Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIPOMIENKY, NAVRHY

AndyF píše:Chybi mi forum Pirani v diskuzi v Openfireove Konferenci :!:
nooo, zatial je v sekcii "vznikajuce a zanikajuce timy"
technicky ste do konferencie zaradeni az od zaciatku 2. kola, teda od zajtra, cize do zajtra by som to adminom este prepacil - a ak stale nebude zjednana naprava, potom sa uz treba tvrdo stazovat :D
petrik píše:
technicky ste do konferencie zaradeni az od zaciatku 2. kola, teda od zajtra, cize do zajtra by som to adminom este prepacil - a ak stale nebude zjednana naprava, potom sa uz treba tvrdo stazovat :D
Technicky uz nejsme vznikajici, nebot uz jsme vznikli a mame licenci. Chces rict, ze treba mimo sezonu tymy neexistuji? :wink2:
1:0 pro Andyho :ja_neviem:
Prosim k foru jeste ikonku :angel:
A priradit nas primo v KTL taky k teamu aby byla videt u jmena ikonka.. :wink2:
AndyF píše:
petrik píše:
Technicky uz nejsme vznikajici, nebot uz jsme vznikli a mame licenci. Chces rict, ze treba mimo sezonu tymy neexistuji? :wink2:
no ale licenciu ste ziskali az pre 2. kolo. V tabulkach KTL budete mat ikonku timu pri menach taktiez az od 2. kola. :)
arek píše:Technicky uz nejsme vznikajici, nebot uz jsme vznikli a mame licenci. Chces rict, ze treba mimo sezonu tymy neexistuji? :wink2:
no ale licenciu ste ziskali az pre 2. kolo. V tabulkach KTL budete mat ikonku timu pri menach taktiez az od 2. kola. :)[/quote]
Co nadelam :oops:
spristupnite aj pre 2. kolo sekciu "prehlad tipov" :scare:
proč mám toho koňa tak blbě?
Obrázek
Já to mám normálně na té liště.
.:Mike:. píše:proč mám toho koňa tak blbě?
Obrázek
asi mas male rozlisenie a nezmestil sa.
v google chrome to je normál, ale ve firefoxu to je takový je*nutý,, jak to mám nastavit prosím vás aby to bylo normálně?
tak už dobrý,už to mám v cajku :D :) ......dyštak to smažte co sem tady napsal :wink:
.:Mike:. píše:proč mám toho koňa tak blbě?
Obrázek
Ja jsem to mel v praci taky, proto ten muj prispevek v diskuzi KTL :D , ale uz se to dalo nejak do cajku :)
Dneska je volný den, nebo je ten vynechaný den chyba?
Azizek píše:Dneska je volný den, nebo je ten vynechaný den chyba?
myslim ze 3-zapasove dni su v zapasovych kolach volne ;)
Dobrá, díky :-)
Azizek píše:Dneska je volný den, nebo je ten vynechaný den chyba?
je volny den
kedy budu pripravene/spristupnene rozpisy na 3. kolo? :)
3. kolo zacina uz v nedelu 20. novembra :!: Budu sa hrat mimokonferencne suboje aj s odvetami, zapasovym novym systemom. Kolo potrva od 20.11. do 10.12., odohra sa 18 dni, 3 dni budu volne. Pozor, v tomto kole sa odohra aj jeden den s 3 zapasmi (4.12.):!:
Rozpisy uz su pomaly vytvarane.

:hmm:
mne to mimokonferencne aj s odvetami vychadza na 20 dni :matika:
petrik píše:3. kolo zacina uz v nedelu 20. novembra :!: Budu sa hrat mimokonferencne suboje aj s odvetami, zapasovym novym systemom. Kolo potrva od 20.11. do 10.12., odohra sa 18 dni, 3 dni budu volne. Pozor, v tomto kole sa odohra aj jeden den s 3 zapasmi (4.12.):!:
Rozpisy uz su pomaly vytvarane.

:hmm:
mne to mimokonferencne aj s odvetami vychadza na 20 dni :matika:
aha, vdaka za upozornenie :slap: :oops: tak by sme to mohli vyriesit tak, ze zahrnieme do rozpisu aj dalsie 2 dni s 3 zapasmi :hmm:
Mám dotaz :?: Co v tabulce týmů znamená zkratka ZB ??A body které jsou uvedeny?
excelent píše:Mám dotaz :?: Co v tabulce týmů znamená zkratka ZB ??A body které jsou uvedeny?
toto kolo sa hra odlisnym zapasovym systemom, ako to minule. System 3. kola si mozno pamatas z minuleho roku.
ZB - zapasove body. Teda body ziskane za vysledok zapasu. Vyhra - 3b, vyhra pp - 2b atd, rovnako ako v minulom kole.
TB - tabulkove body. Normalne body ziskane timom (sucet dvoch naj vykonov tiperov)

ZB a TB sa scitaju a ich vysledkom su Body (B), podla ktorych sa tvori poradie timov.
Díky za info :wink2:
V poslednej dobe rozhovory s tipermi nejak viaznu. Viem si predstavit, ze je to asi casovo narocne vymyslat stale nejake otazky, preto by mozno bolo lepsie spravit nejaky "univerzalny dotaznik", na ktory by tiperi odpovedali. Ale napriklad rozhovor s prvym tiperom vzdy na konci kazdeho kola by som nechal v povodnom formate.
s tymi rozhovormi suhlasim so skorpim - pamatam si niektorych sucasnych komisarov ktori pred volbami slubovali ako budu pisat clanky a zatial som od nich nevidel ani jeden :hmm: neda sa vsetko nechavat na areka :thumbsdown:

ja mam ale otazku z ineho sudka - all star game tuto sezonu nebude? IMO by to bola skoda...
vacsinou to byvalo okolo vianoc, tento rok je s tym zatial ticho... tak :?:
283 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS