Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VOLBY DO KOMISIE - KAMPAN A DISKUSIA

tu to uz vrie :box:
do seba, a kto bude mat na konci najmenej modrin, toho volim :wave:

ale teraz vazne :frajer2:
chalani (a dama), pre mna osobne nie je najdolezitejsie to, kolko dobrych a novych napadov mate, ale to, kto ich zrealizuje :?:
napadov tu bolo vzdy kopec (statistiky timov KTL, umelec kola, rozhovory na stranke KTL, vyhlasovanie tipera tyzdna a tipera mesiaca, ankety o naj tiperov sezony a jednotlivych kol) - ano, toto vsetko tu uz bolo a stroskotalo to na tom, ze ludia zacali chodit do prace, do skoly, skusky, svadby, deti atd. a nemali nato uz dalej cas. A nikomu sa nic nedalo zazlievat, ved to robil zo srandy a nezistne. Takze este raz, ak nieco chcete zaviest, nie je dolezite co, ale KTO?

Ale vela skvelych ludi sa hlasi tento rok, bude to fakt tazke. K Dadovi inac skoda reagovat. Toto iste tu predvadzal aj vlani. Potom padol prvy vystrel a zdupkal. :hehe: Tych vela hlasov co dostal prepadlo behom sekundy. Ktovie kolko jeho volicov mu je vdacnych zato. :klobuk_dole:

Mimochodom, pozor na pritiahnutie drahych cien a vela penazi. To vzdy prilaka kopec spekulantov a podvodnikov. Myslim si, ze o to tu nikto nestoji. Chcete mat zive temy timov, diskusie, hecovacky? Ceny pre vitazov prilakaju prave tych, ktori budu tipovat len preto, aby vyhrali. O ostatne nebudu stat.

No len tolkoto som chcel. Bite sa dalej a drzim palce kandidatom. :good:
norvic píše:tu to uz vrie :box:
do seba, a kto bude mat na konci najmenej modrin, toho volim :wave:

ale teraz vazne :frajer2:
chalani (a dama), pre mna osobne nie je najdolezitejsie to, kolko dobrych a novych napadov mate, ale to, kto ich zrealizuje :?:
napadov tu bolo vzdy kopec (statistiky timov KTL, umelec kola, rozhovory na stranke KTL, vyhlasovanie tipera tyzdna a tipera mesiaca, ankety o naj tiperov sezony a jednotlivych kol) - ano, toto vsetko tu uz bolo a stroskotalo to na tom, ze ludia zacali chodit do prace, do skoly, skusky, svadby, deti atd. a nemali nato uz dalej cas. A nikomu sa nic nedalo zazlievat, ved to robil zo srandy a nezistne. Takze este raz, ak nieco chcete zaviest, nie je dolezite co, ale KTO?

Ale vela skvelych ludi sa hlasi tento rok, bude to fakt tazke. K Dadovi inac skoda reagovat. Toto iste tu predvadzal aj vlani. Potom padol prvy vystrel a zdupkal. :hehe: Tych vela hlasov co dostal prepadlo behom sekundy. Ktovie kolko jeho volicov mu je vdacnych zato. :klobuk_dole:

Mimochodom, pozor na pritiahnutie drahych cien a vela penazi. To vzdy prilaka kopec spekulantov a podvodnikov. Myslim si, ze o to tu nikto nestoji. Chcete mat zive temy timov, diskusie, hecovacky? Ceny pre vitazov prilakaju prave tych, ktori budu tipovat len preto, aby vyhrali. O ostatne nebudu stat.

No len tolkoto som chcel. Bite sa dalej a drzim palce kandidatom. :good:
Pekne napísané a musím s tým súhlasiť. Takpovediac si napísal to čo ja, len v skrátenej forme. A Dado tu písal, že ako si ho berieme do huby, no myslím si, že aj celkom právom. Ak chce niekto presadiť svoje nápady, tak za to bojuje celý čas a nevzdá sa hneď. Nefunguje to všade tak, že ľudia druhému výjdu v ústrety a prejde si tým ako nôž maslom. S tými špekulantmi, to musím súhlasiť asi najviac. :good:
Moc hezky napsané, za 10 bludišťáků :-) Norvic má svatou pravdu :good:
Dado píše:
norvic píše:Ale vela skvelych ludi sa hlasi tento rok, bude to fakt tazke. K Dadovi inac skoda reagovat. Toto iste tu predvadzal aj vlani. Potom padol prvy vystrel a zdupkal. :hehe: Tych vela hlasov co dostal prepadlo behom sekundy. Ktovie kolko jeho volicov mu je vdacnych zato. :klobuk_dole:
Ak by si si precital moj program, tak by si vedel, ze som verejne slubil, ze ak nedodrzim co i len jeden bod programu, tak odstupim. Mal som to zo zaciatku vo svojom programe, od prveho dna, vzdy som to prizvukoval, takze moji volici ma volili s tym, ze o tom vedeli. Bodka. Ak by som napriek tomu pokracoval, tak by som porusil slub, ktory som dal a nechcem vidiet, kto a ako by sa kvoli tomu do mna opieral.

Toto je uz naozaj chore, ze musim obhajovat krok, ktory som slubil a splnil svojim volicom. Ste naozaj vsetci nechapavi alebo je to len dobra taktika? Ak by som zostal v Komisii, tak by sa nic nezmenilo, lebo so vsetkym by boli problemy a ja by s jej krokmi nikdy nesuhlasil. Ak si dovoli niekto o mne pochybovat, nazyvat ma neschopnym, klamarom, žvanilom, slubotechnou alebo cim, tak nech mi laskavo posle do PMky svoju adresu a niekedy v zime mu poslem pohladnicu z Denveru. Uz naozaj niektorych ludi nechapem. Nutite ma, aby som bol hajzlom, ktory sa tu bude len a len vychvalovat, aby ustal vase klamstva a hnusne zahmlievacky!
V podstate sa stále chváliš tým Denverom. No tam ti muselo všetko výjsť dokonalo a keď ti niečo nevyšlo, tak ako tomu bolo v KTL, tak si sa hneď vzdal.. To sa mi nepáči. Ale už to moc opakujem.
Zas tu trpíš, ako si ťa niekto berie do huby, pritom ja to nikde nevidím. Len vyjadrujem svoj názor, ktorý je smerovaný aj k tvojim návrhom, ale potom aj k iným rečiam.. To, že si niečo dosiahol za 20 rokov je síce milé, ale čo to má spoločné s touto "hrou"? To tu môže pomaly každý vyťahovať. Niekoho netrápi, že sa ti podarilo dostať sa do do Denveru a pod. Väčšinu zaujíma hlavne KTL, kde je to iné..
Nějak nechápu kde je ta společná báze na které funguje tipovací soutěž, a založení fanklubu a cestování do USA... :sarcasm:
Dado píše:Automaticke vyhodnocovanie je hlavnym pilierom mojho programu. Nie je sanca, aby som ho presadil. Mal som cele ja financovat z vlastnych penazi a potom predstavit Komisii, aby sa mi vysmievala do ksichtu?
Už to máš aj v podpise že nechceš oddeliť KTL od HF, ale tvojim hlavným pilierom je automatické vyhodnocovanie a to mi neako nejde do kopy, myslím že forum má obmedzené možnosti a to automatické vyhodnotenie by tu asi nešlo spraviť, keby sa tipuje na tej novej stránke KTL tam by to asi išlo podobným systémom ako má "nhlproti" ale ked sa bude tipovať na stránke KTL, budú tam aj vysledky,články a ankety tak to potom podla mňa je oddelenie KTL od fora. Alebo išlo by to neako spraviť aj tu ? :hmm:
no je tu viac veci, ku ktorym by sa dalo vyjadrit, ale vyberem len niektore.

V prvom rade, dado, nie nemyslel som to tak, aby si urobil rovno cely projekt, stacilo by zakladne myslienky, priblizna cena atd.

Po dalsie, neber to tak, ze sa tu vsetci do teba navazame alebo z teba robime blbca, my len na to ideme tvojim stylom. Ty na to ides tvrdo a drzo, tak aj ostatni sa tak spravaju k tebe. Ty si zacal s roznymi hlupymi recami na komisiu este pred rokom a tento rok si zas vypisoval, ze cepi a petrik zabili KTL. Jasne, nie je to nijake urazanie ani nic strasne, ale istu uctu by to chcelo. My sa KTL snazime robit pre radost a zabavu a ty si sem priniesol istu nervozitu.

Co sa tyka tvojich schopnosti, tak verim tomu, ze by si dokazal zrealizovat svoje body. Pozrime sa vsak na to z tej financnej stranky. Ked uz spominas eurolanche, tak ako to presne funguje? Ja si myslim, ze do eurolanche su vrazane velke peniaze a navratnost ziadna. Ak si myslis, ze aj do KTL by bol niekto ochotny vrazat velke peniaze, tak si na omyle. Samozrejme, jednorazovo by sme sa mozno dokazali poskladat, ak by neslo o nejake prehnane sumy.

Dawe spominal nejaky pohar, ja som nad tym tiez uz uvazoval, takze nebol by som proti, ak by to bolo dobre premyslene :thumbsup:

No a slubovanie verejneho topicu komisie pripada aj mne populisticke :sarcasm:
Dado píše:
norvic píše:Ale vela skvelych ludi sa hlasi tento rok, bude to fakt tazke. K Dadovi inac skoda reagovat. Toto iste tu predvadzal aj vlani. Potom padol prvy vystrel a zdupkal. :hehe: Tych vela hlasov co dostal prepadlo behom sekundy. Ktovie kolko jeho volicov mu je vdacnych zato. :klobuk_dole:
Ak by si si precital moj program, tak by si vedel, ze som verejne slubil, ze ak nedodrzim co i len jeden bod programu, tak odstupim. Mal som to zo zaciatku vo svojom programe, od prveho dna, vzdy som to prizvukoval, takze moji volici ma volili s tym, ze o tom vedeli. Bodka. Ak by som napriek tomu pokracoval, tak by som porusil slub, ktory som dal a nechcem vidiet, kto a ako by sa kvoli tomu do mna opieral.
myslel som ze uz na tuto temu reagovat nebudem, ale predsa len mi neda :-P

dado to ze si z komisie odstupil by mi az tak nevadilo, mal si na to plne pravo a kvoli tomu slubu dokonca az povinnost. co mi ale vadi je to ze si taky slub vobec daval. vypoveda to podla mna vela o tvojej ochote pomoct KTL.

ako clen komisie mas totiz XY moznosti (priam povinnosti) ako mozes (a musis) KTL pomahat. uz len s vytvorenim tipovacich tem (1230 zapasov v cca 180 tipovacich dnoch) je XY hodin roboty pri ktorych sa zide kazda pomocna ruka. dalej priprava rozpisov pre zapasove kola a ich updatnutie do tipovacich tem. dalej aktualizacia KTL stranky (ktoru si mal aj ako jeden zo svojich programovych bodov a na ktoru si nakoniec bohuzial nikto z komisie cas nenasiel), clanky, rozhovory, ankety... s tymto vsetkym + vela dalsimi vecami si mal moznost KTL pomahat - keby si bol chcel.

ale nie. ty mas svoju jedinu fixnu ideu ako si ochotny KTL pomoct, s inymi potrebnymi vecami pomahat nie si ochotny (inak by si asi nebol daval ten slub o svojom odchode z komisie). a to je hlavny dovod pre ktory ta ja osobne volit nebudem, pretoze riziko ze by ten hlas vysiel nazmar je podla mna prilis vysoke (kedze po pripadnom odmietnuti tvojho programu by si s vysokou pravdepodobnostou aj z tejto komisie opat odisiel). KTL potrebuje komisarov co su ochtni pomahat so vsetkym s cim treba a nie len s tym co si oni sami vezmu do hlavy...

sorry :P
pripadam si ze idem mimo temy ale mal by som sem nieco napisat..
dovod mojej kandidatury bol 1.april a chcel som teraz odstupit, ale nakoniec ze sak skusim.. :lol2:
a body programu?
tak v kratkosti sa vyjadrim k tomu co som cital v tomto topicu(prepacte kolegovia)..
khl urcite nie,
jednotlivcov by som nehal tak ako su.. ak by pri vyhodnocovani s tym bol problem, kludne by som hlasoval aj za zrusenie tabulky jednotlivcov.. urcite by som im ale neprikladal vacsiu ulohu..
tiper & tim tyzdna, mozno mesiaca ano, dobry napad.. tiper & tim dna je uz zbytocne a nebude to mat ziadnu prestiz..
aktualizovat web ano samozrejme.. clankami by som asi velmi neprispel, skor nejakymi rozhovormi, to uz som v minulosti robil aj na hf, aj pre jednu hudobnu stranku.. ale nemozem slubit ze by to bolo pravidelne, len sa tak zamyslam :)
.. hlavny dovod pre mna je to, aby som si vedel povedat napady, nazory a argumenty predtym nez sa nieco schvali, lebo potom je to uz zbytocne a dostanem odpoved, ze moze sa to riesit pre dalsiu sezonu..
tolko asi v skratke..
len jeden dotaz, ze ti co sa prihlasili do volieb 1.aprila, to myslia skutocne vazne...? :D hadam jo :) inak zaujimave kandid. mena, janik, smolko, cathy zienka :sarcasm:
cepi píše:len jeden dotaz, ze ti co sa prihlasili do volieb 1.aprila, to myslia skutocne vazne...? :D hadam jo :)
Žádný 1.apríl. Všechno to myslím vážně! Něco se ti nezdá? :)
_________
ok, ok, to len tak :) c.
konečne jasný, jednoduchý a splniteľný cieľ... to je pre teba švolco :thumbsup:

Ja som dlho váhal, či tu vôbec niečo napíšem. Začal som mať pocit, že sa to zvrtlo do osočovaní a nemienil som sa toho zúčastniť. Nemám teraz jednoznačné body, čo chcem zmeniť alebo niečo v tom zmysle. Prichádzam s ochotou (v prípade zvolenia) efektívne využiť svoj voľný čas tu na stránke. Ale moje predstavy sú omnoho jednoduchšie, načo to zbytočne prešpekulovať. Táto súťaž je predsa o zábave, tak ju tak berme.
Mojou predstavou je prilákať sem ďalších ľudí, ktorých tento skvelý šport baví rovnako, ako nás a majú chuť o tom diskutovať.
Bol by som rád, ak by sa podarilo dohodnúť väčšie stretko, kde sa poniektorí spoznajú osobne, podebatia, urobí sa fajn guľáš, dáme si pivko (yzy kofolu :) ) poprípade dáme turnaj v pokri. Tak ako napríklad teraz v lete, pozreli sme fajn zápasy, pokecali a máme na to fajn spomienky. Tí čo prišli vedia o čom tu píšem, takéto akcie utužujú priateľstvá a potom aj vzájomná komunikáciu tu na stránke je viac osobná a otvorenejšia.
Ďalšou vecou je spestriť to takými drobnosťami s logom HF, ako sú perá, či šiltovky a pod. S cepikom pripravujeme naozaj skvelé prekvapenie pre všetkých registrovaných na stránke, ktorí prejavia záujem (ja verím, že záujem bude naozaj veľký) Že problém sú financie..? Verte mi, že nie sú. Našťastie ešte existujú ľudia, ktorí radi podporia dobrú vec, hlavne ak to súvisí so športom a stačí maličkosť, logo na stránke :wink2:
Možností a myšlienok, ktoré mám v hlave je viacero, no popravde, nejdem do toho tak po hlave. Mám za to, že podstatné je chcieť, mať záujem pomôcť a vedieť to nakoniec aj realizovať a toto presne ponúkam. Ak s niektorým návrhom nebude väčšina súhlasiť.., nič sa nedeje, ja som maximálne prispôsobivý cicavec so skúsenosťami a viem, že nie všetko vždy vyjde podľa mojich predstáv.

Možno to pre niekoho ako program nestačí, to ale neriešim. Mám za to, že som vystihol, čo som mal na srdci. :yes:
Walt píše:konečne jasný, jednoduchý a splniteľný cieľ... to je pre teba švolco :thumbsup:

Ja som dlho váhal, či tu vôbec niečo napíšem. Začal som mať pocit, že sa to zvrtlo do osočovaní a nemienil som sa toho zúčastniť. Nemám teraz jednoznačné body, čo chcem zmeniť alebo niečo v tom zmysle. Prichádzam s ochotou (v prípade zvolenia) efektívne využiť svoj voľný čas tu na stránke. Ale moje predstavy sú omnoho jednoduchšie, načo to zbytočne prešpekulovať. Táto súťaž je predsa o zábave, tak ju tak berme.
Mojou predstavou je prilákať sem ďalších ľudí, ktorých tento skvelý šport baví rovnako, ako nás a majú chuť o tom diskutovať.
Bol by som rád, ak by sa podarilo dohodnúť väčšie stretko, kde sa poniektorí spoznajú osobne, podebatia, urobí sa fajn guľáš, dáme si pivko (yzy kofolu :) ) poprípade dáme turnaj v pokri. Tak ako napríklad teraz v lete, pozreli sme fajn zápasy, pokecali a máme na to fajn spomienky. Tí čo prišli vedia o čom tu píšem, takéto akcie utužujú priateľstvá a potom aj vzájomná komunikáciu tu na stránke je viac osobná a otvorenejšia.
Ďalšou vecou je spestriť to takými drobnosťami s logom HF, ako sú perá, či šiltovky a pod. S cepikom pripravujeme naozaj skvelé prekvapenie pre všetkých registrovaných na stránke, ktorí prejavia záujem (ja verím, že záujem bude naozaj veľký) Že problém sú financie..? Verte mi, že nie sú. Našťastie ešte existujú ľudia, ktorí radi podporia dobrú vec, hlavne ak to súvisí so športom a stačí maličkosť, logo na stránke :wink2:
Možností a myšlienok, ktoré mám v hlave je viacero, no popravde, nejdem do toho tak po hlave. Mám za to, že podstatné je chcieť, mať záujem pomôcť a vedieť to nakoniec aj realizovať a toto presne ponúkam. Ak s niektorým návrhom nebude väčšina súhlasiť.., nič sa nedeje, ja som maximálne prispôsobivý cicavec so skúsenosťami a viem, že nie všetko vždy vyjde podľa mojich predstáv.

Možno to pre niekoho ako program nestačí, to ale neriešim. Mám za to, že som vystihol, čo som mal na srdci. :yes:
:poklona2: :poklona2: :poklona2: :thumbsup:
THAT´S WHAT I´M TALKING ABOUT :yes: :thumbsup:
petrik píše:
Walt píše:konečne jasný, jednoduchý a splniteľný cieľ... to je pre teba švolco :thumbsup:

:poklona2: :poklona2: :poklona2: :thumbsup:
THAT´S WHAT I´M TALKING ABOUT :yes: :thumbsup:
Yeaaaaaaaah, toto je ono. :good:
Dado píše:Je len otazkou casu, kedy sa podobna liga objavi niekde inde vo vacsej verzii...
zaujimave info...toz ak by si neuspel tu, riesil by si podobnu (nakolko originale bol, je a bude len jeden...) sutaz inde..? :roll:

ja osobne proti tvojej kandidature nemam nic, ak by sa to vsetko zosuladilo v ramci, resp. prospech celeho kolektivu :thumbsup:

btw: norvic to inak docela trefne zhrnul, ked polozil tu otaznu ? :)

p.s. vo vseobecnosti tu nemienim vyjadrovat, resp. vytahovat, svoje sympatie, ci antipatie, prihlaseni volici su znami, takze kazdemu jednemu zazelam vela volebneho stesticka :serus: zaujimam volebne moratorium :D
Cathy píše:Kandidujem

co by som rada presadila?

:arrow: zenska krv vo vedeni :cinka:
:arrow: zatraktivnenie tipovania, bonusove body - trebars pre najlepsi tim dna; vraj kedysi bol pokus aj pri jednotlivcovch, mozno by sa to dalo oprasit a nieco vymysliet, alebo pre najlepsieeho jednotlivca a tim kola
:arrow: propagacia, podpora webu cez facebook
:arrow:r ozhovory, clanky,
:arrow: co takto rozsirit tipovanie aj na khl? prispelo by to mozno k atraktivite tipovania
:arrow: dat smrnc aj tipovacke jednotlivcov, aby tu bola aj ista motivacia tipovat, aj ked zakladna klubova sezona sa ukonci(hlavne ak teraz vacsina kasle na tipovanie)
:arrow: prisnejsi sankcny system za nenatipovanie, resp automaticke odhlasenie zo sutaze ak nenatipuju cele tipovacie kolo, bez ospravedlnenia
:arrow: a urcite dalsie napady pribudnu

:wave:

______
.....rozsirit tipovanie aj na KHL bol 1 apríl :hehe:

Celu svoju kandidaturu potvrdzujem, aby ste si nemysleli, ze to bolo zartom, lebo poniektori diskutujuci o tom pochybuju.
Co sa tyka ostatnych bodov mojho programu v najblizsom case, sem hodim prispevok s obrysovou konturou mojich myslienok. Len to musim nejak spracovat, aby to malo hlavu a patu. :!:
Cathy píše:.....rozsirit tipovanie aj na KHL bol 1 apríl :hehe:
:good: :lol2:
Moja kandidatura - nebudem tu pisat velkolepe plany ani spominat to co bolo... bol som pri zrode HF a KTL po presunuti na tieto stranky, nieco som si uz s KTL prezil a odviedol pre nu nejaku pracu.

Pre novych clenov som neznami no na tom sa moze zmenit nieco len vtedy ak ma zvolia lebo len ciny hovoria za ludi.
Mozem len slubit ze sa vzdy budem snazit hajit co najrozumnejsie napady a realne napady ktore mozu KTL len pomoct. Samozrejma je ucast na konferenciach komisie, komunikacia s clenmi sutaze, priprava clankov, atd.

V pripade nejakych konkretnych dotazov som k dispozicii. KTL zdra :!:
Je len otazkou casu, kedy sa podobna liga objavi niekde inde vo vacsej verzii...
dokať nebude výdělečná... tak nikde jinde nevznikne... a i kdyby vznikla, tak záhy zase zanikne... máme tu na HF "NHL" v tipování ;)) "KHL" nemá šanci.. Jenom ten Stanley Cup chybí... ceny jsou pěkná věc a mít doma sošku se svim jménem (nebo jaký jsou ceny) je určitě supr cena pro vítěze... Stanley Cup je ale jenom jeden a má neskutečný kouzlo.... just thought :klobuk_dole:
zabudol som na dolezity bod mojho programu.. chcem do diskusie o novych navrhoch, pravidlach atd zapojit aj jednotlivych GMs.. aby sa aj oni mohli vyjadrit, povedat svoje pre alebo proti, presvedcit komisiu o svojej pravde .. v pripade ze by sia komisia nevedela na niecom dohodnut im mozno dat aj priestor hlasovat(samozrejme nie cakat na kazdeho tyzden, poslat spravu, ak sa vyjadria do 24hod trebars, tak sa vyjadria, ak nie tak nie) .. urcite ich ale treba zapojit, ak nie vramci kazdej hovadiny, tak aspon v tych dolezitejsich rozhodnutiach
švolco píše:zabudol som na dolezity bod mojho programu.. chcem do diskusie o novych navrhoch, pravidlach atd zapojit aj jednotlivych GMs.. aby sa aj oni mohli vyjadrit, povedat svoje pre alebo proti, presvedcit komisiu o svojej pravde .. v pripade ze by sia komisia nevedela na niecom dohodnut im mozno dat aj priestor hlasovat(samozrejme nie cakat na kazdeho tyzden, poslat spravu, ak sa vyjadria do 24hod trebars, tak sa vyjadria, ak nie tak nie) .. urcite ich ale treba zapojit, ak nie vramci kazdej hovadiny, tak aspon v tych dolezitejsich rozhodnutiach
toto je zaujímavý bod, toto aj mne chodilo po rozume v septembri, ale nebolo to zrealizovateľné, lebo predsa len pravidlá boli dané a to by chcelo inak subsumovať do nich, no pred sezónou takáto úvaha :good:
vdaka joe, napisal som to tak narychlo hocijako, ale som rad ze sa rozumieme, ze GM by mal mat vacsie pravo ako len riadit tim :yes:
švolco píše:...chcem do diskusie o novych navrhoch, pravidlach atd zapojit aj jednotlivych GMs.. aby sa aj oni mohli vyjadrit, povedat svoje pre alebo proti, presvedcit komisiu o svojej pravde...
niekto tu caka na lobistov :D :wink:
švolco píše:vdaka joe, napisal som to tak narychlo hocijako, ale som rad ze sa rozumieme, ze GM by mal mat vacsie pravo ako len riadit tim :yes:
neviem, či právo, ono sa do chápať aj ako povinnosť - ale každopádne by sa musel GM viac venovať tak tímu, ako aj súťaži
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS