od
yzy19 » úte 19. dub 2011 19:14
Tak povyjadrujem sa postupne ku všetkému. Čakal som podobné ohlasy na môj príspevok, keďže ma tú veľa ľudí moc nemusí, lebo som sprostý, mladý, namyslený fracek, čo má len 15 rokov. A nie som žena (nežné pohlavie).. To mi nevadí. No potreboval som to sem napísať. Ako Dado spomenul, môžem sa obhajovať, že som GM v KTL a pod. Avšak to je mi jedno. Písal som to aj v chate, kde to moc ľudí nevidelo. Tak mi to nedalo a napísal som to aj sem.
Tak vyjadrím sa najprv k TA. Nie je možné viesť objektívnu diskusiu s tebou, keďže Cathy je tvojou kolegyňou v tíme.. Asi sa poznáte aj osobne a málokto by povedal niečo zlé, resp. proti svojej kamarátke/kamarátovi.. Žiarliť určite nežiarlim, keďže by som nemal ani nápady pre môj program. Len som potreboval napísať niečo podľa mňa pravdivé, čo málokto uzná.
Dejf. To, že som sa nezúčastnil vôlieb je vec tá posledná, ktorá by mi mala brániť vo vyjadrení sa k ním. Som súčasťou KTL, rád sledujem dianie okolo nej a pod. A volieb som sa nezúčastnil preto, lebo by som nesplnil podmienku.. Nemal by som dostatočný počet zvolených užívateľov a určite nebudem dávať hlas niekomu, koho nepodporujem, resp. nasilu..
Dado. To už som spomenul pri Dejfovi.. Nehlasoval som, lebo by som nesplnil podmienku ohľadom počtu volených užívateľov. A kandidovať už tobôž nie. Nie som tak cieľavedomý, nemám žiadny rešpekt a ešte by som nevedel navrhnúť nejaké veci pre zlepšenie KTL. A nač by mi to bolo, keď viem, že by som nebol volený + by sa tie moje body, kebyže nejaké mám neuplatnili.
K Ohlundovi. Ja som nenapísal, že arek nemá byť v komisii. Napísal som len, že prečo vyhral, keď nemal ani len program? Nech mi niekto uvedie iný dôvod, okrem tých, čo som spomenul. Plus musím uznať, že ako jeden z mála je naozaj aktívny, lebo robí tie topicy, informuje GM a pod. o rôznych veciach. Ale uveďte ešte iné príklady. Verím, že na nejaké ešte prídete, než aby ste so mnou súhlasili.
A arek. Mne určite neležíš v žalúdku. Len rád poviem pravdu, resp. napíšem. Po pravde, aj by som ťa volil, viem prečo, no iní ľudia ťa volili asi pre iné dôvody.. Určite tu nezohrávajú úlohu sympatie.
A Arizek, neviem, ako mám na teba reagovať.
No keď niekto nemusí môj názor, resp. ho neberie vážne, tak prečo naň reaguje? To nedáva zmysel..