Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Diskusia
Predevsim je treba kontrolovat, jestli po odkliknuti prijde potvrzujici hlaska. Navrhoval bych to nejak vyrazne barevne odlisit. Obcas proste misto potvrzeni prijde pokyn k zalogovani.švolco píše:VAZENI TIPERI, KONTROLUJTE SI PROSIM VAS VIAC KRAT TIPY PO SEBE, ZACALO SA NEJAK STAVAT, ZE TIPY MIZNU.. CHYBU INTENZIVNE RIESIME
jo sorry, robil som to v praci, novym sposobom a u vas som tam nemal tu medzeru danu a o body ste prislo za predosle dni preto lebo som pouzil subory od Ohlunda ktore su bez tych dni a ked som si ich doplnal tak ta prvotna chyba sposobila aj ubytok bodov za tie predosle dni.Selly8 píše:To co to tam je za bordel pri tom dnesnim vyhodnoceni![]()
Mame same Nka pritom natipovane je a v dennim vyhodnoceni to je spocitane spravne. A jeste jako bonus jsme prisli o body za sobotu a nedeli
![]()
![]()
![]()
![]()
pracujem na odstraneni potizi poprosim aj ostatnych nech si to skontroluju
Dean 9 - 8 onixboom :klobuk_dole:arek píše:kedze dalsi rozhovor mal byt s najlepsim tiperom ASG a tych mame az 3, tak postup bude nasledovny. Tiperka z hry vypadava, kedze s nou bol rozhovor vcera. No a medzi Deanom a onixboomom rozhodne ich dnesny vykon v KTL. Kto ziska viac bodov, ma rozhovor.
ja to vidim asi tak ze najma v podvecernych a vecernych hodinach pomerne casto dochadza k vypadkom fora cize aj ktl stranky a je mozne ze ked si natipoval tak tam bol vypadok a tvoje tipy sa neulozili... neviem ci si po odtipovani a ulozeni mal zobrazenu obrazovku s informaciou ze tvoje tipy boli uspesne ulozene alebo zmenene - ak nie tak je to jasne ak ano tak potom uz jedine ze by to dokazal objasnit arek.Kower píše:Ako je mozne ze neboli zaratane moje tipy za utorok? 1000% som to odtipoval vcas no zahadne mam N v tabulke.
Mal som spravu ze boli ulozene. Skoda ze sa to stalo prave v den s mnohymi zapasmi.janik píše:ja to vidim asi tak ze najma v podvecernych a vecernych hodinach pomerne casto dochadza k vypadkom fora cize aj ktl stranky a je mozne ze ked si natipoval tak tam bol vypadok a tvoje tipy sa neulozili... neviem ci si po odtipovani a ulozeni mal zobrazenu obrazovku s informaciou ze tvoje tipy boli uspesne ulozene alebo zmenene - ak nie tak je to jasne ak ano tak potom uz jedine ze by to dokazal objasnit arek.Kower píše:Ako je mozne ze neboli zaratane moje tipy za utorok? 1000% som to odtipoval vcas no zahadne mam N v tabulke.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé