Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

bude to ešte dráma tieto dva dni :fnuk:

len mne úplne odišli strelci, Oshie s Backesom maródia, Nyquist mlči :nervy: nsrať
Vo finále je to na body 23-15 a moje polená majú posledný týžden 35 bodov :slap: , Halák s roletkou..
Chudák Redy už tam nie je vela stats čo by sa dalo otočiť, dnes by malo hrať Coloradu aj o pár hráčov viac ale zas niektorí majú DTD tak ktovie ako sú natom.. možno keby Varly čaruje proti Ducks :hmm: .
Nejspis to rozhodl souboj Niemi-Visentin... kdyz jsem videl co vsechno Coyotes spalili, mohlo to vypadat uplne jinak kdyby jim tam padlo o 1-2 goly vic... :hroza: :cry:
Bol to mimoriadne ťažký matchup a som rád, že som to zvládol. Vo finále som prišiel hneď o troch hráčov z TOP 6 Blues, čo sa prejavilo na počte gólov, powerplay points a čiastočne aj hitov. A samozrejme vo finálový deň m nehrala polovica hráčov, lebo oddychovali :nervy:

Nakoniec to rozhodli brankári (kvalitatívne stats) a najmä dlho zatracovaný Holtby, ten chytal tento týždeň ako Boh :poklona: 3 zápasy, 2 výhry, 0,97 GAA, 0,97 SV%, 1 SO. Pre toto som ho bral na drafte (i keď takéto čísla som očakával celú sezónu, ale čo keď Caps sucks). A popravde jediné brankárske čísla asi zodpovedali finále (v bodoch som mal asi najslabší týždeň za celú sezónu).

A teraz môžem oslavovať, prvý postup do PO a hneď titul :oslava: :vitaz: :cup: :winner1:

Sláva víťazom, česť porazeným a DRACI DO TOHO (aj v KTL konečne o rok :dup: )
Redy » Uto Aug 20, 2013 12:05 am píše:ted uz mi pohar neutece :hfman:
sorry :oops:
Gratuluju k titulu Joe. :klobuk:

Chtel jsem po sezone povesit notebook na klinec, ale ten krucek od poharu me asi namotivuje do dalsi sezony. :petrik:
Tak a prišiel čas na záverečné hodnotenie veľmi úspešnej sezóny.

Brankári:

To bola moja priorita na drafte, ale nie vždy to tak aj počas sezóny vyzeralo, niektoré týždne boli riadne Waterloo v mojom podaní. Niemi aspoň spoľahlivo zbieral výhry, no dúfal som v lepšie čísla, Holtby bol celú sezónu :neviem: sral ma najmä okolo vianoc, ked tri týždne dostávali prednosť fašoun s nojvirtom, už som ho chcel aj kicknúť. Nakoniec rozhodol finále :good: Čo a týka mojej trojky, Enrotha, mal som ponuku za Lacka, ale som ju neprijal a potom som ho kickol (lebo buď nedostal šancu chytať, alebo nikdy nevyhral). Samozrejme krátko na to sa stal jednotkou šablí. Miesto neho som zobral Jonesa, ktorý keď chytal, nesklamal, viď jeho SO vo finálový týždeň.

Obrancovia:
S výnimkou prvých týždnov Goligoski splnil to, čo som od neho čakal, Pietro bol snáď najväčšou hviezdou môjho tímu, vďaka presilovke Blues bol pravidelný zdroj bodov. Ostatní obrancovia prišli až v priebehu sezóny, pričom Trouba bol z FA dobrý steal, to isté detroitská čučka DeKeyser, Voynov sa po výmene od Ohlunda dlhšie aklimatizoval, ale posledný týždeň 0+4 (viac než dobre nahradil Garisona, ktorý bol protihodnotou v tom trejde)

Útočníci:

Tu asi niet tiež moc čo vytknúť, i keď pred sezónou som bol kritizovaný trochu za to, že mám veľa útočníkov z low scoring teams (Blues, Wild). Nakoniec ofenzívna sila Blues mi prinášala úspech a to najmä potom, ako som získal k Backesovi so Sobotkom aj Oshieho. Koivu splnil, čo som od neho čakal, pravidelne prinášal body v presilovkách a jeho vhadzovania :good: Granlund hneď po výmene od Ohlunda žiaril a bol oporou môjho tímu a aj Wild (po zranení Koivua). Ešte raz musím vyzdvihnúť to, ako sa mi podarilo zobrať z FA Nyquista, nebyť neho, tak by som ťažko bol tam, kde som skončil. (taktiež ani waiver zisk Grabnera nebol zlý, cepimu získal až bod za asistenciu, u mňa hneď pravidelne bodoval, až do nešťastného otrasu mozgu :? )

Ešte k štatistikám, moji hráči dali druhý najvyšší počet gólov (po podvodníkovi), na vhadzovaniach som bol celkovo tretí, hlavne, že tam mám bilanciu 16-9, nasrať :x To, že ten môj tím bol dobre vyskladaný a vyvážený, dokumentuje najmú štatistika +/-, kde som suverénne kraľoval (skromne podotýkam). Žiadny iný GM neprekonal hranicou 100 plusových bodov.
To musi bejt teda pekne mizerna liga, kdyz to dokaze vyhrat takovej analfabet bez avataru. :doh:
slava vitazom, cest porazenym :klobuk:
asponze to nevyhral popvodnik...
Joe S. píše:Čo a týka mojej trojky, Enrotha, mal som ponuku za Lacka, ale som ju neprijal a potom som ho kickol (lebo buď nedostal šancu chytať, alebo nikdy nevyhral). Samozrejme krátko na to sa stal jednotkou šablí.
A pár dní potom ako som ja kickol Läcka sa aj on stal jednotkou Canucks :roll: .
Joe S. píše:Granlund hneď po výmene od Ohlunda žiaril a bol oporou môjho tímu a aj Wild (po zranení Koivua).
Pff to som si aj myslel že mu prospeje zranenie Koiva, preto som ho chcel vymeniť ked mal najväčšiu hodnotu, to som urobil počas sezony velakrát, do dalších sezon to musím zmeniť.
Joe S. píše: To, že ten môj tím bol dobre vyskladaný a vyvážený, dokumentuje najmú štatistika +/-, kde som suverénne kraľoval (skromne podotýkam). Žiadny iný GM neprekonal hranicou 100 plusových bodov.
A žiadny iný GM ako ja neprekonal hranicu 100 mínusových bodov :king: . (-136 :rofl: )

CG :serus: , a do dalších sezon by mali obmedziť počet avs fanov. S nimi bola to PO nuda :bee:
Gratulujem :serus: jojko, o rok to mozno vyjde :wink2:
Ohlund » Pon Apr 14, 2014 10:23 am píše: a do dalších sezon by mali obmedziť počet avs fanov. S nimi bola to PO nuda :bee:
súhlasím, navrhujem vlúčiť petrika
Joe S. píše:
Ohlund » Pon Apr 14, 2014 10:23 am píše: a do dalších sezon by mali obmedziť počet avs fanov. S nimi bola to PO nuda :bee:
súhlasím, navrhujem vlúčiť petrika
navrh sa zamieta. este nejake blbe navrhy? :dup:
Hm, nejde mi tam prihlásiť, petrik ešte dodatočne manipuluje nejaké čisla? :ban:
:rofl: ja uz toho petrika niekedy aj lutujem..vsak tolko krat za den sa mu musi ckat :D
kajo píše::rofl: ja uz toho petrika niekedy aj lutujem..vsak tolko krat za den sa mu musi ckat :D
tito mladi nemaju dnes ucty k starsim..
Joe, dovol mi pogratulovat Ti k titulu krala yahoo :serus:

nezabudni to patricne oslavit :oslava:

a tebe Redycku, aj tak vsetko najlepsie k druhemu miestu, co boli to preboli, po apr dnoch budes oslavovat druhe miesto :klobuk:
:winner3: + HF President's Trophy / 200 vyhraných stats + 2x skalp Popradčana

Nemůžu si stěžovat - nicméně, prohra v semifinále mne krapet mrzí. Bylo to těsné.

:serus: Joe & Redy, too
No počkať, on je aj Heny fanúšik Avs? Tak takto by to teda nešlo. Čo je veľa, to je veľa. :nono:
avsfans skoncili 1.-2.-3.-5. :ciga:
petrik píše:avsfans skoncili 1.-2.-3.-5. :ciga:
Tuhle sezonu bylo teda stesti hooodne unavene :lol2: Ale jinak vsem gratuluju a zvlast Joeimu :wine:
ako to vyzerá so 6. ročníkom klasickej yahoo HF ligy?
Normálne pokračujeme, nie? Akurát treba nejako doriešiť ten experiment s 2. ligou, tuším sme k žiadnem záveru na začiatku leta nedospeli.
by som to videl na zistenie zaujmu, kto chce pokracovat z 1. ligy a zvysok by sa doplnil z druhej...pripadne posledny z 1. ligy v minulej sezone by zostupil, nech to ma nejaky zmysel
ak by ste mali volne miesto tak by som sa rád pridal
se mnou muzete pocitat :)
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG