Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Dal som 2 malé.. obrancov nemôžem trejdovať, štvorica Edler, Phaneuf, Weber a Spurgeon je zatial nedotknutelná, a ostatní 3 sú také polená že to najdeš aj medzi FA, kua nadraftoval som aj Mike-a Webera a pred sezonou som ho dropol za Sbisu :hroza: a Mike má krásnych 30B a 20H , :censored: .
Ohlund píše:Príšerný štart do sezony a to som myslel že mám neaký koncept a slušne vyskladaný tím.. :hroza: . Je to v dost velkej prdeli a neviem či by sa to vôbec dalo trejdami zachrániť. Hanzal aj Kane by sa mali v budúcom týždni vrátit, uvidím či príde neaké zlepšenie :?
ty si myslíš, že máš koncepciu a ja mám v tíme antikoncepciu (okrem G postu) ale prekvapivo moje čučky celkom dobre idú
Mal to byť fyzický tím a som čakal že hity a bloky budú patriť mne každý týžden.. a pritom s kajom som na hity len remizoval a s tebou dokonca prehrám.. ten herný týžden je dost kratučký, 1 den sa hral 1 zápas a máš teda len 5-6 dní aby si niečo nahral.. to je o náhode a o rozpise..
Ohlund píše:Mal to byť fyzický tím a som čakal že hity a bloky budú patriť mne každý týžden.. a pritom s kajom som na hity len remizoval a s tebou dokonca prehrám.. ten herný týžden je dost kratučký, 1 den sa hral 1 zápas a máš teda len 5-6 dní aby si niečo nahral.. to je o náhode a o rozpise..
tak dlhodobo to o nahode nie je..inak chcem tiez trejdovat tak keby si mal nejaku ideu :D
máš to na stole
Ohlund píše:máš to na stole
no riadny multioffer :D to si budem musiet nechat prejst hlavou
budete menit kompletne cele timy? :)
Heny píše:Obrázek

:protest: můžeš mít jen 3 aktivní G na soupisce! Stejně jako minulý rok.
tak ako to je? v pravidlach to uvedene nie je http://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... t8386.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravidla su asi neaktualne. :-D Zaviedlo sa to minulu sezonu, ako nepisane pravidlo, aby vo FA zostal aspon nejaky brankar. Pravdu povediac, aj som na to zabudol. :-D
sak hej len co teraz :sarcasm: a to este hrajem prave s tebou
vsak dropni / vymen niekoho....
Jedneho brankara by som rada zobrala, mam len dvoch :jn:
Skorpion píše:vsak dropni / vymen niekoho....
ale sak ja nechcem ked nemusim ked to neni v pravidlach :D ja toho druheho golmana akutneho na dnes potrebujem
Nuz ja neviem, ak to aj nie je v pravidlach napisane...je to nepisane pravidlo a myslel by som, ze kazdy hrac je s nim oboznameny a bude ho respektovat...
Anty píše:
ale sak ja nechcem ked nemusim ked to neni v pravidlach :D ja toho druheho golmana akutneho na dnes potrebujem
Ale ono to je v pravidlech. Minulý rok se to psalo a před začátkem letošní sezony se řeklo, že se nic měnit nebude. Minulý rok si jistě hrál, takže si to pamatuješ. No prostě jednoho musíš vyměnit za hráče v poli.
dejf píše:
Anty píše:
Ale ono to je v pravidlech. Minulý rok se to psalo a před začátkem letošní sezony se řeklo, že se nic měnit nebude. Minulý rok si jistě hrál, takže si to pamatuješ. No prostě jednoho musíš vyměnit za hráče v poli.
hlupe pravidla kto ich vymyslal :cry: ked bude zlaticko chytat a nedajboze bude mat ciste konto tak vas vsetky odpovedajucich do jedneho nakopem :bitka3:
jedneho podvodnika sme sa zbavili, a uz tu mame druheho :hroza:
arek píše:jedneho podvodnika sme sa zbavili, a uz tu mame druheho :hroza:
..aj areka a aj vsetky vase sestry :bee:
Anty píše:hlupe pravidla kto ich vymyslal :cry: ked bude zlaticko chytat a nedajboze bude mat ciste konto tak vas vsetky odpovedajucich do jedneho nakopem :bitka3:
bude, už je to ofiko :-P
Tak nakoniec som prišiel o vedenie aj v goloch a blokoch, jediná štatistika ktorú som vyhral boli +/- :rofl: v ktorých som bol minulý rok jasne najhorší a joe tušim najlepší. Na +/- som vôbec nepozeral ani pri tomto drafte a zobral som aj -39 Edlera a -38 Otta.. Ale len sa ukazuje aká náhodácka somarina tá štatistika je, Edler tento rok v pluse a pri prehre 7-3 mal +2 :thumbsup: .
Dnes mi hralo 8 či 9 hráčov a 0+0 :v_hajzli:
Lol, nejaky Raccoon City Zombies tam brani tomu, aby vsetci 4 clenovia DD boli v top 4 :poklona2:
Vsimol si si, ze mame vsetci styria 44 bodov? :cool:
Halifax Royals 8:5 Preshow Destroyers

Za najväčší zázrak považujem fakt, že sa mi s mojim triom Pavelec - Neuvirth - Fleury podarilo vyhrať 4 z 5 štatistík a v SO uhrať remízu. :lol2:
:plus: brankári - všetci cez 90% a pod 2.20
Toffoli 1+4
viacero hráčov s 3 bodmi
:minus: vyhral som na body 34:32, ale v +/- to skončilo -1:+17 :slap: Taký Malkin 1+2, ale -3
Lupul 0+0 a neprispel nijak výrazne ani v ostatných štatistikách
tak celkom dobre to vyzeralo cely cas napokon slaba prehra 5:8 s Halifaxom..nebyt demen*neho nepisaneho pravidla :slap: bolo by minimalne 6:6 a to radsej GAA a SV% nejdem prepocitavat lebo by to nedajboze skoncilo 8:4..skoda dalo sa z toho vytazit viac a opet to vyzera tak ze z vecsinou timov by som mal lepsi vysledok :arrow: rozpis nic moc zatial pre mna v prvych dvoch zapasoch

:plus:
opet vynikajuci Quick ( GAA 1.00, SV% 0.962 SHO 1) co mi stacilo na prehru v GK stats 0:4
najproduktivnejsim bol Sharp 1+3

:minus:
Khudobin v slabuckej Caroline sa moze aj roztrhat ak by som ho nenasadil tak mohlo byt aspon 2:2 v GK stats
Boedker 0+0 po skvelom uvode prisiel utlm
O.Jokinen opet 0+0 a u mna dohral
este jeden tyzden dostane sancu Kulikov 0+0 :slap: 3SOG 2 HIT 1 BLK

Khudobina by som mozno vedel vymenit ale urcite nie zadarmo ved je pomaly jednotkou v Caroline

buduci tyzden ma caka dejf s ktorym by som tento tyzden prehral 6:9 takze treba pridat :!: ale v prvom kole by som vyhral 13:2
Takze po prvych dvoch tyzdnoch v prvej lige prve miesto :clap: to som teda fakt necakal s tymi polenami co som nadraftoval :-O potreboval by som lepsieho centra, kt. vie rozdat aj nejaky ten hit :)
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS