norvic chapem co si chcel povedat na druhu stranu si to realne neviem predstavit robit zaznam z predoslej sezony atd. okrem toho to nieje motivacia ked z toho timu v nom pomaly nikto do dalsej sezony nezostane.
mne sa najviac nepaci ze zakladna cast konci voci referencnej sutazi tak skoro, kedysi smme tipovali az do PO NHL a aj jeho cast teraz sezona konci vo february a do novej sezony nam ostava pol roka

to je pre mna neakceptovatelne a toto by bolo vymysliet, PO ma svoje caro ale na druhu stranu ked hrame v sezone klasicke zapasy tak by som to PO mozno aj ozelel ,,,
teraz ked pozeram to PO co tu dal wild tak bolo hodne napinave aj ked sa hralo tabulkovym systemom = vyrovnane a striedanie timov vo vedeni, ked si to dam do nasho hybridneho systemu tak uplne parada a nemusi to byt ani vradovacim sposobom, hralo sa dokonca a hral kazdi a bol klud.
viem si aj predstavit to ze by sa hrala aj skupina o umiestnenie a motivacia? co tak historicka tabulka do ktorej by sa pisali body po umiestneni cize aj keby vam nevysla sezona tak tim by aj vdaka lepsiemu umiestneniu na konci nepodarenej sezony mohol byt tim kludne vyssie v takej historickej tabulke a to by malo aspon pre tych srdciarov velke plus a dovod bojovat aj tak. teraz to tak mozno neposobi mozno by sa dala splacat tabulka aj z predoslych sezon ale aj keby nie treba sa na to pozerat s viziou do buducnosti a mne by sa to pacilo a motivovalo zostat v mojom srdcovom time, nezakladat stale novy tim atd.
teraz je to viac menej vsetko take jednorazove aj preto mozno niektory nemaju taku chut zotrvat pridu na sezonu a su zas prec.
zhrnutie -
-PO stylom hybridne kolo, formou tabulky o titul a tabulky o umiestnenie
-celkova tabulka vytvorena a doplnana po kazdej sezone
-moznost nastavit pravidlo o rozdelovani timov do konferencii - nemusi to byt fixne dane ale zavisle na zaverecnom umiestneni, ukoncime hadky ktora konferencia je silnejsia (uz nie nahodne vylosovane)

dlhsie trvanie celej sutaze pre vsetkych

motivacia tipovat o umiestnenie a ziskat body do historickej tabulky

motivacia zachovat uz existujuce timy ktore maju v takej tabulke svoju vahu

pridanie pocitu hrdosti na to v akom time mozes posobit - teraz vela ludi ani nepozna historiu svojich timov
a napadla mi este jedna vec - aby sa nehovorilo este ze naco hrat zakladnu cast, aj po nej by som daval nejake body - da sa to spravit dvoma sposobmi
1. nejake body po zakladnej casti by boli ako startovaci bod v PO
2. tieto body by sa scitali s tymi po PO a tak by sa zapisali do tej "historickej" tabulky cize tiez motivacia hrat poriadne .