Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIPOMIENKY, NAVRHY

ja som to tam dal ked tam bol problem, ten co ho vyriesil ho odstranil miesto toho aby napisal ze uz je to vsetko ok, sorry ale ja som teraz doma na slovensku a vo stvrtok som bol v praci ked sme to riesili takze nemam cas to sledovat a vypisovat z prace a z prace som zmizol skor a cestoval do vecera prave na slovensko takze sorry ale ja som fakt nemal kedy napisat ze je to vsetko ok :) a preto suhlasim ze je tam vela nedostatkov a aj info v clankochcasto chyba, aj ty si zalozil play off draft temu a nedal si ju na stranku ktl co si mohol kedze vela ludi sem nechodi a tam ano a vsimli by si to hned takze to su prave detaily ktore nie su tak ako by mohli byt
ja nevravim ze si to tam mal dat alebo co.. ale ze sa pripajas k protestom akoby sam proti sebe v tomto pripade..
a ti co chodia na ktl stranku by mali chodit aj sem, kedze ktl odclenit od hf nechceme(ako sme sa uz vsetci zhodli)
odclenit nechceme ale je to tam na to a je to pekne na ociach, inofrmacie su tam lahsie dostupnejsie, neznamena to ale odluku od hf, diskusie su stale tu ale hlavne info by mali byt predovsetkym tam - tu na hf mozu byt k tomu temy kde sa moze kazdy vyjadrit aj pocas procesu schvalovania a riesenia tam uz by mali byt len finalne verzie

a protestovat neprostestujem len hovorim ze je dost nedostatkov a uznavam ze su, je to aj dokaz ze to nemoze byt na jednom - dvoch ludoch, plus aj komunikacia medzi nimi musi byt lepsia ked tam bolo napisane ze im dame vediet ked to bude OK, tak sa to nemalo zmazat ale upravit aby tam ta informacia bola to je moj nazor :) takze som rad ze to tak vidia aj ini a upozornuju na to :jupi:
v tomto davam za pravdu petrikovi, ci janikovi....nechcem sa nijakym spôsobom dotknut niekoho konkretneho z komisie, ale mam pocit, ze komisia nie je 7 clenna, ale tak 2-3 clenna a pride mi, ze aktivne fungovanie komisie, je zalozene najmä na aktivite tychto clenov.....ved ak som vedel, ze mi to casovo vychadzat nebude, tak sa do volieb nehlasim....beriem, ta tech.stranka v podstate stoji a pada na arekovi, ale zvysni celnovia si to mohli podelit - cast riesi vyhodnocovacky, cast rozhovory, clanky....(ne)aktivita 7 ludi, sa logicky musi niekde prejavit a preto patri podakovanie aj tym, ktori nie su clenmi komisie a dobrovolne vypomahaju komisii, tak KTL ako celku - t.j. janikovi, dejfovi, Ohlundovi :klobuk_dole:

ja osobne som si od uplne novych clenov komisie sluboval podstatne väcsi zapal, väcsie nadsenie, presne take, ake prezentovali vo svojom predvolebnom vyhlaseni a vysledok...? nechcem tu nikoho samozrejme pranierovat, ved bez akejkovek debaty, za za ten KTL cas v zivote cloveka udeje vela veci, ktoremu totalne obratia "casovy zivot" na ruby, takze na jednej strane to chapem, no na strane druhej, tu kritiku clovek jednoducho prijat musi, ved napr. ja s petrikom, sme boli minulu sezonu tiez clenmi komisie, tiez sme mali svoje povinnosti, ci ratolesti :D (u kazdeho ale inak :D a museli sme celit kritike (samozrejme aj tej opravnenej), tak hadam sa tento môj kriticky pohlad nikoho nedotkne ;)

nielen u mna, nastal akysi pokles, ci strata motivacia v ramci KTL ako takej, ale myslim si, ze presun na samostatny web KTL bol vydareny tah, sutaz dostala, iny, dovolim si tvrdit, pozitivnejsi punc, impulz, co sa tyka samotneho tipovania, ci grafickeho prevedenia a bolo by skodou, aby sa sa to niekde zaseklo.....netreba vsak hadzat flintu do zita, tato sezona bude coskoro minulostou (chvalabohu, vid. Red Devils :giggle:) nove KTL vedenie si z nej urcite vezme ponaucenie a ak sa vychytaju vsetky tie muchy, bude to opät slapat tak, ako si zelaju nielen tipujuci, ale aj samotni clenovia komisie

velky podiel na tom, vsak budu mat spominani clenovia komisie, resp. volby ako take....ako som bol byval spominal, v tom, kto ziska môj hlas, mam jasno a nebude tam okrem inych chybat ani janik....ano, boli casy, ked sme sa na mnohych KTL veciach nezhodli, pohasterili (teda v case, ked sme boli clenmi komisie), ale nejaky cas od tej doby ubehol, podrastli sme, dospeli sme :) a podla mna, je (aj) janik jednym z tych, ktory môze a verim ze aj dopomôze posunut KTL opät o nejaky ten level vyssie :yes:

btw; kedze sa nam na tej nasej rodnej hrudke zvolebnieva a ja toho 10.3. davam prednost urcite inej, ako volebnej to cinnosti :fucker2: zavolim si aspon v ramci KTL :) bez toho, ci sa mnou vymenovani ktl obcania :D zucastnia volieb KTL, moja predstava o "idealnom" zlozeni komisie KTL by vyzeralo nasledovne (poprosim brat to ako môj osobny, subjektivny navrh :)

arek
janik
Petrik
Dean
svolco
Ohlund
dejf

Wilda som neuvadzal, kedze KTL je unho zda sa uz pase
tak trocha na inu temu - co v pripade ze po ZC budu mat timy na 7 a 8 mieste (posledny postupujuci a prvy nepostupujuci) rovnaky pocet bodov? ake su tie-breakery?
takato situacia celkom realne hrozi, mal by sa vymysliet vhodny sposob uz vopred a nie az ked uz bude neskoro ;)
ja si dovolim povedat ze by to malo byt podla najlepsieho umiestnenia za kolo pocas sezony, a ich pocet, ak dva krat bude 1. a druhy tim iba raz tak nech ide ten co dokazal byt aj vyssie raz. neviem podla coho ineho by to slo kedze pocet vitaznych zapasov sa neda, podla individualnej tabulky uz vobec nie takze len podla umiestneni za kola. tam je to myslim dost sanca ze tie rozdiely budu... i ked verim ze zas niekto povie ze my sme boli vzdy vyssie ale zas nie uplne hore a niekto zas pat kol nehral nic a potom mu dva vyjdu a maju postupit a my nie?
janik píše:ja si dovolim povedat ze by to malo byt podla najlepsieho umiestnenia za kolo pocas sezony, a ich pocet, ak dva krat bude 1. a druhy tim iba raz tak nech ide ten co dokazal byt aj vyssie raz. neviem podla coho ineho by to slo kedze pocet vitaznych zapasov sa neda, podla individualnej tabulky uz vobec nie takze len podla umiestneni za kola. tam je to myslim dost sanca ze tie rozdiely budu... i ked verim ze zas niekto povie ze my sme boli vzdy vyssie ale zas nie uplne hore a niekto zas pat kol nehral nic a potom mu dva vyjdu a maju postupit a my nie?
mozno nizsi priemer vsetkych umiestneni vramci jednotlivych kol? ak by bol nahodou aj ten vyrovnany tak mozno vzajomne zapasy zo zapasovych a hybridnych kol?
no ten priemer by siel ale ako to vypocitas?

dalsie kriterium by slo ako si napisal - vzajomne zapasy ale na to potrebujeme mat vsetky zapasy zadokumentovane a to neviem ci je uplne urobene a ci je to lahko dostupne - pre vsetkych
janik píše:no ten priemer by siel ale ako to vypocitas?

dalsie kriterium by slo ako si napisal - vzajomne zapasy ale na to potrebujeme mat vsetky zapasy zadokumentovane a to neviem ci je uplne urobene a ci je to lahko dostupne - pre vsetkych
sak normalny priemer ich umiestneni v jednotlivych kolach.
napr. v OK maju teraz spiders a gremlins rovnako po 31 bodov

gremlins umiestnenia v jednotlivych kolach: 3 - 6 - 5 - 8 - 3 = priemerne umiestnenie = 3+6+5+8+3 = 25/5 = 5

spiders skoncili v jednotlivych kolach 3 - 9 - 8 - 7 - 1 = 28/5 = 5,6

v tomto pripade su na tom lepsie gremlins

no a vzajomne zapasy sa predsa daju spatne velmi lahko na stranke vyhladat cez "statistiky - denne vyhodnotenia"
ano tiez si myslim ze priemer umiestneni bude lepsi napad.. a vdaka za pripomenutie, ak to nie je v pravidlach osetrene, musime to cim skor prebrat v komisii
WildCelt píše:preco blbost, byt najlepsi z cca 20 timov a viac by chcelo viac ocenit, vitazstva v kolach su tu podcenovane, vid priemer umiestneni pred lepsim umiestnenim na konci zakladnej casti, nejde o to nieco vyhrat ako ratat nejake priemery :?:
ide IMO o to byt za celu zakladnu cast dostatocne dobry (lepsi ako potrebny pocet timov) na to aby som skoncil na mieste zarucujucom ucast v PO. postup do PO by mal byt urceny podla vykonnosti za celu ZC a nie za ciastkovy uspech v jednom kole pricom v tych ostatnych bol vykon tak zly ze to spolu na postup do PO nestaci :roll:
okrem toho nemam pocit ze by vitazstva v kolach boli podcenovane, napr. pri 10 timoch v konferencii dostane vitaz kola dvojnasobny pocet bodov ako 4. tim, co je IMO dostatocny "bonus" za vitazstvo... lebo dalo by sa to robit aj tak ze posledny tim 1 bod, predposledny 2 atd az po prveho, cize vitaz kola by mal iba 10 oproti momentalnym 14-tim... vtedy by sa dalo hovorit ze vitazstva v kolach su nedocenene, ale pri sucasnom hodnoteni s takym tvrdenim nesuhlasim
ved preto sa tomu hovori divoka karta

a samozrejme, ze tim co by siel do playoff na divoku kartu by nemal rovnaku poziciu ako ostatne postupujuce timy, ta jeho sanca by v nom bola mala, jedno zavahanie a konci

ja v tom vidim zatraktivnenie

vyhrat kolo :!: a 5x byt posledny a byt 6x druhy, ten vitaz kola si zasluzi vacsie ohodnotenie
WildCelt píše:ved preto sa tomu hovori divoka karta

a samozrejme, ze tim co by siel do playoff na divoku kartu by nemal rovnaku poziciu ako ostatne postupujuce timy, ta jeho sanca by v nom bola mala, jedno zavahanie a konci

ja v tom vidim zatraktivnenie
zbytocne komplikovane, urobilo by to PO neprehladnym, osobne v tom nevidim nic atraktivne resp. pozitivne
WildCelt píše:vyhrat kolo :!: a 5x byt posledny a byt 6x druhy, ten vitaz kola si zasluzi vacsie ohodnotenie
:hahano:
vyhrat kolo a 5x byt posledny a 6x byt druhy

byt druhy a 5x byt posledny a 6x byt treti

to veru nie je to iste, byt vitaz je vzdy viac

kazdy tim by mal v poslednom kole malu sancu dostat sa do playoff s malou sancou v nom uspiet, co je na tom zle
WildCelt píše:kazdy tim by mal v poslednom kole malu sancu dostat sa do playoff s malou sancou v nom uspiet, co je na tom zle
nic len to ze team co v 5 zo 6 kol suckuje a konci medzi poslednymi si do PO podla mna postupit nezasluzi ani keby v tom 6. kole ziskal o 200 bodov viac ako vsetci ostatni... :ja_neviem:
myslis, ze je take lahke vyhrat kolo, ze niekto zamerne vypusti 5 kol a to jedno vyhra a koniec koncov ta sanca, ze 1 kolo vyhra a 5 suckuje je aka :?:

a ako pisem, urcite by sa mu oplatilo byt na skutocnej playoff pozicii omnoho viac ako na tej na divoku kartu
vitazstvo v kole podla mna nie je podcenovane, ako spomenul petrik, bodovy pridel za vitazstvo je dostatocny. Vyhrat jedno kolo a dalsich 5 suckovat si tiez podla mna nezasluzi postupit do PO. Celosezonne dobre vykony su viac ako jedno vydarene kolo.
Aby mal v poslednom kole sancu postupit do PO kazdy tim? A preco ako by mal, ked on poriadne nebojoval predoslych 5 kol? :sok: Vid Red Devils, 3 krat boli posledni, su suverenni loseri tejto sezony (sorry RD :D ), nezasluzia si ani len tu sancu na postup. Je to sutaz, niekto musi byt vitaz a niekto porazeny.
A ta divoka karta by ako presne mala fungovat? Neviem ako je to v NFL. :ja_neviem:
v nfl su 2 konferencie, kazda ma 4 divizie.. do play off postupuju vitazi divizii plus z kazdej konferencie dva najlepsie timy na dalsich miestach-tieto timy postupuju akoby cez wild card.. nechapem aky suvis to ale ma s ktl a vitazstvom jedneho kola .. hentie nfl timy si to vydru, len doplatia na to ze je niekto lepsi v ich divizii .. :eek2:
napadla ma taka myslienka ako v PO aspon trochu zvyhodnit lepsie timy po ZC (kedze momentalne prakticky vobec zvyhodnene nie su):
v kazdom PO suboji by mal kazdy den vyssie nasadeny tim (co skoncil v ZC lepsie) automaticky +1 bod. natipoval by napr. 20 bodov, ale pocitalo by sa mu 21. ten nizsie nasadeny tim by teda musel na vitazstvo natipovat o 2 body viac ako vyssie nasadeny
pre zaverecne finale by som to uz neuplatnoval, ale pre vnutrokonferencne PO suboje hej
co poviete? :hmm:

PS - to ze su falcons prvi s tymto navrhom vobec nesuvisi :D :jn:
myslím si , že vv PO by nemal byt nikto zvyhodnení , kedže je to suboj už o celkovy titul malo by to byt fifty fifty .. a žiadne zvyhodnovanie.. ak ten tim bol celu sezonu naj tak nech to preukaze aj v PO .. :)
nechapem preco predpokladate, ze ten tim co by vyhral kolo, zvysnych 5 by suckoval, to ja mozem tvrdit, ze vyhra 2 kola a playoff mu ujde o bod, nezasluzi si ist do playoff

ten petrikov napad sa mi celkom pozdava
sorry petrik ale to je pekna blbost nevidim dovod aby sa nejak zvyhodnoval tim, najlepsie nasadeny nehra prve kolo PO, to je myslim dostatocna vyhoda, a zas co dostanu timy co nepostupia do PO len o skore alebo o nejaky maly bodik, tiez to zas nieje take uzastne proste to nekomplikujte, jasne v reale maju vyhodu domaceho prostredia ale tu nic take nepotrebuju - vyhodu uz maju v tom ze hraju so slabsim timom kedze predpokladam ze pavuk nieje pevne dany ale po kazdom kole hra vzdy najvyssie nasadeny s najnizsie nasadenym postupujucim... co samo o sebe je dost viem ze realne to nemusi mat velku vahu ale vo ciav chciet ako hrat s timom ktoremu sezona nejde tak ta sanca ze postupi lepsi tim je dostatocna. ziadne body na viac :slap:

wild na jednu stranu hovoris ze na co robit zmeny u toho co je zabehnute a funguje ze to je len na silu a teraaz vymyslas nejake divoke karty tam kde su vsetci alebo aspon vacsina spokojni so systemom :sok:

to uz ja vymyslim ze pre zatraktivnenie a dokazanie svojich kvalit lepsie postaveny tim nech ma na zaciatku zapasu vzdy minus 5 bodov a nech svojim umenim dokaze ze su tak dobry, to sa ti petrik bude pacit? ci to uz nie kedze by vas to znevyhodnilo?

su timy ktore priebezne nebudu tak vysoko - mali nejake problemy, alebo sa menila zostava atd. nie vzdy je to len o kvalite, u nas to tiez vidiet, keby sme boli v tejto zostave od zaciatku myslim ze PO nam neujde takto sa donho nedostaneme a aj keby tak len tesne a este po tak narocnej sezone mame dokazovat ze vas porazime ked budeme este na zaciatku hned stracat :?: :?: trosku premyslajte kym daco napisete alebo radsej nepremyslajte a uz tuto sezonu nechajte veci tak ako su...
ziadne velke nadsenie z toho napadu som ani necakal :D
no ale skusil som to domysliet a vyslo mi toto - co keby mal vyhodu +1 bodu "domaci" tim? cize vyssie nasadeny tim v zapasoch (dnoch) 1, 2, 5, 7 a 9 (hra sa na 5 vitaznych ci na 4?) a nizsie nasadeny tim v zapasoch (dnoch) 3, 4, 6 a 8

:hmm:
petrik: :hahano: podla mna by bolo hlupe v PO zvyhodnovat vyssie postaveny tim. Vyhodou vyssie postavenych timov je to, ze v PO dostanu slabsieho supera, prvy tim ma v 1. kole volno a predpokladam, ze aj na drafte budu najprv vyberat vyssie postavene timy. Nestaci? :nono:

Wildo: nepredpokladame, ale podla tvojho navrhu by to tak mohlo fungovat. Vyhram si jedno kolo, ostatnych 5 si dam pauzicku ala cepi :D a potom pokojne do playoff.
283 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE