Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

WildCelt píše:no sranda

a ked uz si trosku nacal to playoff maro, otazka na komisiu, plati, ze sa budu hrat serie na 5 vitaznych zapasov :?:
5 :?:
hej, malo byt az 6, ale to nevychadzalo koli ZOH
wau, no co sa tu clovek nedozvie :D
to chcel jeden nemenovany clen komisie :D nie ja
mna napadla ina otazka ohladom PO, ako sa bude postupovat, ked po zakladnej casti budu mat dva timy na prvom mieste rovnaky pocet bodov a ako to bude v pripade, ze po zakladnej casti budu mat 2 timy na poslednom 7 mieste rovnaky pocet bodov. co bude rozhodovat v tom pripade?
Joe S. píše:mna napadla ina otazka ohladom PO, ako sa bude postupovat, ked po zakladnej casti budu mat dva timy na prvom mieste rovnaky pocet bodov a ako to bude v pripade, ze po zakladnej casti budu mat 2 timy na poslednom 7 mieste rovnaky pocet bodov. co bude rozhodovat v tom pripade?
:mna napada len jedno, - lepsie umiestnenia v jednoltivych kolach....
lebo na toto by mali dat odpoved zasväteni a to este pred zaciatkom 6. kola, aby boli jasne podmienky:
- bud by sa bral vyssi pocet umiestneni v zakladnej casti (napr. vyssi pocet prvych miest, potom druhych, atd.)
- alebo by sa mohli brat ako ukazovatel aj vysledky timov vo vzajomnych zapasoch (2. a 5. kolo)
keby koncila zakladna cast uz dnes prosim...

:

FD 49b, MB 45b, AS 40b, GK 35b, BA 33b, S 31b, PT 28b ––––––- FB 27b, IC 26b, EI 17b, M 17b
keby koncila zakladna cast uz dnes prosim...

23.1. 10

:

FD 49b, MB 45b, AS 40b, BA 36b, GK 34b, S 31b, PT 28b ––––––- FB 25b, IC 25b, M 18b, EI 17b,
prečo sa niektoré 3-zápasové dni hrajú aj tímovo a niektoré nie?
dnes zacinaju zapasy 18-30 pozor na to...
TA píše:prečo sa niektoré 3-zápasové dni hrajú aj tímovo a niektoré nie?
WildCelt pripravil ešte pred sezonou rozpis KTL, na den presne to vyrátal, 1.kolo má byť odvtedy do tedy.... 6.kolo má skončiť tesne pred olympiádou, po nej má ísť PO...

Pôvodne sa nemali hrať zápasy KTL vôbec v dni ked sú len 3 zápasy NHL. Ale po 2. kole pribudli 2 nové tímy a teda sa musel spraviť nový rozpis pre toto 5. zápasové kolo, a aby mohol hrať každý s každým 1x v priebehu 26 dní (ktoré sú určené pre 5.kolo) tak sa musí hrať aj ked sú 3 zápasy NHL. Len jeden den s 3 zápasmi sa nehrá a to je zajtra.

Snád to tu vysvetlí aj niekto iný z komisie lepšie ako ja.
Mám takú otázku ohľadom nájazdov. Môže sa poradie meniť aj po tom, ako sa začne hrať prvý zápas? Mám na mysli napr. že včera po prvom zápase padla 2. Ja som mal 0 a preto by som sa rozhodol, že prvý nájazd nepôjdem ja ale napr. Zigy, ktorý kto trafil. Je takéto niečo možné?
HK - 48

BF - 41
DD - 45
FA - 38
BB - 37
CW - 36
RD - 33

ST - 30
AM - 30
WC -26
KH - 25
BO- 18

takto nejak by asi vyzerala tabulka ZČ, keby bol dnes koniec a v prvom kole hned suboj titanov Blue Flyers vs. Red Devils.
Ohlund píše:
WildCelt pripravil ešte pred sezonou rozpis KTL, na den presne to vyrátal, 1.kolo má byť odvtedy do tedy.... 6.kolo má skončiť tesne pred olympiádou, po nej má ísť PO...

Pôvodne sa nemali hrať zápasy KTL vôbec v dni ked sú len 3 zápasy NHL. Ale po 2. kole pribudli 2 nové tímy a teda sa musel spraviť nový rozpis pre toto 5. zápasové kolo, a aby mohol hrať každý s každým 1x v priebehu 26 dní (ktoré sú určené pre 5.kolo) tak sa musí hrať aj ked sú 3 zápasy NHL. Len jeden den s 3 zápasmi sa nehrá a to je zajtra.

Snád to tu vysvetlí aj niekto iný z komisie lepšie ako ja.
ok, dík, to mi stačí
Skôr ako začnú niektorí písať, že my máme mať dnes tolko bodov a my tolko, vám tu musím niečo vysvetliť.
Včera niekolko minút pred 11:00 som zistil že znovu je v rozpise chyba a že zápas Pit : Det začínal už o 18:30, chcel som to rýchlo opraviť a ked som pozeral oficiálne časy zápasov zistil som, že aj Florida hrá o 2h skôr ako bolo v rozpise tak som to opravil a usporiadal tie zápasy ešte raz podla času, teda som vymenil zápasy Flo : NYI a Nj : La. Neuvedomoval som si vtedy akú hlúposť som spravil a že niektorí tipéri mali natipované už pred tým..

Takže dnes pri vyhodnocovaní som všetky tipy do 11:00 bral tak, že 3. tip bol na záp NJ a ten 4. na záp Flo.
Ostatné tipy sú už v poriadku podla rozpisu. Budem si dávať na to väčší pozor aby sa to do budúcna už neopakovalo. :oops:
Tvoji práci všichni nesmírně oceňujeme Ohlund :good:
Chybička se vloudí to každý pochopí.Vyhodnocení tolika tipérů není jednoduchá věc a ty to zvládáš skvěle :yes: Držím ti palce.
tak nakoniec sa to vyriesilo bez ujmy, vsetci tiperi maju body spocitane spravne :yes:
keby skoncila zakladna cast, situacia by bola takato:

BF 57
------------
DD 56
FA 49
HK 48
BB 40
RD 39
ST 39
----------

AM 37
CW 35
WC 34
KH 30
B 26

prve kolo PO by vyzeralo takto:
DD-ST
FA-RD
HK-BB
Priebezna situacia po dnesnom dni:

1. BLUE FLYERS 57
-----------------------------
2. DREXEL DRAGONS 56
3. FALCONS 49
4. HOCKEY KENT 48
5. STEELERS 44
6. THE BEST BIBBERS 41
7. RED DEVILS 39

8. CASSOVIA WARRIORS 35
.. ARMY MEN 35
10. WHITE CASPERS 32
11. KILLER HORNETS 29
12. BORCI 27
Priebezna situacia po dnesnom dni v tej lepsej konferencii :) :

1. Furious Dogs 63
2. Mighty Bulls 57
3. Blue Angels 49
4. Golden Knights 45
5. Attack Sharks 41
6. Prievidza Turtles 39
7. Spiders 35

8. Firebirds 30
9. Ice Cats 28
10. The Mustangs 24
11. Evil Insiders 22
12. F4F Killers 2
priebezna situacia po vikende v konferencii Eagles:

1. DD - 59
-------------------
2. BF - 54
3. HK - 53
4. FA - 46
5. ST 44
6. BB - 40
7. RD - 39
-------------------

8. CW - 35
9. AM - 34
10. WC - 31
11. B - 30
12. KH - 29
nechystá sa tipovačka ZOH?
chysta, este dotahujeme detaily :yes:
neplánujú sa tipovať aj ženské zápasy?
221 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO