Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

arek, su nejak zalohovane veci na tom webe? alebo po nejakom vypadku sa obnovuju veci o nejaky cas predtym? ak ano tak aka je frekvencia zalohovania?
Ja se radsi pro jistotu podivam jeste na prehled tipu a pak jsem si stopro jisty ze mam natipovano
Zdravím, jsem nováček, baví mne to a hledám tým, který by mne angažoval. Díky
švolco píše:VAZENI TIPERI, KONTROLUJTE SI PROSIM VAS VIAC KRAT TIPY PO SEBE, ZACALO SA NEJAK STAVAT, ZE TIPY MIZNU.. CHYBU INTENZIVNE RIESIME
kedze tu uz Dado nie je, musi to napisat niekto iny, Komisia zlyhala na celej ciare
arek píše:aktualne v komisii...

:arrow: schvalili sme playoff draft, ak bude dostatocny zaujem od tiperov, draft sa uskutocni.
:arrow: v 6. kole planujeme vyskrtnut f4f killers a namiesto nich postavit tim volnych tiperov
kolko je dostatocny pocet? :)
janik píše:
arek píše:aktualne v komisii...

:arrow: schvalili sme playoff draft, ak bude dostatocny zaujem od tiperov, draft sa uskutocni.
:arrow: v 6. kole planujeme vyskrtnut f4f killers a namiesto nich postavit tim volnych tiperov
kolko je dostatocny pocet? :)
14
takze ak si dobre spominam 7 timov postupuje do PO z kazdej konferencie takze postacuje minimalny mozny pocet tiperov aby kazdy tim mohol niekoho dostat :thumbsup: co ak ma matematika neklame pri min. 5tich aktivnych timoch co zostanu je 20 tiperov + free tiperi a z toho by sa tych 14 najst mohlo tak sa tesim na prvy PO draft :D
kurnik ale fakt treba daco robit s tym ze obcas tie tipy neulozi spravne vcera som si opravil mon-nyr na 1 a aj tak mi to zostalo tak ako som to dal povodne co ma stalo teraz body :-(
tak ako Dean pise, ide o KTL a neberiem riesenie ze sa to len tak zrusi bez nahrady takze ocakavam vyjadrenie komisie inak cele kolo bude neregularne nech si hovori kazdy co chce ale bude to tak k ostatnemu sa nevyjadrujem mam na to svoj nazor
ja som sa vyjadril v v ramci HF, ohladom KTL sa vyjadri komisia KTL...ja z toho vedu nerobim, aj keby boli nase sance na PO stale realne a dajme tomu, by sme boli v tomto kole uspesny, bez problemov by som to obetoval za to, aby sme to celodenne a dost unavne prestahovanie hostingu mali cim skôr za sebou....presun hostingu bolo tou najpodstatnejsou prioritou, takze ja osobne mam to (ne)tipovacie kolo...asi tam....taktiez sa nepocitalo s tym, ze sa to tak dlho natiahne, arek to odhadoval na par hodin, ale presun suborov, databaz to logicky natiahlo a nemali sme sa kam ponahlat, lebo sa kludne mohlo stat, ze na ukor "rychlovky", nepozornosti sa to mohlo cele dojebabrat....ten kto to chape, to chape, kto nie, bohuzial....respektujeme aj takyto nazor, este raz sa ospravedlnujeme, ale aspon trosku treba respektovat aj ten nas ;)
Souhlasím s janikem a Deanem, jen dodám že zrušení kola podle mě stejně byla blbost. Že se teď někdy bude forum přesouvat věděli všichni, rozpisy jsou dělané na několik dní dopředu, takže nebyl pro nikoho problém mít natipováno na dva, tři dny dopředu, dokud nedojde k přesunu. Všichni měli stejné podmínky, takže nevím proč se to rušilo :ja_neviem:
skoda ze to nevyslo na nejaky pre KTL menej dolezity dne - napr. na dnes ked sa hraju len 3 zapasy... to by urcite "vadilo" ovela menej... :P alebo keby to aspon nebolo takto tesne pred koncom kola

akoze ja osobne s tym ziaden problem nemam a aj ked mi urcite nebudu vsetci verit, nie je to len preto ze Falcons to takto vyhovuje :D ci uz s touto sobotou alebo bez nej, vsetky timy mali pocas kola moznost natipovat rovnaky pocet zapasov, nevidim teda dovod na to aby bolo kolo bez soboty povazovane za neregulerne. ano, sobota mohla celkom vyrazne zamiesat celkovym poradim, pre niektore timy to mohla byt posledna moznost realne zautocit na vyssie priecky v tabulke ci na zachranu nadeji na PO tak sa viem vzit do ich situacie a pochopit ich rozhorcenie, sklamanie, hnev, pocit krivdy atd... preto ani nebudem namietat ak sa komisia rozhodne prijat milosov navrh aby sa do tohto kola pridal este 1 dodatocny den s vela zapasmi. len neviem ci by taketo riesenie nenarusilo zase rozpis dalsieho kola resp. potom PO (ci na to je dostatok dni). ale predpokladam ze v priebehu 6. kola je nejaky den s iba 2-3 zapasmi NHL ktory bol povodne pre KTL planovany ako volny, takze takyto den by sa dal pouzit ako nahrada keby sa iny den s vela zapasmi "presunul" do tohto kola... tak snad by s tym ani vela problemov nemuselo byt.

ale ako vravim, ja nemam problem ani s riesenim ake plati momentalne, nevidim na tom nic unfair co by niektore timy (za kolo ako celok) zvyhodnovalo na ukor druhych... samozrejme ze v sucasnej situacii to niektorym vyhovuje viac, inym menej a niektorym vobec, ale unfair to nie je :nono:
petrik - ano kazdy tim mal rovnaky pocet zapasov na tipovanie doteraz ale sam musis uznat ze to nicomu neprida ked sa len tak z nicoho urobi taky zasah do priebehu sutaze tomu sa dalo zabranit

cepi - k hf, poslednu dobu tie vypadky neboli take strasne ako tak mesiac dozadu takze tam si myslim ze bol priestor to naplanovat trosku inou formou, nechcel som a k tomu vyjadrovat ale - beriem fakt ze nie je to profesionalna organizacia neberiete za to peniaze takze ok, chapem ze bolo treba najst vhodny den ked mala zodpovedna osoba na to cas, to chapeme snad vsetci, na druhu stranu sa da pripomienkovat to ze keby tych osob bolo viac rozsiri sa priestor na vacsiu spolupracu a mohlo to prebehnut aj v iny termin, to uz je zial o adminoch ze o technicku stranku sa stara len jeden (byvalo tomu inak, arek, mato - obaja technicku stranku mali pod palcom a este executor dalsi clovek co to dokazal, teraz je tu LEN arek, a sorry ale to je malo a je aj chyba areka ze sa nesnazi najst si k tomu partaka kedze vacsina veci je na nom aj co sa inych veci tyka a z toho uz vyplynulo niekolko veci ktore sa tu riesili aj z pohladu organizacie :!:

dalsia vec je ze kedze su tu tie veci vyssie spomenute tak sa to i tak dalo zvladnut inym sposobom, bud sa to malo odlozit na prestavku ktora sa naskytuje v priebehu all stars game - je to snad tyzden minimalne :!: preco sa to k.rva robilo na konci kola :?:

alebo sa to malo oznamit aspon dva dni vopred aby si kazdy zabezpecil ze bude mat natipovane v pripade dlhsej nefunkcnosti stranky

pripadne dalsia moznost - to uz teraz posudit neviem kedze nepoznam strukturu stranky je ze ci nebolo mozne oddelit presun hf a ktl stranky, ci nebolo mozne presunut najprv jednu cast a potom druhu

:arrow: bud jak bud, nepride mi to dobre ohlasit to mozno par minut pred tym ako sa do toho pustim toto proste nechapem co to ma byt ked viem ze mam nieco co mi to sakra ovplyvni a nejde len o forum do ktoreho sa proste chvilu nebude prispievat

a posledna vec, jediny vhodny den v najblizsom obdobi s dostatocnym poctom zapasov je hned 31.1. po All stars game kde by este nemalo bezat dalsie kolo.
Azizeku tu s tebou nemôžem súhlasiť.Ja som o tom,že sa bude forum presúvat ted nekdy, ako si vravel nemal ani tušenie,ani nikto z mojich kolegov.Nemám teraz tolko volného času a netrávim tu tolko času ako kedysi,tak mi táto vec úplne ušla :ja_neviem: ,kolegovia sem moc nechodia,tak to nevedeli tiež a tak dosť ťežko sme mohli dopredu natipovať zápasy ako píšeš.Nikde som o tom,že sa to ted nekdy má robit,nevidel ani čiarku,áno vedel som,že sa uvažuje o tomto kroku,ale to,že to má byť ted nekdy, som nemal ani šajnu a už vôbec o tom,že to má byť v sobotu.Preto ked ma kolegyna na FB kontaktovala,že prečo tomu je,nevedel som jej to vysvetliť ani to,kedy to skončí.Ani nikto iný ma na to neupozornil,tak som to nevedel spraviť tak,aby sme mali natipované,čomu by som samozrejme za iných okolnosti zabránil.Dosť pochybujem,že sme boli jediný,čo to nevedeli,ale aj keby,tak ako vidíš,dosť ťažko sme to mohli ovplyvniť. :klobuk_dole: Preto som aj cepimu volal,aby som sa dozvedel čo sa deje,vysvetlil mi to,pochopil som a zobral veci ako sú a pochválil ich za to,ako sa tu o to starajú i pochopil,jeho vysvetlenie,prečo sa k tomu rozhodli teraz.To či to bol alebo nebol šťastný termín nechajme bokom v odpovedi tebe :wink2:

O tom,že sa to mohlo robiť cez to All Stars,prípadne dnes,ked sa hrajú len 3 zápasy,by sa dalo písať tiež dlho..Ale to je vedlajšie,to sa nezmení,tak to nerozoberajme detailnejšie.Cepi nikto proti tomu ,že sa to spravilo nič nemá,vítame to a klobúk dolu ako sa o to staráte. :klobuk_dole: Ide len o to,že tento termín bol v rámci KTL dosť nešťastný,ked bol na záver kola a ešte v takýto velký počet zápasov,ked bol na programe. :wink2: Stalo sa,ok posunulo to veci vpred,čo všetci vítame,chápeme aj dôvody prečo k tomu prišlo, ide len o to,aby sa to kolo proste odohralo v kompletnom programe,ako bolo dopredu určené a nie len škrtol ceruzkou tento deň. :wink2:

Petrík :nono: Máš pravdu v tom,že to postihlo všetky tímy,takže unfair to není,ale musíš uznať aj ty,že v tomto hybridnom systéme ,je mimoriadne dôležitý takýto deň s tak velkým počtom zápasov v boji o celkové umiestnenia v kole.Nejde o 1 bod a výhru ale kopec bodov,čo môže dosť zamiešať poradím hore i dolu a preto tu janík,ja ...bojujeme o to,aby sa to kolo odohralo v kompletnom rozpise s pridaním 1 dňa ako náhradu za ten včerajší a všetko prebehlo teda bez zásahov do regulárnosti kola :nono:
Azizek píše:Souhlasím s janikem a Deanem, jen dodám že zrušení kola podle mě stejně byla blbost. Že se teď někdy bude forum přesouvat věděli všichni, rozpisy jsou dělané na několik dní dopředu, takže nebyl pro nikoho problém mít natipováno na dva, tři dny dopředu, dokud nedojde k přesunu. Všichni měli stejné podmínky, takže nevím proč se to rušilo :ja_neviem:
29. decembra bola informácia.... V najbližších dňoch, čiže to sa dá považovať za max. 10 dní

a nikto ani len netušil, že k niečomu takému dôjde, včera o 13:42 vyšla správa...O par minut odstavime forum, aj KTL web a presunieme ho na novy hosting. Snad to bude trvat co najkratsie. ....ale pred druhou už natipovať nešlo, tak mi vysvetli, ako sa mali viacerí, napr. ja zariadiť :slap: to že v tvojom tíme tipujú všetci dobre že nie mesiac dopredu je pekné, ale väčšina tipuje na základe posledných výsledkov tímov, správ o zraneniach a tak, a to skôr ako v deň zápasu nejde :slap:
boze, tolko vyplakavania nad jednym dnom. :hroza: Zrusit a hotovo!
skusime to v rozpise nejako vymysliet, aby sme do 5. kola pridali ten 31. januar.
Joe S. píše:.
Mít natipováno na dva dny dopředu není takový problém, když víš že se má v nejbližší době přesouvat forum, tak není tak těžké zapojit mozek, uvědomit si že třeba nebude čas natipovat, a mít tak stále natipováno jeden den napřed. Já v tom nevidím problém. :ja_neviem:
ako spomina arek, ak to pôjde, vyberie sa dodatocny, nahradny termin a snad uz bude kazdy spokojny...ak by sa ale zvolila aj druha moznost,treba to jednoducho prijat, respektovat a slova o nejakej neregularnosti sutaze su nemiestne, nechutne :D ale pripajam sa k nazoru, ze volba dodatocneho kola, bude tou najidealnejsou alternativou....este poznamka, co sa tyka tech.organ.fora, nevidime v tom najmensi problem....jeden admin ma na starosti to, druhy to, mod to, v 'zakulisi' to funguje bez problemov, takze nevidime a nemame najmensi dôvod, aby sa v tomto smere nieco menilo, resp.,aby sa v tom zacal 'sprtat' niekto iny...aj keby technicke zalezitosti fora malii na starosti 4 admini, ci modi, presun fora by sa zriesil tak ci tak vcera, ci by padal z neba meteorit, ci. by KTL mala na programe 3, ci 38 zapasov a ci to tipovacie kolo, bolo na jeho zaciatku, alebo na jeho konci (ako tomu bolo vcera) howk.
vsetko je fajn vsetko slape na 120 co na 120, na 200% pri vsetkom :D ach jaj kde su stare zlate casy 4 admini 3 modi na 50 userov teraz 200 userov a dvaja admini jeden mod :cool: clanky kazdy den, all star ame organizovana na 1000%, presun z minuty na minutu aj ked nanho cakame viac ako mesiac ale ved aj keby meteority padali tak v tu sekundu to muselo byt

uz sa tu k nicomu radsej vyjadrovat nebudem lebo tu je vsetko tip top :cool:
Azizek píše:
Joe S. píše:.
Mít natipováno na dva dny dopředu není takový problém, když víš že se má v nejbližší době přesouvat forum, tak není tak těžké zapojit mozek, uvědomit si že třeba nebude čas natipovat, a mít tak stále natipováno jeden den napřed. Já v tom nevidím problém. :ja_neviem:
definuj mi láskavo pojem najbližšie dni, keď si taký múdry
Na tom ale vůbec nezáleží :roll:
:roll: nikde som nenapisal, ze to tu zakazdym slape na 148,9% a nikde som netvrdil,ze s
me ako :king: som sa vyjadril v tom zmysle,, ze s momentalnym zlozenim je to ok a ako sa hovori, vela kohutov na jednom smetisku, by mozno tiez nevestilo nic dobreho :) ja sa uz v KTL nepohybujem tak, ako kedysi, preto som sa vyjadril skór v ramci fora ako takeho, kde si stojim za svojim predoslym nazorom...KTL - pozri, budu nove volby, paci sa, ak sa rozhodnes kandidovat, jeden z mojich hlasov mas (mam pocit,ze som za teba zahlasoval aj pred touto sezonou) bez ohladu na to, ze mas na chod fora uplne opacny nazor ;)
Chcem sa opýtať,opäť sa na stránku kde sa tipuje KTL nedá dostať.Brat chcel ist natipovať a 0 bodov,zase ho to tam nepustilo.Dnešný výpadok bude trvať ako dlho?
Azizek píše:Na tom ale vůbec nezáleží :roll:
na čom nezáleží? keby bolo povedané, že sa to bude robiť ten a ten víkend, tak OK, ale takto tvoje argumenty sú sama voda
220 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES