Tipujte Play-off NHL a MS v hokeji 2026 na https://www.tipovaci-liga.cz

PRIPOMIENKY, NAVRHY, NAPADY, OTAZKY A STAZNOSTI

Já bych dal za poslední kolo 6x tolik bodů, aby měly šanci i týmy co se přidají až na konci. :roll:
petrik píše:system na 4. kolo je "z nudze cnost"
na to aby mohli hrat teamy z opacnych konferencii proti sebe kazdy s kazdym 2x by sme potrebovali 20 dni, tie ale pre 4. kolo k dispozicii nemame :P
mame ich menej, takze sme to museli nejako inak vymysliet. okrem tejto moznosti ktora sa nakoniec schvalila bola dalsia moznost aby hrali kazdy s kazdym 2x iba s niektorymi 2-3 nahodnymi teamami iba 1x :P viem si predstavit ze to by sa vam pacilo este menej (teorie typu "preco prave my shrame s teamom XY iba raz a s teamom YX 2x)
takto rozdelene na top5 a low5 teamov kazdej konferencie to ma aspon aku-taku logiku a system, kazdy vie preco hra s niekym 2x a s niekym iba raz
je pravdepodobne ze takymto stylom (medzikonferencne) sa bude neskor hrat este 1 zapasove kolo, potom to mozeme urobit zase naopak (2 zapasy top5 vs. low5 a 1 zapas top5 medzi sebou a low5 medzi sebou) uvidime podla poctu dni a aktualneho poctu teamov (ak sa nahodou zmeni)

wildo - 8 kol je okrem ineho aj preto aby teamy ktore vzniknu az pocas sezony (napr. fire birds) mali vacsiu sancu prekonat ten deficit 1-2 kol a realne zabojovat o PO.
petrik nic proti ale i tak je to blbost, mali ste si nechat 6 kol ako sme to kedysi s matom a ostatymi urobili a nemuseli ste riesit ze mate malo hracich dni, teraz je viac kol ako sa hra... :eek2: k comu to je? system ste mali mat pred sezonou aj so zakomponovanou zmenou podla poctu timov... vzdy to slo. mi to pripada ako zmena za kazdu cenu...
je dolezite aby sa aj neskor mohli pridat timy no na druhu stranu 6 kol bolo az az a nikdy nebol problem, kedysi sme hravali jednu celu dlhu sezonu a tiez sa nikto nestazoval ale prisla zmena prave kvoli tomu aby mali aj novovzniknute timy sancu aspon realne zabojovat o PO.

myslim ze komisia by mala viac komunikovat s uzivatelmi, kedysi sme pri rieseni problemov presedeli hodiny a dal sa navrh a ak bolo prilis vela neativnych reakcii tak sa to doriesilo, komisia by mala najma dozerat na dodrziavanie pravidiel ale nieje vsemocna s tym zamerom sme ju nevymyslali :idea:
a este jedna poznamka - zo zaveru rokovania sa vzdy spravilo resume kde sa zhrnula debata nejakym sposobom, kto bol pritomny, kto bol za kto proti, pripadne aj zamery do buducna ake napady boli atd nech sa aj diskutuje, teraz mam pocit ze tam je len petrik a to je vsetko :?: plus byval nejaky 1-2 prisediaci (dozerajuci) ...

za tychto okolnosti navrhujem zvysenie poctu clenov komisie a navrhujem do nej WildCelta ktory bude myslim spravny oponent sucastneho trendu :!:
Na zvyseni poctu kol na 8 sme sa dohodli v komisii. (navrhol som to ja)
cielom bolo zvysit dynamiku ZC - aby kola nasledovali v rychlejsom slede za sebou; dat realnu sancu a teda aj lepsiu motivaciu teamom co do sezony nastupia az po 1-2 odohratych kolach dobehnut svoju stratu; no a tiez dosiahnut aby na postup do PO nestacilo len 1-2 vydarene kola.
Takmer cely september to vyzeralo ze do noveho rocnika nastupi len 16 teamov, takze aj mensi pocet dni v jednotlivych zapasovych kolach by bol dostacujuci. Na konci septembra tesne pred zaciatkom rocnika ale pribudli este 3 teamy a po 1. kole aj FB, cize teamov je zrazu uz 20 a kvoli tomu uz v zapasovych kolach nie je dostatok dni na to aby mohli odohrat vramci jedneho kola medzikonferencne kazdy s kazdym 2 zapasy (potrebnych 20 dni).

Ja osobne v tom vsak aj tak nijaky problem nevidim ze vramci kola neodohra kazdy s kazdym po 2 zapasy. kolo sa jednoducho odohra inym systemom, ktory sa samozrejme nemusi kazdemu pacit, ale co uz... :)

co sa tyka zmien v pravidlach, boli ohlasene daaavno pred zaciatkom sezony, vtedy proti zvyseniu poctu kol na 8, alebo proti zmene vyhodnocovania zapasovych kol ci proti dalsim novinkam nemal nikto namietky. (teda aspon ja si ziadne nepamatam)
tolko ku komunikacii so sirokou verejnostou o pripravovanych zmenach :P

nova komisia pre buducu sezonu bude mat moznost vratit sa naspat k 6 kolam (pripadne nejakemu inemu poctu), pripadne urobit akekolvek zmeny bude povazovat za vhodne. Kazdy bude mat rovnaku sancu sa vo volbach do komisie dostat, ak ma niekto pocit ze by to vedel a chcel robit (lepsie ako my co sme tu teraz), staci len kandidovat a presvedcit dost volicov ;)
ja uz kandidovat z osobnych dovodov nebudem - nebudem mat uz na to v buducej sezone dost casu (aj ked dufam ze na post GM si ho este najdem), takze ani teoreticky nehrozi aby komisia zostala aj pre dalsiu sezonu v rovnakom zlozeni - takze kto ma chut, nech si to skusi ;)
tak mne by sa urcite viac pozdaval nahodny zreb ako top5 ku top5, resp. low5 ku low5...
Chalani máte zrejme pravdu,širšia debata by zrejme na škodu veci nebola,takto to len robí zbytočné nedorozumenia medzi nami tu,ale mohla by veci len prospieť.Ideálny prípad by zrejme bol, keby sa do nejakej na to určenej témy napísali nápady a návrhy ako by mala vyzerať sezóna podla každého šikovného človeka kto sa na to podujme,dá si s tým prácu a taký komplexnú víziu vypracuje,bezohľadu na to,či je či není v komisii a nakoniec by sa hlasovaním GM rozhodlo, podla ktorého plánu sa bude postupovať.Tak tieto zbytočné nedorozumenia odpadnú a všetci budú vedieť ako sa bude sezóna vyvíjať.Tieto dodatočné nápady,návrhy sú síce zaujímavé veci, ale zase sa nedá len tak v rozbehnutej sezóne všetko meniť a korigovať,ked už sú veci rozbehnuté a termíny zápasov kôl atd určitým spôsobom pripravené. :wink:
Takhle to dopadá když vítězí bratříčkování nad zdravým rozumem :clap:
momentalne je len jedine riesenie podla mna - system ako v Corgon lige, doma-vonku-doma a v dalsom zapasovom kole sa to moze otocit, ziadne top5 a low5 , dovtedy sa mozu sily preskupit a nemusel by kazdy s kazdym odohrat rovnaky pocet zapasov...

Dean - zo zaziatku to tak bolo, komisiu sme vymysleli ale vidim ze to nieje uplne ideal, navrhoval by som aby sa pravidla schvalovali hlasovanim vsetkych uzivatelov, pred zaciatkom sezony ak niekto bude mat nejaky napad pripadne navrhne komplexne cely harmonoram a pravidla tak sa o nich bude hlasovat

dalsia vec - su dve moznosti -
1. bud sa komisia bude skladat z kazdeho GM timu a urcia sa pravidla, pocty kolko z nich musi byt za a pod. a najma aby komisia riesila najma dodrziavanie uz schvalenych pravidiel pripadne ak sa vyskytne necakana situacia aby ju riesila

2. pocet clenov komisie zostane tak ako je teraz, budu klasicky volby do komisie, opat by viac menej sa starala o chod a dodrziavanie pravidiel pripadne riesila aktualne vzniknute problemy ale GM by mali pravo veta - dajme tomu keby bolo 75% GM proti nejakemu rozhodnutiu komisie aby sa vec opat preriesila

neobmedzena moc komisie nieje najstastnejsia tak ako je to aj v pripade parlamentu a pod. ked si ludia sice zvolia nejakych zastupcov ale nikdy nevedia ako budu vyzerat ich ciny a dalsie kroky.

inak ja by som bol skor za ten bod cislo 2. kedze prilis vela clenov komisie je problem - malo casu tolkych ludi a dost tazko sa rychlo prijimaju opatrenia ktore su obcas potrebne, radsej nech maju GM ako hlavna zlozka sutaze (zastupcovia timov) moznost zmenit ci prijat ine rozhodnutia ak to bude v prospech svojich timov
Nie TT takhle to dopadá,když je ľudom táto vec fuk a zobudia sa až ked sa to negatívne dotkne ich teamu. :clap: :bitka3: A potom až začnú protestovať :wink:

Alebo Wildo vie,že jeho nápady tu každý bral,rešpektuje ich a s petríkom by mohli tvoriť dobre zohratú 2 a vymyslieť spolu veľa pozitívnych vecí pre KTL,janík ho tu tiež vychvaluje a navrhuje do komisie,Wildo sa zapája teraz ako by to mohlo byť,čo sa mu páči,čo nie,ale ked boli volby do komisie vždy to dopadlo tak,že si z toho robil :fucker: :lol3: a vymýšlal vtipné bonmoty,miesto seriozneho záujmu to aj robiť .Wildo nerobím to rád,tvoju šikovnosť a nápady som vždy ocenoval,si fajn chalan ,len nemyslíš,že si za to môžeš tak trochu aj sám a teraz není moc fér kritizovať petríka, na ktorého pleciach väčšina týchto veciach ostala? :wink: Ja si ho za to vážim,ocenujem ten veľký kus roboty ktorý si s tým dal a vždy ho podporím,to je to najmenej čo môžme pre neho spraviť.Kritizovať vie každý,nie každý ale má chuť a schopnosti priložiť ruku k dielu a niečo pozitívne pre KTL aj spraviť. :wink:
Janík to čo si navrhoval je zaujímavá vec,len povedz mi jedno.Ako to chceš riešiť s tým hlasovaním pomaly každého tipéra,ked :

1 cez leto tu dosť ludí nechodí,objavia sa pred začiatkom sezony a na prípravu a robenie rozpisu treba tiež nejaký čas,nedá sa to spraviť za pár hodín

2 je tu dosť ludí,aj GM čo sem chodia len tipovať a nič viac tu neriešia,ani ich to asi nezaujíma.
nemusi sa to robit cez leto Dean... priprava dalsej sezony zacne kludne skor, mozme to kludne doriesit do konca aktualnej sezony ked su ludia tu aby sme sa vyhli vyhovorkam ze je leto, pripadne sa schvali hlavna kostra a ak sa pocas leta nazbieraju nejake pripomienky moze sa to do zaciatku este doriesit. doteraz to nebol problem, ak sa pripravy dobry plan, my sme nikdy nemali problemy v zapasovych kolach ked sa prihlasili dalsie timy a pod. vsetko sa to da naplanovat skor.

co sa tyka GM - na to je tiez lahka odpoved, kazdy GM ma pravo svoj hlas pouzit ale nie povinnost, ak sa nevyjadri ani ZA, ani PROTI tak sa vzdal prava hlasovat a tak sa bude dajme tomu tych 75% z hlasujucih GM pocitat len z tych co sa ucastnili hlasovania (kludne by sa dala hranica 7 dni na vyjadrenie) - ak si GM nebude zastavat nazory clenov svojho timu ak oni budu chciet vyjadrit nazor mozu su zmenit tim, zalozit novy ci vymenovat noveho GM, manazer timu aspon nebude len virtualna funkcia

inak neviem ako to ide teraz ale funguje este zapas hviezd??
janik - jj, all stars je naplanovane na 23.12 ;)

k tym navrhom - malokto by bol stastnejsi ako ja keby sa na organizacii a chode KTL chcela podielat co najsirsia tiperska verejnost (napr. ta rada guvernerov ci vlastne generalnych manazerov :D)
problem je v tom ze ako uz spominal milos, 90% tiperov si KTL chodi len odtipovat a nic ine neriesia (maximalne tak vramci svojho teamu, ale nie KTL ako takej). ludi ktorych zaujima skvalitnovanie KTL a su ochotni pre to obetovat svoj volny cas a nieco poriesit, vymysliet, premysliet, navrhnut alebo len vyjadrit svoj nazor na nieco je v skutocnosti zalostne malo.

mozno by nieco zmenilo keby bola moznost pre GM "oficialne" sa vyjadrit k navrhovanym pravidlam, ale tu predsa maju aj teraz, aj ked len "neoficialne". nikto nikomu nebrani vyliat si v tejto teme dusu a postazovat sa na vsetko co sa komu nepaci. myslim ze keby sme po oznameni planovanych zmien na tuto sezonu (pocet kol, vyhodnocovanie zapasovych kol, atd) boli zaznamanali vyhrady od viacerych GMs alebo aj radovych tiperov, nerobilo by nam ziadny problem tieto pravidla prehodnotit, zmenit alebo aj uplne vypustit este pred zaciatkom sezony. nic take sa ale vtedy nedialo lebo ludom je to povacsinou jedno - az kym nezacne sezona a nejako to nepostihne prave ich team. :P no a riesit nejake zavaznejsie zmeny pocas rozbehnutej sezony nie je podla mna stastne riesenie - konieckoncov pamatam ako sa aj wildo tomu zubami-nechtami branil ked bol predsedom komisie a ja som mu daval nejake navrhy na zmeny pravdiel pocas rozbehnutej sezony :D
problem je ale v tom ze ich k tomu nikto nevedie petrik

teraz ide o to ze sa ozvali ludia nespokojny s vasou üpravou kedze ste nepocitali s narastom poctu timov ktory ale sami za kazdu cenu podporujete - vyjadrilo sa k tomu par ludi treba vsak povedat ze vacsina su davny clenovia a tento hlas by sa nemal brat na lahku vahu, boli casy ked som sa o celu KTL, pravidla staral ja spolu s pomocou par ludi, wild tak isto riadil nejaky cas celu sutaz, takze vyjadrenia nie su len tak vykrikom ako sa tu snazite ukazat - ze sa zmena dotkne jeho timu, to nieje pravda, tieto zmeny sa este nikoho nedotkli ale dotknu a snazime sa poukazat na to ze to nebude dobre, kedze evidentne tam chyba vacsia koncepcia, ukazalo sa to aj pri chybe v minulom kole a zmatku ktory vznikol tak isto chaos na zaklade coho chcete urcit kto s kym bude hrat a vizia do buducnosti pri dalsich kolach

preco sa tu nevyjadria aj dalsi clenovia komisie??? bolo by dobre pocut aj ich nazor - ja osobne som dal niekolko navrhov teraz ale nikto sa k nim nevyjadril tak isto ako sa nevyjadril preco chcete riesit zapasove kolo tymto sposobom

inak este jedno odporucanie - format vsetkych kol by sa mal zjednotit ( som za obdobnu formu aka je v zapasovom kole aj body aj body za zapasy ) inak bude vzdy problem, viem ze tu dvojakost sme zaviedli my ale vtedy slo skor o pokus zistit co bude lepsie, nemyslel som ze po takom case sa sutaz bude stale takto delit
ak sa vam ale viacerym nepaci to rozdelenie na top5 a low5, to sa este kludne do zaciatku 4. kola da zmenit. (pod viacerymi ale myslim urcite viac ako 2-3 tiperov - aj ked na to aby sa k tomu vyjadrilo aspon 10-15 ludi asi nie je v KTL dostatocne vysoky zaujem o veci verejne :P)

pre 4. kolo mame k dispozicii 15 dni so 4 a viac zapasmi NHL, takze ide o to aby kazdy team hral vramci kola s 5 teamami opacnej konferencie po 2 zapasy (spolu 10 dni) a s dalsimi 5 teamami iba 1 zapas (5 dni).
pre mna za mna to kludne mozeme rozdelit aj podla abecedy alebo nejako inak s tym ze v dalsom zapasovom kole (6. kolo) sa to otoci a tym padom by za tieto 2 zapasove kola odohral kazdy s kazdym po 3 zapasy :)
staci dat rozumny navrh a presvedcit vacsinu o tom ze je lepsi ako top5/low5 rozdelenie ;)
janik píše:problem je ale v tom ze ich k tomu nikto nevedie petrik

teraz ide o to ze sa ozvali ludia nespokojny s vasou üpravou kedze ste nepocitali s narastom poctu timov ktory ale sami za kazdu cenu podporujete - vyjadrilo sa k tomu par ludi treba vsak povedat ze vacsina su davny clenovia a tento hlas by sa nemal brat na lahku vahu, boli casy ked som sa o celu KTL, pravidla staral ja spolu s pomocou par ludi, wild tak isto riadil nejaky cas celu sutaz, takze vyjadrenia nie su len tak vykrikom ako sa tu snazite ukazat - ze sa zmena dotkne jeho timu, to nieje pravda, tieto zmeny sa este nikoho nedotkli ale dotknu a snazime sa poukazat na to ze to nebude dobre, kedze evidentne tam chyba vacsia koncepcia, ukazalo sa to aj pri chybe v minulom kole a zmatku ktory vznikol tak isto chaos na zaklade coho chcete urcit kto s kym bude hrat a vizia do buducnosti pri dalsich kolach

preco sa tu nevyjadria aj dalsi clenovia komisie??? bolo by dobre pocut aj ich nazor - ja osobne som dal niekolko navrhov teraz ale nikto sa k nim nevyjadril tak isto ako sa nevyjadril preco chcete riesit zapasove kolo tymto sposobom

inak este jedno odporucanie - format vsetkych kol by sa mal zjednotit ( som za obdobnu formu aka je v zapasovom kole aj body aj body za zapasy ) inak bude vzdy problem, viem ze tu dvojakost sme zaviedli my ale vtedy slo skor o pokus zistit co bude lepsie, nemyslel som ze po takom case sa sutaz bude stale takto delit
ale ja sa vobec nesnazim poukazat na to ze vase vyhrady su len "vykrikom niekolkych jednotlivcov" ci ako si to pisal :D sorry ak mas taky dojem
ja si vase nazory vazim a najma to ze vas KTL zaujima a snazite sa prispiet k jej skvalitneniu ;)

problem s rozpisom a poctom kol je ten ze pocet 8 kol naozaj nie je najvhodnejsi pre 20 teamov v 2 konferenciach :P
zapasove kola by bud museli byt prilis kratke ak by sa hral len 1 zapas vramci konferencie alebo medzikonferencne (9 resp. 10 dni) alebo prilis dlhe ak by sa hralo po 2 zapasy (18-20 dni) a uz by zostalo prilis malo dni na tabulkove kola

keby bolo teamov 16-18 resp aspon 24 tak by sa to v pohode dalo. preto sme to aj v case pripravovania rozpisu ZC nepovazovali za problem - v tej dobe bolo prihlasenych 16 teamov, a kedze aj 18 by sme este v pohode do tohto rozpisu zvladli, mysleli sme si ze mame dostatocnu rezervu. to ze mame nakoniec az teamov 20 je sice pre KTL super, ale v rozpise najma zapasovych kol nam to narobilo mensiu sarapatu :(
ja tiež som sa to nesnažil takto zlahčovať janík ,nemyslel som konkrétne mená ˇ(okrem Wilda,ale to tiež nebolo v zlom,len také podpichnutie :wink: ,my sme čakali,že sa do KTL zapojí aj sme mali pôvodne pre neho za to akú prácu na KTL v minulosti pripravené miesto v komisii keby len prejavil záujem sa do komisie zapojiť ,čo sa ale nestalo,miesto toho to boli len také srandičky :fucker: :lol3: ani v podstate sa o to ako to bude pokial viem moc nezaujímal,preto ma prekvapilo ako sa nám tu zrazu rozpísal, sám dobre vie,ako reagoval na to,ked mu niekto tú robotu čo na pravidlách spravil v minulosti skritizoval,či chcel meniť pravidlá počas rozbehnutej súťaže, kvôli čomu koniec koncov ste ty aj s Matejkom odišli, :wink: tak som si to jemné štuchnutie nemohol odpustiť,prepáčte ak sa to Wilda či niekoho dotklo :wink: )skôr všeobecne,že väčšine ludom je to ako to je fuk tipujú ,nič neriešia,nevyjadrujú sa až do času,kým sa to ich teamu nedotkne a potom sa až zobudia :sad2: .Na druhej strane máš janík pravdu,že je to asi aj naša chyba,nikto ich k tomu nevedie a táto diskusia okolo pravidiel,čo teraz sa o nej bavíme tu mala byť dávno. :wink:

Tiež si vážim vaše názory a teší ma,ked ich vyjadríte,lebo tým len ukazujete,že vám na KTL záleží a to je len plus pre túto súťaž. :yes:
co sa tyka nasho odchodu s matom bolo tam viac faktorov, vtedy sa zacalo az moc profesionalizovat, vyzadovali sa veci ktore sami o sebe nemali ziadny zmysel pri chode KTL, zacinalo to zavanat buzeraciou mimo to sa zacinalo spekulovat s poplatnenim a podobnymi vecami, ktore by som nemohol akceptovat
petrik píše:keby bolo teamov 16-18 resp aspon 24 tak by sa to v pohode dalo. preto sme to aj v case pripravovania rozpisu ZC nepovazovali za problem - v tej dobe bolo prihlasenych 16 teamov, a kedze aj 18 by sme este v pohode do tohto rozpisu zvladli, mysleli sme si ze mame dostatocnu rezervu. to ze mame nakoniec az teamov 20 je sice pre KTL super, ale v rozpise najma zapasovych kol nam to narobilo mensiu sarapatu :(
Tomuto by sa dalo predísť tak, že by sa nemohlo zapojiť do súťaže počas jeho priebehu. Dám takú otázku, ak tím nie je schopný sa prihlásiť počas leta a sledovať dianie okolo KTL počas leta, bude myslieť to so svojím tímom vážne? Samozrejme, môžeš spomenúť nových userov (príklad za všetko Steven, ktorý sa kam dostal za 5 mesiacov pôsobenia na fóre), lenže aj keď bude uzavretá liga, tak stále bude v nej dostatok hráčov, ktorí sú tam tak trochu nevôľou a viac-menej z donútenia GM, a práve týchto ľudí by mohli nahradiť tí noví useri na hokejfóre, ktorí sa zaregistrujú v priebehu sezóny.
petrik píše:mozno by nieco zmenilo keby bola moznost pre GM "oficialne" sa vyjadrit k navrhovanym pravidlam, ale tu predsa maju aj teraz, aj ked len "neoficialne". nikto nikomu nebrani vyliat si v tejto teme dusu a postazovat sa na vsetko co sa komu nepaci. myslim ze keby sme po oznameni planovanych zmien na tuto sezonu (pocet kol, vyhodnocovanie zapasovych kol, atd) boli zaznamanali vyhrady od viacerych GMs alebo aj radovych tiperov, nerobilo by nam ziadny problem tieto pravidla prehodnotit, zmenit alebo aj uplne vypustit este pred zaciatkom sezony.
Práve toto bol "problém" mojej kandidatŕuy. Údajne je zbytočná keďže všetko som mohol presadiť ako rádový user. To teraz tvrdíš aj ostatným. Keď som sa spýtal, že čo má na starosti komisia, tak si povedal (alebo niekto iný, fakt teraz neviem kto), že má zariadiť bezproblémový priebeh súťaže. A ten bezproblémový priebeh súťaže tvoria pravidlá, ktoré nikomu nebudú pomáhať prípadne škodiť. Totiž každý jeden problém vychádza zo zle nastavených pravidiel (okrem prípadov ako michal225 a pod., ale tých je málo, isn't it?). V podstate ja mám pocit akoby si ty tvrdil, že komisia je nepodstatná a podstatná podľa toho čo ti vyhovuje. Osobne si stále na tom trvám, že člen komisie má ďaleko väčšiu šancu niečo presadiť ako rádový člen.
Dean píše:Wildo nerobím to rád,tvoju šikovnosť a nápady som vždy ocenoval,si fajn chalan ,len nemyslíš,že si za to môžeš tak trochu aj sám a teraz není moc fér kritizovať petríka, na ktorého pleciach väčšina týchto veciach ostala?
Hm, nesúhlasím. Síce tiež vnímam kritiku trochu nefér, ale z iného dôvodu. Chudák petrik si to zlízla za všetkých ostatných, keďže je tu najaktívnejší z členov komisie v tomto topicu, najviac odpovedá na postrehy ľudí, na ich názory, návrhy, nápady, sťažnosti a otázky. I keď na druhej strane, tuším (ale opäť len tuším, nakoľko ako rádový člen nemám možnosť prakticky niečo vedieť o komisii, keďže fakt ani neviem kto navrhol ten návrh, kto zaň hlasoval a vôbec aké návrhy prešli a aké neprešli a čie boli tie návrhy (mimochodom toto je koniec koncov práve ten dôvod prečo tu niektorí členovia komisie sa môžu cítiť ukrivdení a aj dôvod toho, že ja vlastne ani neviem čo tá komisia robí a kto v tej komisii čo robí a potom ani neviem koho mám voliť, keďže ja nemám záujem niekoho voliť len preto, že v tej komisii bol a tá komisia pracovala počas uplynulých rokov správne. Komisiu tvoria ľudia a opäť to zopakujem, nechcem, aby bola komisia vnímaná v týchto situáciach ako celok)) práve on bol iniciátorom tých nápadov, s ktorými nesúhlasím jednak ja a mám pocit aj väčšina tipérov, resp. nemalá časť tipérov.
Dean píše:Tieto dodatočné nápady,návrhy sú síce zaujímavé veci, ale zase sa nedá len tak v rozbehnutej sezóne všetko meniť a korigovať,ked už sú veci rozbehnuté a termíny zápasov kôl atd určitým spôsobom pripravené.
To je žiaľ pravda a veľmi dobre si to uvedomujem. A práve preto tak trochu nerozumiem prečo ste to rýchlo hodili do súťaže. V pohode na to mohol byť využitý Elite Trophy turnaj, ten je na skúšanie takýchto experimentov ako stvorený.
krasne citanie, ste ma potesili, toto mam rad :) :D

petrik uz avizoval, ze buducu sezonu kandidovat nebude, je to psychicky narocne petrik, ze, verim, ze by si aj chcel, ved ja do petrika stucham len tak zo srandy, jemu sa ani zatial bitkou nevyhrazali a uz ma toho plne zuby :D

vobec sa nehnevam milos, a to, ze by sme boli dobra dvojka s petrikom, to pochybujem, mame uplne odlisne nazory, takze to by asi nefungovalo a priznavam, ze by to bola moja vina a kedze som videl, ze ma dost slusnu podporu vo volbach, taktiez aj dado, vzdal som to, nechcel som sa natahovat v komisii, len by to skodilo KTL, viacmenej napokon dostal volnu cestu petrik, ja to beriem, teraz je vela veci podla neho a samozrejme, ze mam pripomienky, nepaci sa mi, ze sa to tu rok co rok meni ako v nasej hokejovej extralige, potom necudo, ze tu v tom maju tiperi chaos, v tomto by som chcel, aby sa KTL podobala NHL, ktora to ma viacmenej ustalene a doladuju sa len detaily, je to rok co rok skoro to iste, ale je to skvele, da sa povedat, ze som sa o to pokusal, ale asi som siel zlou cestou, az moc prisne to bolo, to bola asi chyba, nie som zastancom zmien pocas sezony, to je pravda, ked som bol v komisii som to nechcel, nechcem to ani teraz, chcem, aby sa uz vsetky zapasove kola hrali ako to 2., co uz je dohodnute, nech sa nemeni, ked tak az na buducu sezonu, ale pripomienky mam, to je podla mna normalne, niekedy sa snazim zo srandy, niekedy to mozno prehanam, sorry, ved som aj kandidoval ako 6. clen, nechcel som to riadit, len radit, ale uz som nemal podporu tiperov vo volbach, za co si vsak mozem sam

paci sa mi vsak myslienka, ze niekto predostrie celu svoju viziu, urcitu mam aj ja, len neviem, ci na to mam, nikdy sa mi nepodarilo spravit KTL taku aku som chcel a pojdem do toho uz len, ked viem, ze to budem moct splnit na 100 percent, vsetky moje predstavy, ale urcite predstavy budu zrejme neprijatelne, takze uvidime, takze mozno urcitu viziu predstavim a uvidim, ci ju prijmete alebo nie :ja_neviem:

PS: hucal tu celu dobu do mna TV, takze som mozno pisal ako madar :D
TF - zatial sa tu v tejto teme tak vyraznejsie preberali 2 veci: vyhodnocovanie zapasovych kol a celkovy pocet kol resp. problem s rozpisom zapasov KTL vramci zapasovych kol kvoli "nevhodnemu" poctu dni

co sa tyka tej prvej veci, t.j. vyhodnocovaniu zapasovych kol, stale trvam na tom ze momentalne je system lepsi ako v minulosti, trufnem si dokonca tvrdit ze je "optimalny" pre potreby zapasovych kol KTL .
a z reakcii ludi co sa unuvali reagovat som nemal pocit ze by vacsina resp. nemala cast tiperov mala opacny nazor ;)

druhy problem s rozpisom vramci zapasovych kol beriem na seba. vzniklo to kombinaciou viacerych faktorov - hlavne toho ako sa nakoniec vyprofiloval pocet teamov zapojenych do tohto rocnika. hovoris ze by ten problem vyriesilo uzatvorenie sutaze a znemoznenie vstupu novych teamov pocas sezony.
to je sice pravda, pracu s pripravou rozpisu ZC by to urcite ulahcilo, ale osobne sa mi ten napad nikdy nepacil. novi useri na forum stale prichadzaju a ak sa niektorym tato sutaz zapaci, myslim ze by mali mat moznost sa pridat aj pocas prebiehajucej sezony. mozno ich to chyti a vdaka KTL sa z nich mozu stat stabilni navstevnici fora a v konecnom dosledku mozu byt pre forum aj pre KTL v buducnosti prinosom.
danou za to je ze mozu nastat problemy s pripravou resp. vynutenimy zmenymi v rozpise, ale ja osobne som ochotny tuto "dan" platit, kedze mozny "zisk" podla mna prevazuje mozne "problemy".

konieckoncov aj ked sa tu stale snazite vyvolavat dojem ake velke problemy momentalne v KTL su, podla mna to dost zvelicujete :P
je naozaj takym velkym problemom ze v zapasovom kole neodohra kazdy s kazdym po 2 zapasy? pre mna absolutne nie - a jednym z dovodom je aj novy system vyhodnocovania ktory samotnym vysledkom zapasov KTL podstatne ubral na dolezitosti :P
Já bych taky něco napsal, ale jelikož můj názor tady má váhu mušího hovna, tak jen podotknu že jsem to říkal... :clap:
petrik píše:
konieckoncov aj ked sa tu stale snazite vyvolavat dojem ake velke problemy momentalne v KTL su, podla mna to dost zvelicujete :P
je naozaj takym velkym problemom ze v zapasovom kole neodohra kazdy s kazdym po 2 zapasy? pre mna absolutne nie - a jednym z dovodom je aj novy system vyhodnocovania ktory samotnym vysledkom zapasov KTL podstatne ubral na dolezitosti :P
toto sa mi petrik teda moc nepaci co a ako si napisal

- mne to problem robi lebo je este vacsia sanca ze budeme hrat s timami ktore ani nekomunikuju a minu nas tie timy s ktorymi mame nejaku rivalitu, spriaznenost atd. z minulosti alebo kvoli kontaktom clenov timu :!:

-teraz tvrdis ze vyrazne klesol vplyv zapasu tak ked tak moc nechces zapasy preco ste to nezrusili uplne? ja som sa k tomuto systemu vyjadril ze sa mi celkom paci prave kvoli otvorenosti sutaze aj pri vstupe pocas takehoto kola lenze mozno by sa to doladit viac aby bol vplyv zapasu a tabulkovych bodov tak 50:50 prip. 60:40 vprospech bodov zo zapasu, kedze predsa len ide o zapasovy system

-neviem kde vidis vyvolavanie dojmu ze su velke problemy, opravim ta v tom ze tie problemy su a zacinaju sa zvacsovat prave formou akou svoju pracu momentalne prejavuje komisia KTL, neviem ci si urcili hovorcu v tvojom podani alebo nie, problem vidim v tom ze nevieme ake je rozpolozenie komisie a jej clenov, mozno chcete budit dojem sudrznosti ale su len dve moznosti, bud to tak nieje ale radsej to tajite alebo to tak je no potom su zodpovedny vsetci za pripravu rozpisu sezony atd.

pohlad do minulosti mi hovori ze vzdy sa predlozili pravidla rozpis celej sezony kazdy sa mal moznost vyjadrit a nakoniec sa odhlasovalo to co z toho najviac slo, taky navrh som spravil ja a obhajil som si ho, po mojej "ere" prisiel wild a ten tak isto predostrel velmi obsirny navrh kde bolo vela moznosti a pocitalo s roznymi moznostami

inak 6 kol na sezonu nebol len tak vymysel, 20 dni ci kolko to bolo bolo celkom dost na to aby to nebolo len nahodnych par vykonov co rozhodli o vyhre v kole a tak isto davalo dost velky priestor pri roznych poctoch timov atd.

8 kol sa ukazuje ako hodne vyexponovanych ...

to tak pre buducnost momentalne ale najviac rezonuje problem 4. kola a dalsieho ujasnenia priebehu sutaze, nikto nema v plane pocas sezony menit uz dohodnuty pocet kvol a podobne.
WildCelt píše:petrik uz avizoval, ze buducu sezonu kandidovat nebude, je to psychicky narocne petrik, ze, verim, ze by si aj chcel, ved ja do petrika stucham len tak zo srandy, jemu sa ani zatial bitkou nevyhrazali a uz ma toho plne zuby :D
:D :D :D :lol:
kandidovat nebudem, ale to neznamena ze by som nechcel ;)
nebudem uz vsak moct zarucit ze by som tomu mohol venovat dostatok casu, takze radsej necham miesto inym co tomu budu moct venovat 100%
nema to absolutne nic spolocne s KTL alebo celym HF ;) :D
janik píše: - mne to problem robi lebo je este vacsia sanca ze budeme hrat s timami ktore ani nekomunikuju a minu nas tie timy s ktorymi mame nejaku rivalitu, spriaznenost atd. z minulosti alebo kvoli kontaktom clenov timu :!:
s tymami s ktorymi budete hrat toto kolo iba 1 zapas budete hrat 2 zapasy v dalsom zapasovom kole a naopak. s kazdym teamom odohrate po 3 zapasy, nemusis sa bat ze by si bol o nieco ukrateny ;)
janik píše: -teraz tvrdis ze vyrazne klesol vplyv zapasu tak ked tak moc nechces zapasy preco ste to nezrusili uplne? ja som sa k tomuto systemu vyjadril ze sa mi celkom paci prave kvoli otvorenosti sutaze aj pri vstupe pocas takehoto kola lenze mozno by sa to doladit viac aby bol vplyv zapasu a tabulkovych bodov tak 50:50 prip. 60:40 vprospech bodov zo zapasu, kedze predsa len ide o zapasovy system
kde som tvrdil ze nechcem zapasy? uz som svoj nazor na zapasove kola a system ich vyhodnocovania v tejto teme pisal, nebudem sa dalsikrat opakovat. ak chces najdes to par stran dozadu
ano najdem ale len to ze sice si za zapasove kola ale dolezite je pre teba to ze vacsi vplyv maju body timu teraz ale mne podsuvas slova co som nikdy nepovedal lebo ja som nikde o tom ze zapasy nechces nepisal, iba som upozornil ze ak chces minimalny vplyv zapasu na body tak co ste zapasy radsej nezrusili uplne
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS