Nie som si istý, či si skončil 6. napriek alebo vďaka tomu, že ti to nadraftoval automat.dejf píše:6. místo![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
V podstate by sme to mohli začať pomaly organizovať. Prihlasovať sa účastníci z minula nemusia, príde im zase pozvánka. Neviem ako sme nakoniec dohodli ten systém zostupovania a postupovania, bola vôbec tá druhá liga?
Prípadne sa nahradia neaktívni ľudia, ak takí boli. Už si nepamätám, či bol niekto problémový tento rok, pozriem ten zoznam.
nepouzivas chrome? me to blbne taky, ale kdyz to refresnu tak to jde.Selly8 píše:Me to yahoo nejak blbne, kdyz kliknu na hockey fantasy tak mam prazdnou stranku zatimco kdyz kliknu na jine sporty tak to funguje. Ted mi jeste prislo ze jsem hlasoval za offline draft coz je blbost, maji v tom nejaky bordel
Ne ne pouzivam firefox a ikdyz to refreshnu tak mi to nejedemegaton píše:nepouzivas chrome? me to blbne taky, ale kdyz to refresnu tak to jde.Selly8 píše:Me to yahoo nejak blbne, kdyz kliknu na hockey fantasy tak mam prazdnou stranku zatimco kdyz kliknu na jine sporty tak to funguje. Ted mi jeste prislo ze jsem hlasoval za offline draft coz je blbost, maji v tom nejaky bordel
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé