Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

ohladom ktl stranky. Ako vidite, presun HF vysiel a HF fici. U ktl stranky som urobil vsetko podla pokynov, ale nejde :scare: :hroza: nieco zlyhalo, snazim sa to napravit.
Joe S. píše:na čom nezáleží? keby bolo povedané, že sa to bude robiť ten a ten víkend, tak OK, ale takto tvoje argumenty sú sama voda
Když vím, že se v blízké budoucnosti bude měnit hosting, tak mohu tu dobu než k tomu dojde tipovat o den dopředu. Je jedno jestli k tomu dojde za dva dny, nebo za měsíc.
tak KTL web je uz opat funkcny. Dnesny den sa uz normalne tipuje.

a uz sa nehadajte, je tam jedneho dna :hroza: ten presun sme proste uz urobit museli, ja mam teraz skuskove a mam malo casu, vcera sa vyskytla prilezitost, tak sme nevahali. Napokon som pri tom zabil dva dni (snad uz je vsetko OK a nezabijem viac :modlenie: ), a skolu budem musiet pekne dohanat..
Zdravím všechny. Normálně na HF nepřispívám, ale tento odkaz mně dal Miloš. Nepřečetl jsem si úplně všechny příspěvky, ale pokud jsem pochopil daný stav věci, muselo dojít ke změně webhostingu. Tento krok měl za následek, že v určitou dobu nešlo tipovat, protože nešla stránka KTL (osobně jsem měl natipováno na pár kol dopředu, takže mě to nevadí, že stránka nešla, ale o to tu nejde). O tom, zda dal někdo někam vědět, že bude "odstávka" KTL, taky nemůže být ani řeč a to z jednoho důvodu. Ihned mě napadl problém ZMĚNA WEBHOSTINGU - o tom to celé je. Protože se v tomto trochu více pohybuji, nechápu, proč by stránka neměla jít. Běžně se převádí stránky/webhostingy a dělá se to tak, že se vytvoří kopie stránek a ty se dají na nový webhosting, kde se vše nastaví, aby vše fungovalo. V současnosti jdou dva webhostingy, ale data se tahají jenom z jednoho. Jakmile je "nový" webhosting nastaven, jenom se změní, odkud se tahají data. Tedy běžný návštěvník změnu webhostingu nepozná, pokud se například netrefí do "dejme tomu" třeba 5 minut, kdy se mění, odkud se mají tahat data.
Napadá mě jenom jedna věc, kdy by to mohlo trvat déle, že by se z ničeho nic řeklo, teď to předěláme, ale z příspěvků jsem pochopil, že se o tom uvažovalo (možná i jednalo) daleko dříve.

Z mého pohledu je tedy odstávka KTL stránek naprosto zcestná a pakliže se ruší jeden den (nebo třeba i něco jiného), je to smutné, ale z druhé strany i pochopitelné a možné akceptovat. Pomohu této druhé stránky věci využitím nešťastné reality - havárie letadla s hokejovým týmem v Rusku. Nikdo to nečekal, tak se nehrálo jedno kolo extraligy. Ono kolo se přesunulo na jiný čas. Tedy onu sobotu "nerušit", ale přesunout ji na jiný čas, to je řešení.

Pak jsem se ale dočetl, že KTL stránky nešly ani další den, tedy dnes, kdy navíc zápasy začaly od sedmi hodin (opět jsem měl natipováno dříve, ale opět o to tady nejde). Pakliže se jedná o další den, otázka zní, jak ho chce vedení KTL nahradit, kterým dalším dnem? Tvrdit, že neděle se již počítá, když neměli všichni možnost tipovat, tu není na místě.

Pakliže se sobota nahradí jiným dnem, OK. Pakliže se nahradí i dnešní nedělní den, kdy někteří nemohli tipovat OK. Ale pakliže se jeden z těchto dnů, nebo snad oba dokonce zruší, potom to zcela postrádá jakoukoli logiku.

(Záměrně jsem po polovině již nepsal nic o změně webhostingu, protože to je samo o sobě nepochopitelné, alespoň pro mě, co se v tom pohybuji.) No, takový je můj názor a pokud jsem něco nepochopil, oč tu jde, omlouvám se ;-)
len ta opravim.. dnes ten vypadok nebol taky strasny.. az tak sa nelisil od beznych vypadkov na predchadzajucom hostingu.. aspon u mna neboli take problemy.. vsetko sa dalo v pohode stihnut.. takze nejaka diskusia o dnesnom dni nie je na mieste
ako spomina svolco, dnesny den (t.j. nedela) nie je potrebne riesit
ten vcerajsi (sobotnajsi), po ktorom nastali hromy, blesky :panika: tak ako bolo spominane, komisia KTL vyberie vhodny den na to, aby bol vcerajsi den, nahradeny iny hracim, "dodatocnym" dnom.....snad bude tymto krokom uspokojena drviva väcsina tipujucich
toto som dal do siskusie na KTL stranke, supnem to aj sem:
v "normalne" dni pred presunom tipovalo denne cca 75-77 tiperov. nedelu malo natipovanu 66 tiperov z toho 5 nestihli prvy zapas (co je pri 3 zapasoch vyznamnejsia "strata" ako pri napr. 12) da sa teda povedat ze 20% tiperov bud nenatipovalo alebo nestihlo vsetky zapasy - to je uz celkom dost vysoke percento. niektore timy to mozno postihne vyznamnejsie, ine menej vyznamne, tazko povedat, ale ked uz chceme byt taki megaferovi a nahradzat vypadnutu sobotu tak by sa teda nemala pocitat ani tato nedela podla mna. ta sa uz mozno nemusi nahradzat (den s 3 zapasmi zase nema az taku vahu) ale pocitat by sa podla mna nemal, aby sa timy ktorym nestihli vsetci tiperi natipovat nemuseli citit ukrivdene
no bol som uz oboznameny ze niektorym neslo forum dlhsie.. myslel som ze to vsetkym neslo len tak chvilu ako mne..
A ja nesuhlasím s ničím.. kto mi nahradí, to , že v ten den som mohol mať maximálny počet bodov ? lebo ked som pozrel výsledky hned som vedel, že mam maximum :!: a teraz date iny den a budem mat 0 no určite :bee:

:D :D :D
posledna noc je uz vyhodnotena a je aj rozhodnute o nahradnych terminoch za zruseny vikend. Viac na stranke KTL.
povodne dnesne tabulky timov boli chybne, pretoze v nich neboli zapocitane zapasove body z poslednej noci. Uz su opravene.
jeden dotaz, je mozne aby sa skryli tipy tiperov ? niekto zacne namietat urcite ze je to aj o taktike ale chcem upozornit ze vzdy slo predsa o kvalitu celkovu - v ramci timu nech sa samozrejme vsetci kludne dohodnu pripadne ak by to slo nech sa v ramci timu tipy vidia to je ok, ja mam na mysli aby sa nestalo ze jeden tim bude tipovat proste klasika dosiahnut co najviac - a druhy sa len bude prisposobovat a kludne so stastim vyhravat, ak je tim silny tak si tie body nahra sam a zapas vyhra

nemali by sme chciet a tlacit timy aby sa vsetci zacali prisposobovat superovi to ad. jedna nieje mozne lebo aj super sa potom prisposobi vam co uplne znehodnoti celkovu kvalitu, ad. dva myslim ze vela tiperov by odradilo ak by boli nuteny sa prisposobovat takto inym

tak snad som to objasnil, pripadne ak je to mozne teda tak nech si kazdy GM urci ci tipy jeho timu budu volne pristupne alebo nie, otvoria sa im dalsia takticke moznosti zmiast supera atd. rozhodne si ale myslim ze defaultne by to nemalo byt volne pristupne - v cisto zapasovom kole, v inych typoch kol to nemalo az take silne opodstatnenie lebo nebol dovod sa az tak prisposobovat (v tabulkovom to nemalo zmysel vobec :) )

len tolko som chcel
toto som sa pytal uz na zaciatku sezony ci sa da na novej stranke nejako osetrit "viditelnost" tipov inych tiperov, resp. ci sa to da obmedzit iba na vlastny tim...
bude sa to musiet doriesit najneskor do PO, tam to v minulosti bolo osetrene samostatnymi tipovacimi temami kam mali pristup iba clenovia timu, teraz to bude treba poriesit nejako inak...
a ked uz sme pritom, aj v tabulkovom kole ma zmysel "odpisovat" tipy - napr. ak mam pred koncom kola pre niekym naskok a nechcem aby ma dobehol, staci mi okopirovat jeho tipy (cely tim) a nema sancu ma dobehnut... neverim ze by sa niekto k niecomu podobnemu uchyloval, ale teoreticky mozne to je :P
to je zas moc prehnane jeden ta nedobehne a dalsich 10 sa okolo vas prezenu ako na rychliku :)

neviem arek skus sa k tomu nejak vyjadrit ci je to mozne uz v tej verzii co pouzivame pripadne urcite by to slo doprogramovat kedze to je opensource ale to nechcem moc vidiet.
My tam mame zase chybu :D Po 16 kolech jsme meli 281 bodu a v 19tem jsme nahrali 19 a prohrali s BF tudiz bysme meli mit 300 a ne 296. Po dnesku nam pribylo 32 ( 29+3 ) bodu tak mame mit 332 a ne 328. DIky predem za opravu :)
selly ak dobre pozeram - kedze zial nemam najaktualnejsie subory k vyhodnoteniu aktualizovane tak som si to aktualizoval sam neviem kde arek opravoval nieco minule tak mi u vas vychadza 335b
janik píše:selly ak dobre pozeram - kedze zial nemam najaktualnejsie subory k vyhodnoteniu aktualizovane tak som si to aktualizoval sam neviem kde arek opravoval nieco minule tak mi u vas vychadza 335b
tak nie toto je blbost to som si ja spravil chybu tabulky su inak - nasiel som tam chybicku ze to posledny den nepocitalo body za zapasovu cast.

Sorry.
No ja jsem vychazel z tabulky po 16tem kole ( sleduju to denne a nesrovnalosti si vsimnu ) a prave v tom predposlednim tipovanem kole je chyba kdy nam chybi 4 body. Ale jak se to stalo netusim :lol2:
Selly má pravdu, chyba je aj v tom 17. dni, naštastie to denne sleduje, lebo v tejto sezone našiel tých chýb už niekolko. Arek asi vidí vo vašom tíme velkého konkurenta a tak vás v PO nechce a sem tam strhne neaký bodík :jn: .
nejak presne nechapem kde ma byt chyba.. kedze 17. den sa netipoval :) ohlund a selly ozvite sa mi prosim na skype janikzra nech to poriesime
tak selly pozri na to ci uz je to ok, nasiel som tam este jednu chybu v tabulke OpenFireovej konferencie - na jeden den to bolo posunute o riadok hore cize niektore timy si polepsili ine pohorsili
Ohlund :yes: :giggle: ale jednou i pridal :jn:

janik je to 17te hrane kolo, oficialne 19te. Kdyz se podivas na tabulku po patku mame 281 bodu a v zapasech z nedele na pondeli jsme ziskali 19 bodu, ale ani to nestacilo na BF a prohrali jsme 19-21. V pondelni tabulce mame ale 296 bodu a at pocitam jak pocitam tak 281+19=300 ane 296. Bohuzel skype nemam, ale tak doufam je to jasne, mrkni na to a uvidis :)

EDIT: Tak u nas uz v poradku, diky moc janik :serus:
:klobuk_dole:
Zásadně jsem proti skrytému tipování.Nerad by jsem se dočetl o spochybnění výsledků někoho kdo může tipy měnit v průběhu zápasů.Nyní je jasně dáno kdo jak tipoval,lze si to i vytisknout před začátkem zápasů a porovnat po jejich vyhodnocení.Soutěž má být co nejvíce objektivní a průhledná pro každého kdo o to má zájem. :wink2:
V zakladnej časti je to hlúposť skrývať tipy :hroza: , v PO to je o inom.
220 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES