Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIPOMIENKY, NAVRHY
ok, takze schvolca si skrtam... este niekto s vtipnymi poznamkami?švolco píše:petrik nerob sa, dobre vies ze o tom budes rozhodovat len ty
len pre info - zatial tito to uz maju iste:
ja, Ohlund, Minnesota1, phillipo_canya, Ivan, AndyF, Bluesfan, danchez, arek, cepi, Dean, Walt
na zvysnych par ludi sa este vyspim... kto sa chce zucastnit nech sa snazi ma nenasrat
PS: ti co hraju yahoo ligu maju extra sancu si miestenku v ASG zasluzit nejakym zaujimavym trejdikom s Anchorage Eagles
suhlas, vsetka ucta k sucasnej komisii, ale po takom pred sezonnom vyhlaseni, ze sa mame na co tesit, aj v ramci tych podla mna zakazdym zaujimavych rozhovorov, bublina splasla...to este ja, ktory nie som clenom komisie, som z vlastnej iniciativy zriesil 2 rozhovory....tym sa nechvalim, len konstatujem, ze by to chcelo väcsiu aktivitu co sa tyka tejto zalezitosti, resp. predvolebnych slubovpetrik píše:s tymi rozhovormi suhlasim so skorpim - pamatam si niektorych sucasnych komisarov ktori pred volbami slubovali ako budu pisat clanky a zatial som od nich nevidel ani jedenneda sa vsetko nechavat na areka
![]()
co tam prosim ta robi taky cepipetrik píše:len pre info - zatial tito to uz maju iste:
ja, Ohlund, Minnesota1, phillipo_canya, Ivan, AndyF, Bluesfan, danchez, arek, cepi, Dean, Walt
bez akychkolvekl emocii a s trievou hlavou sa vzdavam tejto nominacie, za vykony v tejto sezone tam nemam co robit
tebe moze byt uplne jedno ci som ta nominoval za zasluhy spred X rokov alebo ci som ta vytiahol z klobuka - po tolkych rokoch by si uz mohol vediet ze priecit sa mojim rozhodnutiam je zbytocne, nominoval som ta tak tam budes a bastacepi píše:co tam prosim ta robi taky cepipetrik píše:len pre info - zatial tito to uz maju iste:
ja, Ohlund, Minnesota1, phillipo_canya, Ivan, AndyF, Bluesfan, danchez, arek, cepi, Dean, Walt![]()
bez akychkolvekl emocii a s trievou hlavou sa vzdavam tejto nominacie, za vykony v tejto sezone tam nemam co robit(o nejake zasluhy tez nestojim) a prenechavam Vianocny all star post, niekomu inemu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé