Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIPOMIENKY, NAVRHY
na náhrade viem že pracoval, ale akosi sa to nedotiahlo, tak trochu strpenia, istotne je to lepšie takto, ako keby sme mali zrušiť prvé koloDado píše:No ale to nie je dobre... Preco Arek nedal niekomu z komisie instrukcie? Nie je to urcite nic narocne. Ja ked niekam idem, tak nemozem len tak nechat Eurolanche. Vzdy napisem viacerym ludom info a funguje to. Pride mi to naozaj od Areka nezodpovedne a som prekvapeny, ze si ani len tu nahradu nenasiel...
.:Mike:. píše:komise na ho*no!![]()
čo k tomuto dodať, keď myslíš... ako keby nás nesralo, že nastala takáto situácia
chtiac-nechtiac musim zase suhlasit s dadom (teda aspon s podstatou jeho "staznosti")
su dni ked musime na vyhodnotenia cakat aj do popoludnajsich hodin, co je oproti minulosti - ked Ohlund zaviedol standard vyhodnoteni tesne po skonceni posledneho zapasu - aj podla mna velky krok spat. a krajsie graficke prevedenie vyhodnoteni to vyvazuje iba z casti.
samozrejme ze od Teba arek nechcem aby si si kazde rano daval budik na siestu kvoli vyhodnoteniu KTL, ale to minimum co by sa podla mna malo prioritne urobit je "zaucit" do robenia vyhodnotenia viac ludi - ci uz komisie alebo pripadnych dobrovolnikov z ludu - s tym ze vyhodnotenie by kazdy den urobil ten co by si na to prvy nasiel cas. (napr. taky Joe tu prakticky kazdy den kikirika uz od rana
). idealne by bolo ak by sa podarilo zabezpecit vyhodnotenie pravidelne pred 10:00 rano (pripadne aspon pred obedom).
a to uz nehovorim o riziku ktore vyplyva z toho ze je vyhodnotenie zavisle od jedineho cloveka - to sme videli v prvych dnoch kola
su dni ked musime na vyhodnotenia cakat aj do popoludnajsich hodin, co je oproti minulosti - ked Ohlund zaviedol standard vyhodnoteni tesne po skonceni posledneho zapasu - aj podla mna velky krok spat. a krajsie graficke prevedenie vyhodnoteni to vyvazuje iba z casti.
samozrejme ze od Teba arek nechcem aby si si kazde rano daval budik na siestu kvoli vyhodnoteniu KTL, ale to minimum co by sa podla mna malo prioritne urobit je "zaucit" do robenia vyhodnotenia viac ludi - ci uz komisie alebo pripadnych dobrovolnikov z ludu - s tym ze vyhodnotenie by kazdy den urobil ten co by si na to prvy nasiel cas. (napr. taky Joe tu prakticky kazdy den kikirika uz od rana
a to uz nehovorim o riziku ktore vyplyva z toho ze je vyhodnotenie zavisle od jedineho cloveka - to sme videli v prvych dnoch kola
Tak tak, keď by aj neboli updatnuté tabuľky, ale aspoň tam pridať výsledky zápasov ...Dado píše:V pondelok sa hrali tri zapasy. Su skoro dve hodiny popoludni a vysledky nikde nic... Takze vlastne to chapem tak, ze arek je na vsetko sam a ostatni na to dlabu.
Ja som každý deň v práci na internete od rána, som ochotný tam tie výsledky vkladať. Ale niekto s tým musí prísť, nastaviť to, dať oprávnenia. Kebyže aspoň celá komisia k tomu máte prístup a nie iba jeden človek.
Taký Janík je od rána každý deň na internete, je to najdlhšie žijúci dinosaurus fóra, prečo ho komisia neosloví..... chjo
v tom chyba nebudeAzizek píše:Chceme KTL zpět na fóru!
ide o to kto a ako skoro rano je ochotny/schopny robit vyhodnotenie...
ako som pisal na predchadzajucej strane - Ohlund v tomto v minulych sezonach nasadil latku veeelmi vysoko a da sa povedat ze nas "rozmaznal" expresnymi vyhodnoteniami kym vacsina z nas este sladko spinkala, teraz sa zatial takyto vysoky standard nepodarilo dosiahnut co sa nam pochopitelne nepaci...
ale s prechodom na KTL stranku to nesuvisi
Ale jo, dokud byla KTL na foru, mohl vyhodnocení udělat prakticky kdykoli. Když Ohlund jednou, dvakrát vynechal, udělal to někdo jiný. Na webu to nemohou dělat všichni, a tudíž je jasné že když se Arek zasekne, tak vyhodnocení prostě nebude..petrik píše:v tom chyba nebudeAzizek píše:Chceme KTL zpět na fóru!
ide o to kto a ako skoro rano je ochotny/schopny robit vyhodnotenie...
ako som pisal na predchadzajucej strane - Ohlund v tomto v minulych sezonach nasadil latku veeelmi vysoko a da sa povedat ze nas "rozmaznal" expresnymi vyhodnoteniami kym vacsina z nas este sladko spinkala, teraz sa zatial takyto vysoky standard nepodarilo dosiahnut co sa nam pochopitelne nepaci...
ale s prechodom na KTL stranku to nesuvisi
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé