Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

excelent píše:Zásadně jsem proti skrytému tipování.Nerad by jsem se dočetl o spochybnění výsledků někoho kdo může tipy měnit v průběhu zápasů.Nyní je jasně dáno kdo jak tipoval,lze si to i vytisknout před začátkem zápasů a porovnat po jejich vyhodnocení.Soutěž má být co nejvíce objektivní a průhledná pro každého kdo o to má zájem. :wink2:
idealny stav by podla mna bol, ak by tipy boli pre zaciatkom zapasov viditelne iba vramci timu, tak by si clenovia timu mohli navzajom svoje tipy prisposobovat, ale aby ich nemohli prisposobovat tipom inych timov. tipy vsetkych by sa potom zverejnovali v okamihu ked by ich uz nebolo mozne zmenit, cize akonahle by sa zapas zacal.
nemam predstavu nakolko komplikovane by to bolo takto naprogramovat a ci by to vobec bolo realne, ale bolo by to IMO idealne riesenie

myslim ze podozrenia z nejakej manipulacie ci niecoho ineho nie su na mieste. akonahle klesneme tak hlboko ze by sme adminov alebo koho zacali z tohto podozrievat (z upravy tipov po skonceni zapasov) tak sa mozeme na celu KTL rovno vysr :ho*no:
tak tak ako petrik pise dovera musi byt, realne by sa to dalo snaz zmenit len priamo v databaze a do tej maju pristup len admini a aj to mozno len arek :)

a ako petrik pise tak nejak si to predstavujem aj ja a myslim ze realne to je otazne je ci je tu niekto kto by to zvladol no blizis sa PO a toto by malo byt doriesene vopred nieze ptoom sa naskytnu dalsie problemy takze na posledne kolo by to bolo fajn odskusat a ci uz sa to potom zavedie do celej sezony alebo nie to uz nech sa rozhodne potom.
Ohlund píše:V zakladnej časti je to hlúposť skrývať tipy :hroza: , v PO to je o inom.
asi tak
za tie roky, co riesim tipy, mam na lehatku sledovat tipy ostatnych uzivatelov....v ramci nasho timu sme absolutne neriesili ani nejaku taktiku....kazdy tipuje tak, ako to citi, resp. ako by natipoval v stavkovej :) a vysledky, resp. predchadzajuce uspechy (samozrejme s vynimkou tejto sezony :jn: ktore sme dosiahli, neboli o ziadnej taktike, ci nejakom opisovani ostatnych tipujucich
samozrejme, co sa tyka PO, tam je to uz o inom, ale v ramci zakladnej casti, somarina
Zaujimalo by ma ze preco sa 'zaratavaju' Revove tipy na dnes, s nim som ukoncil zmluvu par dni dozadu, a este pred vcerajsimi zapasmi uzatvoril novu s midem, neviem kolko ma mide bodov (zrejme tipoval, tazko sa mi to teraz zhana ked som na mobile) ale prehrali sme asi vdaka zarataniu/netipovaniu usera (za predpokladu ze mide mal viac ako 12 bodov by sme vyhrali) ktory uz nie je v time
Měl 10 :giggle:
kedy bude rozpis na 6. kolo? kedy vlastne zacina?
nikdy už nenastúpim za iný tým ako Killer Hornets a ani by som nechcel v inom hrať :cinka: viem že to nikoho nezaújma,ale len pre istotu že sa nehlásim :lol2:
a k medikovi:teba by som nikdy nezobral,to by sme radšej hrali o jedného menej :giggle: :hehe:
petrik píše:kedy bude rozpis na 6. kolo? kedy vlastne zacina?
zacina 2.2., rozpis coskoro..
arek píše:
LOOOOL, to co za nove revolucne tipovanie? presne vysledky? :lol:
petrik píše:
arek píše:
LOOOOL, to co za nove revolucne tipovanie? presne vysledky? :lol:
:D
lol :-D
nooo, tak 6 . kolo by mohlo mat celkom slusny naboj hlavne v slabsej konferencii...
na 8. mieste stracaju prvi nepostupujuci srsni na 3. anjelov iba 4 body :scare: istotu PO tu tak maju iba zraloci a dudovci, ktori si to v poslednom kole zrejme rozdaju o vitaza konferencie ; istotu nepostupu zase iba defending champions RD (to teda musela byt oslavna zurka ked hangover trva celu dalsiu sezonu :lol: ) oceliari na 9. mieste budu na postup potrebovat skoncit v 6. kole minimalne v top 3, uplnu istotu im ale da iba vitazstvo

v silnejsej konferencii to az tak silne dramaticke asi nebude
na prvom mieste mame zdanlivo bezpecny 10 bodovy naskok :ciga: (s dorazom na slovo "zdanlivo")
iste PO ma aj milosova druzina na 2. mieste a waltovci na 3. a takmer iste aj wannabe firemen na 4. mieste a cerni baroni na 5. ; aj ked tam este nejaka ta teoreticka sanca na vybuch je...
o posledne 2 postupove miesta si to rozdaju basisti (29b), rytieri (27b) a dive kone (24b)
sancu jedna k popicivela maju este aj ftaci ohnivaci, ale museli by vyhrat 6. kolo a ich priami superi skoncit uplne posledni...
Kdy bude rozlosovani 6.kola? Anebo to bude stejne jako v kole druhem? Radsi se ptam ted at rano nemusim nadavat :D Navic kdyz ted se hraje o vsechno
Mě by spíš zajímalo kdy bude celková tabulka po 5. kole :)
petrik píše:nooo, tak 6 . kolo by mohlo mat celkom slusny naboj hlavne v slabsej konferencii...
jak slabé konferenci?! mě to přijde přesně naopak, že VY ste v té slabé.. :nono: ..když už to tak deb*lně srovnáváš....
Azizek píše:Mě by spíš zajímalo kdy bude celková tabulka po 5. kole :)
jo to mě taky! :?
cepi píše: :hfman:
Kower píše:Takisto sa prihlasujem do draftu.
Deco2508 píše:Prihlasujem sa tiez :oops:
sme dopadli :giggle: kde je leci? :dup: :lol:
tiez to tvoje meritko petrik nechapem :D
tabulka bude zrejme zajtra, prezijete :)
švolco píše: tabulka bude zrejme zajtra, prezijete :)
ja som si to za 2 minuty zratala a v exceli zoradil... nebudte lenivy ked ste zvedavy :D
kua tu sa nedaju editovat posty - TF vy*er sa na tie ypsylony OK? :D
podarilo sa mi urobit, ze v prehlade tipov zobrazuje iba timovych kolegov :jupi:
Chapu spravne, ze tedka proste jen druhy den uvidim nejaky cisla soupere a hotovo?
AndyF píše:Chapu spravne, ze tedka proste jen druhy den uvidim nejaky cisla soupere a hotovo?
uz som to vratil do povodneho stavu, lebo taketo obvinenia fakt nepotrebujem..
@ AndyF « 17 Feb 2012, 08:57 » Pricemz upresnim, ze pokud by prohrali, byli by dead last a s nejvetsi pravdepodobnosti by tak prisli o PO.
@ AndyF « 17 Feb 2012, 08:52 » Clen tymu nejvyssiho KTL guru ma 17, t.j. plny pocet v den kdy bylo dost prekvapeni, ale my jeho tipy nikdy nevideli.. :evil: Cela soutez se stava neregulerni :dudo:
Sorry, to byl for. Nestaci Duduv smile?
Spravna odpoved mela byt:
Koukej dobre natipovat a nemusis se starat..
arek: a nevedel by si aspon spravit nejake tlacitko, ktore by fungovalo ako filter, s tym, ze ked na neho kliknem tak sa mi zobrazia tipy iba od kolegov z timu? myslim, ze to by bolo najlepsie riesenie aby tvoja praca nevysla nazmar, mna osobne napriklad netrapi ako tipuju ostatni, a tento filter sa mi ozaj pacil :good:
220 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS