Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Takze ja ako vitaz 2. ligy :jn: by som mal zaujem hrat aj tuto sezonu a tie PIM by som tiez nebral.
ja si tiez zahram
kedy chceme vlastne draftovat? pozeram ze predbezny termin je 27. september..kedze idem na svatbu tak radsej prenecham miesto inemu ak to ma takto ostat kedze draft je najvecsia zabava na tom...inak pozeram ze sa prihlasilo iba 11 timov zatial
draft by som dal na nedelu
za me rozhodne ne patky,soboty a ctvrtky. ve ctvrtek vecer aktivne sportuji a v patek a sobotu vecer mam vetsinou lepsi veci na praci nez sedet u pocitace. jsem za nejakou nedeli nebo jiny vsedni den krome ctvrtku. a nebo nejakou jinou nedeli kdy neni draft keeper ligy
Ty voe, co tady plašíte? Anty, hraješ to poprvé nebo jak? Ten termín tam je přece předběžný, co tam dávalo samo nebo lukáš. To je snad všem jasný, že datum bude jiné na kterém se většina z nás shodne. Právě proto sem lidi píšou, kdy se jim to hodí. A ty tady vyhrožuješ měsíc před startem ligy, že už končíš. :D

Ale byla by slušnost od zbylých sedmi hráčů, kteří dostali pozvánku se už ozvat, jestli budou hrát. Já myslím, že 14 dní je dlouhá doba na to zvednout zadek, otevřit svůj mail a jednou kliknout na políčko Go to League!
Třeba takový obhájce titulu (ty voe, to je ostuda :hroza: ), který tady je pořád, má taky problémy si najít 30 vteřin čas ve svém itineráři. Nebo sám největší admin cepi, o kterém jsme teda už měsíce neslyšeli, si také nemůže najít několik sekund a napsat, jestli bude hrát nebo ne. Jestli teda vůbec ještě admin chodí na své stránky. :hmm:
U Lindena bude problém, že se tady přes léto neobjevuje. I minule se přihlásil na poslední chvíli.

Z postupujících z druhé ligy se anton ozval, že bude hrát, tak ještě ten druhý. FF by nám mohl dát vědět.
Jo koukám, že i druhý nejvyšší má problémy s přihlášením. To máme teda dvojku adminů. :rofl: Obrázek
Idem do toho
Ten dátum tam je tradične provizórny, čakal som kým sa väčšina prihlási. Už chýbajú iba 2 (+Pat a Mat). Ideálne niekedy medzi 26. - 7. 10., keď už bude jasno ako to v ktorom tíme vyzerá.
FLYERS FAN píše:Idem do toho
Pošli mi mail v PM. To isté platí pre víťaza 2. ligy, ak tu je a má záujem.
dejf píše:Jo koukám, že i druhý nejvyšší má problémy s přihlášením. To máme teda dvojku adminů. :rofl:
na najvacsie hviezdy sa vzdy caka :ciga:
arek píše:na najvacsie hviezdy sa vzdy caka :ciga:
Najvacsie hviezdy ani nehraju! :andy:
dejf píše:Ty voe, co tady plašíte?
cielom mojho komentaru bolo hlavne to trosku popohnat lebo sa terminy blizia co sa verim ze podarilo
Anty píše:
dejf píše:Ty voe, co tady plašíte?
cielom mojho komentaru bolo hlavne to trosku popohnat lebo sa terminy blizia co sa verim ze podarilo
No ale musel jsem to tady srovnat do latě já sám. :ciga:
beriete aj nových hráčov či nie
Ok FF, poslal som ti pozvánku. Zostáva ešte Wanic a Linden + je jedno voľné miesto po popovi.
Marteam33 píše:beriete aj nových hráčov či nie
Pravdepodobne nie. Jedine, že by sa zase robila aj 2. liga, čo je zatiaľ dosť nepravdepodobné.
pokial viem, wak Wanic po minulom rocniku vravel, ze konci.
v prvom rade by bolo dobre vziat aktivnych hracov z druhej ligy. Kto vlastne z druhej postupuje a kto z prvej zostupuje?
Rono a Popradcan "zostupujú", Wanic nepokračuje. Z druhej postúpil FF, už dostal pozvánku. Kto je ten druhý postupujúci? Viem, že som to tu nedávno čítal ale asi nevidím pre oči, lebo to fakt neviem nájsť. :-D
Teda popo nezostúpil, ale vzhľadom na to, že sa tu od toho "incidentu" neukázal predpokladám, že nebude ani hrať.(?) Tým pádom máme ešte jedno miesto.
Vždyť to píšu, ne. Já tady pracuju se samými analfabety. :hroza:
První byl anton spelec, který už psal, že chce hrát.
No a jestli vanič nebude, tak třetí byl evando, který už tady škemral, ať může hrát.
Hm, dokonca je to na predchádzjúcej strane. :hehe: Potrebujem kávu, alebo sekretárku? :hmm:
tak já jsem určitě neškemral :-D ..ale popichoval wtf děje,že se nic neděje..a já si hrát první určitě zasloužil jelikož jsem vyhrál základní část a v PO skončil 3.navíc jsem co se Yahoo Fantasy týče neustále aktiv..takže takhle k věci..a jelikož mne sere že se nejspíš nerozběhne Hlinkova konference,tak jsem za jinou ligu rád..
dejf píše:Vždyť to píšu, ne. Já tady pracuju se samými analfabety. :hroza:
cenime si, ze to nevzdavas :good: :-D

tak je to vyriesene, predpokladam. FF, anton spelec a evando
Skorpion píše:
dejf píše:Vždyť to píšu, ne. Já tady pracuju se samými analfabety. :hroza:
cenime si, ze to nevzdavas :good: :-D
No jo, ale má to neblahý vliv na moje duševní zdraví. Takhle to dál nepůjde. To by se ze mě taky mohl stát další maro. :nervozny:
mám jen otázečku..aukční draft nebude..to bude had?
Ano.
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS