Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

ThrashersFan píše:Ak by som sa prihlásil, tak by som mal vyárendované meisto v 1. lige ako už starý harcovník? :hmm:
Ja by som ťa v 1. lige aj uvítal, ale asi by to odsunulo jedného nemenovaného hráča ktorý má pred nickom číslo 20 do druhej ligy, takže :neviem:
A k draftu, mne je jedno či to bude v sobotu alebo nedelu, minulý rok som draftoval v práci zvládnem to aj teraz :dudo:
Doporucoval by som TF nebrat do yahoo,neni to true fanusik NHL a dokonca ani nema tim v NHL :!:
Sloter píše:No jo, ono nájsť väčší počet GM pre jednu ligu prakticky za mesiac, ktorí by zostali aktívni a venovali sa tomu je zrejme nemožné. Aspoň čo mám ja skúsenosti, liga sa formuje roky. Koľko GM ročne sa u vás vymení? 2 - 3? V druhej lige to bude asi podstatne väčšie číslo... Ale nič to nemení na tom, že za pokus to jednoducho stojí.
v poslednej sezone ani jeden (tusim len Ohlund tam zamiesal kartami)
v priebehu jednotl. sezon sme sa zbavili tych neaktivnych (nebolo to ale nic extremne 1 max. 2) a zostala uz len aktivna 20tka
1.liga uz ma svoju kvalitu, tak hracsku, ako aj organizacnu, takze 2.ligu caka v tomto smere dost roboty a ak by som sa mal nahodou po tejto sezone porucat do tej 2.ligy (co sa samozrejme môze pritrafit), kde to môze byt ? z rôznych hladisk :neviem:
za pokus to samozrejme stoji, ale treba to zobrat aj v tej 2.lige seriozne, lebo pripadne postupy, zostupy nemusia kazdemu smakovat, najmä teda 1.ligovym
pripoja sa k nam aj 3 chalani z vherny (haxball) :good:
A nechteli by se pripojit taky do topiků??
ktori traja?
kajo píše:ktori traja?
Obrázek
arek píše:pripoja sa k nam aj 3 chalani z vherny (haxball) :good:
Len uz by mal naozaj niekto prevzat vedenie, aby sa mali kam pripojit.
asi by sa patrilo vytvorit pre 2. ligu aj zvlast topic. Pane moderatore :dup:
:arrow: Prihlasuju se. :arrow2:
2 kus z vherne sa prihlasuje
zmenil sa dizajn hry :-O
ty si tu tiez pomenil dizajn, tak teraz sa nestazuj :) Aspon vidis, ake to je :D
Ak by ste robili druhu ligu tak tam by som sa prihlasil
Nabby píše:Ak by ste robili druhu ligu tak tam by som sa prihlasil
http://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... t8391.html" onclick="window.open(this.href);return false; :wink2:
Hlasím se jako Velké Meziříčí Bulldogs
ja sa odhlasujem, nechce sa mi nad tym uvazovat, nemam na to cas
upgradneme niekoho? :joe: Nabby, alebo ThrashersFan prejavili zaujem a nie su ani v druhej lige. Na zaklade rebricku ma vyssie miesto TF...
Prihlasujem sa do ligy. Vďaka :klobuk: :good:
Skorpion píše:upgradneme niekoho? :joe: Nabby, alebo ThrashersFan prejavili zaujem a nie su ani v druhej lige. Na zaklade rebricku ma vyssie miesto TF...
to sa netyka 1.ligy, kedze Finch mal riesit 2.ligu
no uz by bolo nacase urcite konecnu zostavu prvej aj druhej ligy.
arek píše:no uz by bolo nacase urcite konecnu zostavu prvej aj druhej ligy.
Tak neviem, veľmi by som 1. ligu nemenil. Minulú sezónu nebol problém. Aj keď podľa rankingu :D by mal ísť do hry TF namiesto Ohlunda a Nabby namiesto Lindena.

Skôr v druhej lige je to nejaké divoké, z topicu mám pocit, že tam nie je ani polovica z ľudí, čo sa prihlásili.
Tiez by som nechal tych minulosezonnych a TF s Nabbym do druhej ligy, ak budu chciet.

Mozes sem este raz poslat tu konecne zostavu 1. ligy?
TF a Nabby sa prihlasili az po uzatvoreni supisky (po odoslani pozvanok). Takze by som nemenil.
suhlas
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS