Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIPOMIENKY, NAVRHY

Všetky žiadosti budú vybavené v stredu/štvrtok, snáď dovtedy sa to bude dať vydržať :serus:
nie Komisia, administrátoské práva stránky KTL. Ostatné problémy by dokázala riešiť Komisia aj bez arekovej prítomnosti (však tá situácia už bola začiatkom septembra)
Dado píše:No ale to nie je dobre... Preco Arek nedal niekomu z komisie instrukcie? Nie je to urcite nic narocne. Ja ked niekam idem, tak nemozem len tak nechat Eurolanche. Vzdy napisem viacerym ludom info a funguje to. Pride mi to naozaj od Areka nezodpovedne a som prekvapeny, ze si ani len tu nahradu nenasiel...
na náhrade viem že pracoval, ale akosi sa to nedotiahlo, tak trochu strpenia, istotne je to lepšie takto, ako keby sme mali zrušiť prvé kolo :!:

.:Mike:. píše:komise na ho*no! :hroza: :hroza:

čo k tomuto dodať, keď myslíš... ako keby nás nesralo, že nastala takáto situácia
prve kolo je tabulkove :?:
ano wild, prve kolo je tabulkove
dado, uz som tu pisal ze to arek nestihol zrejme kvoli zaneprazdnenosti s janikom doriesit
uz som naspat. Za vzniknutu situaciu sa vsetkym ospravedlnujem.
ako spravny chlap, by si mal teraz odstupit, to je teraz take in :D
WildCelt píše:ako spravny chlap, by si mal teraz odstupit, to je teraz take in :D
:stop:
práveže nikto nechce odstúpiť :lol2: ani Šulík
Joe S. píše: :stop:
práveže nikto nechce odstúpiť :lol2: ani Šulík
ani Weiss, ani Miško z Mama ožeň ma :hehe:
Presne, Weiss mi napadol dodatočne, ale už som nechcel upravovať príspevok :lol2:
Preco sa neda tipovat dalej ako na 12. den?
Mr.Cubone píše:Preco sa neda tipovat dalej ako na 12. den?
lebo este nie su urobene rozpisy, ale budu dnes alebo zajtra.
arek píše:
Mr.Cubone píše:Preco sa neda tipovat dalej ako na 12. den?
lebo este nie su urobene rozpisy, ale budu dnes alebo zajtra.
chlapi aspon na 3-4 dni vopred by ste to mohli udrzovat :scare:
momentalne je rozpis uz len na dnes a zajtra :dup:
chtiac-nechtiac musim zase suhlasit s dadom (teda aspon s podstatou jeho "staznosti")

su dni ked musime na vyhodnotenia cakat aj do popoludnajsich hodin, co je oproti minulosti - ked Ohlund zaviedol standard vyhodnoteni tesne po skonceni posledneho zapasu - aj podla mna velky krok spat. a krajsie graficke prevedenie vyhodnoteni to vyvazuje iba z casti.
samozrejme ze od Teba arek nechcem aby si si kazde rano daval budik na siestu kvoli vyhodnoteniu KTL, ale to minimum co by sa podla mna malo prioritne urobit je "zaucit" do robenia vyhodnotenia viac ludi - ci uz komisie alebo pripadnych dobrovolnikov z ludu - s tym ze vyhodnotenie by kazdy den urobil ten co by si na to prvy nasiel cas. (napr. taky Joe tu prakticky kazdy den kikirika uz od rana :D ). idealne by bolo ak by sa podarilo zabezpecit vyhodnotenie pravidelne pred 10:00 rano (pripadne aspon pred obedom).
a to uz nehovorim o riziku ktore vyplyva z toho ze je vyhodnotenie zavisle od jedineho cloveka - to sme videli v prvych dnoch kola :scare:
petrik píše:napr. taky Joe tu prakticky kazdy den kikirika uz od rana :D
to sa už čoskoro zmení :scare:
kedy budu nahodene zapasy na tipovanie pre 2. kolo? :scare:

nejak nestihate hosi, chcete s necim pichnout?
Dado píše:V pondelok sa hrali tri zapasy. Su skoro dve hodiny popoludni a vysledky nikde nic... Takze vlastne to chapem tak, ze arek je na vsetko sam a ostatni na to dlabu. :good:
Tak tak, keď by aj neboli updatnuté tabuľky, ale aspoň tam pridať výsledky zápasov ...

Ja som každý deň v práci na internete od rána, som ochotný tam tie výsledky vkladať. Ale niekto s tým musí prísť, nastaviť to, dať oprávnenia. Kebyže aspoň celá komisia k tomu máte prístup a nie iba jeden človek.
Taký Janík je od rána každý deň na internete, je to najdlhšie žijúci dinosaurus fóra, prečo ho komisia neosloví..... chjo
Chceme KTL zpět na fóru! :protest:
Azizek píše:Chceme KTL zpět na fóru! :protest:
v tom chyba nebude :D
ide o to kto a ako skoro rano je ochotny/schopny robit vyhodnotenie...
ako som pisal na predchadzajucej strane - Ohlund v tomto v minulych sezonach nasadil latku veeelmi vysoko a da sa povedat ze nas "rozmaznal" expresnymi vyhodnoteniami kym vacsina z nas este sladko spinkala, teraz sa zatial takyto vysoky standard nepodarilo dosiahnut co sa nam pochopitelne nepaci... :D
ale s prechodom na KTL stranku to nesuvisi
Dado píše:Myslim si, ze po par dnoch oddychu prisiel ten spravny cas na zvolanie mojho pravnickeho timu. Potom sa uvidi, co bude. :box:
to ti poviem hned - pre niektorych :lol:, pre inych len :giggle:, pre niektorych :nervy2:, pre dalsich :hroza: alebo aspon :roll:
zalezi od toho ako komu udries na strunu ;) :D
petrik píše:
Azizek píše:Chceme KTL zpět na fóru! :protest:
v tom chyba nebude :D
ide o to kto a ako skoro rano je ochotny/schopny robit vyhodnotenie...
ako som pisal na predchadzajucej strane - Ohlund v tomto v minulych sezonach nasadil latku veeelmi vysoko a da sa povedat ze nas "rozmaznal" expresnymi vyhodnoteniami kym vacsina z nas este sladko spinkala, teraz sa zatial takyto vysoky standard nepodarilo dosiahnut co sa nam pochopitelne nepaci... :D
ale s prechodom na KTL stranku to nesuvisi
Ale jo, dokud byla KTL na foru, mohl vyhodnocení udělat prakticky kdykoli. Když Ohlund jednou, dvakrát vynechal, udělal to někdo jiný. Na webu to nemohou dělat všichni, a tudíž je jasné že když se Arek zasekne, tak vyhodnocení prostě nebude..
Azizek píše:Ale jo, dokud byla KTL na foru, mohl vyhodnocení udělat prakticky kdykoli. Když Ohlund jednou, dvakrát vynechal, udělal to někdo jiný. Na webu to nemohou dělat všichni, a tudíž je jasné že když se Arek zasekne, tak vyhodnocení prostě nebude..
Mělo tam být kdokoli.
juhuuu zasadne ľávnický tím Dudo & partners :yahoo: :hop:
Je 17:48, vyhodnotenia stále nikde. Vyzerá to tak, že je to naozaj iba na arekovi. Má toho veľa. Minimálne 5 ľudí musí dostať prístup k tomu, aby to mohli vyhodnotiť.
Chybi mi forum Pirani v diskuzi v Openfireove Konferenci :!:
283 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS