volna karta- cepi
1. TT1905
2. petrik
3. Lukas 33
4. BigPete
5. TA
6. ???
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KTL ALL STAR GAME 2010/2011
no nic, my slabsi sme zasa bez ucasti
, o rok by sme mali zorganizovat aj all stars umelcov
. Ale tento rok budem aspon na tribune povzbudzovat
minulorocny debakel je uz zabudnuty, preboleny a teraz sa tesime na odvetu
Dean nesklamte nas :smile03:
Gratulujem vsetkym nominovanym
, toho roku je to skutocne silny vyber
Gratulujem vsetkym nominovanym
ok tak potom náhradníkom sa stáva Lukáš 33petrik píše:vdaka za doveru, som naozaj pocteny![]()
ale ja som bol v AS game uz 2 sezony po sebe, myslim ze v nasej konferencii je plno kvalitnych tiperov ktori tu cest este nemali a ja milerad prenecham svoje miesto niekomu z nichnech si tu atmosferu vychutnaju viaceri
No je to tvoje rozhodnutie, ja som vyberal podla vykonnosti a samozrejme s prihliadnutim na klubovu prislusnost. Teda aby pokial mozno najviac timov malo v zapase zastupenie. Je to na tebepetrik píše:vdaka za doveru, som naozaj pocteny![]()
ale ja som bol v AS game uz 2 sezony po sebe, myslim ze v nasej konferencii je plno kvalitnych tiperov ktori tu cest este nemali a ja milerad prenecham svoje miesto niekomu z nichnech si tu atmosferu vychutnaju viaceri
isto si na mňa zabudol kajo,máš volné miesto ber makajo píše:No je to tvoje rozhodnutie, ja som vyberal podla vykonnosti a samozrejme s prihliadnutim na klubovu prislusnost. Teda aby pokial mozno najviac timov malo v zapase zastupenie. Ale ak na svojom rozhodnuti trvas, dostane sancu niekto z HK. Je to na tebepetrik píše:vdaka za doveru, som naozaj pocteny![]()
to bol len ťah,na to odpútanie pozornostiDean píše:ok tak potom náhradníkom sa stáva Lukáš 33petrik píše:vdaka za doveru, som naozaj pocteny![]()
Takze po dobrovolnom odstupeni petrika resp. slachetnom prenechani miesta inemu tiperovi supiska vyzera nasledujuco:kajo píše:volna karta- cepi
1. TT1905
2. petrik
3. Lukas 33
4. BigPete
5. TA
6. ???
1.TT1905
2.Joe S
3.cepi
4.Lukas33
5. BigPete
6. TA
7. uvidime po dnesku
8. :ja:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé