Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KTL ALL STAR GAME 2010/2011

volná karta - do ALL STAR GAME -Walt

1 WildCelt
2 PainKiller
3 Dawe4
4 boss
5 Fortune
6 Skorpion
volna karta- cepi
1. TT1905
2. petrik
3. Lukas 33
4. BigPete
5. TA
6. ???
no nic, my slabsi sme zasa bez ucasti :-( , o rok by sme mali zorganizovat aj all stars umelcov :D . Ale tento rok budem aspon na tribune povzbudzovat :fan: :clap: minulorocny debakel je uz zabudnuty, preboleny a teraz sa tesime na odvetu :) Dean nesklamte nas :smile03:

Gratulujem vsetkym nominovanym :serus: , toho roku je to skutocne silny vyber :thumbsup:
Arek dakujeme,pokúsime sa vašu dôveru nesklamať a zabojovať o výhru. :wink:

2 Tipérmi ktorých som vybral z kajovho zoznamu do All Stars duelu za konferenciu Eagles budú: petrík a TT1905 :frajer2:
U mna to boli WildCelt a Dawe4
vdaka za doveru, som naozaj pocteny :thumbsup:
ale ja som bol v AS game uz 2 sezony po sebe, myslim ze v nasej konferencii je plno kvalitnych tiperov ktori tu cest este nemali a ja milerad prenecham svoje miesto niekomu z nich ;) nech si tu atmosferu vychutnaju viaceri :)
a kde som ja?kto bude na lade robiť poriadok? :D
michal225 píše:a kde som ja?kto bude na lade robiť poriadok? :D
slaby si :lol2: :lol2:
Díky za výběr... Já bych se sice nenominoval, ale cením si toho a doufám že neudělám ostudu :lol2:
ok menujeme ta za hlavneho rolbara a zberaca siltoviek.
petrik píše:vdaka za doveru, som naozaj pocteny :thumbsup:
ale ja som bol v AS game uz 2 sezony po sebe, myslim ze v nasej konferencii je plno kvalitnych tiperov ktori tu cest este nemali a ja milerad prenecham svoje miesto niekomu z nich ;) nech si tu atmosferu vychutnaju viaceri :)
ok tak potom náhradníkom sa stáva Lukáš 33
arek píše:
ok menujeme ta za hlavneho rolbara a zberaca siltoviek.
to nehám tebe keď po tom tak prahneš :D :D :scare: :fucker:
ja som nominovany :biglol:
WildCelt píše:ja som nominovany :biglol:
:biglol: a nie ze urobis hanbu EK :biglol:
No je to tvoje rozhodnutie, ja som vyberal podla vykonnosti a samozrejme s prihliadnutim na klubovu prislusnost. Teda aby pokial mozno najviac timov malo v zapase zastupenie. Je to na tebe :)
cepi píše:
WildCelt píše:ja som nominovany :biglol:
:biglol: a nie ze urobis hanbu EK :biglol:
si pis, ze spravim :bitka3:
kajo píše:
No je to tvoje rozhodnutie, ja som vyberal podla vykonnosti a samozrejme s prihliadnutim na klubovu prislusnost. Teda aby pokial mozno najviac timov malo v zapase zastupenie. Ale ak na svojom rozhodnuti trvas, dostane sancu niekto z HK. Je to na tebe :)
isto si na mňa zabudol kajo,máš volné miesto ber ma :scare: :scare:
Maskota v time uz mame, ale keby si bol v tabulke o 20 miest vyssie, tak si tam... O rok :wave:
kajo píše:Maskota v time uz mame
To beru osobně... :lol2:
:lol2: no ja som myslel cepiho, ale ked myslis.. :wave:
:lol2: Mno já tam asi jinou funkci mít nebudu :-D I když zázraky se dějí :D
Dean píše:
ok tak potom náhradníkom sa stáva Lukáš 33
to bol len ťah,na to odpútanie pozornosti :D ,posledným nominovaným tipérom sa stáva Joe S
kajo píše:volna karta- cepi
1. TT1905
2. petrik
3. Lukas 33
4. BigPete
5. TA
6. ???
Takze po dobrovolnom odstupeni petrika resp. slachetnom prenechani miesta inemu tiperovi supiska vyzera nasledujuco:

1.TT1905
2.Joe S
3.cepi
4.Lukas33
5. BigPete
6. TA
7. uvidime po dnesku
8. :ja:
potvrdzujem ucast :) i ked som ostal zaskoceny nominaciou :) ale snad nadviaze sa na minuly rok a rozbijeme DR :box: :box: :box:
Takže dnes sa to všetko uzavrelo a súpisky vyzerajú nasledovne:
KONFERENCIA EAGLES
kajo (GM)
Lukas33
BigPete
TA
cepi
TT1905
Joe S.
Deco2508

KONFERENCIA DARK RIDERS
Dean (GM)
kisin
FLYERS FAN
Baffy
Walt
WildCelt
Dawe4
Steven
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS