Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

arek píše:
janik píše:vid rousis, ktora je podla mojho nazoru jeden z top 10 tiperov tejto sezony
rousis vidis to? :tada:

to hlasovanie GMs, ci vobec chcu draft, kedze vyber tiperov prilis velky asi nebude, nie je zly napad.

Inak, radsej ako na zuzeni ucastnikov PO rozmyslajte o tom, ako zvysit celkovy pocet timov v KTL, aby tych 14 do PO bolo akurat :-P V tejto sezone nam to po presune na iny web este trochu skripalo, v tej dalsej uz budeme vediet ako na tie technicke veci a mozeme sa sustredit na pritiahnutie tiperov, nejakych 24 timov (co sme mali uz v sezone 09/10) nie je podla mna nerealnych :hmm:
no ja ked som zakladal piranhas tak som oslovil viacero "stalych" userov a prispievatelov na fore, ale vacsina realkcii bola negativna... ukecal som len Andyho a Bluesfana. obavam sa ze novu krb by bolo treba hladat "z externych zdrojov" :D cize mimo HF... mozno nejaky ten spammersky advertisment v diskusiach na strankach ako hokej.sk ; hokejportal, slovaknhl, nhl.cz, nhlpro atd... ?

iak maro dnes v chate avizoval obnovenie MB od buducej sezony, TF proklamoval ze by skusil ozivit IC... to je celkom dobry prislub na rozsirenie poctu timov, uz len aby tiperov bolo dost :D
a co tak zapracovat na tom, aby useri neodchadzali, miesto nahradzovania ich novymi

vsetci vieme aki useri odisli a ake timy zanikli a aki useri prisli a ake timy vznikli, aki tiperi o odchode rozmyslaju, aki su tu, ale akoby tu ani neboli

niekde je chyba a to dost velka

velmi radi sme o KTL rozpravali aka je vynimocna a skvela, ale asi to (uz) nie je pravda, kedze moc nelaka a tiperi odchadzaju
a vies tu chybu pomenovat? :D

ja ti neviem wildo, ale ked si zoberieme take tie legendy, ktore odisli. Derryl, Open, Eman, Perfecto, Alex, Kele, Andy, kuko, Seabrook atd atd. Podla mna odchod tychto nebol zapricineny kvalitou KTL ale zmenou v ich zivote, proste uz na to nemali cas alebo ich to prestalo bavit len tak, bez ohladu na to, ako kvalitna KTL bola. Tipovat niekolko rokov kazdy jeden den dokola asi nie je pre kazdeho a niekedy to cloveka prestane bavit. U teba a mara neviem, to bola asi strata motivacie, to uz teoreticky my mozme ovplyvnit, ale pozri sa, to ze tu nie su uz take horuce diskusie nie je podla mna chybou komisie, my sa mozme snazit akokolvek, ale ked tu nie su useri, ktori sa toho chytia, tak sa mozme aj roztopit.

Obnovenie MB a IC :good: i ked IC s inym GM ako Wildo alebo S :eek2:
myslim ze odisli tiperi ako arek povedal kvoli zmene v zivote, nedostatku casu, prestalo ich to bavit, je vela tiperov ktori nechcu tipovat ked nemoze vyhravat peniaze to je dalsia vec, a myslim a vidim to aj na sebe ze NHL sledujem podstatne menej, ci uz z dovodu ze je tam menej nasich, menej moznosti sledovat aj zapasy atd atd tym aj ta KTL potom nieje taka pre mna ako ked to bol doplnok ku samotnej NHL. to asi nieje mozne ani nijak ovplyvnit, zato treba brat do uvahy aj to ze bolo par tiperov ktory sa vratili a viem aj to ze taky Open by sa mozno dal nahovorit kedze prejavil take tendencie, akurat ze jedine do EI (to uz je na Deanovi ;) )

inak podla mna je dolezite do buducna ustalit system samotnej sutaze lebo to bolo dost divoke mam pocit poslednu dobu co nie kazdemu vyhovuje tu by som zacal
samozrejme, ze je chyba v systeme a jeho atraktivnosti

vo vsetkych ligach je myslim zakladom to, aby sa stretol kazdy s kazdym, doma a vonku, je to vo futbalovych ligach, je to v NBA, snazia sa o to aj v NHL

to iste by sa malo dosiahnut aj v KTL, doma a vonku tam sice neexistuje, ale existuju 2 systemy, takze v KTL by to malo byt kazdy s kazdym kazdym systemom, to je zaklad

6 kol je z viacerych pohladov idealny pocet, aby sa v nich ale mohol kazdy stretnut s kazdym kazdym systemom su potrebne 4 divizie

z kol by som spravil turnaje
tabulkove by sa hrali tak, ze by 2/3 kola tipovali timy vo 2 skupinach a zvysnu 1/3 kola by tipovali spolu lepsie, resp. horsie polovice skupin (pre pamatnikov :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=140&t=1347" onclick="window.open(this.href);return false;, je to system podobny 1. rocniku KTL)
zapasove by sa hrali tak, ze by sa stretli timy kazdy s kazdym vo 2 skupinach a potom by hrali vyradovacku (je to system podobny Elite Trophy)
O jednej veci som chalani iba rozmyslal. V NHL je teraz realne odohratych o trosku viac ako 2/3 zapasov a keby sme mali vazne v KTL 24 timov, tak zajtra by sa sezona skoncila pre zhruba polovicu tiperov? Tym, ze NHL playoff je este relativne daleko? Tento pristup mi nepride teda zvlast motivacny tipovat aj buducu sezonu. A predpokladam, ze toto je aj cielom petrika, teda umoznit co najviac tiperom tipovat co najdlhsie. S tymto absolutne suhlasim.

Na druhej strane musim suhlasit s dejfom. Tento sposob je trosku nestastny. Je faktom, ze kto chce, mohol odignorovat celu ZC a teraz sa len prihlasit do Draftu a hra o titul. Trosku absurdne. Taktiez predpokladam, ze keby sme teraz mali takmer 40 prihlasenych tiperov do Draftu, tak hladame sposoby ako umoznit tipovat im co najdlhsie. Tymto som si isty. A boli by sme teda presne tam, kde teraz.

Podla mna by malo byt riesenim umoznit tipovat vsetkym vo svojich timoch co najdlhsie. Napriklad timy, ktore nepostupili do PO by hrali dalej nejakym systemom o umiestnenie. Samozrejme, teraz mozte namietat, ze uz sme to tu mali, upadol zaujem o tieto zapasy "o nicom" atd. Ale ked je to tak, tak treba pridat na vaznosti tymto zapasom. Co tak pridat na dolezitosti umiestnenia timu v predoslych sezonach? Napriklad, ak by sa pocas sezony hralo zapasovym systemom a nastala by remiza medzi dvomi timami, tak zvitazil by tim s lepsim priemerom umiestneni z predoslych sezon. Tymto by teda uz malo byt o co hrat v zapasoch o umiestnenie a zaroven by sa nepriamo zabranilo aj neustalemu vzniku novych timov, lebo pokracovat so starym timom by malo vacsi zmysel, kedze by malo lepsi priemer ako novy tim.

Tot len moja taka myslienka do debaty. Neukamenujte ma zan... :D
norvic chapem co si chcel povedat na druhu stranu si to realne neviem predstavit robit zaznam z predoslej sezony atd. okrem toho to nieje motivacia ked z toho timu v nom pomaly nikto do dalsej sezony nezostane.

mne sa najviac nepaci ze zakladna cast konci voci referencnej sutazi tak skoro, kedysi smme tipovali az do PO NHL a aj jeho cast teraz sezona konci vo february a do novej sezony nam ostava pol roka :eek2: to je pre mna neakceptovatelne a toto by bolo vymysliet, PO ma svoje caro ale na druhu stranu ked hrame v sezone klasicke zapasy tak by som to PO mozno aj ozelel ,,,

teraz ked pozeram to PO co tu dal wild tak bolo hodne napinave aj ked sa hralo tabulkovym systemom = vyrovnane a striedanie timov vo vedeni, ked si to dam do nasho hybridneho systemu tak uplne parada a nemusi to byt ani vradovacim sposobom, hralo sa dokonca a hral kazdi a bol klud.

viem si aj predstavit to ze by sa hrala aj skupina o umiestnenie a motivacia? co tak historicka tabulka do ktorej by sa pisali body po umiestneni cize aj keby vam nevysla sezona tak tim by aj vdaka lepsiemu umiestneniu na konci nepodarenej sezony mohol byt tim kludne vyssie v takej historickej tabulke a to by malo aspon pre tych srdciarov velke plus a dovod bojovat aj tak. teraz to tak mozno neposobi mozno by sa dala splacat tabulka aj z predoslych sezon ale aj keby nie treba sa na to pozerat s viziou do buducnosti a mne by sa to pacilo a motivovalo zostat v mojom srdcovom time, nezakladat stale novy tim atd.

teraz je to viac menej vsetko take jednorazove aj preto mozno niektory nemaju taku chut zotrvat pridu na sezonu a su zas prec.

zhrnutie -

-PO stylom hybridne kolo, formou tabulky o titul a tabulky o umiestnenie
-celkova tabulka vytvorena a doplnana po kazdej sezone
-moznost nastavit pravidlo o rozdelovani timov do konferencii - nemusi to byt fixne dane ale zavisle na zaverecnom umiestneni, ukoncime hadky ktora konferencia je silnejsia (uz nie nahodne vylosovane)

:plus: dlhsie trvanie celej sutaze pre vsetkych
:plus: motivacia tipovat o umiestnenie a ziskat body do historickej tabulky
:plus: motivacia zachovat uz existujuce timy ktore maju v takej tabulke svoju vahu
:plus: pridanie pocitu hrdosti na to v akom time mozes posobit - teraz vela ludi ani nepozna historiu svojich timov

a napadla mi este jedna vec - aby sa nehovorilo este ze naco hrat zakladnu cast, aj po nej by som daval nejake body - da sa to spravit dvoma sposobmi

1. nejake body po zakladnej casti by boli ako startovaci bod v PO

2. tieto body by sa scitali s tymi po PO a tak by sa zapisali do tej "historickej" tabulky cize tiez motivacia hrat poriadne .
Asi som to nenapisal predtym dost pochopitelne, ale myslim janik, ze sme napisali to iste :D :good:
Taktiez som mal na mysli tzv. historicku tabulku. Teda tabulku konecnych umiestneni v predoslych sezonach. Cize v zapasoch o umiestnenie na konci sezony by stale bolo o co hrat, a to o lepsie umiestnenie a tym padom vylepsenie historickej tabulky. A tato tabulka by mohla mat napriklad vahu pri remizach, nech to aj stoji za nieco. :frajer2: A tiez si teda myslim, ze toto by mohlo zcasti zabranit neustalemu vznikaniu novych a novych timov. Historia by mala cenu. :)
Mno já se vyjádřim čistě k příštímu ročníku... vim že se mnou asi málokdo bude sdílet tenhle názor.. ale já bych naopak počet postupujících snížil.... Ať při 20 týmech postupují jen 4 (tedy 8) z každý konference a hned bude mít základní část svůj význam... Navíc by se i snížilo počet dnů na play off... takže by se nám základní část rozrostla o cca 9 hracích dní... což je poměrně dobrá porce a končili bysme někdy začátkem března :wink2: competition... jen ať se tam dostanou týmy.. co na to opravdu maj (takže my bysme museli hodně zabrat :oops: ) ...
Wanic je moj clovek, ja som za 12 timov v playoff na vecne casy

hrat o celkoveho vitaza bez vyradovacky, to sa mne moc nepozdava, to je futbalovy, trosku dost nudny model

omnoho atraktivnejsie je hrat o titul v playoff, a to moze byt len vyradovacim sposobom, ale netvrdim, ze nemoze byt tabulkove, ale vzajomne serie, kto z koho, to ma gule, mozmo by aj playoff mohlo byt aj tabulkove aj zapasave, tak ako zakladna cast

len nech sa prizeraju ti co postupne vypadavaju a rozmyslaju nad tym preco je to tak :D
mne sa najma pozdava ta cast s tabulkou celkovou - historickou, dajme tomu ze PO bude vyradovacie, ci hybridnym alebo cisto zapasovym sposobom, a moze subezne byt sutaz o umiestnenie obyc. sposobom nemusia tam byt vzaojmne zapasy. 0 ciel ziskat body do tej historickej tabulky. tym bude vzdy dovod hrat.

pocet postupujucich timov do PO - tot vacsna otazka, snad nieje sutaz kde by za celu jej historiu bol pevne dany tento pocet - vzdy je to zavisle od celkoveho poctu timov, ty by bolo stanovit nejake konkretne hranice kedy kolko timov (neriesil by som ze je o dva timy viac tak hned dalsi do PO ale napriklad 20 timov tak 10 do PO, 30 timov tak 14 do PO a tak.)

dalsia vec - pocet zapsov PO, toto nechapem preco sa hra az na 5 vitaznych zapasov, strasne moc sa to PO natahuje radsej dlhsia zakladna cast a PO fakt nech ma spad a nie tolko zapasov, to fakt nechapem

ako sme sa bavili aj u inych veci, ja by som dal chcel celu KTL takto - len jeden (max ak by bola obrovska nespokojnost tak 2 typy kol) hybridne a tabulkove, neuzatvaral sutaz, 0 zapasovy system robi vela problemov a nuti sutaz uzavriet na nejakom pocte timov lebo je to potom nemozne naplanovat celu sezonu a tak. upravil PO, nastavil pocty postupujucich timov do PO podla nejakych hranic z celkoveho postu timov, priradoval body do historickej tabulky, pripadne aj na zaklade finalneho poradia rozdeloval timy do jednotlivych konferencii. nechal timy bojovat aj o finalne umiestnenie - tie co nepostupia do PO, a tie ak by bol vyradovaci sposob PO tak co vypadnu sa priradili do zapasov o umiestnenie medzi sebou - vypadavajuci

to je KTL ktoru by som chcel a mal ju na dlhsie obdobie stabilnu bez neustalych velkych zmien kol atd. max nejake doladovanie detailov.
32 timov a dost, nastalo 12 do playoff, playoff na 4 vitazne zapasy

tu historicku tabulku stale nechapem
je to jednoduche - ked za vitazstvo dostane tim dajme tomu dvojnasobok bodov ako je pocet timov v celkovej tabulke (co odohrali vsetky kola alebo vacsinu zo sezony) cize napriklad si predstav ze by sme teraz mali taku tabulku od zaciatku sutaze, samozrejme nemalo by to mozno hodnotu pre niekoho ale napriklad by si videl ze IC je zatial dajme tomu druhy najuspesnejsi tim za celu historiu sutaze

hned by si mal taky mensi prehlad aky je dobry ten ktory tim, aj asi ako dlho je v sutazi atd. teraz niekto novy ani nevie ktore timy su tu ako dlho, aku maju historiu, a tak.
stale nechapem

myslis tym nieco ako rebricek FIFA, ranking :?:
to zas nemozem potvrdit ja kedze neviem za ake obdobie to pocitaju, ja myslim tabulku do ktorej sa budu pocitat body za umiestnenie po kazdej sezone taka sezonna tabulka neviem ako inak to vysvetlit a nejaky priklas sa mi vypisovat nechce. myslim ze je to pomerne lahke

za tuto sezonu dajme tomu ziskaju vyhraju - vitaz PO EI 20b , 2. Falcons 18b, 4. AM 10b, z tabulky o umiestnenie 8. FB 4b
buducu sezonu napriklad 1. FB 26b, 2. AM 22b,3. Falcons 18b, 5. EI 14b

cize po dvoch tychto sezonach bude ta historicka tabulka

1.Falcons 36b
2.EI 34b
3.AM 32b
4.FB 30b

je zase viac moznosti za co pocitat body, moze to byt len po PO a bojoch o umiestnenie alebo aj body pridelene za zakladnu cast ... vsetko o dohode, ide o to ze su body aj za umiestnenie cize ma zmysel sutazit aj ked nepostupis do PO
FIFA je asi zlozity, IIHF ranking je jednoduchy, za 4 roky (100, 75, 50 a 25%)

inak pri jednotlivcoch som za zavedenie rankingu, podobne ako je to v tenise, ale tiez na sposob IIHF, lebo ten je jednoduchy v porovnani s tenisovym, pretoze sucasna individualna tipovacka je o nicom
mne nejde o to zalozit to a urcovat po napriklad 4 sezonach, ja to myslim proste navzdy, vsetky sezony nech tam su, a len scitavat tie body, nema to mat ziadny iny ako statisticky ucel ze budes novy tiper najma si ta napriklad EI a mozes si pozriet ze za desat rokov su napriklad najuspesnejsi a ze su tu tolko a tolko sezon a hned mas iny pocit.

je to aj kvoli tomu aby malo zmysel zaviest boje o umiestnenie a aby ludia mali motivaciu tipovat aj v nich. lebo bojovat o umiestnenie len tak kvoli tej konkretnej sezone ktora ti aj tak nejak nevysla nieje motivujuce
bojovat o umiestnenie nie je nikdy motivujuce, ide o vitazstva

to sa uz skoro nikde nehra o umiestnenia
janik píše:to je KTL ktoru by som chcel a mal ju na dlhsie obdobie stabilnu bez neustalych velkych zmien kol atd. max nejake doladovanie detailov.
:panika: a co budeme potom robit? :scare: :nervozny:
arek - a co by si furt chcel robit? nieje predsa cielom len si vytvarat stale pracu aby si sa nenudil :)

wild - neviem ako to chapes ale pre mna by to bolo sice menej ale stale motivujuce ziskat pre moj tim do takej tabulky co najviac bodov, ked sa pozriem po siestich rokoch na tabulku a aj vdaka tomu budem napriklad na 3. mieste v celej historii tak to je pre mna slusne ohodnotenie aj bojov o vysledne umiestnenie

celkovo nechapem ten princip, na jednu stranu sa vam nepaci ze je maly vyber na PO draft, co ale na druhu stranu znamena ze sa prihlasili ludia ktori CHCU tipovat, miesto toho aby sa povedalo ze automaticky vypadavajuci tiperi su zaradeny do takeho draftu a polka by zaujem nemala, cize nechcete dopriat zabavu dalsim neviem z akeho dovodu kedze ciel je vyhrat titul v prvom rade so svojim timom a to uz oni nemozu cize to nieje taka prestiz a na druhu stranu ale nechcete ani nechat timy tipovat o zvysne poradie wtf :?: ako fakt nechapem co vam na tom vadi, ked vas to nebavi tak to nerobte a nechajte tych co ich to bavi zabavit sa aspon pocas celej NHL, predsa je totalna blbost koncit ku koncu februara a do oktobra mas 8 mesiacov to sa fakt necudujme ze po takom case sa vela ludi na HF ani nevrati a kludne nanho aj zabudnu :thumbsdown:

uz to samo o sebe by chcelo zmenit a organizovat rozne sutaze aj pocas leta a a zvysneho casu, nemusi sa do toho zapojit kazdy ale urcite sa najde dost ludi mozno aj novych ktorych by to bavilo tipovat aj ine sutaze a mozno by potom v zime presli aj na tipovanie KTL, ale to uz je na vedeni HF ci ma o nieco take zaujem
no teda pekne ste sa rozbehli.
tak pekne po poradi...

- fluktuacia ludi/tiperov/timov je uplne normalna a prirodzena. je uplne scestne tvrdit ze keby sa v KTL bolo toto a toto bolo robilo inak, ludia co s KTL skoncili by neboli skoncili atd atd. trufnem si tvrdit ze drviva vacsina odchodov nebola sposobena nespokojnostou s urovnou KTL, ale ako tu uz bolo spominane, inymi pre nas neovplyvnitelnymi faktormi zo sukromneho zivota ludi co odisli. je utopiou mysliet si ze kvalitnejsou organizaciou alebo niecim inym mozeme zabranit odchodu tiperov z KTL. dolezite je aby kvalitne "osobnosti" ktore sa rozhodnu zavesit tipovanie v tejto sutazi na klinec nahradzali rovnako kvalitne nove tvare, ktore zabezpecia ze celkova uroven sutaze nebude klesat.
- pocet timov... myslim ze snivat o 32 timoch je tiez nerealne (aspon teda s vyhliadkou na najblizsie 1-2 sezony). to najoptimistickejsie v co sa ja odvazim dufat je 24 timov, realne ale ocakavam a za uspech budem povazovat ak aspon neklesneme pod 20.
- system... wildov navrh na navrat k 4 diviziam a deleniu este aj vramci kol ze polovica kola sa hra takto a druha polovica inak, by si mali precitat vsetci ktorym sa zda system hybridnych kol prilis zlozity :D vazne wildo, toto by bol podla mna velky krok spat smerom k neprehladnosti a chaosu ktoremu by mnohi (najma taki co to az tak detailne nesleduju) nechapali.
sucasne rozdelenie na 2 konferencie je podla mna dobre. ja si zase viem predstavit system kde by sa cela ZC hrala tzv. hybridnymi kolami, pricom tieto by podla poctu timov trvali len 10-12 dni a mohlo by ich tak byt pocas zakladnej casti az 10-12. napr. pri 2 konferenciach s 10 timami by sa jedno kolo hralo vnutrokonferencne kazdy s kazdym 1x (9 dni) dalsie kolo rovnako ale medzikonferencne (10 dni) a tak stale dookola. okrem toho ze by v tom nebol chaos, kedze vsetky kola by sa hrali rovnakym stylom by ZC dostala vacsi spad a dynamiku kedze kola by boli kratsie a bolo by to aj napinavejsie (tuto sezonu napr. uz na zaciatku januara bolo jasne ze RD a FB s najvacsou pravdepodobnostou do PO nepostupia, keby bolo kol viac a kratsie, sancu na PO (a teda aj motivaciu) by mali dlhsie aj timy ktorym sa napr. prva polovica sutaze nevydarila, hranica kedy by niektore timy mali isty postup/nepostup do PO by sa posunula viac ku koncu ZC)
- historicka tabulka neublizi, ale podla mna by nemala ani velky prakticky vyznam... motivaciou do nejakych zapasov o umiestnenie by podla mna bola len pre malicky zlomok ludi, pretoze vacsina by podla mna mala take veci (historicku tabulku, zapasy o umiestnenie) tak ci tak u prdele. obavam sa ze zapasy o umiestnenie nikdy nebudu dostatocne atraktivne pre dostatocny pocet zucastnenych ludi na to aby mali nejaky vyznam...
petrik píše:no teda pekne ste sa rozbehli.
tak pekne po poradi...

- fluktuacia ludi/tiperov/timov je uplne normalna a prirodzena. je uplne scestne tvrdit ze keby sa v KTL bolo toto a toto bolo robilo inak, ludia co s KTL skoncili by neboli skoncili atd atd. trufnem si tvrdit ze drviva vacsina odchodov nebola sposobena nespokojnostou s urovnou KTL, ale ako tu uz bolo spominane, inymi pre nas neovplyvnitelnymi faktormi zo sukromneho zivota ludi co odisli. je utopiou mysliet si ze kvalitnejsou organizaciou alebo niecim inym mozeme zabranit odchodu tiperov z KTL. dolezite je aby kvalitne "osobnosti" ktore sa rozhodnu zavesit tipovanie v tejto sutazi na klinec nahradzali rovnako kvalitne nove tvare, ktore zabezpecia ze celkova uroven sutaze nebude klesat.
- pocet timov... myslim ze snivat o 32 timoch je tiez nerealne (aspon teda s vyhliadkou na najblizsie 1-2 sezony). to najoptimistickejsie v co sa ja odvazim dufat je 24 timov, realne ale ocakavam a za uspech budem povazovat ak aspon neklesneme pod 20.
- system... wildov navrh na navrat k 4 diviziam a deleniu este aj vramci kol ze polovica kola sa hra takto a druha polovica inak, by si mali precitat vsetci ktorym sa zda system hybridnych kol prilis zlozity :D vazne wildo, toto by bol podla mna velky krok spat smerom k neprehladnosti a chaosu ktoremu by mnohi (najma taki co to az tak detailne nesleduju) nechapali.
sucasne rozdelenie na 2 konferencie je podla mna dobre. ja si zase viem predstavit system kde by sa cela ZC hrala tzv. hybridnymi kolami, pricom tieto by podla poctu timov trvali len 10-12 dni a mohlo by ich tak byt pocas zakladnej casti az 10-12. napr. pri 2 konferenciach s 10 timami by sa jedno kolo hralo vnutrokonferencne kazdy s kazdym 1x (9 dni) dalsie kolo rovnako ale medzikonferencne (10 dni) a tak stale dookola. okrem toho ze by v tom nebol chaos, kedze vsetky kola by sa hrali rovnakym stylom by ZC dostala vacsi spad a dynamiku kedze kola by boli kratsie a bolo by to aj napinavejsie (tuto sezonu napr. uz na zaciatku januara bolo jasne ze RD a FB s najvacsou pravdepodobnostou do PO nepostupia, keby bolo kol viac a kratsie, sancu na PO (a teda aj motivaciu) by mali dlhsie aj timy ktorym sa napr. prva polovica sutaze nevydarila, hranica kedy by niektore timy mali isty postup/nepostup do PO by sa posunula viac ku koncu ZC)
- historicka tabulka neublizi, ale podla mna by nemala ani velky prakticky vyznam... motivaciou do nejakych zapasov o umiestnenie by podla mna bola len pre malicky zlomok ludi, pretoze vacsina by podla mna mala take veci (historicku tabulku, zapasy o umiestnenie) tak ci tak u prdele. obavam sa ze zapasy o umiestnenie nikdy nebudu dostatocne atraktivne pre dostatocny pocet zucastnenych ludi na to aby mali nejaky vyznam...
prikláňam sa k tomuto názoru.., :yes: ...ostatné ani nejdem komentovať, zasa sa namotám do debaty, ktorá nikam nevedie.
Ale janik trafil klinec po hlave s tou dlhou prestavkou medzi sezonami. Mohlo by sa skusit nieco vymysliet aj na NHL PO :hmm:

Napadlo ma nieco taketo:
KTL Playoff Challenge
Bolo by to absolutne nezavisle na standardnej KTL sezone (podobne ako pred sezonou Elite trophy) Tipovalo by to 16 timov – ak by bol zaujem mohli by to byt klasicke KTL timy v zlozeni ako pocas standardnej KTL sezony, ak nie tak by sa mohli zlozit timy uplne nove, pripadne aj trojclenne ak by bol maly zaujem...

16 timov by sa vyzrebovalo do dvojic a kazdej dvojici by bola pridelena jedna seria 1. kola PO NHL, ktoru by tipovali.
Napr. dvojica falcons – fire birds by tipovala seriu detroit – los angeles, dvojica blue angels – blue flyers by tipovala seriu boston – new jersey, atd atd
Kazdy clen timu by tipoval presny vysledok a bodovalo by sa napr. nasledovne: za uhadnutie vitaza zapasu po 60 min. 1bod. Za uhadnutie vitaza aj goloveho rozdielu 2 body. (za uhadnutie remizy teda tiez automaticky 2 body), za uhadnutie presneho skore napr. 5 bodov. Pocas celeho trvania serie by sa spocitavali body vsetkych tiperov timu a po skonceni NHL serie by sa urcil vitaz KTL serie podla vyssieho celkoveho poctu ziskanych bodov. Tento vitaz by potom automaticky postupil do 2. kola, jeho pavuk by kopiroval pavuka realnej NHL – t.j. ak by v 2. kole NHL PO hrali proti sebe napr. detroit a san jose, tak v KTL by proti sebe tipovali timy co v 1. kole postupili zo serii detroitu a san jose...

Neviem ci je to dostatocne zrozumitelne vysvetlene :D ani neviem ci by bol o nieco take zaujem... :ja_neviem: ale predlzilo by to tipovaciu KTL sezonu az do juna (aj ked tie posledne tyzdne by sa to uz tikalo cim dalej tym mensieho poctu tiperov a timov, co by mohlo uspech takehoto formatu znacne ohrozit... :( )
arek píše:
janik píše:vid rousis, ktora je podla mojho nazoru jeden z top 10 tiperov tejto sezony
rousis vidis to? :tada:
teraz to vidim :D len skoda ze to nie je trueee :cry:
:D
Petrik - :good: Velice dobrý nápad. :yes: :good:
220 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS