Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIPOMIENKY, NAVRHY

je skoda ze vsetky tieto problemy resp drobne neprijemnosti uplne zbytocne znizuju kredit tejto inak super sutaze. pre nas co nevidime do zakulisia (blbe poznamky si nechajte :D) sa to proste musi javit tak ze hoci je v komisii 7 ludi, minimalne 90% organizacnych zalezitosti robi arek sam. keby sa na tom plnohodnotne podielalo viacero ludi, nemohol by byt problem s informovanostou verejnosti, ktora je v momentalnej situacii na maximalne biednej urovni.
tipovacie temy su pripravovane neskoro (standard by IMO mal byt aspon na 3 dni vopred), chybaju elementarne oznamy o tom kedy zacina kolo (ci hned na druhy den po skonceni predchadzajuceho alebo je tam nejaky volny den), doteraz nie je zverejneny rozpis zapasov na aktualne kolo resp. aspon oznam o tom ci je totozny s rozpisom 2. kola... toto su zakladne veci ktore by napomohli nielen bezproblemovemu fungovaniu sutaze, ale hlavne spokojnosti jej ucastnikov a pritom oznamenie takychto veci nie je nijako casovo ani technicky narocne... ako je mozne ze to 7 clenna komisia vcas nedokaze je pre mna zahadou (ak to teda nelezi vsetko na arekovych v tomto obdobi tazko skusanych studentskych pleciach :P )

edit - a to este s vyhodnocovanim pomahaju neclenovia komisie dejf a ohlund...
arek píše: tipovat sa dalo az odvtedy, ako som to ja opravil.
To jsem nevedel.
Ale ze se nevyhlasilo po tom upozorneni o netipovani, ze uz je to OK, je urcite chyba :nono:
no viete na KTLko sa nechodim pozerat 10krat denne ci uz mozem tipovat a nemal som ako vediet ze uz sa da tipovat..oznamene to nebolo a v tom ozname pred tym nebolo spomenute ze kedy sa to vyriesi ani priblizny cas len ze sa to neda..
mna to stalo body do klasifikacie jednotlivcou kedze chcem ujhrat prvu desiatku a a zrejme aj body timu by sme mali vyssie kedze vlastne polka timu netipovala
individualka :slap:

ale ako sa mozes docitat v inej teme, tento problem sa intenzivne riesi
Antonor 10 x denne sa pozerať na web nemusíš,ale večer si sa prísť mohol.Každý tu argumentujeme tým,že o tom nevedel,čo je síce pravda možno,ale keby každý z tých čo zabudol natipovať sa aspon na chvilu tu večer zastavil,tento problém by sa teraz vôbec neriešil. :wink:
chodim tu kazdy den aj dva krat trikrat sorry ze som sa vtedy zastavil len doobedu..ved nemozem byt stale...den dopredu ma byt zabezpecene tipovanie a to nebolo a za to nemozem
Pozri Antonor nikto nehovorí,že sa nestala chyba,ale ruku na srdce,bol taký problém na 5 sekúnd večer sa kuknúť,či sa predsa nedá natipovať,ak ti o tu idividuálku tak ide?Večer už to pohodlne fungovalo a keby si napísal bol som tu,nešlo ok o ničom nediskutujeme a zrušíme,ale takto pochop aj ty,že zaváhanie,bolo aj na vašej strane :wink: 1 x ked sa to zrušilo pre tento dôvod,tomu bolo tak,že sa fakt tipovať nedalo po celý večer,teraz dalo po 12.45.Ale to je aj o zodpovednosti nielen komisie aj GM za tímy.Tý by si mali v takéto dni uvedomiť,že majú zodpovednosti aj nejaké,najmä v takéto dni nielen práva vyhadzovať a podpisovať kolegov.A takto aj k tomu pristupovať. :wink:
ano bol problem
Muzeme se dozvedet kdo jak hlasoval?
AndyF píše:Muzeme se dozvedet kdo jak hlasoval?
Ešte sa nerozhodlo,hlasovanie prebieha.Kto konkrérne ako hlasoval sa von nedá,ale výsledok áno. :wink2:
No ja videl ve Zpravach komise neco jineho..
AndyF píše:No ja videl ve Zpravach komise neco jineho..
no áno,moja chyba,samozrejme hlasovanie už skončilo,konkrétne výsledky von ale nepôjdu to platí.
petrik píše:- ziadne info o tom "kvazi" time z volnych tiperov co mal v tomto kole nahradit F4F - je ten tim, nie je? kto v nom je? budu mat pripadne vlastnu temu diskusnu alebo ako?
A čo sa týka tejto otázky "kvazi" tim zložený z volných tipérov, do hry nezasiahne.Volný tipéri podobne ako chalani ktorých tímy nepostúpia do play off, dostanú šancu zasiahnuť do hry počas play off,ak sa uskutoční a prihlási sa do draftu dostatočný počet tipérov. :yes:
Dean píše:no áno,moja chyba,samozrejme hlasovanie už skončilo,konkrétne výsledky von ale nepôjdu to platí.
Stydíte se za svoje názory? :-)
nehanbime, take su pravidla komisie, respektujeme ich :)
neviem ani za co by sa mal vlastne niekto hanbit.. berte to vcelku, nie jednotlivo
švolco píše:nehanbime, take su pravidla komisie, respektujeme ich :)
Pravidla komisi zakazují zveřejnit kdo jak hlasoval? :sok:
odtajnenie komisie bol jednym z tohtorocnych navrhov, ktory bol zamietnuty, preto nie je ohladuplne nieco vytahovat ked sa schvalilo ze diskusia v komisii zostane tajna :yes:
švolco píše:odtajnenie komisie bol jednym z tohtorocnych navrhov, ktory bol zamietnuty, preto nie je ohladuplne nieco vytahovat ked sa schvalilo ze diskusia v komisii zostane tajna :yes:
navrhujem ta za hovorcu tohto fóra, amen. :king:
švolco píše:odtajnenie komisie bol jednym z tohtorocnych navrhov, ktory bol zamietnuty, preto nie je ohladuplne nieco vytahovat ked sa schvalilo ze diskusia v komisii zostane tajna :yes:
Je rozdíl mezi diskusí, kde se všechno projednává, a konečným hlasováním... Kdybys řekl nechceme to zveřejnit, tak ok, zasmál bych se a nechal to, ale když říkáš že dle pravidel to nebudete zveřejňovat tak mě to zajímá :giggle:
mne je uplne jedno ci je to diskusia alebo hlasovanie, ked je komisia uzavreta, tak je uzavreta. Pisal som to aj Andymu, ak sa chces na niekoho stazovat, stazuj sa na celu komisiu, rozhodnutia robime spolocne.
hold len stroho co ste si zvolili to mate :D teraz sa na komisiu nestazujte :) kedze tuto sezonu som tu uz celu tak mozem povedat ze je co zlepsovat najma po organizacnej stranke, ocakaval som po tych rokoch uz trosku vyssiu uroven tak mozno na rok :)
janik, vcera vsak nepochybyla komisia ale vyhodnocovatelia nemyslis?
svolco, ako sorry ale vyhodnocovatelia su len dobrovolnici narozdiel od komisie ktora sa nechala zvolit a ma nejake zavazky nie len rozhodovat , bez areka tam nikto nic nemoze poriadne urobit takze sorry ale toto bolo trosku mimo :thumbsdown:

nevravim ze za to moze arek, hovorim to ze komisia miesto toho aby skusila oslovit ludi a davala im potrebne informacie tak to nerobi, ohlund chcel zalozit tipovaciu temu na 6. kolo pred vysxe tyzdnom od areka no nestalo sa kedze mal povinnosti a zas to dopadlo tak ze len v ten den sa to robilo, dejf robi co moze ale ked nedostane spravne subory atd. tak to proste neurobi, ja sa im snazim pomoct aspon po technickej stranke a pripravujem subory pripadne ich doladujem. ale ked nemam dany rozpis, zmeny v timoch tak tie subory nepripravym a popravde s tymi rozpismy a dalsimi vecami mam dost chaos a kym to nieje uz na stranke rozpisane tak netusim kto s kym hra a ci sa hra medzi konferenciami alebo v racmi konferencii, kedze som tie pravidla na tuto sezonu nevymyslal tak sa v nich neorientujem tak ako by to bolo keby som bol pri ich vymyslani :)

takze ano ked budu volby do komisie asi sa ich zucastnim lebo je viacero veci v ktorych mam svoju predstavu aj o tom ako by mala vyzerat organizacia, priprava veci atd. to iste aj co sa tyka zmien v timoch ked sa stanu atd. aby to bolo vzdy aktualne zapisane a nebolo to len na arekovi ktory ked nema cas tak to tam je neaktualne kludne tyzden dva ..

zial z tych sezon co tu mam za sebou je tato najbiednejsia a pokazili sa aj veci ktore boli predtym v poriadku, ano nieco sposobuje prechod na novy system tipovania ktory som aj ja presadzoval, nieco je sposobene pretazovanim jednej osoby - areka, ktory nemoze robit vsetko, tak isto to bolo ked som mal vyhrady voci celemu vedeniu hf, kde sa aspon doplnil stav o jedneho moda, no popravde odkedy je vedenie len o arekovi a cepim tak to u mna nieje to prave orechove, pri emanovi, openfireovi, matejkovi to bolo o niecom inom z mojej strany. ale taky je zivot a nie vsetko bude vzdy dokonale :)

a aby sa nepovedalo tak vacsinou sa snazim davat aj riesenia pripadne pri nich pomahat a nie je to len o tom ze by som proste nadaval a nic nerobil ale bez upozornovani na chyby a nedostatky sa nikdy neodstrania.
ja hovorim o tomto konkretnom pripade.. ked sa stazuju na to ze tam bol oznam od teba, ze nemaju tipovat, potom zmizol a ziadny dalsi oznam, ci je to vyriesene si tam nedal.

Ja nehovorim ze si spravil zle alebo co, ale oni sa stazuju prave na toto a ty im este dosvedcis.. to uz nechapem potom.
283 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS