Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Ty voe, co tady plašíte? Anty, hraješ to poprvé nebo jak? Ten termín tam je přece předběžný, co tam dávalo samo nebo lukáš. To je snad všem jasný, že datum bude jiné na kterém se většina z nás shodne. Právě proto sem lidi píšou, kdy se jim to hodí. A ty tady vyhrožuješ měsíc před startem ligy, že už končíš. 
Ale byla by slušnost od zbylých sedmi hráčů, kteří dostali pozvánku se už ozvat, jestli budou hrát. Já myslím, že 14 dní je dlouhá doba na to zvednout zadek, otevřit svůj mail a jednou kliknout na políčko Go to League!
Třeba takový obhájce titulu (ty voe, to je ostuda
), který tady je pořád, má taky problémy si najít 30 vteřin čas ve svém itineráři. Nebo sám největší admin cepi, o kterém jsme teda už měsíce neslyšeli, si také nemůže najít několik sekund a napsat, jestli bude hrát nebo ne. Jestli teda vůbec ještě admin chodí na své stránky. 
U Lindena bude problém, že se tady přes léto neobjevuje. I minule se přihlásil na poslední chvíli.
Z postupujících z druhé ligy se anton ozval, že bude hrát, tak ještě ten druhý. FF by nám mohl dát vědět.
Ale byla by slušnost od zbylých sedmi hráčů, kteří dostali pozvánku se už ozvat, jestli budou hrát. Já myslím, že 14 dní je dlouhá doba na to zvednout zadek, otevřit svůj mail a jednou kliknout na políčko Go to League!
Třeba takový obhájce titulu (ty voe, to je ostuda
U Lindena bude problém, že se tady přes léto neobjevuje. I minule se přihlásil na poslední chvíli.
Z postupujících z druhé ligy se anton ozval, že bude hrát, tak ještě ten druhý. FF by nám mohl dát vědět.
Ten dátum tam je tradične provizórny, čakal som kým sa väčšina prihlási. Už chýbajú iba 2 (+Pat a Mat). Ideálne niekedy medzi 26. - 7. 10., keď už bude jasno ako to v ktorom tíme vyzerá.
Pošli mi mail v PM. To isté platí pre víťaza 2. ligy, ak tu je a má záujem.FLYERS FAN píše:Idem do toho
Rono a Popradcan "zostupujú", Wanic nepokračuje. Z druhej postúpil FF, už dostal pozvánku. Kto je ten druhý postupujúci? Viem, že som to tu nedávno čítal ale asi nevidím pre oči, lebo to fakt neviem nájsť.
Teda popo nezostúpil, ale vzhľadom na to, že sa tu od toho "incidentu" neukázal predpokladám, že nebude ani hrať.(?) Tým pádom máme ešte jedno miesto.
Teda popo nezostúpil, ale vzhľadom na to, že sa tu od toho "incidentu" neukázal predpokladám, že nebude ani hrať.(?) Tým pádom máme ešte jedno miesto.
tak já jsem určitě neškemral
..ale popichoval wtf děje,že se nic neděje..a já si hrát první určitě zasloužil jelikož jsem vyhrál základní část a v PO skončil 3.navíc jsem co se Yahoo Fantasy týče neustále aktiv..takže takhle k věci..a jelikož mne sere že se nejspíš nerozběhne Hlinkova konference,tak jsem za jinou ligu rád..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé