nejaky bordel :bitka3:
nepouzivas chrome? me to blbne taky, ale kdyz to refresnu tak to jde.
Chicoutimi Bandits hlasia utok!!! :waa:

do novej sezony bude novy nazov teamu!
megaton píše:
Selly8 píše:Me to yahoo nejak blbne, kdyz kliknu na hockey fantasy tak mam prazdnou stranku zatimco kdyz kliknu na jine sporty tak to funguje. Ted mi jeste prislo ze jsem hlasoval za offline draft coz je blbost, maji v tom nejaky bordel :bitka3:
nepouzivas chrome? me to blbne taky, ale kdyz to refresnu tak to jde.
Ne ne pouzivam firefox a ikdyz to refreshnu tak mi to nejede :thumbsdown:
Takze vzhladom na to ze zombici zamorili uz skoro cele Raccoon City vedenie oznamuje, ze v tejto sezone nas hokejovy tim nebude v lige pokracovat. :-(
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS