Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIPOMIENKY, NAVRHY

Bude, arek mi spomínal 26. december , vtedy to býva vždy, ale nič tu zatial o tom nie je :eek2: mohlo sa tu upresniť aspon neaké veci ohladom súpisiek, vítazi kôl by to mali isté a dalej?
dnes vecer zacneme All stars riesit :yes: , bude 26., ved je to aj v rozpise.
arek píše:dnes vecer zacneme All stars riesit :yes: , bude 26., ved je to aj v rozpise.
ok, takze predpokladam ze nominacne kriteria budu nastavene tak aby som sa tam dostal aj ja :yes:
:dudo: je sice v amerike, ale verim ze aj na taku dialku by ho to potesilo :yes: :giggle:
petrik nerob sa, dobre vies ze o tom budes rozhodovat len ty :D
švolco píše:petrik nerob sa, dobre vies ze o tom budes rozhodovat len ty :D
ok, takze schvolca si skrtam... este niekto s vtipnymi poznamkami? :D

len pre info - zatial tito to uz maju iste:
ja, Ohlund, Minnesota1, phillipo_canya, Ivan, AndyF, Bluesfan, danchez, arek, cepi, Dean, Walt

na zvysnych par ludi sa este vyspim... kto sa chce zucastnit nech sa snazi ma nenasrat ;) :D

PS: ti co hraju yahoo ligu maju extra sancu si miestenku v ASG zasluzit nejakym zaujimavym trejdikom s Anchorage Eagles ;)
petrik píše:s tymi rozhovormi suhlasim so skorpim - pamatam si niektorych sucasnych komisarov ktori pred volbami slubovali ako budu pisat clanky a zatial som od nich nevidel ani jeden :hmm: neda sa vsetko nechavat na areka :thumbsdown:
suhlas, vsetka ucta k sucasnej komisii, ale po takom pred sezonnom vyhlaseni, ze sa mame na co tesit, aj v ramci tych podla mna zakazdym zaujimavych rozhovorov, bublina splasla...to este ja, ktory nie som clenom komisie, som z vlastnej iniciativy zriesil 2 rozhovory....tym sa nechvalim, len konstatujem, ze by to chcelo väcsiu aktivitu co sa tyka tejto zalezitosti, resp. predvolebnych slubov :wink:
petrik píše:len pre info - zatial tito to uz maju iste:
ja, Ohlund, Minnesota1, phillipo_canya, Ivan, AndyF, Bluesfan, danchez, arek, cepi, Dean, Walt
co tam prosim ta robi taky cepi :hiding:
bez akychkolvekl emocii a s trievou hlavou sa vzdavam tejto nominacie, za vykony v tejto sezone tam nemam co robit :noway: (o nejake zasluhy tez nestojim) a prenechavam Vianocny all star post, niekomu inemu :yes:
cepi píše:
petrik píše:len pre info - zatial tito to uz maju iste:
co tam prosim ta robi taky cepi :hiding:
bez akychkolvekl emocii a s trievou hlavou sa vzdavam tejto nominacie, za vykony v tejto sezone tam nemam co robit :noway: (o nejake zasluhy tez nestojim) a prenechavam Vianocny all star post, niekomu inemu :yes:
tebe moze byt uplne jedno ci som ta nominoval za zasluhy spred X rokov alebo ci som ta vytiahol z klobuka - po tolkych rokoch by si uz mohol vediet ze priecit sa mojim rozhodnutiam je zbytocne, nominoval som ta tak tam budes a basta :dup: koniec diskusie
ak by som bol Getzo, tak je tam este to ALE :lol2: ak inac nedas, mas ma mat :power:
čo sa článkov týka, tak mám nejaké v hlave, ale musím sa dostať domov, lebo v Blave net sucks :scare: inak by jeden rozhovor bol už pred dvoma týždňami :?
petrik a ja som kde :dup:
IMHO možná bych do příštího ročníku All Star Game zkusil zahrnout i dovednostní soutěže.... jako např. kolik padne ten den celkově gólů... kolik zápasů skončí o gól apod. :roll: mno jenom myšlenka...
:nono: počkáme s tým aspoň do júna, nech je to dostatočne dramatické :slap:
V tom pripade, prosim, vyckejte, sve tipy zverejnim nasledne...
prosili by sme si tipovacie temy na 5. kolo - diky ;)
petrik píše:prosili by sme si tipovacie temy na 5. kolo - diky ;)
vsak boli uz predtym, ako si toto pisal :)
arek píše:
jaaaj, tak potom sorry (nebol som na stranke od rana :D)
petrik píše:
arek píše:
jaaaj, tak potom sorry (nebol som na stranke od rana :D)
:nono: okolo obeda som urobil prve tri dni :)
arek píše: :nono: okolo obeda som urobil prve tri dni :)
ok, ako odprosenie za tuto nespravodlivost som ti poslal na yahoo ponuku co sa neda odmietnut (sorry za offtopic :D)
Zjistete, jak se manipuluje s hlasovanim o nejhezci logo.
AndyF píše:Zjistete, jak se manipuluje s hlasovanim o nejhezci logo.
kazdy moze hlasovat 1x denne... konici su asi v hlasovani lepsie organizovani :D
petrik píše:
AndyF píše:Zjistete, jak se manipuluje s hlasovanim o nejhezci logo.
kazdy moze hlasovat 1x denne... konici su asi v hlasovani lepsie organizovani :D
Denne??? Myslel jsem 1 hlas za cloveka :evil:
Tak to je demence tohle :) :roll:
Azizek píše:Tak to je demence tohle :) :roll:
:dudo: by to tak nenechal. :jn:
dejf píše: :dudo: by to tak nenechal. :jn:
:giggle: Jestli ti chybí můžeš žádat odvolání komise :protest:

Mě je to fuk jak to dopadne, ale to že se dá hlasovat víckrát je kktina. Zlaté ankety na HF :)
283 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS