Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

1David8 mi doteraz neodpisal na moju vyzvu na rozhovor. Zrejme nema zaujem :ja_neviem:
tak nech to je ďalší v poradí :jj:
Nn, měl by to být vítěz po půlce :jn:
Na fore bol naposledy 9. septembra :giggle: , asi ani nemá šajnu o tom že by mal robiť rozhovor, zvlášt ked sa to tentokrát vyberalo tak neštandardne...
Ohlund píše:Na fore bol naposledy 9. septembra :giggle: , asi ani nemá šajnu o tom že by mal robiť rozhovor, zvlášt ked sa to tentokrát vyberalo tak neštandardne...
no ale ja som mu pisal na email
nečakal by som, že sa ráči objaviť, urob rozhovor s ďalším v poradí - dôvod predsa uvedieš v úvode.
posun kriteria na rozhovor o 1 den - cize aplikuj ich na pocet mojich bodov a poradie v 11. den ;) ak ani ten nebude mat zaujem tak zas o den atd
hlavne aby si to stihol ste pred koncom kola :giggle:
zajtra bude vyhodnotenie zrejme trochu neskor, ako ste zvyknuti. Tak trochu som to este nestihol pripravit, tak poprosim o chvilku/den :D strpenia
Hrá sa len 1 zápas, to každý bude hned vedieť kolko bodov nahral, takže nemal by byť problem počkať.
vyhodnotenia uz su, ospravedlnujeme sa za meskanie. :yes:
btw co je s F4F? Zatial vobec toto kolo netipuju :-O
VAZENI TIPERI, KONTROLUJTE SI PROSIM VAS VIAC KRAT TIPY PO SEBE, ZACALO SA NEJAK STAVAT, ZE TIPY MIZNU.. CHYBU INTENZIVNE RIESIME
švolco píše:VAZENI TIPERI, KONTROLUJTE SI PROSIM VAS VIAC KRAT TIPY PO SEBE, ZACALO SA NEJAK STAVAT, ZE TIPY MIZNU.. CHYBU INTENZIVNE RIESIME
Predevsim je treba kontrolovat, jestli po odkliknuti prijde potvrzujici hlaska. Navrhoval bych to nejak vyrazne barevne odlisit. Obcas proste misto potvrzeni prijde pokyn k zalogovani.
To co to tam je za bordel pri tom dnesnim vyhodnoceni :?: :x Mame same Nka pritom natipovane je a v dennim vyhodnoceni to je spocitane spravne. A jeste jako bonus jsme prisli o body za sobotu a nedeli :!: :thumbsdown:
:sok: :sok: :sok:
Janik skúšal vyhodnocovať po 1x ,použil asi aj nový systém ktorý má byť už takmer plne automatický a pri vás asi nastala neaká chyba.
Selly8 píše:To co to tam je za bordel pri tom dnesnim vyhodnoceni :?: :x Mame same Nka pritom natipovane je a v dennim vyhodnoceni to je spocitane spravne. A jeste jako bonus jsme prisli o body za sobotu a nedeli :!: :thumbsdown:
:sok: :sok: :sok:
jo sorry, robil som to v praci, novym sposobom a u vas som tam nemal tu medzeru danu a o body ste prislo za predosle dni preto lebo som pouzil subory od Ohlunda ktore su bez tych dni a ked som si ich doplnal tak ta prvotna chyba sposobila aj ubytok bodov za tie predosle dni.

pracujem na odstraneni potizi poprosim aj ostatnych nech si to skontroluju :!:
OK v pohode, diky za vysvetleni chlapi :thumbsup: Dame mu cas tomu novemu systemu, ale at to na me nezkousi znova nebo me drbne :D
malo by to byt opravene tak to prosim checkni este raz :)
kedze dalsi rozhovor mal byt s najlepsim tiperom ASG a tych mame az 3, tak postup bude nasledovny. Tiperka z hry vypadava :D , kedze s nou bol rozhovor vcera. No a medzi Deanom a onixboomom rozhodne ich dnesny vykon v KTL. Kto ziska viac bodov, ma rozhovor.
arek píše:kedze dalsi rozhovor mal byt s najlepsim tiperom ASG a tych mame az 3, tak postup bude nasledovny. Tiperka z hry vypadava :D , kedze s nou bol rozhovor vcera. No a medzi Deanom a onixboomom rozhodne ich dnesny vykon v KTL. Kto ziska viac bodov, ma rozhovor.
Dean 9 - 8 onixboom :klobuk_dole:
a do KTL sa vracia stary to borec Badhed :good:
Ako je mozne ze neboli zaratane moje tipy za utorok? 1000% som to odtipoval vcas no zahadne mam N v tabulke.
Kower píše:Ako je mozne ze neboli zaratane moje tipy za utorok? 1000% som to odtipoval vcas no zahadne mam N v tabulke.
švolco píše:VAZENI TIPERI, KONTROLUJTE SI PROSIM VAS VIAC KRAT TIPY PO SEBE, ZACALO SA NEJAK STAVAT, ZE TIPY MIZNU.. CHYBU INTENZIVNE RIESIME
:ja_neviem:
Kower píše:Ako je mozne ze neboli zaratane moje tipy za utorok? 1000% som to odtipoval vcas no zahadne mam N v tabulke.
ja to vidim asi tak ze najma v podvecernych a vecernych hodinach pomerne casto dochadza k vypadkom fora cize aj ktl stranky a je mozne ze ked si natipoval tak tam bol vypadok a tvoje tipy sa neulozili... neviem ci si po odtipovani a ulozeni mal zobrazenu obrazovku s informaciou ze tvoje tipy boli uspesne ulozene alebo zmenene - ak nie tak je to jasne ak ano tak potom uz jedine ze by to dokazal objasnit arek.
janik píše:
ja to vidim asi tak ze najma v podvecernych a vecernych hodinach pomerne casto dochadza k vypadkom fora cize aj ktl stranky a je mozne ze ked si natipoval tak tam bol vypadok a tvoje tipy sa neulozili... neviem ci si po odtipovani a ulozeni mal zobrazenu obrazovku s informaciou ze tvoje tipy boli uspesne ulozene alebo zmenene - ak nie tak je to jasne ak ano tak potom uz jedine ze by to dokazal objasnit arek.
Mal som spravu ze boli ulozene. Skoda ze sa to stalo prave v den s mnohymi zapasmi.
220 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS