Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VOLBY DO KOMISIE - KAMPAN A DISKUSIA

No sice jsem si napoprvé říkal, že je to hovadina, ale teď když nad tím přemýšlím tak vlastně v každé firmě, společnosti je vždy lichý počet, že? aby nedošlo k případné remíze při rozhodování. Takže vlastně to není úplně od věci a těch 7 lidí není špatné číslo, ale tak vaše rozhodnutí. :)
urcite 7, jednak ten neparny pocet, no a po dalsie, staci ak by s tym z nicoho nic sekli 2-3 ludia (priklad Wildo, Stivi) a bolo by...tak asi tolko to k tomu

samozrejme, touto cestou blahozelam uspesnym kandidatom :serus: a prajem im vela stastia v ich usili nasmerovat KTL k vysnivanym vysinam :D :klobuk_dole:
Walt píše:mňa osobne by len veľmi zaujímalo, kde do čerta ten Wortinghton doteraz bol..? Ak pre iných je toto košer, tak ok, ja si dovolím nesúhlasiť, príde mi to viac ako neštandardné...
v zásade s Tebou súhlasím - tipér, ktorý odtipoval pár kôl pred určitou dobou asi nebude mať dobrý prehľad o tom, čo sa deje na fóre. Otázka však znie inak. Splnil podmienky na účasť v hlasovaní? Splnil. Ak mám označiť niečo za neštandardné, tak je to skôr podmienka účasti v čo i len jedinom kole tipovačky v histórii.
mozem byt cestnym clenom komisie :?: :sarcasm:
dakujem vsetkym za hlasy, necakal som ze by to mohlo vyjst, verim ze nam to s kolegami pojde a nesklameme vas :yes:
Všichni které jsem volil jsou v komisi, já jsem spokojen :good: Gratuluju zvoleným, a díky za hlasy, nečekal jsem že pro mě vůbec někdo bude hlasovat, díky :)
Pro ty kteří nechtějí Dadův příspěvek číst celý, dá se shrnout do věty "Jste pitomci, protože jste mě nevolili." :rofl:
Som sklamaný z celých volieb do komisie KTL a to z rôznych hľadísk..
1) Jeden z mála členov, čo v nej mal byť (petrik) nekandidoval..
2) Ak sa nemýlim.. Arek nemal žiadny volebný program. Ako môže niekto taký vyhrať celé voľby? Ako bolo spomenuté, museli tu rozhodnúť sympatie, resp. rešpekt z neho, lebo je "oranžový".
3) Cathy.. Tá žena sa do komisie KTL dostala len vďaka hlasom od užívateľov, ktorých tu ani najaktívnejší členovia na fóre nepoznajú (je to však jej šikovnosť). No zdá sa mi, že ďalšie hlasy získala vďaka tomu, že je žena a predsa nadržaní muži ju hneď chcú. A ďalší fakt. Zdá sa mi dosť falošná. Skvelo využila prvý apríl.. tzn. navrhla, že by chcela tipovanie KHL.. Samozrejme sa to nikomu nepáčilo, tak hneď povedala, že si z nás vystrelila. Prečo potom išla do komisie, keď nejde presadiť svoje nápady, ale prispôsobí sa väčšine, tak ako tomu bolo teraz?

Inak gratulujem úspešne zvoleným kandidátom. (Som rád, že v komisii sú aspoň Walt a Joe S. + švolco, Dawe).
aj ja blahozelam vsetkym uspesnym kandidatom a zelam najma dostatok elanu a chuti do prace, nech pracu v komisii neberu ako "povinnost" ale nech ju robia s radostou a nech ich to bavi ;)

osobne vkladam do tejto novej komisie velke nadeje, verim ze novi clenovia prinesu "sviezi vietor" ktory v dalsej sezone ozivi celu sutaz - tak ma nesklamte :!: ;) :serus:
yzy19 píše: 2) Ak sa nemýlim.. Arek nemal žiadny volebný program. Ako môže niekto taký vyhrať celé voľby? Ako bolo spomenuté, museli tu rozhodnúť sympatie, resp. rešpekt z neho, lebo je "oranžový".
nie je to vec ľudí, koho budú voliť? Ak veria v tohto človeka, tak nech sa páči - hoci aj bez programu.
yzy19 píše: 3) Cathy.. Tá žena sa do komisie KTL dostala len vďaka hlasom od užívateľov, ktorých tu ani najaktívnejší členovia na fóre nepoznajú (je to však jej šikovnosť).
mení sa tým niečo, že sa tu nepoznajú všetci navzájom?
yzy19 píše:No zdá sa mi, že ďalšie hlasy získala vďaka tomu, že je žena a predsa nadržaní muži ju hneď chcú.
tak toto je vrchol trápnosti - súvis nadržanosti a volieb je kde? (Alebo snáď žiarliš?)
yzy19 píše: A ďalší fakt. Zdá sa mi dosť falošná. Skvelo využila prvý apríl.. tzn. navrhla, že by chcela tipovanie KHL.. Samozrejme sa to nikomu nepáčilo, tak hneď povedala, že si z nás vystrelila.
aj keby to bolo tak, ako píšeš, tak je to jej vec, nie? Každý má právo na svoj vlastný volebný program. Ale môžem Teba aj všetkých ostatných uistiť, že KHL bol len prvoaprílový, možno trochu nepodarený, žart.
yzy19 píše: Prečo potom išla do komisie, keď nejde presadiť svoje nápady, ale prispôsobí sa väčšine, tak ako tomu bolo teraz?
napíš tu, prosím jedinú vec, kde sa nesnažila presadiť svoje nápady - komisia ešte ani nezačala pracovať a Ty už vieš, ako to bude v budúcnosti?
yzy19 píše:Som sklamaný z celých volieb do komisie KTL a to z rôznych hľadísk..
Jelikož ses voleb vůbec nezúčastnil, tak tvoje názory jsou jen pouhé výkřiky do tmy. A jseš ten poslední, kdo má právo kritizovat kandidáty nebo voliče.
Souhlas tady s kolegou nademnou. Yzy laskavě si rozmysli, než zase příště něco napíšeš... :roll:
Aj ja si myslím že arek by kandidovať nemal, ale z tej druhej strany ako yzy, ved je to jeho forum a KTL v podstate jeho súťaž, myslím že on by mal byť rovno neaký prezident KTL a k nemu by sa zvolili tí 5-6 do komisie. Bez neho vo vedení si KTL neviem predstaviť. Ja som ho síce nevolil :-P , vedel som že bude mať hlasov dosť a chcel som čo najviac nových ludí k nemu ale to sa podarilo len z časti. Som velmi zvedavý ako bude vyzerať další ročník.
Tak v prvom rade sa aj aj pripájam a všetkým, ktorí do mňa vložili dôveru chcem poďakovať.
Za seba môžem vysloviť odhodlanie, že urobím maximum preto, aby to nešlo k horšiemu, ale presne naopak. Nápadov a chuti mám dosť. Bude to chcieť v mnohých ohľadoch veľa úsilia, sebazaprenia a kompromisov, ale hádam to pôjde. So zložením komisie nemám v podstate žiaden problém a ak by sa predsa len nejaký vyskytol, pevne verím že sa bude dať riešiť. Očakávam od ďalšej sezóny mierne oživenie, zopár noviniek (k čomu by som veľmi rád prispel aj ja niekoľkými chuťovkami) a najmä zvýšenie atraktívnosti našej tipovačky a troška väčšiu propagáciu. Ak sa podarí aspoň časť budem spokojný. Dôležité ale bude, aby som naplnil očakávania ľudí, od ktorých som tú dôveru dostal a tým pádom dosiahnem aj to, že presvedčím aj tých ostatných. Troška ma sklamala nižšia účasť, ale aj to je tak troška voda na náš mlyn. Asi ťažko prijmeme kritiku od tých, ktorí si nedali ani tú námahu, aby svoj názor prejavili vo voľbách.
Nateraz hádam toľko...

Rád by som ešte využil túto príležitosť a poprial všetkým krásne Veľkonočné Sviatky.
Azizek píše:Pro ty kteří nechtějí Dadův příspěvek číst celý, dá se shrnout do věty "Jste pitomci, protože jste mě nevolili." :rofl:
Dado ja som sa tu k tomuto nechcel vyjadrovať,ale kedže aj po volbách v podstate vidím,že si nič moc nepochopil,musím povedať,že na spústu ludí práve takto tvoja kampan pôsobí,ako to napísal Azizek. :roll: Vieš on to v podstate trafil,ked ludia čítali ako si tu vystupoval,na dosť ludí to práve takto pôsobilo a preto si nakoniec vo volbách pohorel. :sarcasm: Tvoje nápady boli dobré,myslím,či skôr som presvedčený,že sa aj dosť ich nakoniec zavedie do praxe, ale písanie v štýle,ked nesplním 1 bod odstúpim ,čo si aj spravil nakoniec ,či založím konkurenčnú tipovačku ak ma nezvolíte ...a myslíš si,že by ťa za to ludia mali velebiť,len ukazuje,že si nepochopil vôbec o čo v komisie ide,toto je v podstate taký diktátorský,trochu nafúkaný štýl vyjadrovania,v ktorom si počítal akože s čím vlastne,keby ťa teda zvolili?To ako si myslel tak,že máš program,dajme tomu by si bol zvolený,tak by si sa stal takým neoficiálnym šéfom KTL a ostatný kolegovia by ti na každý nápad,len kývali súhlasne hlavou? :scare: :shock: Tak to ale nefunguje,to som ti už sa snažil vysvetliť aj na FB,že ide o to,skrátka ludí presvedčiť,že tento a tento bod programu je dobrý a nie im to nadiktovať,štýlom bud schválite komplet program ,alebo idem preč. :hroza: Tomuto môžeš podakovať tomu,že si nakoniec zvolený nebol a nie slovenskému syndrómu a podobným volovinkám,ktoré možno platia v reálnom živote,ale toto je hlavne hra ktorou sa majú ludia baviť a nie predhánať sa v sluboch o programoch pred volbami ako v skutočnej politike,ked vieme,že nakoniec aj v nej sa iba máločo nakoniec splní. :wink:
Chcem sa aj ja poďakovať voličom ,ktorý mi dali svôj hlas a dôveru vo volbách,vážim si to :yes: a chcem sa podakovať aj tým druhým,ktorý mi hlas nedali,ale hlasovali a tým dokázali,že im osud KTL není ľahostajný a záleží im na tom,čo s nou bude. :klobuk_dole:
Dean píše:toto je v podstate taký diktátorský,trochu nafúkaný štýl vyjadrovania
Ale vždyť on přece může! Až dokážeš to co dokázal on tak ho kritizuj!!!!! :rofl:
Obrázek

uvidime, kto z koho :D
taktiez dakujem vsetkym za hlasy, napriek tomu, ze som nemal program. Povazoval som to za zbytocne, pretoze to neberiem az tak vazne ako dado :giggle: a napokon kazdy tu vie, o co mi v KTL ide a co vsetko robim. Inak povedane, kazdy ma tu dobre pozna a nemusim blizsie predstavovat nejake moje vidiny. A nemyslim si, ze by ma ludia volili kvoli tomu, ze som oranzovy :)
Ohlund: vidis, ze uz teraz niektorym lezim v zaludku, a este keby som bol predsedom.. :rofl:
Thank you very much voters!
Tak povyjadrujem sa postupne ku všetkému. Čakal som podobné ohlasy na môj príspevok, keďže ma tú veľa ľudí moc nemusí, lebo som sprostý, mladý, namyslený fracek, čo má len 15 rokov. A nie som žena (nežné pohlavie).. To mi nevadí. No potreboval som to sem napísať. Ako Dado spomenul, môžem sa obhajovať, že som GM v KTL a pod. Avšak to je mi jedno. Písal som to aj v chate, kde to moc ľudí nevidelo. Tak mi to nedalo a napísal som to aj sem.
Tak vyjadrím sa najprv k TA. Nie je možné viesť objektívnu diskusiu s tebou, keďže Cathy je tvojou kolegyňou v tíme.. Asi sa poznáte aj osobne a málokto by povedal niečo zlé, resp. proti svojej kamarátke/kamarátovi.. Žiarliť určite nežiarlim, keďže by som nemal ani nápady pre môj program. Len som potreboval napísať niečo podľa mňa pravdivé, čo málokto uzná.
Dejf. To, že som sa nezúčastnil vôlieb je vec tá posledná, ktorá by mi mala brániť vo vyjadrení sa k ním. Som súčasťou KTL, rád sledujem dianie okolo nej a pod. A volieb som sa nezúčastnil preto, lebo by som nesplnil podmienku.. Nemal by som dostatočný počet zvolených užívateľov a určite nebudem dávať hlas niekomu, koho nepodporujem, resp. nasilu..
Dado. To už som spomenul pri Dejfovi.. Nehlasoval som, lebo by som nesplnil podmienku ohľadom počtu volených užívateľov. A kandidovať už tobôž nie. Nie som tak cieľavedomý, nemám žiadny rešpekt a ešte by som nevedel navrhnúť nejaké veci pre zlepšenie KTL. A nač by mi to bolo, keď viem, že by som nebol volený + by sa tie moje body, kebyže nejaké mám neuplatnili.
K Ohlundovi. Ja som nenapísal, že arek nemá byť v komisii. Napísal som len, že prečo vyhral, keď nemal ani len program? Nech mi niekto uvedie iný dôvod, okrem tých, čo som spomenul. Plus musím uznať, že ako jeden z mála je naozaj aktívny, lebo robí tie topicy, informuje GM a pod. o rôznych veciach. Ale uveďte ešte iné príklady. Verím, že na nejaké ešte prídete, než aby ste so mnou súhlasili.
A arek. Mne určite neležíš v žalúdku. Len rád poviem pravdu, resp. napíšem. Po pravde, aj by som ťa volil, viem prečo, no iní ľudia ťa volili asi pre iné dôvody.. Určite tu nezohrávajú úlohu sympatie.
A Arizek, neviem, ako mám na teba reagovať.

No keď niekto nemusí môj názor, resp. ho neberie vážne, tak prečo naň reaguje? To nedáva zmysel..
yzy19 píše: Dejf. To, že som sa nezúčastnil vôlieb je vec tá posledná, ktorá by mi mala brániť vo vyjadrení sa k ním.
typický slovenské, nevolí, potom sa mu nepáči, kto je zvolený, tak kritizuje
yzy19 píše: Som súčasťou KTL, rád sledujem dianie okolo nej a pod.
rád sleduješ dianie, mal si to dať najavo, od toho voľby predsa sú
yzy19 píše:A nač by mi to bolo, keď viem, že by som nebol volený + by sa tie moje body, kebyže nejaké mám neuplatnili.
ako vieš? si mal kandidovať, možno by si bol prekvapený :roll:
yzy19 píše:Napísal som len, že prečo vyhral, keď nemal ani len program?
že by to bolo tým, že ľudia sú spokojní s jeho prácou v komisii a celkovo na fóre :?:
yzy19 píše: Plus musím uznať, že ako jeden z mála je naozaj aktívny, lebo robí tie topicy, informuje GM a pod. o rôznych veciach.
No ale nemôžu všetci členovia komisie zakladať topicy, to tak funguje, že komisia sa na niečom uznesie a potom to jeden zverejní, a bolo to tak, že buď arek alebo petrik
yzy19 píše:Určite tu nezohrávajú úlohu sympatie.
a čo? strach?
Prekvapený by som určite nebol. Tu sa to znovu prejavuje, že nikto so mnou nesúhlasí a inak by tomu nebolo ani počas volieb. Môžem sem dať ľudí, ktorých by som volil do komisie, aby sa nepovedalo, že som nevolil a len kritizujem..

arek
Dawe4
Joe S.
švolco
Walt

Viac nikto. S tým arekom, tak to môže byť napr. aj strach, ale hlavne taký rešpekt. Ja sa areka bojím, lebo sa s nikým "nehrá" a rozdáva bany, nemá s tým problém. A čo viac som ešte mal dať najavo? Písal som názory..
jaaaaaaaaj ake napatie tu panuje :lol:

vsetkym dik za hlasy, necakal som ze ich bude tolko, predsa len je to uz davno co som sa tu aktivne zapajal viac najma co sa KTL tyka takze este raz dakujem :klobuk_dole:

gratulujem novej komisii, snad vam to pojde od ruky a budu sa vam vyhybat skandaly ked uz tam mate aj tu zenu ktoru volili podla yzyho vsetci len preto ze je zena :D
Hele kdyby ju nezvolili, tak se tu objeví někdo kdo bude říkat že jsme ju nevolili jen proto že je žena, takže si nevybereš :D
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE