Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KTL ALL STAR GAME 2010/2011

tiez sa pripajam ku gratulacii dvom GM, ale samozrejme patri velka poklona aj ich spoluhracom bez ktorych tu neboli. Vela stastia :!: :smile03:
švolco píše:inak kajo & milos, gratulujem samozrejme :good: aj ostatnym :)
Pod to se musim podepsat, poradne si hosani ten duel uzijte, stejne tak i Baffy s Lukym :cool: samozrejme i vy ostatni :cinka:
to že im zablahoželáte,tým sa do týmu nedostanete :lol3: :lol3: :lol3:
michal225 píše:to že im zablahoželáte,tým sa do týmu nedostanete :lol3: :lol3: :lol3:
To oni vedia , im nejde vždy len o zisk ako tebe , ono sa to proste sluší ! :smile03:

Gratulujem chalani , a hlavne Flyerovi ...
michal225 píše:to že im zablahoželáte,tým sa do týmu nedostanete :lol3: :lol3: :lol3:
omg michal :hroza: :lol:
čo už so mnou ja som raz taký :frajer2: :biglol: :clap: :wave: :scare: :scare: :scare:
potvrdzujem účasť
kajov posledny prispevok v teme DD (z nedele 12.12. kedy bol naposledy online)
kajo píše:Pani, vec sa ma tak, ze som do Vianoc v Prahe a nemam nijaky staly pristup na net. Preto som aj natipoval dopredu, vidim, ze sa velmi nedari, ale aspon Lukas a Joe v individualke zatial pekne vykony :thumbsup: . Vazne ma sere ten net, ale bohuzial..tak teda vela stastia :wave:
tak teraz neviem - nevyzera to ze kajo bude mat cas venovat sa AS game :( nemali by sme na post GM vyberu konf. Eagles nominovat nahradnika?
podla pravidiel by to mal byt GM dalsieho teamu v poradi, cize cepi...
hmmm?
no neje to zly napad a myslim, ze ak mu ten net nejde dobre tak neje ina moznost :|
chalani gratulujem :good:
navrhujem dat divoku kartu michalovi
WildCelt píše:navrhujem dat divoku kartu michalovi
konečne prišiel spasitel,tomu hovorím tiper :wave: :wave: :groupwave: :scare: :scare:
to je nejaky novy vyraz pre ban? :D :lol:
petrik píše:
to je nejaky novy vyraz pre ban? :D :lol:
nie,tomu sa hovorí múdrosť :cinka: :scare: :scare:
skoda ze kajo je mimo, je mi to luto, ale ak sa tu dnes neukaze a nepotvrdi ze bude moct post GM pre AS game bez problemov vykonavat tak budeme musiet namiesto neho nominovat nahradnika - cepiho. :(
supisky sa uzatvaraju o 3 dni takze nie je velmi na co cakat...
idem do toho,pozháňam tipérov :D :scare: :scare:
cepi - potvrd tu pls ze preberas post GM Eagles ;)
petrik píše:cepi - potvrd tu pls ze preberas post GM Eagles ;)
no co mam s vama robit :D zaskocim a vylepsime all star bilanciu s rajderakmi :eat:
petrik píše:tak budeme musiet namiesto neho nominovat nahradnika - cepiho. :(
ale tak toho smutila si si mohol odpustit :buchac: :D
Chalani, skor sa ozaj nedalo, ale ja som s ucastou na AS ratal a dal som si v podvedomi deadline dokedy sa musim ozvat...sobota. Ten som splnil, no bohuzial, neskoro. Tak teda GL :good:
kajo píše:Chalani, skor sa ozaj nedalo, ale ja som s ucastou na AS ratal a dal som si v podvedomi deadline dokedy sa musim ozvat...sobota. Ten som splnil, no bohuzial, neskoro. Tak teda GL :good:
dobrovolne nasilu :D odstupujem z postu nahradnika a mile rad prenechavam GMASEK (general manager all star eagles konferenc) kajcovi :serus: nie je co riesit, stihol si to este s rezervou :ciga: :D tak teda GL :good:
Cepi, to si nemusel...ide o to, ze ked som tu bol naposledy, som si nevsimol nejaky datum pre potvrdenie ucasti GM (aj ked chapem, preco je tomu tak). Tak teda ak to nevadi ostatnym, rad poslem Milosovi zoznam (najblizsie budem online zajtra, kludne aj cely den)
neries to kajo a skladaj all star supisku :-P
Tak teda ok, zoznam ma uz Dean na stole...hadam sa dostanem na net este dnes (resp. kratko po polnoci). Ale supiska do terminu bude :!: (toto mozes kludne potom petrik citovat)
super ze si to stihol kajo :good:
nic proti cepimu samozrejme :D konieckoncov je to takmer jedno kto nas vyber dovedie k drvivemu vitazstvu :D
No "stihol", ale internet som uz viac menej poriesil, uz len ten cas...
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS